Dodaj do ulubionych

Sprzedaż bezpośrednia

30.03.05, 19:29
Hej czy znacie jakieś inne firmy poza Zepterem i Amwayem zajmujące się
sprzedażą bezpośrednią?
Obserwuj wątek
    • kohol Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 19:31
      Avon, Oriflame.
      • owca Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 19:35

Herbalife, Dieta Cambridge, 4Life
        • kohol Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 19:45
          ...Świadkowie Jehowy...
          • owca Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 19:46

:-)))
            coś w tym jest!
            • czarny.baca Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 21:35
              a taki amway np. to jest świetny produkt, jakosciowo dorównuje tym z
              ekskluzywnych sklepów, jak nie jest lepszy. tylko nielicznym dobrze sie
              kojarzy, bo wielu ludziom źle kojarzy sie sprzedaż bezspośrednia- z typowa
              akwizycją. jakby takie kosmetyki amway sprzedawane były w ekskuzywnych
              perfumeriach inaczej by sie kojarzyły.
              • anahella Re: Sprzedaż bezpośrednia 31.03.05, 21:42
                czarny.baca napisał:

> jakby takie kosmetyki amway sprzedawane były w ekskuzywnych
                > perfumeriach inaczej by sie kojarzyły.

Zapewne. Byc moze dlatego, ze panie z ekskluzywnych perfumerii nie nachodza
                mnie w domu, nie robia podchodow, zeby sciagnac mnie na spotkanie sprzedawcow,
                nie urzadzaja cyrkow z wykladami na temat "dzieki nam bedziesz najbogatszy w
                rodzinie", nie rozwalaja imprez i spotkan towarzyskich prowadzac nagonke do
                swoich szeregow.
    • nad_morzem Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 20:51
      Just-Nahrin
      • wiolas.ws Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 20:57
        a jakieś inne (nie kosmetyki)
        • squirrel9 Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 21:24
          Rainbow - odkurzacze.
    • czarny.baca Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 21:28
      kazda sprzedaz tak naprawde jest bezposrednia, kazdy klient jest tym finalnym
      tylko skracaja sie kanały dystrybucji
      • mijaczek Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 21:41
        to Zepter jeszcze istnieje? A jesli tak, to chyba juz nie wciskaja garnkow, co?
        • czarny.baca Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 21:43
          nie wiem czy istnieje, ale produkt miał świetny, który miał i ma naśladowców
          • mijaczek Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 21:44
            Oczyfiscie.
        • wiolas.ws Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 21:50
          Istnieje i nawet rozszerzył game produktów
          • mijaczek Re: Sprzedaż bezpośrednia 30.03.05, 21:51
            No prosze... a o co?
    • kreative Re: Sprzedaż bezpośrednia 31.03.05, 14:35
      zapraszam na:

www.amway.pl

oraz

www.vebso.pl (prosze wejsc jako ODWIEDZAJACY)

dostepne najlepsze produkty z historia (LOC, glister, SA8, NUTRILITE i.in) oraz cala masa
      fantastycznych nowosci na niespotykanych warunkach, gwarantujacych pelne zadowolenie klienta:
      m.in:
      -kawa
      -herbata
      -system oczyszczania wody 5-tej generacji
      -makarony wloskie i sosy
      -wyroby katalogowe m.in. gevan, kenwood, karcher i in... (z 24 miesieczna gwarancja satysfakcji !!!
      nawet na mydlo)
      -suplementy NUTRILITE
      -kosmetyki ARTISTRY
      -francuskie perfumy
      -nowe sklepy partnerskie - ponad 15000 produktow - m.in. UNICEF i Centrum Wina...

INFO: upmarket@hotmail.co.uk

OTO ZAKUPY XXI WIEKU
      (mozliwosc kupowania z 30% upstem, bezposrednio od producenta)

• kohol Re: Sprzedaż bezpośrednia 31.03.05, 14:48
        Och fuck, jestem w szoku!
        Kawa - fantastyczna nowość! To chyba była nowość za czasów Inków!
        • kreative Re: Sprzedaż bezpośrednia 31.03.05, 14:52
          hehehe :)
          to nowosc w katalogu amway-polska
          100% arabica.

• kreative ps - dla scislosci 31.03.05, 14:56
          tradycje przygotowywania naparu z ziaren kawy i masowa uprawe tej rosliny zapoczatkowali arabowie
          w XIV wieku. do europy przywedrowala ona dopiero w XVII w.
          rozrozniamy 2 podstawowe gatunki kawy arabica (najlepsza i najpopularniejsza) oraz robusta (odkryta
          dopiero w XX w, rosnie szybciej niz arabica, jest bardziej gorzka i ma wiecej kofeiny)...
      • xy2 Re: Sprzedaż bezpośrednia 31.03.05, 20:48
        kosmetyki ARTISTRY- to produkt genialny, dawniej tego uzywałam a znajome sie
        smiały ze to z amawaya. teraz musze zadowolic sie gorszymi.

uwazam ze są świetne
      • anahella Re: Sprzedaż bezpośrednia 31.03.05, 21:45
        kreative napisał:

> OTO ZAKUPY XXI WIEKU
        > (mozliwosc kupowania z 30% upstem, bezposrednio od producenta)

I tym sie wlasnie charakteryzuja amwayowcy: nie odpuszcza zadnej okazji. Nawet
        na forum klepia swoje kretynskie formulki.
        Dla mnie to sekta, ktora bije poklony przed zlotym cielcem.
        • kreative Re: Sprzedaż bezpośrednia 01.04.05, 03:16
          dobrze, ze podkreslilas, ze DLA CIEBIE...
          ciekawi mnie jak wyglada twooj zloty cielak...
          nawet mnie nie znasz, a klepiesz swoje niesprawdzone slogany a la rydzyk.

mysle, ze ogloszenie na forum, to nie napis MAXDATA na fladze polskiej... :)

• anahella Re: Sprzedaż bezpośrednia 01.04.05, 08:04
            kreative napisał:

> ciekawi mnie jak wyglada twooj zloty cielak...
            Ksiazki - uwielbiam je czytac, miec, kupowac, ogladac, dotykac.

> nawet mnie nie znasz, a klepiesz swoje niesprawdzone slogany a la rydzyk.

Oczywiscie, ze Cie nie znam. Jednak zachowales sie jak typowy amwayowiec:
            niewazne gdzie, niewazne kiedy, wazne by wcisnac troche swoich
            produktow. "Slogany, ktore klepie" sa podparte moim doswiadczeniem z ludzmi,
            ktorzy wlecieli w ten system.
            Niejedna impreza skonczyla sie niemilo, bo ludzie przyszli do mnie spedzic
            wieczor, a amwayowcy (swojego czasu mialam ich wielu wsrod znajomych)
            urzadzali sobie u mnie bazar i agitki. Ani przez chwile nie zapominali, ze
            przynaleza do firmy, nawet w sobotni wieczor.

> mysle, ze ogloszenie na forum, to nie napis MAXDATA na fladze polskiej... :)

No nie, ale na pewno mozna je przyrownac do puszczenia baka na przyjeciu. Jest
            miejsce na reklamowanie sie: i ono jest nie wsrod dyskusji tylko tu:

serwisy.gazeta.pl/linki/0,52960.html
            Nigdy nie reagowalam nerwowo na ludzi z Avona czy Oriflame, bo zadne z nich nie
            bylo namolne (tu tez mialam kupe znajomych). To, co przezylam od amwayowcow
            przechodzi ludzkie pojecie. Bylo zwalanie sie do mojego domu z torbami proszkow
            do prania, ktorych wcale nie chcialam kupic, namawianie do przystapienia, do
            systemu itp.

Z osobami, ktore dystrybuowaly kosmetyki nie potracilam kontaktu: one juz sie
            tym nie zajmuja a my nadal do siebie dzwonimy i mamy kupe tematow. Ludzie,
            ktorzy wlecieli w amwaya odeszli z grona moich znajomych bo uznali mnie za
            nieodpowiednie towarzystwo (nie raz powiedzialam "nie, i nigdy wiecej mnie nie
            agitujcie") ani ja nie mialam ochoty wysluchiwac o ich firmie.

Na koniec dodam, ze ja tez gdzies pracuje i wiekszosc forumowiczek rowniez.
            Zadna z nas nie wciska na forum produktow swoich pracodawcow, bo nie jest to
            miejsce na handel.

Dziewczyny z Avonu potrafily sie zachowac i zalozyly wlasne forum. Jezeli
            ktoras z nas chce skorzystac z ich porad i/lub cos kupic - idzie tam.
            • kreative Re: Sprzedaż bezpośrednia 04.04.05, 18:04
              po pierwsze: moj dziadek zwykl mawiac: "gdyby nie ten dech, do by czlowiek zdechl"
              po drugie: jesli ktos odwrocil sie od ciebie, bo powiedzialas mu "nie" to jest skonczonym idiota, ale jesli
              to ty sie od kogos odwrocilas, ze wzgledu na to, ze lubi amway, to mysle o tobie to samo...
              po trzecie: jesli kochasz ksiazki, takjak ja, to polecam zrobienie krok w bok od twego "mailstreamu" i
              przeczytanie ksiazki pt: " spelnione obietnice, czyli co to jest amway i dlaczego ludzie tak roznie o nim
              mowia".

jesli zburzylem forumowy lad - przepraszam, uczynilem to bez zlych zamiarow
              pozdrawiam
    • kochaniutka7 Re: Sprzedaż bezpośrednia 31.03.05, 20:44
      Raypath
    • hani.mru.mru Re: Sprzedaż bezpośrednia 31.03.05, 23:16
      Tele 2, Telekomunikacja Polska!!
      • vanillaice Re: Sprzedaż bezpośrednia 04.04.05, 19:35
        NU Skin, Faberlic, Mary Kay...
    • losiu4 Re: Sprzedaż bezpośrednia 04.04.05, 20:34
      prócz tych większych (wymieniłaś dwie: emłej i cepter, z czego działacze emłeja
      są wielce namolni) - to od metra i troche. Duża część ogłoszeń "dam pracę" to
      nic innego jak firemki lub inni szukający akwizytorów.

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka