lovcen 14.03.05, 11:13 Jaki tytuł na statku ma Wasze szczescie teraz/najczesciej. Oczywiście bezwzględnie jest powodem do dumy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagusiaa Re: M jak Marynarz 15.03.05, 20:21 Moj takze 2off. I jestem z niego dumna :)), mimo ze sam jest skromny ;). Jagusia Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: M jak Marynarz 15.03.05, 21:26 o matko! a ja nie wiem :) muszę się zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesniowaania Re: M jak Marynarz 16.03.05, 07:35 a mój jest 3 mechanikiem! i kocha swoją pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_0609 Re: M jak Marynarz 16.03.05, 11:45 Ja jestem córką marynarza. Jeśli mogę się wpisać, to mój ojciec jest pierwszym oficerem i zarazem głównym nawigatorem. Ma juz 56 lat, ale jest nadal w świetnej formie. Pozdrawiam P.S. Ale mama - szkoda mówić. Ze względu na nią założyłam (jask magda_0609) forum "Alkoholizm w rodzinie..." Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: M jak Marynarz 16.03.05, 11:50 to już mi się przeciera w oczach-mój jest mechanikiem,ale którego stopnia nie wiem. już kilkanaście egzaminów zdawał,awansował-nie wiem teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
saulele Re: M jak Marynarz 16.03.05, 17:48 Mój ojczulek 2nd eng. Namawiam go od dziesięciu lat na egzamin chefowski, ale jakoś się nie kwapi... Odpowiedz Link Zgłoś
kizdam47 Re: M jak Marynarz 17.03.05, 08:52 A kapitanowie na statkach mojego ojca to mają 20 lat mniej od niego. Też go kiedys namawialam na "dorobienie" 2 lat studiów (skonczył 3 letnia w Szczecinie) ale nie chce, bo nauka do głowy nie wchodzi itp. różne bzdety opowiada:) Sorki, mój wczorajszy post pod nickiem magda_0609, ale to jeden pies Odpowiedz Link Zgłoś
dorisn Re: M jak Marynarz 17.03.05, 12:22 Mój tato jest Kpt. Ma 52 lata ale na tyle nie wygląda. Chciałabym mieć tyle młodzieńczej werwy jak będę w jego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
saulele Re: M jak Marynarz 17.03.05, 20:58 Właśnie - sól morska konserwuje!!! Mój ojczulek M. ma 50 lat, a wygląda na czterdziestkę, co mamę frustruje niebotycznie(choć bez przesady, nie wygląda na emerycką matronę). Jego zresztą też, jak gdzieś idziemy razem i mimo uderzającego podobieństwa jesteśmy brani za małżeństwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olga.m Re: M jak Marynarz 21.03.05, 16:07 moj jest pierwszym mechanikiem - skrotu nie znam :) Ale imponuje mi to, ze pomimo swojego mlodego wieku jest taki ambitny i robil te kursy zeby awansowac - a te kursy sa straszne!!! To znaczy strasznie nudne :):) Odpowiedz Link Zgłoś