Dodaj do ulubionych

Co do grilla...

IP: *.ewave.at 15.06.02, 13:56
No co mozna na tym sprzecie smazyc,zeby bylo nietypowo?Moj kolega preferuje
swoja tesciowa.Wczoraj w pijanym widzie posadzil ja na grillu w bo jej bylo
zimno.Skonczylo sie na jednym nieduzym bablu i piekielnie wesolej awanturze.
Obserwuj wątek
    • Gość: pat Re: Co do grilla... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.06.02, 18:12
      Pretekst do opowiedzenia historyjki dosyć marny...

mnóstwo znam spsobów na udaną imprezę przy grillu, ale nie sądze, zeby cie
      jakiś faktycznie interesował...
      • magdag3 Re: Co do grilla... 15.06.02, 18:19
        Gdyby teściowa miesciła się w niszczerkę do papieru lepiej byłoby ją potem
        rozkładac na grilu.
        • Gość: Vika Re: Co do grilla... IP: *.ewave.at 15.06.02, 18:34
          magdag3 napisał(a):

> Gdyby teściowa miesciła się w niszczerkę do papieru lepiej byłoby ją potem
          > rozkładac na grilu.
          Nooo!Moznaby smazyc ja "na kupe" albo w paseczkach-jak kto lubi.Ja wole kotlety
          schabowe.Robi sie tak:Do miski nalewamy szklanke maggi i szklanke oleju,Ladujemy
          duza lyche przyprawy chili i mala carry.Dolewamy pol szklanki wody i wszystko
          mieszamy.Do tej mikstury ladujemy kotlety z koscia nie rozbite,na dwie do trzech
          godzin.potem smazymy na goracym grillu.Smacznego.

• magdag3 Re: Co do grilla... 15.06.02, 19:43
      zaprawke do grila robie podobnie.Olej,maggi,troche wina,ostra
      przyprawa,vegeta.wycisniety czosnek lub olej cytryna,ostra
      przyprawa,vegeta.Miesko kroje w paski, Wrzucam do zalewy np. na noc .Potem
      nadziewam na patyczki robiac z mieska falbanke i nabijam,falbanke i
      nawijam.Mozna tez w kostke.Przekladam cebulka z zalewy lub nie z zalewy.Czasem
      papryka w kawalkach.Czasem w 2 zalewach robie 2 rozne mieska/np,karkowka i
      piersi kurczakowe/ i na zmiane z cebulka to nawdziewam.Pycha z musztarda.+
      zimne piwo.Robie tez ryby na grilu.Kupuje patroszone pstragi.Do srodka i na
      zewnatrz posypuje ostra przyprawa na gril lub do ryb troche smaruje oliwa.W
      srodek plasterki cytryny i na gril.+ zimne piwo.
      Podoba mi sie ta sprawa z tesciowa - bo czlowiek powinien byc asertywny.Ponizej
      pisala dziewczyna o toksycznej tesciwej ktora tolerowala przez lata choc ja
      nienawidzila.Teraz tesciowa udaje wielka milosc i wygladaloby z boku ze to
      dziwczyna jest wredna a mamusia dobra.Ludziom toksycznym nalezy prosto z mostu
      i bez zwloki mowic o tym ze sa toksyczni.Jesli to malo - wtedy na gril !!!!!Nie
      choujmy w sobie nienawisci bo to niszczy.
    • paw_dady swoja droga ciekawych masz kolegow 15.06.02, 21:26
      • Gość: Vika Re: swoja droga ciekawych masz kolegow IP: *.ewave.at 15.06.02, 23:06
        paw_dady napisał(a): Jak wyzej.

NO pewnie.

• paw_dady Re: swoja droga ciekawych masz kolegow 15.06.02, 23:09
          > NO pewnie.
          >
          to uwazaj z narzekaniem na zimno jak bedziesz sama
          tesciowa ;o)
          • Gość: Vika Re: swoja droga ciekawych masz kolegow IP: *.ewave.at 16.06.02, 15:14
            paw_dady napisał(a):

> > NO pewnie.
            > >
            > to uwazaj z narzekaniem na zimno jak bedziesz sama
            > tesciowa ;o)
            Nie bede.ja bede dora swiekra co najwyzej ,bo mam dwoch synalkow w wieku
            poborowym.Niech sie zenia na zdrowie.Nie bede im bruzdzic.A do ogrzania mnie
            chetnych nie brakuje.W ostatecznosci kupie sobie termofor.Ale to za wiele,wiele
            latek.Nie spieszy mi sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka