hartley 23.04.05, 17:24 Dziewczyny, znacie jakieś stronki www, na których są zdjęcia fajnych facetów? I nie mówię broń Boże o tych napakowanych, tłustych od olejków blondaskach, tylko o normalnych facetach, przystjniakach z ulicy...:) czekam:) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: a co? 23.04.05, 19:06 to trzeba mieć nasrane we łbie, żeby patrzeć na zdjęcie i się podniecać.Ot tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: a co? 23.04.05, 19:08 lena_zet napisała: > to trzeba mieć nasrane we łbie, żeby patrzeć na zdjęcie i się podniecać.Ot > tyle :) hahahaha...widac jakiej 80% (jak nie wiecej) facetow musi miec nasrane we lbie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a co? 23.04.05, 19:10 > hahahaha...widac jakiej 80% (jak nie wiecej) facetow musi miec nasrane we lbie: > ) no przecież faceci słyną z tego, że mają nasrane we łbie :) a tak poważnie to mam mnóstwo znajomych (facetów) i żaden z nich nie napala się na panienki z plakatów, tak więc nie wiem skąd takie opinie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: a co? 23.04.05, 19:15 Powiem ci, ze ja tez takich znam... To byla ironia...zawsze w watkach na taki temat (ogaldanie fotek pzrez facetow) odzywaja sie babki lub faceci i moiwa tak samo: to normlane, kazdy facet tak ma, oni tak maja, gdyby tak nie robil, to bylby nienormlany etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a co? 23.04.05, 19:17 klara-klara napisała: > Powiem ci, ze ja tez takich znam... ale jakich?takich co nie podniecają się na widok babek?dobrze zrozumiałam? > To byla ironia...zawsze w watkach na taki temat (ogaldanie fotek pzrez facetow) > odzywaja sie babki lub faceci i moiwa tak samo: to normlane, kazdy facet tak m > a, oni tak maja, gdyby tak nie robil, to bylby nienormlany etc.... no ja też tak piszę, ale dodaję, że mój facet jest anormalny bo nie ogląda i nie wiem czy powinnam się martwić czy nie.Z drugiej jednak strony pomyślę o znajomych chłopakach i jest mi lżej-mój facet jest chyba ok. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: a co? 23.04.05, 19:21 lena_zet napisała: > klara-klara napisała: > > > Powiem ci, ze ja tez takich znam... > > ale jakich?takich co nie podniecają się na widok babek?dobrze zrozumiałam? ktorzy nie ogladaja golych dup w necie, gazetach itd. > > > To byla ironia...zawsze w watkach na taki temat (ogaldanie fotek pzrez > facetow) > > odzywaja sie babki lub faceci i moiwa tak samo: to normlane, kazdy facet > tak m > > a, oni tak maja, gdyby tak nie robil, to bylby nienormlany etc.... > > no ja też tak piszę, ale dodaję, że mój facet jest anormalny bo nie ogląda i > nie wiem czy powinnam się martwić czy nie.Z drugiej jednak strony pomyślę o > znajomych chłopakach i jest mi lżej-mój facet jest chyba ok. Ja nie rozumiem w takich postach dwoch rzeczy, mianowicie..stwierdzenia: oni tak maja, i drugiego: dlaczego w tym temacie nikt nie przyjmie do glowy tego,z e kazdy jest inny i moze odbiegac od "normy"? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a co? 23.04.05, 19:23 no to w tym temacie zgadzamy się jak nikt inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: a co? 23.04.05, 19:26 :)) sama nie wiem czy to dobrze, czy zle;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: STRONY Z FAJNYMI FACETAMI!! 23.04.05, 21:35 lena ty sobie uwazaj co mowisz o facetach bo cie nikt nie zechce:P Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: STRONY Z FAJNYMI FACETAMI!! 23.04.05, 22:11 eh, już jest taki co to się mnie przyczepił i za nic w świecie puścić nie chce :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: STRONY Z FAJNYMI FACETAMI!! 23.04.05, 22:31 zeby sie tylko nie kapnal co ty tu wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
amanda32 Re: STRONY Z FAJNYMI FACETAMI!! 23.04.05, 22:28 us.imdb.com/name/nm0000514/ Odpowiedz Link Zgłoś
amanda32 Re: STRONY Z FAJNYMI FACETAMI!! 23.04.05, 22:30 www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m103.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
amanda32 Re: STRONY Z FAJNYMI FACETAMI!! 23.04.05, 22:30 us.imdb.com/gallery/ss/0239066/Ss/0239066/3? path=pgallery&path_key=Madsen,%20Michael%20(I) Odpowiedz Link Zgłoś