Dodaj do ulubionych

TATUAŻ PERMANENTNY

IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 25.06.02, 12:44
KOCHANI,
CZY KTOŚ Z WAS MOŻE POLECIĆ JAKIŚ SALON (W WARSZAWIE) GDZIE PROFESJONALNIE
WYKONUJĄ BIOTATUAŻ. MOŻE SĄ JAKIEŚ RABATY???
JAKIE JEST WASZE ZDANIE N TEMAT TATUAŻY PERMANENTNYCH? CZEKAM NA WASZE OPINIE I
UWAGI I CENNE RADY. =0)
POZDRAWIAM,
BABET
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: TATUAŻ PERMANENTNY 25.06.02, 13:38
      I koniecznie powiększ sobie od razu biust, tak jak dziewczyna parę wątków
      niżej. Będziesz mogła potem ubolewać nad dwoma rzeczami na raz jak twojemu
      nowemu partnerowi nie spodoba się Twój image
      • Gość: BABET Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 25.06.02, 14:47
        lyche1 napisał(a):

> I koniecznie powiększ sobie od razu biust, tak jak dziewczyna parę wątków
        > niżej. Będziesz mogła potem ubolewać nad dwoma rzeczami na raz jak twojemu
        > nowemu partnerowi nie spodoba się Twój image

Już Ty się lepiej nie martw o mojego partnera ........ ja doskonale znam jego
        gust. Nie takich opinii,i rad oczekiwałam =0(. Widze, że posiadasz nadmiar
        kąśliwości,lepiej popracuj nad SOBĄ.
        Anyway, pozdrawiam,
        BABET
        • lyche1 Re: TATUAŻ PERMANENTNY 25.06.02, 15:01
          Wiesz co przynajmniej się zastanów. Od rana zastanawiam sie jak rozwiązać
          problem tej nieszczęsnej co sobie już biust próbowała upiękrzyć. Mogę Cię
          natomiast zapewnić, że nowa skóra Ci nie wyrośnie. Jak nie masz na co wydawać
          pieniędzy to wyrzuć je lepiej do kibla i spóść wodę, by Cię nie korciło
          wyciągnąć z powrotem
          • Gość: BABET Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 25.06.02, 15:08
            lyche1 napisał(a):

> Wiesz co przynajmniej się zastanów. Od rana zastanawiam sie jak rozwiązać
            > problem tej nieszczęsnej co sobie już biust próbowała upiękrzyć. Mogę Cię
            > natomiast zapewnić, że nowa skóra Ci nie wyrośnie. Jak nie masz na co wydawać
            > pieniędzy to wyrzuć je lepiej do kibla i spóść wodę, by Cię nie korciło
            > wyciągnąć z powrotem

EXTRA ....... dzięki za "super", "rozsądną" radę ...... z tym kiblem byłaś
            dobra!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: mina Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 15:34
              najlepiej popelnij samobojstwo od razu, moze w nastepnym wcieleniu urodzisz
              sie madrzejsza:)))
              • Gość: BABET Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 25.06.02, 15:57
                Ughhhhh macie rewelacyjne podejście do życia. Pytajac o tatuaż, póżniej
                czytając wasze rady naprawdę człowiek może złapać niezłego doła lub targnąć się
                na życie. Z ww. wypowiedzi widać jakie mamy przyjazne podejście do siebie,
                wychodzi nasza rewelacyjna wyrozumiałość, wsparcie, tolerancja, i takie tam.
                Rewelacja, tak trzymać,,,,,,,,,,,,,,,gratuluję!!!!!!!!!
                Babet
                • Gość: mina Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:01
                  dziewczyno, wiesz jaki interes ja sobie na starosc otworze? usuwanie tatuazy.
                  za 30 lat bedziesz moja klientka.
                  wyobraz sobie swoje starcze cialko z tatuazem, moze ci rozum wroci
                  • Gość: BABET Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 25.06.02, 16:06
                    Gość portalu: mina napisał(a):

> dziewczyno, wiesz jaki interes ja sobie na starosc otworze? usuwanie tatuazy.
                    > za 30 lat bedziesz moja klientka.
                    > wyobraz sobie swoje starcze cialko z tatuazem, moze ci rozum wroci

Kochanie ....... najpierw przeczytaj co to jest permanentny tatoo, lub biotatoo.
                    Później pogadamy,
                    OKI!!!!

• Gość: mina Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:18
                      a nie chce mi sie, wytlumacz mi tu:)))
                      • Gość: BABET Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 25.06.02, 16:21
                        Gość portalu: mina napisał(a):

> a nie chce mi sie, wytlumacz mi tu:)))

To Ty mi wytłumacz po co się wypowiadasz skoro nie znasz tematu ;)))))))))
                        Co mądra głowa, to madra i na dodatek leniwa, no nie ;0)))))))))
                        Pozdrawiam,
                        B.
                        • Gość: mina Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 17:05
                          kurwa madc, albo tlumaczysz, albo se pomysle, ze sama nie wiesz o czym gadasz!
                          dla mnie permamentny tatuaz to taki, ktorego sie nie da zmyc!
                • lyche1 Re: TATUAŻ PERMANENTNY 25.06.02, 17:03
                  Wiesz ja mam wrażenie że wszystko zrobisz co Ci się wydaje modne i koleżanki Ci
                  podpowiedzą. A gdzie swój rozum? Wczoraj słyszałam w radiu trafny komentarz
                  spikera radiowego. Zastanawiał się z gdzie wsadzonym kolczykiem wróci jego
                  dziecko w tym roku. Rób jak chcesz tylko się najpierw zastanów co robisz.
                  • Gość: Jot Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.pl / *.gazeta.pl 25.06.02, 18:24
                    Taki zmywalny tatuaż to ja moge ci zrobić - mam taki cienkopis Staedtlera co
                    trzyma przez długi czas nawet jak mocno się myjesz - i nie bardzo boli...
                    • Gość: Ola Re: TATUAŻ PERMANENTNY - CO ZA GLUPOTA??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.02, 03:14
                      Wlasnie dobra idea. Ja kiedys tym mapy kreslilam, moze przerzucic sie na
                      kreslenie takich panienek nie dokreslonych.
    • Gość: lo Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.acn.waw.pl 25.06.02, 18:51
      BABET, nie oburzaj się na ludzi, którzy Ci dobrze radzą. Gdyby mnie tyle osób
      coś odradzało, to przynajmniej zastanowiłabym się, bo może to większość ma
      jednak rację. Jeśli nie przekonują Cię względy estetyczne, to pomyśl o własnym
      zdrowiu. W Polsce jest 600 tys. stwierdzonych nosicieli wirusa zapalenia
      wątroby typu C. Jest to choroba na dzień dzisiejszy nieuleczalna, często
      prowadząca do marskości wątroby. Zarazić się można np. robiąc sobie tatuaż. Tak
      zaraziła się właśnie Pamela Anderson. Nigdy nie będziesz mieć pewności, czy
      igła, którą będziesz nakłuwana, była wystarczająco długo sterylizowana. Może
      robią to jednorazówkami? Nie wiem. Jeśli tak, to sprawdź przynajmniej, czy
      napewno igła jest nowa. Wiesz, jak byłam bardzo młoda, podobały mi się zupelnie
      inne rzeczy niż teraz. Całe szczęście, że byłam wówczas na tyle rozsądna, żeby
      nie "upiększać" się w sposób nieodwracalny. Miałabym teraz niezły pasztet!
    • Gość: LadyBlue Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.02, 19:24
      tatuaż permamentny to jeszcze gorsza głupota niż normalny. to że sam zniknie to
      bzdura, często zostają barwne slady do końca życia. i nawet jak znika to nie
      tak że z dnia na dzień obudzisz sie i go nie bedzie, tylko blaknie, wyciera się
      i generalnie paskudnie wygląda. lepiej zafunduj sobie tatuaż henną - i nie
      boli, i co jakiś czas możesz zmienić i usunąć sie da bez problemu.
      • Gość: Sonia Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.w.club-internet.fr 27.06.02, 00:10
        ja mam tatuaz permanentny i nie narzekam. igly byly jednorazowe, a wzgledy
        estetyczne i preferencje sa kwestia gustu. oczywiscie trzeba przemyslec ta
        decyzje, ale nazywanie robienie tatuazu glupota jest.. glupota.
    • amelia_ Re: TATUAŻ PERMANENTNY 26.06.02, 03:02
      jejku, ludzie, nie wiecie o co chodzi, a się mądrzycie. Tatuaż permanentny to
      nie taki zwykły tatuaż tylko tatuaż robiony w gabinecie kosmetycznym. Może to
      być tatuaż brwi, kresek nad powieką czy konturów ust. A babet radzę iść na
      forum Uroda, tam były kiedyś wątki na ten temat.
      Pozdrawiam

Amelia
      • Gość: Ola Re: TATUAŻ PERMANENTNY - OBLED!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.02, 03:11
        Widzialam efekty takich tatuazy kosmetycznych: obled. Ciagle taki sam .
        Przeciez makijaz sie zmienia z czasem, jak zmienic permamentny? Ciagle chodzic
        z przestarzalym ,czy walczyc pozniej aby to paskudztwo usunac? O nieudanych to
        juz nawet nie wspominam.
        • Gość: alka Re: tatoo IP: *.oc.oc.cox.net 26.06.02, 07:56
          Moja znajoma, starsza, elegancka pani, ma cos takiego.Zrobila sobie brwi i
          kontur wokol ust. I co? I dobrze!.
          Nie wiem, co ma na mysli autorka watku, bo nie powiedziala, ale jesli ma np.
          rzadkie brwi, albo nierowny kontur ust taki trwaly makijaz to swietny pomysl.
          Trzeba tylko wybrac sie do dobrego gabinetu .I tyle.
          Powodzenia.
          Acha, taki tatuaz blaknie po 5 latach. Trzeba potem poprawiac.
    • Gość: Frodo Re: DO BABET!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 08:21
      Droga Babet widzisz jaki jest poziom tego forum, kretynki w rodzaju lyche, miny
      i innych ferują autorytarne wyroki NIE WIEDZĄC o czym piszą. Nie rozróżniają
      tatoo zwykłego od permanentnego. No ale to jest tutaj PERMANENTNE!!!
      W temacie: jeśli chodzi Ci o tattoo-make up to w 60% salonów kosmetycznych to
      robią, obejrzyj katalog z fotkami w takim salonie a bdziesz wiedziała czy warto.
      Jeśli chodzi Ci o wzorek, to w kadym salonie tattoo robią to już w tej chwili,
      no w PRAWIE każdym, bo w środowisku prawdziwych tattoos to jest takie trochę...
      nie tego.
      A innym mądralom powiem, że mam sporo artystycznych tatuaży na sobie od dawna.
      Nie mam ani żółtaczki, ani innego świństwa. Nie ubolewam nad moją decyzją,
      wręcz przeciwnie usilnie rozmyślam nad nowymi.
      • lyche1 Re: DO BABET!!! 26.06.02, 08:27
        Dzięki Frodo że nas oświeciłeś. Jutro koniecznie zrobię sobie ten tatuaż. Tylko
        nie wiem gdzie ja później faceta znajdę na taką malowaną lalę.
        • Gość: Frodo Re: DO BABET!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 08:35
          Przy jasnej karnacji i jasnej oprawie oczu wiele kobiet i tak nie opuszcza domu
          bez make-up'u, mnie to się akurat podoba (brak makijażu), ale skoro one miałyby
          się źle czuć to ich sprawa. W takiej sytuacji wygodniej chyba zrobić to raz na
          parę lat, bo tyle to się trzyma. W czasie zabiegu naskórek jest ledwie
          draśnięty "zarysowany", nie ma głębokiej penetracji igłą jak przy zwykłym
          tattoo. Tyle. Niebezpieczeństwo takie samo jak przy manicure/pedicure, naprawdę.
          • lyche1 Re: Do Fredo 26.06.02, 08:56
            Ja akurat jestem zwolenniczką naturalnego wyglądu. Krem tylko na noc. Makijaż -
            tylko tusz do rzęs, pomadka w zimie. Lakiery do włosów? Wylęgarnia łupieżu, nie
            mówiąc o reakcji faceta jak dotyka takiej skorupy. Zresztą może zapytamy się
            Panów na forum?
            • Gość: Frodo Re: Do Fredo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 09:06
              To prawda lakier odpada w ogóle! Ja nie przepadam także za tuszem do rzęs,
              jasna szminka (perłowa) ONLY. Ale znowu taka mi zostaje na ustach, nie lubię
              tego.
              • lyche1 Re: Do Fredo 26.06.02, 09:13
                Ja sobie ostatnio kupiłam o smaku poziomki. Ale i tak zapominam się pomalować.
                Nie jest to dla mnie tak istotne. Zwłaszcz że podobam się i bez szminki.
        • Gość: BABET Re: DO lyche1 IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 26.06.02, 12:02
          napisał(a):

> Dzięki Frodo że nas oświeciłeś. Jutro koniecznie zrobię sobie ten tatuaż. Tylko
          > nie wiem gdzie ja później faceta znajdę na taką malowaną lalę.

lyche1, Podejrzewam, że Tobie, to już nic nie pomoże, skoro do tej pory nie
          znalazłaś Faceta!!!!!!!!!
    • Gość: Eliza Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: 212.75.117.* 26.06.02, 09:38
      Gabinet "Bella" - róg Pięknej i Kruczej, budynek Reiffeisen Bank, II p.
      Pozdrawiam.
      • Gość: BABET Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 26.06.02, 12:05
        Dziękuje ELiza ;0)))
      • agick Re: TATUAŻ PERMANENTNY 26.06.02, 12:13
        słuchajcie - nie mogę się zgodzić z wieloma opiniami tutaj...
        traktujecie tatuaż jako niemal więzienną dziarę na skórze.. a kto powiedział,
        żeby go sobie robić na piersi, ręku lub innym, widocznym miejscu...????

Ja dwa lata tem zrobiłam sobie NORMALNY tatuaż na kości krzyżowej - nie duży,
        nie wulgarny.... miałam operację kręgosłupa i tatuaż przykrywa pięknie bliznę -
        druga sprawa, że operację miałam już po zrobieniu tatoo.... chirurg zszył
        rewelacyjnie, nie ma śladu...
        Chciałam zawsze dla samej siebie mieć coś takiego...

Świat się zmienia i poglądy też - więcej luzu i tolerancji.... wolny wybór,
        czyż nie tak..?

Babete - świetne tatoo robią na Dereniowej... polecam to miejsce - jest
        sprawdzone i rekomendowane.

Pozdrawiam,
        • Gość: BABET Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 26.06.02, 12:29
          Miło jest przeczytać, rozsądną, nieuszczypliwą wypowiedź. ;-)
          Pozdrawiam,
          B.
          • agick Re: TATUAŻ PERMANENTNY 26.06.02, 12:34
            dla mnie te uszczypliwości, które były kierowane do Ciebie powyżej trącają mocno
            bardzo kołtuństwem.....

Też pozdrawiam,
            :)
            • Gość: Dana Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.06.02, 23:39
              Coz dzisiaj jest oznaka postepu i madrosci? Wlasnie juz teraz wszyscy sie
              dowiedzieli : tatuaz i jeszcze kilka innych postepowych rzeczy o ktorych nawet
              nie chce wspominac. No coz , kazdy moze sobie go robic gdzie mu sie tylko
              podoba, w mysl zasady: co komu do tego jak d... nie jego. Po co jednak pisac na
              forum i prosic o opinie ludzi na ten temat, jezeli ma sie jednoznacznie
              wyrobione zdanie ? Po to tylko zeby sie pocieszyc ze tylko ja mam tu racje?
              Tatuuj sie dziewczyno jedna z druga gdzie sie tylko da i nie zawracajcie wiecej
              ludziom glowy. Ps Agick zrobilas tatuaz aby przykryl blizne, ktorej jeszcze
              nie bylo( piszesz ze tatuaz byl przed operacja, a chirurg tylko ladnie to
              zszyl )????
              • Gość: Sonia Re: TATUAŻ PERMANENTNY IP: *.w.club-internet.fr 27.06.02, 00:16
                Babet nie pytala o to, czy zrobic tatuaz, ale o to gdzie znalezc dobry zaklad
                ktory sie tym zajmuje.
                Jesli uwazasz, ze zawraca ci d..., nie musisz odpowiadac, wystarczy kliknac
                myszka w odpowiednie miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka