Gość: mala IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.02, 16:04 jaki prezet podarowac mezczyznie na 3 rocznice bycia razem(czy to tansze...czy to drozsze...a moze zrobione samemu??).Dzieki!!Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszek0 Re: Prezent na rocznice 03.07.02, 16:10 proponuję dać mu jakiś ciekawy kapelusz. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Prezent na rocznice 03.07.02, 16:20 tylko, czy dziewczyna będzie wiedziała gdzie kupić jakiś ciekawy kapelusz albo klapki? obawiam się, że nie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Prezent na rocznice 03.07.02, 16:21 (podpowiedz jej) :)) ps. robiles rekonesans w niedziele? jakies swieze dostawy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Prezent na rocznice 03.07.02, 16:25 sama chała. nic ciekawego. ale znalazłem ciekawego psychoanalityka. jest bardzo dobry w swoim fachu. przyszedłem z problemem, że się w nocy moczę. i teraz jestem z tego dumny. popatrz, wystarczyły tylko dwie sesje Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Prezent na rocznice 03.07.02, 16:28 ale to ten, ktorego gabinet miesci sie pomiedzy stoiskiem z telefonami, a dorabianiem kluczy? tak, masz racje, jest swietny. ja juz skonczylam terapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Prezent na rocznice IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.02, 16:27 Nie musisz sie obawiac :),jak juz bede wiedziala co chce mu podarowac to pojde za tym chocby na koniec swiata :)(a ladniutki kapelusik juz wiem gdzie kupic- fajnie ze mi o tym przypomniales :).Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Prezent na rocznice 03.07.02, 16:12 jejku, a co on lubi??? ja na wspolne rocznice, to lubie dawac prezenty, ktore sa jakby dla nas obojga. na przyklad pachnace olejki do masazu albo specjalne kieliczki do naszego ulubionego drinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Prezent na rocznice IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.02, 16:19 powiem szczerze ze chcialabym Mu podarowac taki ladniutki kapelusik na glowke :)...a te szklaneczki(?)-cos nowego i fajnego,a sandalki to wlasnie niedawno sobie kupil :) i na pewno w gre wchodzi jakas wikwintna kolacyjka...Dziekuje Wam i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Prezent na rocznice IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 02:15 asd Odpowiedz Link Zgłoś