Gość: nor IP: *.sdm.com.pl 05.04.01, 14:46 Czy to prawda, że jak jest gorąco to kobiety chodzą bez majtek i czy to jest spowodowane tylko temperaturą czy też wynika to z tego, że to je troszeczkę podnieca ?. Proszę o szczerość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Kobieta bez majtek IP: *.sdm.com.pl 05.04.01, 14:58 Nie odpowiem niech pozostanie to moją słodką tajemnicą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Kobieta bez majtek IP: *.echostar.pl 05.04.01, 22:52 Temat jest trochę taki pieprzny, no ale niech będzie no więc generalnie majtki zakładam ale.... czasem jak idę na imprezę to zakładam obcisłą spódniczkę i powiem szczerze, że wówczas albo nie zakładam majtek albo też zakładam ale tak aby było widać pośladki, przeżywam wówczas pewien dreszczyk emocji :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja2 Re: Kobieta bez majtek IP: 217.8.167.* 06.04.01, 09:17 Szczerze ? ja akurat noszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kobieta bez majtek IP: *.sdm.com.pl 06.04.01, 09:33 Przyznam, że moja dziewczyna chodzi czasem bez wiem bo widziałem ! Mam nadzieję, że nie obrazi się, że wyciągam sprawę jej majtek na forum publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja2 do Andrzeja IP: *.sdm.com.pl 06.04.01, 10:01 A skąd wiesz, że czasem nie nosi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej do Alicji 2 IP: *.sdm.com.pl 06.04.01, 10:19 Jak mówiłem – widziałem To było tak, że kiedyś byłem na urlopie to przedzwoniłem do mojej dziewczyny i zadałem jej pytanie czy ma dziś na sobie majtki. Ona odpowiedziała z trudem opanowując śmiech ,,a wiesz, że nie mam”. Spytałem się wówczas czy mogę przyjechać sprawdzić to na własne oczy. Ona powiedziała, że mam przyjechać. Jak przyjechałem to ona weszła do damskiej toalety, sprawdziła, czy nikogo nie ma, weszłem z nią do kabiny i przekonałem się, że mówi prawdę. Szybko wyszliśmy stamtąd ale widać, że bardzo chciało się nam śmiać. W ogóle lubię robić mojej dziewczynie takie małe niewinne niespodzianki, to wprowadza radość do związku. Mała rzecz a cieszy !. Ciekawe co o tym sądzą inni uczestnicy forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja2 do Andrzeja IP: 217.8.167.* 06.04.01, 11:09 Wiesz co, w sumie to sympatycznie że chcesz sprawić twej dziewczynie trochę oryginalnej radości. Nie wiem czy twoje szalone zachowanie może się innym w pełni podobać ale jeżeli ucieszyło to twoja ukochaną to wszystko w porządku. Nie jest to nic zdrożnego. Może to trochę dziecięce, ale w sumie w każdym z nas siedzi dziecko Pozdrawiam, miłej dalszej zabawy z dziewczyną PS. Mam nadzieję, że pytanie o noszenie majtek zadajesz tylko twojej dziewczynie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria do Andrzeja IP: 217.8.167.* 06.04.01, 11:18 Mi sie też wydaje, że w sumie nie ma w tym nic złego. Z tym, że jak pomyślę, że mój Paweł mógłby przedzwonić do mnie w takiej sprawie np. do pracy to nie wiem jak bym się zachowała. To zależało by od mojego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Do Darii IP: *.246.110.232.NewYork1.Level3.net 06.04.01, 17:23 Czy my sie znamy? Bo jesli jestes ta Daria ,ktora znam......to wole umrzec. M.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Kobieta bez majtek IP: 217.8.167.* 06.04.01, 11:44 Mnie tam nie interesuję, czy kobieta nosi majtki idąc do pracy czy nie, ważniejsze jest chyba raczej to co jest pod nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józia Re: Kobieta bez majtek IP: 212.75.99.* 06.04.01, 11:51 No cóż, zdarzało mi się chodzić latem bez majtek ale za to w pończochach (oczywiście w sukience która była sporo dłuższa niż 5 cm za pupę). I powiem Ci, że świadomość, że nikt o tym nie wie (a z racji pończoch najprawdopodobniej nawet się nie domyśla) była bardzo rajcująca…. Koleżankom radzę kiedyś spróbować. Ciekawe uczucie… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Do Józi IP: 217.8.167.* 06.04.01, 12:15 Znam to uczucie, faktycznie to jest tak, że wokół sporo męzczyzn, którzy nic nie wiedzą o tym, że jestem bez majtek a gdyby wiedzieli to chyba poczerwienieli by z wrażenia. Pozdrawiam PS. Widzę, że nie jestem sama, są też inne koleżanki bez majtek Mam nadzieję, że o tym że nie nosimy majtek nie dowie się Jan ( ten od ,,wychowania dziewcząt"), bo by nas zbił za nieobyczajność :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kobieta bez majtek IP: 217.8.167.* 06.04.01, 12:37 Wczoraj powiedziałam wprawdzie, że nie powiem, ale inne uczestniczki mnie zachęciły do zwierzeń UWAGA: ja jestem bez majtek TERAZ (dobrze że nikt z pracy nie wie o czym piszę, nikogo nie ma w pokoju) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia do Maćka IP: *.sdm.com.pl 06.04.01, 13:20 Jeżeli to było pytanie do mnie to powiem ma jasnoniebieską sukienkę A co podnieciło Cie to ? ale i tak nic ci nie pokaże :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kobieta bez majtek IP: *.sdm.com.pl 06.04.01, 12:57 Dla mnie najbardziej rajcujące w tym jest to, że jestem bez majtek (czyli, że jak gdyby jestem ,,odkryta") ale jednocześnie nie widzi tego otoczenie (czyli, że jestem ,,zakryta") miłe ! Pozdrawiam wszystkie ,,bez-majtkowiczki" :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kobieta bez majtek IP: 212.2.96.82, 212.2.102.* 06.04.01, 13:15 a co masz na sobie - mini czy - spodnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józia Re: Kobieta bez majtek IP: 212.75.99.* 06.04.01, 14:04 Podobno wiekszość Węgierek całe lato chodzi bez bielizny. Ja uważam, że ten pomysł wcale nie jest głupi. Tylko co będzie jak nasi koledzy z pracy się dowiedzą. Biedni nie będą mogli całymi dniami myśleć o niczym innym tylko o tym, czy my dzisiaj jesteśmy "w" czy "bez". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek do Józi IP: *.echostar.pl 06.04.01, 16:20 przepraszam za aż taką intymność, ale chciałby spytać czy gdy jesteś bez majtek ale w sukience i masz pończochy to np. kiedy splatasz ręce na pupie to czy to też jest dla ciebie źródłem miłych doznań (bo masz wówczas świadomość że jesteś bez majtek) bo przecież pupa jest bardzo czymś intymnym ? Proszę Ciebie bardzo - odpisz ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: do kobiet IP: *.library.uu.nl 06.04.01, 16:37 mezczyzni tez czsami nie nosza majtek czy kobiety to lubia i czy Was to podnieca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do ciekawego IP: 195.205.122.* 06.04.01, 16:41 A teraz masz majtki? To chyba mało estetycznie wygląda gdy mężczyzna nie ma majtek, a ma spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: do ciekawego IP: *.library.uu.nl 06.04.01, 16:45 to estetyczniej wyglada gdy ma majtki a nie ma spodni,czasami natomiast wyglada smiesznie gdy nie ma majtek a ktos mu sie spodoba PS teraz mam majtki aczkolwiek raz na jakis czas(5razy w roku)ich nie nosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józia Do Wojtka IP: 212.75.99.* 06.04.01, 16:50 Nie zwykłam splatać rąk na pupie. Ale dotyk chłodnego materiału na pośladkach jest całkiem fajny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Do ciekawego IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 17:26 5 dni bez majtek to jakieś święto ? (jakie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Do xyz IP: *.library.uu.nl 07.04.01, 11:29 to rzadne swieto i nie 5 dni z rzedu,po prostu czasami gdy jest naprawde bardzo cieplo nie klade ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Do xyz IP: *.lanmedia.router.media-com.com.pl 07.04.01, 18:39 ja też nie noszę jak się kąpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Do xyz IP: *.ym1.on.wave.home.com 09.04.01, 09:15 jaka roznica w majtkach czy bez,nich chodza jak im wygodnie.Bielizna jest frapujaca wylacznie na ciele,nie odczuwa sie tego dreszczyku ogladajac damska bielizne w sklepie na manekinie.A do sexu trzeba to zdejmowac i bardzo lubie to czynic.Jest to dla mnie bardziej ekscytujace niz zastanie w lozku zupelnie nagiej kobiety.A czy panie lubia byc rozbierane przed??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: Kobieta bez majtek IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 10.04.01, 01:32 Ha....to jest to.....KOBIETA. Na sama mysl o tym slinka cieknie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IT Re: Kobieta bez majtek IP: 213.77.49.* 18.04.01, 09:04 Łatwiej wywietrzyć niż wymyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: W PRACY - Kobieta bez majtek IP: 130.68.2.* 19.04.01, 05:01 Kiedys, za starej nieboszczki "KOMUNY", w dawnych czsach, majtki byly na kartki. Ale kobiety pracujace na drabine, mialy ten przywilej ze im sie nalezaly. Kto pamieta kiedy ta sytuacja zaistniala ???? Bylem w szpitalu na usuniecie wyrostka robaczkowego, jak juz bylo po wszystkim to pielegniarka zaprowadzila mnie do lazienki pod prysznic. Pielegniarka zaraz wyszla i zostalem sam , ale bez recznika. Zagladam tu i tam, i na wieszaku wisi ubranie pielegniarki, jakis plaszczyk ,sweterk i majtki tez wisza. Rozumiem ze pielegniarka musi chodzic w bialym fartuchu z czepkiem na glowie ale dlaczego bez majtek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Fascynuje mnie gola cipa IP: *.as16.nwbl1.wi.voyager.net 21.04.01, 03:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Kobieta bez majtek IP: 217.30.154.* 21.04.01, 08:48 Przyznam się,że majtki noszę tylko w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: majtki zimą ? IP: 193.59.192.* 25.04.01, 10:55 I nie masz kłopotów z nerkami, przeziębieniami pęcherza moczowego, inne ? Nie jest Tobie "tam" zimno ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Kobieta bez majtek IP: *.gazeta.pl 08.05.01, 12:24 Ciekawe tak serio która z was chodzi bez majtek. No i jeszcze do tego w pończochach(to mi sie podoba) - z taką chcę porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Kobieta bez majtek IP: *.bellglobal.com 08.05.01, 17:59 hihihi ja teraz jestem bez majtek , dopiero sie obudzilam, siedze w szlafroczku, i dlatego ich nie zalozylam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Kobieta bez majtek IP: 212.191.70.* 08.05.01, 19:04 To zrob siku z radosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Kobieta bez majtek IP: *.bellglobal.com 08.05.01, 19:15 Gość portalu: Gucio napisał(a): > To zrob siku z radosci. To chyba ty wlasnie robisz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kso Kobieta IP: 213.76.100.* 09.05.01, 01:45 Na mnie najbardziej działa, to czego nie widać lub widać tylko troszeczkę. Goła, nawet najpiękniejsza kobieta na środku ulicy to nie to samo co tajemnicza piękność w czasie pierwszych ciepłych dni roku (takich jak ostatnio) w długiej sukience spod której w czasie przechodzenia przez ulicę co chwila wygląda na ułamek sekundy noga... A tak swoją droga pamiętam jak cudowny był seks z moją byłą najdroższą, gdy podjechałem po nią do pracy i okazało się, że nie ma nic pod sukienką (widywaliśmy się rzadko, bo dzieliło na 335 km.) Jak dojechaliśmy do jej mieszkania, to aż szyby w oknach drżały... Piękne wspomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Kobieta Do Anusi IP: 212.191.70.* 09.05.01, 17:06 Ja juz zrobilem i to nie raz. Podaj e-mail to dogadamy sie wzgledem tego co i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Kobieta Do Anusi IP: *.bellglobal.com 09.05.01, 17:48 Gość portalu: Gucio napisał(a): > Ja juz zrobilem i to nie raz. Podaj e-mail to dogadamy > sie wzgledem tego co i owszem. Oj kolego , raczej nie, bo ja mam sie z kim dogadywac "wzgledem tego co" .Od ponad dwoch lat jestem mezatka. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Kobieta Do Anusi IP: 212.191.70.* 09.05.01, 18:04 Gratuluje i zazdroszcze mezowi takiej uroczej zoneczki , co lubi mu robic rozne figle i niespodzianki , a on to podglada ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Kobieta Do Anusi IP: *.bellglobal.com 09.05.01, 18:06 Gość portalu: Gucio napisał(a): > Gratuluje i zazdroszcze mezowi takiej uroczej zoneczki > , co lubi mu robic rozne figle i niespodzianki , a on > to podglada ! Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś