Gość: sagan IP: *.desy.de 18.06.02, 14:11 ... tak goraco??? bo u mnie tak z 35 stopni albo i wiecej, pfuj... :( a mam wazna i pilna robote i strasznie mi sie nie chce... ... wiec siedze na forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiulek Re: czy u Was tez... IP: *.daimler-benz.com 18.06.02, 14:11 Gość portalu: sagan napisał(a): > ... tak goraco??? > bo u mnie tak z 35 stopni albo i wiecej, pfuj... :( > > a mam wazna i pilna robote i strasznie mi sie nie > chce... > ... wiec siedze na forum :))) U mnie 38 stopni... I klimy nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: czy u Was tez... IP: *.desy.de 18.06.02, 14:13 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > I klimy nie ma... no jasne, ze nie ma... ... inaczej raczej bym sie nie skarzyla... :) ohyda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: czy u Was tez... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 18.06.02, 14:15 Gość portalu: sagan napisał(a): > Gość portalu: kasiulek napisał(a): > > > I klimy nie ma... > > no jasne, ze nie ma... > ... inaczej raczej bym sie nie skarzyla... :) > ohyda :( U mnie kolo czterdziestki, wiatrak daje na full, ale i tak jest tragficznie. Klima przyjezdza w tym tygodniu, alleluja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: czy u Was tez... IP: *.desy.de 18.06.02, 14:17 Gość portalu: renia napisał(a): > U mnie kolo czterdziestki, wiatrak daje na full, ale i > tak jest tragficznie. > Klima przyjezdza w tym tygodniu, alleluja nie mam wiatraka, a klimy miec nie bede :( chyba pojde jutro do sklepu i wiatrak zakupie... tylko, ze u mnie to ladna pogoda jest przez 5% dni, wiec pewnie dzis limit na dlugo wyczerpujemy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: czy u Was tez... IP: 195.205.73.* 18.06.02, 14:33 a można jeszcze postać dla odmiany na forum Gość portalu: sagan napisał(a): > ... tak goraco??? > bo u mnie tak z 35 stopni albo i wiecej, pfuj... :( > > a mam wazna i pilna robote i strasznie mi sie nie > chce... > ... wiec siedze na forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: czy u Was tez... IP: *.desy.de 18.06.02, 14:34 Gość portalu: magnolia napisał(a): > > a można jeszcze postać > dla odmiany > na forum nie wystoje... ... za goraco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: czy u Was tez... IP: 195.205.73.* 18.06.02, 14:35 hmmm leżenie na forum chyba też nie zabronione Gość portalu: sagan napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > > > a można jeszcze postać > > dla odmiany > > na forum > > nie wystoje... > ... za goraco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: czy u Was tez... IP: *.desy.de 18.06.02, 14:36 Gość portalu: magnolia napisał(a): > hmmm leżenie > na forum > chyba też nie zabronione polozyc to bym sie polozyla :) ale co jak oskarza o molestowanie seksualne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: czy u Was tez... IP: 195.205.73.* 18.06.02, 14:37 molestowanie forum? to forum znosi wszystko... pozdrowienia! Gość portalu: sagan napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > > hmmm leżenie > > na forum > > chyba też nie zabronione > > polozyc to bym sie polozyla :) > ale co jak oskarza o molestowanie seksualne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: czy u Was tez... IP: *.desy.de 18.06.02, 14:38 Gość portalu: magnolia napisał(a): > molestowanie forum? > to forum znosi wszystko... forum znosi, ale czy ja zniose??? pozdrowienia back :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: czy u Was tez... 18.06.02, 14:41 Ja mam w pokoju (w pracy) lodówkę, bo mam "koleżankę" z uderzeniami gorąca... Marzną mi stópki i rąsie... Chętnie bym wyszła na zewnątrz i się trochę w słoneczku ogrzała... :))) 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyche Re: czy u Was tez... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 15:33 Więc polecam papieroska. Ja co godzinkę wychodzę. Pogrzeję sobie płucka i nie tylko i wracam do przyjemnego chłodku. A jakie towary można poderwać Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: czy u Was tez... 18.06.02, 15:56 Stety nie palę... może coś innego rozgrzewającego - rum z herbatą hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: czy u Was tez... IP: *.desy.de 18.06.02, 15:57 agniecha27 napisał(a): > Stety nie palę... może coś innego rozgrzewającego - rum > z herbatą hi hi hi dopiero po rumie bedzie hi hi hi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyche Re: czy u Was tez... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 16:05 Nie musisz. Nie ma nakazu palenia. A na papieroska zawsze możesz wyjść. Ja zaraz idę. Polukam co u chłopaków na budowie obok. Szkoda że już dach robią bo źle się konwersuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: czy u Was tez... 18.06.02, 16:12 Nie palę również biernie - to bardziej podobno szkodliwe :( A z "chłopakami" z budowy obok mojej pracy nie mam zbytnio o czym rozmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyche Re: czy u Was tez... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 16:25 Moi są całkiem do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola ufff.... IP: *.extern.kun.nl 18.06.02, 16:12 u mnie tez niezle daje, pokoj nagrzany jak piekarnik :-((( Odpowiedz Link Zgłoś