reniatoja 07.04.05, 12:08 Pater Noster w wykonaniu papieża zawsze wzrusza mnie do łez i powoduje dziwne dreszcze, tez tak macie? Jaki piękny głos miał jeszcze wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 12:13 Nie smuc się, mogę Ci przesłać w pliku mp3. Piękna modlitwa pieknie zaśpiewana przez najpiękniejszego człowieka na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 12:14 kiedyś dodali płytę z Pater Noster do GW:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 12:19 nieee,dzieki...wystarczy ze usłysze w radiu lub w tv i juz ryczę:(( Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 12:24 Piękne, piękne. Wczoraj sobie zciągnęłam i prawie cały czas słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 12:31 Postaram się. Jesli mnie sie nie uda, to poprosze brata aby wysłał. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 12:49 Prosze. Tyle na dziś. Uciekam. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 12:26 reniatoja napisała: > Pater Noster w wykonaniu papieża zawsze wzrusza mnie do łez i powoduje dziwne > dreszcze, tez tak macie? Jaki piękny głos miał jeszcze wtedy... ____ ..też tak mam,a oczy mam opuchniete od soboty jak śliwki. Odpowiedz Link Zgłoś
powiem.ci.w.sekrecie Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 13:51 Poproszę na skrzynkę. Mam łzy w oczach, gdy tego słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: :((( 07.04.05, 22:27 rzeczywiście strasznie to piękne i zarazem takie smutne :( nie wiedziałam nawet, a ja to wcześniej dostałam od kochanej racheli :( Odpowiedz Link Zgłoś
hurtownikkwiatow Re: Pater Noster by JP II 07.04.05, 23:08 czy wiesz o tym że to jest najważniejsza modlitwa, jedyna w Bibli pozostawiona przez Chrystusa. To hańba że zrobiono z tego videoclip. To co robicie jest jak herezja. Ale w ten sposób lewica niszczy wszsytko co święte w katolicyźmie. Robi z dogmatów irzeczy ważnych coś cool. Niedługo z okazji świąt zimowych będziecie sobie śpiewali różne okazjonalne piosenki a wśrod nich znany przebój Karola Wojtyły pt Ojcze nasz. Odpowiedz Link Zgłoś