Dodaj do ulubionych

Cilest - co sadzicie

04.04.05, 19:17
co myslicie o tych pigulkach ? jak sie po nich czulyscie itp
Obserwuj wątek
    • amelia-1 Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 19:36
      Bardzo dobrze, ale to nie oznacza, ze dla ciebie tez beda odpowiednie.
    • grecz Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 19:45
      zadnych efektow ubocznych
      • elissax Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 19:54
        wiem, ze na kazda z nas moga miec rozny wplyw ale chcialam poznac zdanie i
        wyciagnac jakas srednia z Waszych opinii, poki co stosuje evre ale zastanawiam
        sie nad zmiana a ginekolog ostatnio zaproponowal mi wlasnie Cilest,
        dzieki i czekam na wiecej
    • asia_2312 Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 19:50
      Cilest ma większą dawkę hormonów, mój obecny gin jak sie dowiedział, że brałam
      4 lata, to popukał sie w czoło. Ponoc nie polecany młodym dziewczynom,
      niestety, jak zaczynałam brać był bardzo "modny". Na początku zero skutków
      ubocznych, potem ciągłe stany zapalne, wypadanie włosów. Po odstawieniu (albo
      jeszce w czasie brania) zrobiła mi się torbiel na jajniku. Nie wiem, czy to
      zasluga cilestu, czy po innych też bym miała. Ale każdy reaguje inaczej, są
      dziewczyny, którym odpowiada.
      • grecz Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 19:53
        moze sie popukal w czolo bo jest taka opinia ze nalezy robic po jakims czasie
        przerwe w braniu tabletek..nie wiem czy to prawda ale taka opinia krazy..teraz
        nie jest taki modny a jakos dalej jest przepisywany pacjentkom..
        • asia_2312 Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 20:01
          Gin stwierdził, że jest tyle innych tabletek, o mniejszej zawartości hormonów
          (Harmonet, Logest...), które sa nie mniej skuteczne, że nie ma sensu
          niepotrzebnie obciążać organizmu, jeśli nie ma do tego wskazań. Cilest działa
          podobnie jak Diane, jeśli ktoś nie ma problemów z cerą, czy nadmiernym
          owłosieniem, to niepotrzebnie te hormony w siebie ładuje.
          • virtuallady Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 20:06
            No popatrz..a ja brałam rok logest i miałam problemy z krwawieniem
            międzymiesiączkowym lekarz przepisał mi w zamian Cilest. Własnie zaczynam
            pierwsze opakowanie
    • metnia Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 20:09
      Biore Cilest 4 lata i czuje sie wspaniale:) Krotko bralam Logest i umieralam -
      wahania nastrojow, depresja, krawawienia w trakcie brania tabletek i ogolny
      dol. wiec wrocilam do mojego cilestu i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie. :)
      • elissax Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 20:30
        znaczy sie - opinie raczej na plus, widze, ze to srodek dla mnie bo klopoty z
        cera miewam niestety a i pojedyncze wloski na brodzie /wstydze sie przyznac ale
        co tam/ pojawiaja sie :(
        chyba zaczne na ten temat nowy watek bo ciekawam jak to u innych z tym
        cholerstwem
        • metnia Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 23:44
          prosze, nie zakladaj nowego watku po prostu uzyj opcji szukaj a znajdziesz
          odpowiedz. Cilest zmniejsza owlosienie, poprawia cere, wierz mi.
      • elissax Re: Cilest - co sadzicie 04.04.05, 20:30
        no i wielkie dzieki za opinie
    • baszi Re: Cilest - co sadzicie 18.04.05, 21:24
      trochę śmieszy mnie takie podejście do sprawy i nie chcę wcale nikogo obrażać.
      to jak organizm reaguje na tabletki to sprawa indywidualna. 2 lata temu bralam
      cilest i byly to jedyne tabletki ktore mi dobrze sluzyly, ostatnio zdecydowalam
      sie brac je ponownie i masakra, nigdy gorzej sie nie czulam. najgorsze jest
      jednak to ze lekarze nie stosuja czegos takiego jak badania przed przepisaniem
      srodkow hormonalnych tylko stosuja metode prob i bledow!!!! a my musimy sie
      miesiacami meczyc.
    • marta.uparta Re: Cilest - co sadzicie 18.04.05, 21:25
      bardzo dobrze, a bralam pare ladnych lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka