edzioszka 21.03.05, 15:19 i chciałabym nauczyć się na nim grać.. wiecie może, gdzie udzielają lekcji? interesuje mnie wyłącznie solidna firma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: mam flet z mandragory 21.03.05, 15:20 a ty juz chyba było cos takiego?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mam flet z mandragory 21.03.05, 15:22 dzie, bo nie mogę znaleźć okularuf? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a jesteś inwalidą? 21.03.05, 15:22 bo pytam o zniżki na przejazd, może jako kursantce też będą ci się jakieś należeć? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: ciekawe :)) 21.03.05, 18:01 A to nie jest to samo co żeńszeń? Czy właśnie się błaźnię? Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: ciekawe :)) 21.03.05, 18:03 :)a czego tu sie uczyc pamietaj zasade w to sie dmucha i uzywaj palcow a wszystkiego innego sie nauczysz w miare ćwiczenia;)))))))) pozwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
yossar.ian Re: ciekawe :)) 21.03.05, 18:28 z tym mandragorowym trzeba jednak uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
yossar.ian Re: mam flet z mandragory 21.03.05, 18:00 Uwazaj, bys nie nacisnela ostatnich rejestrow. Twoj robak szalenstwa moze tego nie wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: mam flet z mandragory 21.03.05, 18:55 edzioszka napisała: > i chciałabym nauczyć się na nim grać.. wiecie może, gdzie udzielają lekcji? > interesuje mnie wyłącznie solidna firma! To do Łysiaka. On napisał taką instruktażową książkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re:Glonik- mam flet z mandragory -jaki flet? 21.03.05, 19:30 glonik napisała: > edzioszka napisała: i chciałabym nauczyć się na nim grać.. wiecie może, gdzie udzielają lekcj > i? interesuje mnie wyłącznie solidna firma! glonik napisała: To do Łysiaka. On napisał taką instruktażową książkę ;-) -W tej książce, chodzi chyba o flet prosty, a edzioszka, niekoniecznie takim, dysponuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś