Dodaj do ulubionych

Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podtekstów

22.03.05, 15:33
i bez takich, że w celu matrymonialnym ;)
Kto Was szczególnie zaintrygował i jak sobie wyobrażacie tę osobę (np. gdzie
pracuje?)
Z forumowych znajomych oczywiście :))) Można podac tylko do trzech nicków (bo
wiadomo, ze wszyscy chielibyśmy się zapewne spotkać, nie??? A może nie???
Z mamdylemat i margie w każdym razie będziemy pić :)))
Ja bym chciała poznać Lene_Zet i Ticoqp i Kobietę_Na _Pasach

Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:34
      juz nie slucham muzyki i juz nie jestem pierdyknieta

smutno mi sie robi

musze to przemyslec
    • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:35
      kobietę_na_pasach i lenę_zet :P
    • lena_zet Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:36
      najbardziej kobietę na pasach.A potem resztę.
    • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:38
      siura bym chcial poznac
      • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:50
        to stan w lustrze i ponizej pempucha tak około 20 cm powinien tam być;-))))
        • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:51
          >tak około 20 cm

Wszyscy go lubimy, ale czy nie przeceniasz go?
          • trzydziecha1 Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:52
            No jak na dwunastolatka to trochę dużo...Chociaż młodzież dzisiaj wcześnie
            dojrzewa.
            • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:53
              :PPPPP
          • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:52
            od pępka 20 cm w dół...ja mu zle nie życzę:-)))
        • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:57
          chciałbym sie z nim na przywitanie pocałować:)
          • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:58
            ćwicz giętkość, człowiek-guma nie takie rzeczy potrafi! :)
            • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:00
              gietkość czego mam ćwiczyć?:)
              • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:02
                kręgosłupa :)
                • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:04
                  myślałem ze onego:) albo jezyka?
                  • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:07
                    no język też poćwicz, bo jak nie będziesz mógł pocałować "ustyma" to możesz
                    spróbować dosięgnąć językiem
                    • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:10
                      tak myślałem żeby zostac takim mrówkojadem albo kameleonem amatorem, dziewczyny
                      by mnie lubiły chyba nie?;)
                      • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:13
                        a jak! taki wszędobylski jęzor ma swój czar!
                        A na mojego psa mówimy mrówkojad, bo ma taki długi pychol :)
                        • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:15
                          czar nie wazny, byle by nie był za suchy:)
                          a mrówki łapie wasz pies? bo moj i mrówki i osy:)
                          • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:25
                            i zajączki na ścianie....
                            i czerwone światełko na dywanie.....
                            os już nie łapie, od czasu jak go upie...rożkowała w jęzora
                            • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:27
                              mój sie specjalizuje w osach własnie po tym jak go uzarła, nie przepusci teraz:)
                              • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:30
                                w piątek byłam na wystawie psów w Katowicach i były takie kopovy :)
                                • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:35
                                  i jak?
                                  • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 23.03.05, 07:59
                                    nie wiem niestety jaki pies wygrał, ale poznałam sympatycznego pana, opiekuna
                                    gończego polskiego, którego pies zdobył medal - fajny psiak, wesoły,
                                    ja to wogóle najchętniej chciałabym wszystkie psy świata :)
          • trzydziecha1 Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:58
            Toś ty człowiek-guma?
            • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:59
              trzydziecha nie zgapiaj! :P
              • trzydziecha1 Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:00
                Ja przepraszam ale przysięgam ze rónoczesnie wysłąłyśmy, zerknij na czas!
            • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:01
              nie, a co?
              • trzydziecha1 Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:02
                A jak myslisz? :PPP
                • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:07
                  no własnie nie wiem co mysleć?
                  wiesz, ze jakby faceci mogli tam sięgnąc to dziewczyny by nie miały nic do
                  roboty na tym swiecie?;) i wyginęłyby:(
          • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:59
            upss..to bedzie cięzkie,ale jak poćwiczysz jogę to kto wie,juz Ci kiedys pisała
            ze miałam taki filmik jak pan witał sie czule ze swoim siurem:-))
            • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:01
              calowac moze bedzie trudno, ale zawsze moze go scisnac po mesku:))))
              • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:02
                ale on by chciał mu dac całusa:-))
                • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:03
                  no tak, pocalunki to wyraz naszej milosci wobec kogos kto jest nam tak bliski:)
                  • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:04
                    bałdzo bliski:-))
            • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:02
              joga chyba nie wystarczy;(
              • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:03
                poszukam filmik to Ci.po..deślę,bedziesz trenował;-)))
                • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:06
                  :)a nie wystarczy, ze dzisiaj za piłka poganiam:)
                  • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:13
                    z filmiku wynika ze mus trenowac kregosłup na gietko;-)))
                    oniemiałam jak zobaczyłam ze facet sam sobie robi laskę:-))szok:-))
                    • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:15
                      oooo ewentualnie potrenuj cos takiego ze:lezysz na plecach i nogo za
                      głowę,kapewu????no to jest taka pozycja wyjściowa:DDDD
                      • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:17
                        ten facet to farciarz, nie musi dziewczyn prosić:)
                        boje sie że popuszczę w takiej pozycji, to zbyt ryzykowne:)
                        • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:18
                          :DDD,no co ty? to idz przed tym do WC i tam zrób siku na siedzaco;-))))
                          • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:22
                            ale ja się boje ze popuszcze nie siku:))))))))))))
                            • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:23
                              ticoqp napisał:

> ale ja się boje ze popuszcze nie siku:))))))))))))

no to tamto zrób na stojąco;-)))
                              • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:28
                                chcesz żeby zniewieściał?;)
                                • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:29
                                  nie...mam nadzieje ze jestes suuuper facet /pewnie zes jest,boś skorpion/:PPPP
                                  tamten watek o sikaniu mnie rozłozył:-)))
                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:38
                                    ale mnie pod włos bierzesz:)))))))))
                                    a czemu temat jak inne na forum:))))))
                                    • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:40
                                      ticoqp napisał:

> ale mnie pod włos bierzesz:)))))))))
                                      > a czemu temat jak inne na forum:))))))

pod jaki włos???przeciez wiem ze jestes skorpionik a one sa fajowe;-))))
                                      • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:42
                                        dobra dobra;)
                                        • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:44
                                          a czy Ty wogóle wiesz z kim gadasz???;-))
                                          i nie dobra,dobra tylko tak jest jak mówię,miałam chłopa raka..był do bani:))
                                          • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:46
                                            sagis?;) od razu CIe poznałem fajny nick podobny trochę do mm:)
                                            • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:47
                                              :PPPP spadówa
                                              • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:48
                                                :))))))))
                                                jeszcze 12 min:)
                                                • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:49
                                                  to tak jak i ja:-)))
                                                  ale słonko podaje;-))))
                                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:52
                                                    wiem przecież:)
                                                    mnie słonko nie rajcuje:) lubie zime i jesień:)
                                                  • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:54
                                                    no i do tego gadasz jak ten mój ssskorpionik:-))
                                                    jesien i zima sa piekne ale tez słonce musi świecić:-))
                                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:56
                                                    a niech ce świeci, kto mu nie daje, ale zeby od razu sikac ze szczęścia?:)
                                                  • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:57
                                                    ticoqp napisał:

> a niech ce świeci, kto mu nie daje, ale zeby od razu sikac ze szczęścia?:)

toz ja nie sikam ale uwazam ze dzisiejszy dzien jest piękny,mnie az sie prezyć
                                                    chce;-))))
                                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:59
                                                    to tez uważaj żebys nie popuściła przy pręzeniu:)
                                                  • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:01
                                                    ticoqp napisał:

> to tez uważaj żebys nie popuściła przy pręzeniu:)

oki,do jutra:-))
                                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:03
                                                    jak dozyjemy?;)
                                                  • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:04
                                                    ticoqp napisał:

> jak dozyjemy?;)

a co Ty wybierasz sie gdzies daleko,za światy:-))?w taka pogodę??
                                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:06
                                                    kościelny na mnie poluje:)
                                            • sagis Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 23.03.05, 08:11
                                              ticoqp napisał:

> sagis?;) od razu CIe poznałem fajny nick podobny trochę do mm:)
                                              -------------
                                              Nie tylko ja o znakach piszę:-))))
                                              A, skorpiony są najgorsze i jadowite:-))))
                                              Widocznie jeszcze nie poznała prawdziwie skorpiona:-))))
                                        • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:44
                                          udaje ze nie widze jak inna Cie balamuci, ale moje serce jest krwawym strzepem:)
                                          • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:47
                                            ja go zawsze bałamucę,zaakceptuj to bedzie Ci lzej;-)))))
                                            • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:52
                                              Nie chidzi o Ciebie, ja wiem, ze nie mam na Ticusia wylacznosci, ale on jest
                                              niemoralny, tyle babek bajerowac:)
                                          • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:47
                                            a, która masz na mysli tu obecną? czy moze kogos innego?
                                            wiesz przecież co myslę:)
                                            • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:50
                                              jak to "która"? to jest ich tu wiecej? Ticus, ty sobie chcesz tu chyba harem
                                              zalozyc:)))
                                              I jak sie tak zastanowic, to Ty taki wirtualny harem juz chyba masz:))
                                              • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:53
                                                ma bajere opanowana do perfekcji:-))))
                                                ale jest uroczy:PP
                                              • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:55
                                                no z wiecej niz dwiema chyba tu rozmawiam aktualnie? to pytam:)
                                                jaki harem, jak człowiek cos powie to od razu bałamucenie? ale jesli chcesz
                                                moge postowac tylko z afcetami?:)
                                                • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:59
                                                  mmagi ma racje:))))
                                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:00
                                                    kto ma racje ten stawia kolację:)
                                                  • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:01
                                                    to wpadaj na pene z sosem serowo-szpinakowym:-)))
                                                  • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:03
                                                    pa mmagi. spadam, pamietaj, zostaw troche Ticusia dla mnie:)
                                                  • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:04
                                                    marta.uparta napisała:

> pa mmagi. spadam, pamietaj, zostaw troche Ticusia dla mnie:)

oki,uszczkne go tylko ciut;-))))
                                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:03
                                                    w sobote mialem:) dzieki:)
                                                  • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:01
                                                    na razie balamucie do potegi n, spadam na zakupy:)
                                                  • ticoqp Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:04
                                                    kończymy tez
                                                    p.s. nie wydaj za duzo pieniedzy:)
                                                  • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:07
                                                    a wlasnie ze wydam;) papa
    • kohol Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:39
      Kobietę_na_pasach, Ticoqp i Owcę.
      Nie wyobrażam sobie tych osób :)
      • owca Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 17:38

mnie już nie musisz sobie wyobrażać
        ;-)
    • margie Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:40
      znam mamdylemat, mambe, zaraz poznam 30che... cchialabym istna, koholke, i
      kobiete na pasach. One mi jakos najblizej leza osobowosciowo. Lubie lenke,
      pierozka, niedzwiedzice, ale ja chyba troche z innej bajki jestem, nie
      podpasowalabym im.....
    • marta.uparta Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:42
      wielokropka, istna i o kim to jeszcze myslalam?
    • mamdylemat Re: Kogo chcielibys´cie poznac´ osobis´cie?bez pod 22.03.05, 15:42
      trudno powiedziec, bo mam slabosc do poznawania ludzi. hmm... jesli juz kogos
      bym wybrala, pewnie bym sie nie rozczarowala. tak bylo z margie i mamba. i
      wyjadaczem.
    • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:45
      a boskiego nikt by nie chciał poznać????????;O
      • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:46
        chciałby :)
      • margie Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:47
        wot sikurpryza:) Boski lepiej niech zostanie boskim niebytem:)) Po pierwsze
        jestem w stanie sobie wyobrazic jak wyglada, po drugie nie mam zamiaru umzrec
        ze smiechu :))
    • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:46
      Poniweaz mam fotki i wiem jak wygladacie to zostaje mi Mario i Kopov:-))))
      • margie Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:48
        a moja tez masz? myslalam, z emasz tylko psa:)))
        • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:49
          ani Ciebie ani psa;O
          • margie Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:02
            a ty nie mm?
            • mmagi :pppp 22.03.05, 16:16
              a jak myslisz?
              • margie Re: :pppp 22.03.05, 16:17
                no myslalam, ze mm, ale teraz to zglupialam:)))
                • mmagi Re: :pppp 22.03.05, 16:18
                  tja;-))
        • lena_zet Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:55
          margie, a prześlesz mi też fotkę?psa też może być.
          • margie Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:00
            Przesle, tylko bez prawa do dystrybucji:))
            • lena_zet Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:03
              że bez prawa do dystrybucji to ja wiem.Nie zrobiłam nigdy czegoś takiego.
              dziękuję :)
              • pierozek_monika Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:04
                sekunda, ale wiadomo, ze ja wtedy też dostaję :)
              • mamdylemat Re: Kogo chcielibys´cie poznac´ osobis´cie?bez pod 22.03.05, 16:05
                tez sie doslalam.
                • lena_zet Re: dzięki mamdylemat :) 22.03.05, 16:21
                  odpisałam.
          • margie lenka, idz na poczte:))) 22.03.05, 16:03

• lena_zet Re: dziękuję :) 22.03.05, 16:14
              odpisałam.
    • istna Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:47
      A mnie fascynuje xy2, kompletnie jej sobie nie wyobrażam. I jeszcze sagis,
      chętnie bym skonfrontowała swoje wyobrażenie na jej temat z rzeczywistością...
    • kasiiiik Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:48
      boski z. aby sie przkonać jaki on tam jest w rzeczywistości.
    • magdzie Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:51
      wszyscy admini;)
      • mmagi Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:54
        mogli by chociaż fotki swoje nam wysłać:-))))
        • trzydziecha1 Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:57
          Aha. Byśmy małę woodoo zrobiły :PPP
    • rachela180 Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 15:58
      Mamdylemat, Boski, Kasica, Istna, Lena_zet, Kopov, Tygrysek, Trzydziecha... w
      ogóle Was wszystkich!!!!!!!
    • slowianka2 chłopa Racheli. 22.03.05, 16:03
      Jest najbardziej opisywana osoba na forum, która wpadła tu tylko raz chyba.
      • rachela180 Re: chłopa Racheli. 22.03.05, 16:03
        :)
      • istna Re: chłopa Racheli. 22.03.05, 16:04
        No tak, tu się muszę zgodzić:)
    • ticoqp I pomyslcie, ze te pogaduszki przerywa teraz admin 22.03.05, 16:09
      wywalajac watek?
      • rachela180 Nie damy się!!!!!!!! 22.03.05, 16:09

• marta.uparta Re: I pomyslcie, ze te pogaduszki przerywa teraz 22.03.05, 16:11
        tak blogo i slodko sie zrobilo, nie?
      • pierozek_monika Re: I pomyslcie, ze te pogaduszki przerywa teraz 22.03.05, 16:11
        jak już wszystko obgadamy to może wywalić, co tam
    • istna Jestem nudna więc wrócę jeszcze do tematu głosowan 22.03.05, 16:12
      Sorry, nie złośćcie się, ale właśnie mi się przykro zrobiło. Zobaczyłam wśród
      głosujących na "tak" nick (nie pierwszy zresztą), którego w życiu nie
      widziałam. Nie robię zwykle takich podchodów, ale wrzuciłam go w
      wyszukiwarkę... Jest mniej niż 10 postów... w tym ani jeden na FK. Tego się
      właśnie obawiałam...
      • marta.uparta Re: Jestem nudna więc wrócę jeszcze do tematu gło 22.03.05, 16:13
        takowcy sa w zdecydowanej miejszosci:) nie przejmus sie:)
      • rachela180 Re: Jestem nudna więc wrócę jeszcze do tematu gło 22.03.05, 16:13
        :( ale moze dopiero teraz sie loguje
        • istna Re: Jestem nudna więc wrócę jeszcze do tematu gło 22.03.05, 16:15
          To były wpisy sprzed miesięcy, gdyby to był jakiś twór-z-potrzeby-chwili, to
          bym się nie przejęła, w końcu admini chyba mają wgląd w IP.
    • mamdylemat nie mam pierozka ani leny!!!!!! 22.03.05, 16:13
      a tez bym chciala!
      • pierozek_monika Re: nie mam pierozka ani leny!!!!!! 22.03.05, 16:14
        ok, ale jak się to stało?
        już wysyłam
        • mamdylemat Re: nie mam pierozka ani leny!!!!!! 22.03.05, 16:16
          no sama nie wiem.
          i czekam.
          • pierozek_monika Re: nie mam pierozka ani leny!!!!!! 22.03.05, 16:21
            wysłałam przed chwilą
            • ticoqp Re: nie mam pierozka ani leny!!!!!! 22.03.05, 16:23
              znowu ruskie na obiad?;)
              • pierozek_monika Re: nie mam pierozka ani leny!!!!!! 22.03.05, 16:25
                leniwe :)
                • ticoqp Re: nie mam pierozka ani leny!!!!!! 22.03.05, 16:29
                  lepsze lane:)
      • rachela180 Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:16

• marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:17
          ja tez;) generalnie wole sobie wszystkich wyobrazac:)
          • mmagi Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:20
            ja juz zapomniałam jak wyglądają;-))
          • mamdylemat Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:20
            hmm.. no tak ale taka konfrontacja tez jest fajna. ja tam lubie wizualizowac
            znajomosci.
            • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:22
              mam w glowie wizje prawie kazdej osoby i to jest fajne:) nie chce czuc sie
              rozczarowana;)
              • lena_zet Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:24
                jak ja wyglądam?
                • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:26
                  masz ciemne dlugie wlosy, ktore wiazesz z tylu w ogon. Masz dolki w
                  policzkach:) tak sobie ciebie wyobrazam, niestety:)
                  • pierozek_monika Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:27
                    całkiem ci wyszło :)
                    A ja?
                    • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:31
                      a Pierozek jest do Leny podobna ( tzn teraz juz nie, bo Lena wyglada inaczej)
                      tylko ma krecone wlosy i takie rude bardziej:)
                      • pierozek_monika Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:33
                        :) nieeee
                        ale nie będę Ci psuć twojego wyobrażenia o mnie :))))))
                  • lena_zet Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:29
                    uuuuu, mam jasne długie włosy, których nigdy nie wiąże (na zdjęciue tak-ale to
                    wyjątek był :PP).
                    • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:30
                      no i widzisz, po co mi mówilas:((((((teraz musze wszystko budowac od nowa:)
                    • pierozek_monika Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:31
                      ta - jasne - bo se rozjaśniłaś
                      • lena_zet Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:34
                        no wiem :) kurde, muszę przyciemnić.I to już.Może wpadniesz dzisiaj do mnie?
                        • pierozek_monika Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:36
                          może....
                          • rachela180 pierożku 22.03.05, 17:00
                            Twojego nie mam :)
                            • pierozek_monika Re: pierożku 23.03.05, 08:24
                              Zaraz będziesz miała :)
                • mmagi Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:27
                  wszystkie wg.mnie wygladacie fajnie:-)))
              • mmagi Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:25
                marta.uparta napisała:

> mam w glowie wizje prawie kazdej osoby i to jest fajne:) nie chce czuc sie
                > rozczarowana;)

no niestety jest coś takiego,moze nie czułam sie rozczarowana bo kobitki sa
                ładne i fajnie wygladaja...ale ja miałam inny obraz:-))
                a o Kopovie to juz prawię śnię;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:29
                  tzn tu nie chodzi o rozczarowanie, bo nie przeprowadzam konkursu pieknosci:))))
                  ale nie chce zeby moje wyobrazenia zostaly zgwalcone:)
              • mamdylemat Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:26
                hmm... a zatem jak wygladac moge?
                • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:27
                  blond dlugie wlosy i sniada cera. Szczuplutka:)
                  • mamdylemat Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:32
                    hmm... jakby tu rzec, zgadza sie poniekad: poltora metra dlugosci, jakies 40
                    ciezaru, blond teraz raczej poldlubie. sniada? hmm... piegowata!
                    • rachela180 Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:33
                      A jak ja ci sie podobam?
                      • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:34
                        rachelka jest raczej przy cialku ( to wiem od Ciebie:) I jest blond. Taka w
                        typie Toni Colette:)
                        • rachela180 Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:36
                          Nie... no nie, nie jestem blondynką...
                          • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:37
                            nie przejmuj sie, moje wizje nie maja zadnego znaczenia:))))
                            • rachela180 Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:39
                              poślij mi swoje :)
                              • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:40
                                chyba nawet nie mam zadnej fotki w kompie:) a nie wolisz mnie sobie
                                wyobrazic?:)))
                                • rachela180 Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:58
                                  szatynka, w okularach :) drobna :)
                                  • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 17:00
                                    nie w okularach:) reszta nawet pasuje:)
                                    • rachela180 Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 17:02
                                      A mój chłop? Jak go sobie wyobrażasz?
                                      • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 17:04
                                        yyyyy, nie wyobrazam:(((
                                        • rachela180 Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 17:07
                                          :) duży jest :)
                                          • marta.uparta Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 17:08
                                            mozesz mi wyslac jego foto;)
                      • mamdylemat Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:36
                        sliczniutka, mala i czarna! takie lubie!!!!!!!!!!
                        • rachela180 Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:37
                          Jakbym chłopa słyszała! Czekaj, może wy z moim chłopem sie znacie? To
                          b.b.b.b.prawdopodobne :)
                          • mamdylemat Re: Msz ci los, ja nie mam nikogo poza Boskim :( 22.03.05, 16:38
                            bardzo poprosze. dla fotki nawet z roboty pozniej wybynde.
                            • rachela180 Proszę :) 22.03.05, 16:45

• lena_zet Re: dzięki rachela 22.03.05, 16:46
                                odpisałam ci.
                            • rachela180 Dylemacie i jak? 22.03.05, 16:47

• lena_zet Re: no wlaśnie rachela 22.03.05, 16:24
          miałaś mi wysłać swoje.Czemu nie wysłałaś? :(
          • rachela180 Re: no wlaśnie rachela 22.03.05, 16:28
            Wysyłam :)
    • mmagi No prosze i wszystko wróciło do normy:-)))) 22.03.05, 16:31
      a jak komus przeszkadza za my tu gadu gadu to prosze won:-)))
      • pierozek_monika Re: No prosze i wszystko wróciło do normy:-)))) 22.03.05, 16:32
        my tak ładnie - tylko w jednym wątku....żeby nie zaśmiecać.....
        • mmagi Re: No prosze i wszystko wróciło do normy:-)))) 22.03.05, 16:38
          no i tak trzymać;-)))
        • severina Re: No prosze i wszystko wróciło do normy:-)))) 22.03.05, 16:41
          Anahelle , Hal'a9000 , Charlie_x , Owce ,Wielokropka ... i chyba wszystkich stale tu obecnych ;)

Pozdr.
          • kohol Re: No prosze i wszystko wróciło do normy:-)))) 22.03.05, 16:43
            Hal! Jak ja dawno Hala nie widziałam!
        • mamdylemat Re: No prosze i wszystko wróci?o do normy:-)))) 22.03.05, 16:42
          hehehe... jakie grzeczniutkie, co?
    • zmienna_niezalezna Re: Kogo chcielibyście poznać osobiście?bez podte 22.03.05, 16:50
      Istna, Charlie_X i Ticoqp.
    • pietrek666 Nikt mnie nie wymienił mimo, że zająłem pierwsze 22.03.05, 17:00
      miejsce na liście w zeszłym tygodniu :(
      • rachela180 Re: Nikt mnie nie wymienił mimo, że zająłem pierw 22.03.05, 17:02
        A foto dostanę?
        • pietrek666 A chcesz? 22.03.05, 17:03

• rachela180 pewnie!!!! 22.03.05, 17:04
            Ja ci swoje poślę, ale Ty pierwszy :)
            • pietrek666 Ale miało być bez podtekstów :DDD 22.03.05, 17:05

• rachela180 Re: Ale miało być bez podtekstów :DDD 22.03.05, 17:07
                No przecież zobaczyć chcę tylko? Ja Ci poślę takie bez podtekstu :)
              • truskawka75 Re: Ale miało być bez podtekstów :DDD 22.03.05, 17:15
                A ja bym starsznie chciała Kohola (bo mi się wydaje bardzo bliska
                światopoglądowo i "wrażliwościowo"), MM (bo pamiętam, że mnie miło tu przyjęła
                jeszcze jak byłam całkiem nowa i w ogóle jest intrygująca. Czy MMagi to stara
                MM, bo do ładu dojść nie mogę?), Pierożka (bo jest jakaś taka kojąca, ciepła i
                strasznie dobrze robi na samopoczucie) i Trzydziechę (jakoś tak bliska mi się
                wydaje, ciężko powiedzieć czemu, taka fajna normalna kobita). Ale w ogóle to
                wszystkich bym chciała i nie chciała zarazem. Trochę bym się obawiała...
                • pietrek666 Re: Ale miało być bez podtekstów :DDD 22.03.05, 17:21
                  A dlaczego? To fajnie jak się czyta post'a wizualizować sobię rozmówcę.
                  Tym bardziej że takie komplimenta dostałem :DDD
      • marta.uparta Re: Nikt mnie nie wymienił mimo, że zająłem pierw 22.03.05, 17:05
        ja Cie moge wymienic, bo mi jeszcze jedno iejsce do wymienienia zostalo:)
      • kohol Re: Nikt mnie nie wymienił mimo, że zająłem pierw 22.03.05, 17:06
        1. Może własnie dlatego? Zazdrość, po prostu zazdrość!
        2. Raz na wozie, raz pod wozem.
        3. A Ty kogo wymieniłeś? Tak to siebie szukasz, ale żeby komuś dobrze zrobić,
        to nie!
        4. 3 osoby to mało, mało... U mnie jesteś na 4., to się nie załapałeś :(
        • rachela180 Re: Nikt mnie nie wymienił mimo, że zająłem pierw 22.03.05, 17:08
          Koholku... :) zaraz idż do @
          • kohol Re: Nikt mnie nie wymienił mimo, że zająłem pierw 22.03.05, 17:13
            Och!
            To Ty też @!
            • rachela180 nie otwiera mi się ;( 22.03.05, 17:19
              Koholku recezje poproszę.
        • pietrek666 Re: Nikt mnie nie wymienił mimo, że zająłem pierw 22.03.05, 17:11
          No dobra!
          1. mamdylemat
          2. kasica i maretina
          3. mm i rachelka :DDD
          Ale bez podtekstów!!! Na trzecim ex equo jest Kopov, bo chciałbym poznać
          takiego fajnego mana :DDDDD
          • rachela180 Zapraszam do @ 22.03.05, 17:14
            Ładny jesteś, podobasz mi się, choc jesteś chudy i nie w moim typie ;)
            • pietrek666 Re: Zapraszam do @ 22.03.05, 17:16
              Ładny? Tego moja Pani mi jeszcze nie powiedziała!!! Na razie mówiła, że jestem
              przystojny ;PPP
              • pietrek666 Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DDD 22.03.05, 17:25

• rachela180 Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:28
                  mam tate Cygana, a na włosach resztki rudego
                  • pietrek666 Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:31
                    Wyobrażałem sobie czarnowłosą, ciemnoką, śniadą grubaskę... A tu co? Za
                    jasna... ża chuda... Za blada... Lipa, Panie, lipa :DDD
                    • lena_zet Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:33
                      a mnie jak sobie wyobrażasz?
                      • pietrek666 Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:35
                        Jak Erichę Steinbach... W kozakach na szpilce i bacikiem w ręce :DDD
                        Dawaj foty, ja Ci wysłałem :(
                        • lena_zet Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:43
                          zajrzyj do skrzynki.
                          • pietrek666 Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:49
                            Chyba cuś się nie udało???
                            A Ericha emalie wysyłać potrafi?
                    • rachela180 Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:37
                      No ciemna jestem? To jasne to tylko tak wygląda :) ślę nastepne
                      • lena_zet Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:38
                        mi też inne prześlij jeśli możesz.
                        • rachela180 Re: Jaka z Ciebie cyganka? Chyba tylko duszą? :DD 22.03.05, 17:41
                          Poszło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka