ninja04 09.04.05, 22:31 Dziewczyny, lubicie włosy na klacie u faceta? Bo mnie to cholernie brzydzi, a słyszałam, że tzw 'prawdziwy mężczyzna' (o ile jeszcze tacy żyją;) to tylko z zarośniętym torsem... Bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agateka Re: włosy na klacie 09.04.05, 22:33 no łysych to ja nie lubie :D jednak zależy od gustu wszystko a o gustach sie nie mówi ponoć :D Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: włosy na klacie 09.04.05, 22:35 Dlatego pytam, bo chciałabym poznać ogólnie panujące opinie:P Odpowiedz Link Zgłoś
agateka Re: włosy na klacie 09.04.05, 23:18 no to jak z moimi koleżankami rozmawiam - to poława twierdzi że musi być gość owłosiony a druga połowa że nie bo to obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: włosy na klacie 09.04.05, 23:20 A zapytaj, co sądzą o włosach na plecach:P Bo mam jednego kumpla, który takowe posiada i jest wolny, to chętnie go zapoznam:D Odpowiedz Link Zgłoś
agateka Re: włosy na klacie 09.04.05, 23:22 hahahahhhaa też znam takich ale przecież nie jesteś z kimś tylko z powodu włosów prawda???? może jest super facet i w życiu i w łóżku :D nie wiadomo każdy musi sam wybrać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: włosy na klacie 09.04.05, 23:26 Niby tak, ale pierwsze wrażenie też się liczy. A takie może okazać się koszmarem;P Odpowiedz Link Zgłoś
agateka Re: włosy na klacie 09.04.05, 23:29 no tak hahahhhaa znaczy najlepiej szukać faceta na basenie lub na plaży :D widzisz co bierzesz i on też :P Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: włosy na klacie 10.04.05, 01:35 Ja lubie u faceta owłosiona klate, to nie ma tak dużego znaczenia, ale jak jest łysy o bardziej przypomina chłopczyka niz faceta... a jeśli sam jeszcze się goli to eee... panu już podziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: włosy na klacie 10.04.05, 01:38 A lubisz takiego lizać po klacie? Łeeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: włosy na klacie 10.04.05, 01:58 Chyba nie jest czyms najlepszym kiedy kobieta chce zmienic faceta. Facet jesli juz, to powinien sam sie pod tym wzgledem zmienic. Otoz nie w mojej mysli jest, bym zaczal golic swoje piersi. Zonie z wlosami sie najwidoczniej podobalem i kto wie, czy po zgoleniu nie bedzie jej ich brakowac. W tym temacie ogolnie mowiac uwazam ze ta sprawa wiaze sie bardziej z przyzwyczajeniem sie danej kobiety (nabyla to z filmow, gdzie mezczyzni dosc czesto sa ogoleni na piersi, bo filmy hollywoodzkie sa robione dla pieniedzy, dla popytu, w tym tez dla pedalow -a pedal jest 'wypielegnowany") niz z jej ogolnym pojmowaniem rzeczywistosci naszej naturalnej. Otoz naturalnoscia dla mnie jako mezczyzny stanowi jej delikatnosc ciala, gladkosc.......... Szorstkosc plci raczej kobiety kochaja. Nie znaczy to, ze weza z luskami, ale tak ogolnie to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: włosy na klacie 10.04.05, 02:01 Nie chodzi o zmianę faceta, gdy urosną mu włosy na klacie:P Chodzi o to, że przy pierwszym wrażeniu, na które, jakby nie było, wygląd też się składa, mnie osobiście to odpycha. A dlaczego uważasz, że facet 'wypielęgnowany' jest pedałem!!! Jak o siebie dba, to super. Może ma się nie myć, żeby pokazać prawdziwego mężczyznę?!! A delikatność ciała i gładkość to kwestia żeli na celulitis i golarek, więc nie wciskaj tutaj kitu o naturalności :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: włosy na klacie 10.04.05, 02:35 Ja ci zadnego kitu nie wciskam. Naturalnym zjawiskiem jest, ze dla mezczyzny wyrastaja wlosy na klatce piersiowej. Skoro twierdzisz, ze nie lubisz zmienic naturalnego stanu mezczyzny, to czym wytlumaczysz te swoja "zachcianke" miec go z ogolona klata? Higiena z naturalnoscia nie maja nic wspolnego, dlatego tez komentowac tego nie bede.Chyba troche zle zrozumialas mnie kiedy pisalem o pedalach, filmach i pielegnacji ogolnie zreszta. Otoz dla pedalow w wielkim stopniu zalezy i chca byc poniekad jako kobiety (gladkie, bez wlosow, namietny, ponetny, jednym slowem.......wypielegnowany) gotowy do wziecia dla mezczyzny. Pedal to tez kobieta (przenosnie mowiac) tyle ze broszki nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: włosy na klacie 10.04.05, 02:38 Nigdzie nie napisałam, że lubię naturalność. A dbanie o siebie to nie tylko higiena. Dla mnie to też np dbanie o sylwetkę, uprawianie sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: włosy na klacie 10.04.05, 02:44 ninja04 napisała: > Nigdzie nie napisałam, że lubię naturalność. > A dbanie o siebie to nie tylko higiena. Dla mnie to też np dbanie o sylwetkę, > uprawianie sportu. Ja przeciez nie mowie ze ty lubisz naturalnosc. Z twoich wypowiedzxi wynika ze wlasnie jej nie lubisz (nie lubisz zarosnietych piersi mezczyzn). Dbanie o siebie zamyka sie w czyms szerszym niz to ujelas, ale te twoje dwa zwroty moge ujac jako potwierdzajace racje. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Lizac??? 10.04.05, 12:21 Ja uwielbiam wlosy, szczegolnie na brzuszku, ale na klatce piersiowej tez. Nie tzreba ich tam lizac.. Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: Lizac??? 10.04.05, 12:25 No nie trzeba, w sumie to nic nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Lizac??? 10.04.05, 12:47 faceci maja inne strefy erogenne niz kobiety, oni wola byc raczej dotykani niz lizani (mowie o klacie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: Lizac??? 10.04.05, 12:56 Wiesz, wiadomo, kwestia gustu. A jak trafię na takiego, co ma gąszcz i lubi, jak kobieta go tam liże? Strach się bać :P Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Lizac??? 10.04.05, 12:58 no to fakt, faceci sa bardzo pzreczuleni na tym punkce (zmieniania czegos w sobie). a ludzisz gladkie brzuszki? czy tam wlosy preferujesz? U faceta najwrazliwsze na pieszczoty jest podbrzusze, a tam wlosow to chyba kazdy ma pelno... Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: Lizac??? 10.04.05, 13:03 To mi nie przeszkadza. Ale jak sobie przypomnę niektórych facetów z ich kłakami wychodzącymi spod koszulki, to mnie mdli... Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Lizac??? 10.04.05, 13:05 czyli to jednak kwestia estetyczna, a nie oblizywania wlosow:)) Tak bywa:) Nigdy twoj facet nie byl owlosiony? nie przeszkadzalo ci to? czy potrafilas tego "nie zauwazac":)? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1007 Re: włosy na klacie 10.04.05, 01:55 łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: włosy na klacie 10.04.05, 02:40 wlosy u faceta na klacie to nic, gorzej jak by sie taka spodniczke spotkalo:P Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: włosy na klacie 10.04.05, 02:42 Zobaczylibyście wreszcie, jakie to fajne :] sesesesese Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: włosy na klacie 10.04.05, 03:06 taa ja bym raczej sie ewakuowal w trybie awaryjnym:P Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: włosy na klacie 10.04.05, 12:41 A co, jak jest cały włochaty?????????????? :DDDDDDDDDD Poważnie tu na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: włosy na klacie 10.04.05, 12:48 J alubię włosy!!! kojarzą się z testosteronem :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: włosy na klacie 10.04.05, 12:51 No ja już też, ale tylko konkretne włosy konkretnej osoby:D Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: włosy na klacie 10.04.05, 12:56 :) słusznie :) OK, spadam, ale inrormuję że to w sygnaturce to marynowany grzybek ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: włosy na klacie 10.04.05, 12:48 Podoba mi się, ale takie lekkie owłosienie. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: włosy na klacie 10.04.05, 12:54 No, raczej lepiej, jak skóra prześwituje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: włosy na klacie 10.04.05, 13:57 nienawidze owlosionej klaty u facetow, w skrajnej sytuacji dopuszczam 3 wloski na krzyz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daimona SUPER! Tylko piękne męskie sobole 10.04.05, 14:24 na klacie :))) Koniecznie gęste! Takie fiu-bździu, trzyt włoski na krzyżm alebo - o zgrozo! - ogolony! - nie ma czego szukać ;) Odpowiedz Link Zgłoś