ninja04 10.04.05, 00:07 ...miejsca, w których uprawialiście seks? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielo-kropek Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 00:15 Najbardziej oryginalne miejsce to kazde miejsce, kiedy kobieta stanowi jego podloze. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 00:17 nie przesadzaj. nawierzchnie też Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:07 byleby by nie byla jak szafa 2-drzwiowa:P Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:09 ninja04 napisała: > O gustach... :) to nie gust to troska o podloge:P Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:11 Kto by się przejmował podłogą w takim momencie :P Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:24 a kto potem bedzie zbieral wiory jak poleca??:>:P Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:27 Ja bym się tym po fakcie martwiła. Jeśli częstotliwość takich sytuacji (jak wióry polecą) zależała od sprzątania po nich, to mogę zostać sprzątaczką :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:32 szowinistyczna_swinia napisał: > a kto potem bedzie zbieral wiory jak poleca??:>:P Z czego/kogo? Z dobrej podlogi raczej jest o to trudne. Kobiety tez nie sa wiewiorki, wiec nie sypia sie tak latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:34 nie wiem ja sie nie znam:P Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:39 szowinistyczna_swinia napisał: > nie wiem ja sie nie znam:P Rozumiem. Tylko z tej racji, ze to ty o tych wiorach zaczales, chcialem sie dowiedziec skad one, czy z kogo maja leciec. Nie wazne w tym obecnym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:44 jak mowi stare goralskie powiedzenie: gdzie drwa rabia... ale tego nie wiedza nawet najstarsi gorale:P Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 02:24 szowinistyczna_swinia napisał: > jak mowi stare goralskie powiedzenie: gdzie drwa rabia... > ale tego nie wiedza nawet najstarsi gorale:P No to teraz rozumiem to lecenie wior. Jednak nawet wsrod gorali z tym rabaniem nie jest najlepiej, bo zanikaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:34 Chyba że się tynk posypie :> Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:37 ninja04 napisała: > Chyba że się tynk posypie :> To sie przebija do sasiadki wiernej sluchaczki rydzyjka i zrobia TRWAM LIVE :P Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:08 w wlasnej wyobrazni??:>:P Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:09 A we własnej wyobraźni, to gdzie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:24 Byla pogodna, letnia noc. Po rynku przechadzali sie turysci z przeroznych blizszych i dalszych zakatkow swiata. Nieopodal, przy miejskiej fonntanie zakochana para robila sobie zdjecia. Na pobliskim murku siedziala grupka nudzacej sie mlodziezy, goraco dyskutujac na tematy moralno-etyczne. Z pobliskich ogrodkow piwnych slychac bylo gwar,smiechy, wznoszenie toastow. Nieopodal slychac bylo dzwieki mieszajacej sie eterycznie muzyki. A my po prostu rznelismy sie jak dzikie kroliki na jednej z lawkek:P Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:28 Widzę, że bujna wyobraźnia i talent literacki dopisują, gratki :) Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:31 ninja04 napisała: > Widzę, że bujna wyobraźnia i talent literacki dopisują, gratki :) taa chyba zaczne pisac romanse:P a ten rynek to ze 3 lata temu sie zaliczylo:P Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:33 Rynek zaliczyłeś czy laskę? ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:35 zalezy jak lezy i gdzie ucho przylozysz:> Odpowiedz Link Zgłoś
ninja04 Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:39 W barze- na barze, na stole bilardowym, w kiblu?... :> Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:42 Raczej na widoku wielu i z wieloma jego bywalcami -tak ja mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
szowinistyczna_swinia Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 01:45 to ja chyba wiem co to za baaaaar:P Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: najbardziej oryginalne... 10.04.05, 02:16 Hahaha, nie nie, aż tak ostro nie było, na zapleczu,normalnie na łóżku, to już mniej orginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś