cx5000 11.05.05, 10:28 jedna ktora znam twierdzi ze to mit, a ja po dluzszej obserwacji smiem twierdzic ze jest inaczej! przeciez lekarz w szpitalu to jak bog. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basbusaa Re: czy pielegniarki leca na lekarzy?? 11.05.05, 10:32 Jak pracujesz w szpitalu to na kogo masz lecieć?? Na mechaników samochodowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: czy pielegniarki leca na lekarzy?? 11.05.05, 10:33 na bezbronnych pacjentow.... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: czy pielegniarki leca na lekarzy?? 11.05.05, 10:34 cx5000 napisał: > jedna ktora znam twierdzi ze to mit, a ja po dluzszej obserwacji smiem > twierdzic ze jest inaczej! przeciez lekarz w szpitalu to jak bog. zaden bog, bez przesady. w szpitalu mojego meza jest jeden oddzial i jeden doktor, ktory od lat z ta sama pigula.... zenujace. nie wiem kto na kogo pierwszy polecial, ale cierpia na tym dwie rodziny: piguly i lekarza. kij im w oko, sa swiniami i tyle. poza tym.... mlode pielegniarki odchodza z zawodu, zostaja te "starsze", przynajmniej ja tak zauwazylam w "swoim" szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: czy pielegniarki leca na lekarzy?? 11.05.05, 10:34 cx5000 napisał: > jedna ktora znam twierdzi ze to mit, a ja po dluzszej obserwacji smiem > twierdzic ze jest inaczej! przeciez lekarz w szpitalu to jak bog. pielegniarki na lekarzy to nic! ale jak lekarze na pielegniarki...! a chirurdzy sa najgorsi! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: czy pielegniarki leca na lekarzy?? 11.05.05, 10:35 lecą,lecą.Zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lecą 11.05.05, 10:38 najbardziej, szczególnie jak pociąg hamuje na centralnym Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 10:42 ticoqp napisał: > najbardziej, szczególnie jak pociąg hamuje na centralnym tak! z piskiem, z piskiem! lecą!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 10:46 tez to zauważyłas?;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 10:50 No i wpadają ...jedna na drugą.... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 10:59 ja widziałem jak wpadły na konduktora:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 11:01 No to niewiele z niego zostało.... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 11:21 torba i dziurkacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 11:24 plaski konduktor z dziurkaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 11:25 i torba:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 11:33 a konduktorki będą nad nim piszczeć... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 11:36 albo pod nimi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 11:37 raczej może na bo się na nim poślizgneły.... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 12:27 a ska dten poslizg? miał hamowac pociag? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 12:30 pociąg wyhamował na nim... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 12:36 że niby wpadł pod pociąg? to juz nie był pociągajacy dla konduktorek:( Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: ja słyszałem że konduktorki na knduktorów lec 11.05.05, 12:38 no właśnie i dlatego piszczą nad nim ..ze smutku... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko a w ogole to malo jest przystojnych lekarzy 11.05.05, 10:49 z moich znajomych ( a jest ich masa) lekarzy przystojnych jest.... hmmmm jeden, ale o nim moge powiedziec , ze byl przystojny bo z roku na rok jest go coraz wiecej a urody mniej. chyba te pielegniarki jakis gust maja nie?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 tak jak sekretarki na prezesów? 11.05.05, 11:26 zalezy jaki lekarz i jaki prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
material_men Pielengniarki dobrze sie wala 11.05.05, 12:00 Moj kuzyn jest lekarzem i kupe czasu spedzilem z nim w kawarni i hotelowych pokojach dla pelengniarek. Dobre sa w lozku, postawisz takiej kawe albo pepsi i juz jest twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Pielengniarki dobrze sie wala 11.05.05, 12:05 material_men napisał: > Moj kuzyn jest lekarzem i kupe czasu spedzilem z nim w kawarni i hotelowych > pokojach dla pelengniarek. Dobre sa w lozku, postawisz takiej kawe albo pepsi i > juz jest twoja. kuzyn ma bogata wyobraznie albo opowiadal ci o wizycie w agencji towarzyskiej, tylko wtedy pewnie stracil pare stow a nie pepsi. oblesny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
material_men Re: Pielengniarki dobrze sie wala 11.05.05, 12:10 Spadaj cnotko niewydymko. Chyba wiem lepiej co u mnie w rodzinie piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Pielengniarki dobrze sie wala 11.05.05, 12:13 Taka z pimpka cnotka, jak ze mnie żigolak :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
material_men Re: Pielengniarki dobrze sie wala 11.05.05, 12:15 A co mowisz , ze tak dupskiem wywija? Dobrze to wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Pielengniarki dobrze sie wala 11.05.05, 12:17 Nie dlatego że dupskiem wywija pawianie jeden, tylko dla tego że w ciąży jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko piotrus:) 11.05.05, 13:23 z pawianami gadasz? nie szkoda Ci liter na pisanie z kims o czerwonej dupie?:)))) lepiej z takimi w zoo sie spotykac, jak sa kratami;) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: piotrus:) 11.05.05, 13:24 Ja bardzo lubię zwierzęta!!! No może poza gryzoniami i wężami :D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: piotrus:) 11.05.05, 14:25 pietrek666 napisał: > Ja bardzo lubię zwierzęta!!! No może poza gryzoniami i wężami :D ja lubie psy i chomiki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Pielengniarki dobrze sie wala 11.05.05, 13:23 material_men napisał: > Spadaj cnotko niewydymko. Chyba wiem lepiej co u mnie w rodzinie piszczy. bujaj wory impotencie:) "piszczy" dobrze powiedziane, tylko nedznie piszczycie i oczerniacie niewinne osoby. jesli cala rodzinka taka to powinno sie was uspic w klinice weterynaryjnej, bo ludzi nie przypominacie. Odpowiedz Link Zgłoś