koaa 24.03.05, 11:57 przez net(choc macie faceta) Ciagle czytam o zdradzonych w ten sposób kobietach - (o facetach wyrywajacych laski na peczki)tylko skad dobierac tyle tych samotnych kobiet? hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: ja właśnie flirtuje na gg 24.03.05, 11:57 jest super, już mam mokro w majtach! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja właśnie flirtuje na gg 24.03.05, 11:58 tylko, że to mój mąż, ale uwielbiam z nim flirtować. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja właśnie flirtuje na gg 24.03.05, 12:02 widze Lenko ze zwiazek kwitnie na wiosne. Cieszy mnie to bardzo!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja właśnie flirtuje na gg 24.03.05, 12:03 a wiesz, że nawet bardzo fajnie kwitnie :) sama jestem w szoku.Tylko te nieprzespane noce to już mi żyć nie dają :( dziękuję listku, a u ciebie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja właśnie flirtuje na gg 24.03.05, 12:35 u mnie tez wiosennie, wczoraj jak pieknie bylo, do dzisiaj mi błogo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja właśnie flirtuje na gg 24.03.05, 12:36 bardzo się cieszę :))))))) obyś tak błogo miała do końca swoich dni-życzę ci tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ja właśnie flirtuje na gg 24.03.05, 12:39 dziekuje:))) Oby! Tobie tez tego zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 11:59 Ja nie. Dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:02 Jana pytasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:04 Jaaanie, podaj panu kapelusz :P Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:26 ja ? nie .... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:05 koaa napisał: > przez net(choc macie faceta) > Ciagle czytam o zdradzonych w ten sposób kobietach - (o facetach wyrywajacych > laski na peczki)tylko skad dobierac tyle tych samotnych kobiet? > hehe ---------- Ja nie flirtuję tak. Kobiet podobno jest więcej, przynajmniej tutaj:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:21 zdefinuj flirt, bo nie wiem o czym mówisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:28 ticoqp napisał: > zdefinuj flirt, bo nie wiem o czym mówisz:) --------- Kiedyś pomylił mi się z filtrem:-)))) Wciąż śmieję się z tego:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:33 a gdzie to było w sklepie?;) ile zapłaciłas? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:37 Kiedyś były takie karty do flirtu towarzyskiego. Fajna zabawa:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:40 pewnie są nadal, ale lepszy na flirt jest salonowiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 16:28 Salonowiec? Czy to o pospolitego mruczka chodzi?:-))) Na salonach świetnie flirtował John Malkovitch w "Niebezpiecznych związkach". Tam jest cały kunszt tego pokazany:-))))Chociaż sam trochę zaplątał się:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:29 Nie, nie flirtuję. Nawet mam to napisane w opisie osoby. Rozmawiam z paroma poznanymi przez gg/tlen facetami, ale nie ma to znamion flirtu :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:32 Przez net?! Nieee, nie ma to jak real:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:42 wystarczająco mam dosyć facetów w realu, zeby użerać sie z nimi na necie Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:46 nie szpanuj:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:47 nie szpanuję, nie moja wina że wokół mam wygłodniałych samców rzucających się na byle babę - może być ślepa i z garbem Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:48 a gdzie sie obracasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:49 mówię o miejscu pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:50 :) więzienie czy wojsko? ładnie to z garbatymi konkurowac? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:52 a tak...ale to niebawem minie, jak mi od roboty garb urośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:54 sorry juz pamietam fabryka cukierków:)))) juz wiem co z tym facetami jest leca na garbate po dotkniecie garba ponoc przynosi szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:56 jakbym pracowała w fabryce cukierków - to bym gruba była na 100% :))) podkradałabym z taśmy produkcyjnej :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:59 ale kiedys pdawno temu pracowałas w sobote ja tez i ustalilismy ze pracujesz w takiej fabryce:) a nie jestes gruba? z nicka tak mi sie kojarzysz:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 13:02 a to zapomniałam, że w takiej pracuję :) ok to od teraz będę utrzymywać , że tak jest fakt - nick taki jakiś tłustawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 13:11 faceci Ci zawrócili w głowie to zapomniałas:) zmień na monika niteczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: tak? 24.03.05, 13:19 wiesz taka zona jak Ty to skarb, co mąż tylko szepnie to ciach sekunda i zrobione, słyszałem ze kobiety z południa sa bardzo pracowite:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: tak? 24.03.05, 14:13 powinnas brac co miesiac dodatek domowy do pensji:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: tak? 24.03.05, 14:24 jak mi podliczą forumowe godziny, to się może okazać, że jeszcze coś muszę dopłacić :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: tak? 24.03.05, 14:42 właśnie wpierniczam toffifee :) poczęstuj się , masz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: tak? 24.03.05, 14:46 nie mogę i nie bardzo lubie, zreszta wolę polskie słodycze:) ale dzieki za okazane serce:) zaraz koryto we firmie wjedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:51 Fajnie masz! Ja mam same baby ...no oprócz szefa Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:53 akurat szefa mam babę :) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 12:54 Masz babo placek Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 14:00 Ja nie(mnożą się te Jany). Nawet wczoraj odparłam atak... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 14:05 No to dywersja jakaś te jany niby takie usłużne Odpowiedz Link Zgłoś
tout-petit-fille Re: ciekawe ile z was nie flirtuje z nieznajomymi 24.03.05, 14:50 No ja nie flirtuje i flirtowac nie bede. Faceci szukajacy okazji na necie (albo nawet i w realu) to dla mnie typowe cw..e. Mam swojego ukochanego i w dupie mam innych znajomych czy nieznajomych. Nie sa warci uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś