pietrek666 Re: O w mordę, ale tu ruch :/ 07.04.05, 09:00 Chcieli reform, to je mają. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: O w mordę, ale tu ruch :/ 07.04.05, 09:15 nie żartuj nawet.nie uwierzę, że z tego powodu taka cisza Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: O w mordę, ale tu ruch :/ 07.04.05, 09:06 Lenka nie wiem. Nie ma Ticusia, boskiego, pierożek i pimpek milczą, sporadycznie odezwie się obierka, smutno jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: O w mordę, ale tu ruch :/ 07.04.05, 09:10 cześć trzydziecha wiesz co odczekam jeszcze do przyszłego tygodnia, bo niech będzie że jest żałoba i nie wypada...... w kazdym razie nikt z moich znajomych nie uszanował mnie i dostaję codziennie tysiąc pięćset sto dziewięćset łańcuszków i durnych wyliczeń w bieżącym temacie :/ - humor mam bardzo zepsuty Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ja ci nie posyłam łańcuszków! 07.04.05, 09:17 zresztą na mnie łańcuszki się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: O w mordę, ale tu ruch :/ 07.04.05, 09:17 Ehhh bywa. Ludzie różnie rozumieją pewne rzeczy (albo wcale nie rozumieją). Mnie dołują jeszcze inne sprawy... W sumiejest nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: O w mordę, ale tu ruch :/ 07.04.05, 09:28 ja też jeszcze oprócz tego mam teraz kotkę w domu, którą trochę muszę podleczyć - szukałam jej domku, na szczęście już znalazłam. Może jednak rozmowa z Wami dobrze by mi zrobiła, bo nie najlepiej się czuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: O w mordę, ale tu ruch :/ 07.04.05, 09:43 No właśnie. Ja tylko z Wami mogę pogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach czy was pokrecilo? 07.04.05, 09:11 trzydziecha1 napisała: > Lenka nie wiem. Nie ma Ticusia, boskiego, pierożek i pimpek milczą, > sporadycznie odezwie się obierka, smutno jakoś... taka pokute sobie zadali - nie bede pisal (a) na forum. ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: czy was pokrecilo? 07.04.05, 09:17 > taka pokute sobie zadali - nie bede pisal (a) na forum. ot co! no dobra, dobra, ale taką dożywotnią czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: czy was pokrecilo? 07.04.05, 09:19 No. Lumbago albo cóś takiego. Obierka, nie chodzi o to, zeby sobie tutaj żarty urządzać. traktuję znajomych mi tutaj jak przyjaciół. To co, mam sie do nikogo nie odzywać i zamnkąć w czterech scianach? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czy was pokrecilo? 07.04.05, 10:40 no wlasnie. Ja mam juz dosyc tej ciszy!!! Ja rozumiem, zaloba, itd, ale zycie toczy sie dalej!! Mam do konca zycia tak siedziec po cichutku? To nie ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: O w mordę, ale tu ruch :/ 07.04.05, 09:16 właśnie, prawie nikogo nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś