Gość: alatoka IP: *.oszc.pzu.pl 08.07.02, 10:17 Uwielbiam felietony p. Szczepkowskiej. Przekazują takie proste prawdy o istocie życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monstr Re: Łóżka 11.07.02, 11:07 ja też mimo, że czasami są troszkę zbyt naiwne; wolałabym żeby zamiast felietonów Kingi Dunin pojawiały się w "Wysokich O." dwa felietony Szczepkowskiej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: Łóżka IP: *.ds14.agh.edu.pl 12.07.02, 01:04 Problem by nie istnial jakby pani B. byla zblizona finansowo do reszt spoleczenstwa. Poszlaby do jakiegos marketu i kupila taki materac, na ktory ja by bylo stac. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karenina Re: Łóżka IP: *.proxy.aol.com 07.10.02, 02:18 w moim lozku - teoretycznie dwuosobowym, ktore przezylo dwie przeprowadzki, spi czarny kot Leo, pies-Charlie-4-roletni weimariner, niejaki M. i ja, mamy okolo 10 poduszek i marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Łóżka IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 07.10.02, 04:08 moje lozko od dzisiaj bedzie samotnia :(( Odpowiedz Link Zgłoś