kubisiemce 13.10.06, 08:56 jest tu ktos kto sie przenosil z nocek na dniowki? jakt to wyglada? (same przenosiny bo praca pewnie lajtowa :) ) i co najwazniejsze ile mozna zarobic? po jakim czasie od startu w teso mozna sie przeniesc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieslubne_dziecko_romana Re: praca w dzien 13.10.06, 09:32 Nie taka lajtowa...:-)) Nocą jest jednak spokój, klientów jest niewielu. W dzień cały czas jest głośno i co chwilę ktoś Cię o cos pyta.... Mozna się zmęczyć gadaniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubisiemce Re: praca w dzien 13.10.06, 09:38 a kasa jaka? a o do gadania to mozna podszlifowac angielski i poznac ludzi. pewnie nie gorzej niz na noce z towarem :) pewne czasem sie wylozy to czego noc nie zobi alo promocja to z moich obserwacji u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: praca w dzien 13.10.06, 09:51 Ja już w Tesco nie pracuję, więc co do kasy, to Ci nie powiem, bo nie wiem. Z tego co pamietam, to za nocki był jednak jakiś dodatek. Kilku moich znajomych przeszło na dzień i jednak narzekało. Zwłaszcza przed świętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: praca w dzien IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 13.10.06, 10:44 z payslipa odejmij night premium 1 i 2 i bedziesz wiedziec, chyba ze nie jestes jeszcze w tesco uk, to hmm z pamieci ok 170 brutto chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
kubisiemce Re: praca w dzien 13.10.06, 11:05 no to nie za ciekawie wiec nie ma sie co nad tym zastabawiac albo nocki albo inna job ale najpierw angielski trzeba podszlifowac :) Odpowiedz Link Zgłoś