Dodaj do ulubionych

solidarność kobiet

19.05.05, 08:54
cos takiego chyba wogóle nie istnieje, generalnie wszystkie głoszą
konieczność zasłaniania swojej intymnośći, ale zawsze znajdzie sie jakaś
czarna owca która dla sławy pieniędzy czy tylko na przekór innym będzie
chetna pokazać publicznie kawałek dupy:)
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 08:55
      ????????? a co ma piernik do wiatraka, czyli solidarność kobiet do ich dup?
      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:01
        w wiatraku się miele ziarno na mąke do piernika:)
        • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:02
          A w dupie mamy tę solidarność? :PP
          Ile bierzesz za semestr?
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:05
            a co na to feministki?;)
            jak wykłady to to tylko kolacja a jak ćwiczenia to jeszcze loda do kolacji:)
            • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:06
              hehehe no proszę a ja myslałam, że miało być bez zobowiązań :PPP
              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:09
                napisąłem tylko ile biorę:) nie napisałem że od Ciebie:)
                • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:11
                  Czyli że zostanę stypendystką ?

------------------------
                  Głodna jestem.
                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:13
                    może na początek wolna słuchaczką:)
                    • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:15
                      Dobra :D kiedyś sie odwdzięczę :D
                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:16
                        na świetego dygdy?
                        • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:18
                          jak sie dwie niedziele w kupie zbiorą :D
                          Psa zabiore na spacer, jak se nogę zlamiesz :PPP Żartuję, nie zycze.
                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:20
                            przecież nie mówię że czegos oczekuję w zamian:)
                            • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:23

Nie no wiem, ale ja nie lubię być coś komus winna;;)

------------------------
                              Głodna jestem.
                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:26
                                to tak jak ja:) cytujesz czy to Twoje?;)
                                • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:28
                                  TO MOJE! moje moje moje! cytuje moje dziecko w tej chwili. zabrał mi tusz do
                                  rzęs rano, uciekł, a jak mu zabrałam tak krzyczał.
                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:35
                                    ja to wcześniej napisałem tu na forum:P
                                    • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:48
                                      Czeba było sobie opatentować ;PP
                                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:50
                                        nie jestem pazerny:P
                                        • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:51
                                          Wiem wiem, tylko ta wada zgryzu .... :PP
                                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:54
                                            juz wyleczona:)
                                            • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:56
                                              Aha "wyleczona" nie wiedziałam, że zaniechanie sie tak nazywa :DDD
                                              Ideale Ty jeden ! Jako ten ząb jedyny.
                                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:07
                                                jako ten miotajacy sie trzmiel w kobylej dupie:) - ładniej pasuje
                                                • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:09
                                                  Truteń moze raczej :PP
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:13
                                                    a moje zasługi edukacyjne ( na Twojej osobie) to juz sie nieliczą?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:19
                                                    No dobra :D Kagankiem ośwaty mnie potraktowałes, fakt!
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:23
                                                    to kto tu jest trutniem? a Ty co zrobiłas dla kaganka oswiaty?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:25
                                                    Dolewam oliwy :PPP
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:30
                                                    ale cos kopci:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:31

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:34
                                                    albo oliwa chrzczona?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:35
                                                    Chrzczona może być wodka, oliwy z wodą sie nie miesza :)
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:37
                                                    a olejem silnikowym?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:40

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:48
                                                    i potem kopci:) widzisz znasz się:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:51

Za dużo reklam oglądam :)))
                                                    Juz od pierwszego posuwu olej przysysa się do elementów silnika.. czy jakoś tak
                                                    było ;)
                                                    ------------------------
                                                    Głodna jestem.
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:05
                                                    jakby nie posuw i przysysanie pewnie bys nie zwóciła uwagi na ta reklame?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:07
                                                    Bez przesady, nie, nie jestem psem Pawłowa! :DDD
                                                    Tylko lubię bawić się słowami...
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:19
                                                    a pies pawłowa to reagował na te słowa?;)))))))
                                                    taaa słowami:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:27

Na widoki (reklamy)
                                                    słowami, a co ???
                                                    Nic innego u mnie nie stwierdzisz :PP
                                                    ------------------------
                                                    Głodna jestem.
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:36
                                                    wtedy chyba telewizji jeszcze nie było:)
                                                    moze cos jeszcze by sie dało?;) ale jak nie to nie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:40

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:46
                                                    ale o ssaniu to mówia a nie pokazuja więc bodźce chyba słuchowe?;)
                                                    ptasie co? mleczko?
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:55
                                                    Warkot silnika jst słuchowym bodźcem. No waniliowe ahhhhh....
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:09
                                                    i jak ktoś do Ciebie mówi o posuwaniu to też jest bodziec słuchowy nie?;)
                                                    A ja jakos wole czekoladę bez mleczka w srodku?;) i zelatyny (moze od grabka?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:20
                                                    Tak to do mnie jeszcze nik nie mowił, więc nie wiem???
                                                    w prasim nie czekolada jest najwazniejsza, ino właśnie ta pianka w środku.
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:31
                                                    no wtej reklamie tv mówili do Ciebie i do innych:)
                                                    najbardziej Ci.pia nka smakuje?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:35

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:42
                                                    ale to zelatyna jest, z rogów i kopyt nie przeszkadza Ci to?:))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:44
                                                    Nie. Galaretki też lubię i jakoś nie zastanawia mnie to z czego ta żelatyna
                                                    jest :)
                                                    wszystko to atomy...
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:47
                                                    żelatyna to pikuś ale ten grabek od żelatyny -to mnie od niej odrzuca;)
                                                    nie przesadzaj bo ta drogą mozna wiesz do czego dojść:))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:49
                                                    Programu o grabku na szczęście nie ogladałam.
                                                    No moja teoria ma pewne ograniczenia, głównie smakowe i zapachowe :PPP
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:53
                                                    a może na nieszczęście - zyjesz w nieświadomośc:)
                                                    a to zmienia cała teorię:))))
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:56

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:04
                                                    zaczynasz?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:06
                                                    hehehe kurcze nie dasz mi nawet sobie pseudointeligencić trochę?
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:14
                                                    ja jestem prosty facet ze mną albo o białym albo o czarnym najlepiej gadać:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:18

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:20
                                                    fakt ale ja nie pisałem o prowincji:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:22
                                                    no dobra niech Ci bedzie ze jesdes człowiek z miasta.
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:27
                                                    no niby tak, nie przeczę:)
    • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 08:55
      o kimś konkrentnie mówisz?
      co do solidarności, to się zgadzam - nie ma czegoś takiego, jak solidarność
      jajników:((
      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:02
        tak, konkretnie o kobietach:)
        • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:07
          ale konkretnie o jakiejś? szczerze, to nie wiem, co ma wspólnego pokazywanie
          tyłka z solidarnością? osobiście nie czuję się niezsolidoryzowana, kiedy jakaś
          pani pokazuje wdzięki.
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:10
            bo Ty zła kobieta jesteś:)
            • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:12
              że co? że nie pokazuje tyłka publicznie, czy, że nie czuje solidarności?;)
              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:14
                że niezsolidaryzowana jesteś:)
                • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:25
                  ale za to lojalna:)
                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:28
                    wobec kogo?
                    • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:34
                      wobec osób, które szanuję i lubię:) i bynajmniej nie ma to nic wspólnego z
                      podziałem na płeć:)
                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:37
                        oj to odbiegamy troche do tematu naszej pogadanki:)
                        • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:39
                          dlaczego? piszę, że nie solidaruzuję się z "jajnikami", tylko osobami, które
                          lubie:)
                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:49
                            czyli odbiegamy od tematu solidaryzowania się z kobietami:)
                            • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:05
                              przeciez nie ma czegos takiego, jak solidarnośc kobiet!!! solidarności mężczyzn
                              zreszta też, moim zdaniem
                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:11
                                ale kobiety lansuja taki pogląd, nie będe teraz szukał ale watków na ten temat
                                jest sporo na różnych forach:)
                                • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:13
                                  jaki pogląd? że jest solidarność, czy jej nie ma?
                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:17
                                    że jest - oczywiście
                                    • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:21
                                      dla mnie bzdura! juz mówiłam, że jeśli solidarność to z kimś koga znam, lubię i
                                      cenię:)
                                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:24
                                        no to Ty tak myslisz w inne nie:))))))))
                                        • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:31
                                          każdy próbuje sobie dorobic jakąś teorię do działania. może przez to ludzie
                                          czują się lepsi, usprawiedliwieni, maja poczucie, że robią coś szlachetnego?
                                          nie wiem, z czego to wynika?
                                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:36
                                            eeee nie kazdy, chyba ze masz na mysli pokazywanie dupy, to moze wymagac
                                            jakiegos uzasadnienia fakt:)
                                            • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:47
                                              chyba ludzie po prostu lepiej się czują w grupie, mając wsparcie "idei":)
                                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:49
                                                nasza grupa waszą grupe pocałuje teraz w.....
                                                • miawalles Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:52
                                                  tylko nie mów, że mam już ściągać spódnicę;))
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:06
                                                    nie mówie:)
                                                    chyba, ze chcesz sie narazić na szykany solidarnych kobiet?:)))))))))
    • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 08:57
      To ich wrodzony ekshibicjonizm. Tylko wazne by faceci tego nie komentowali, bo
      w/g nich nie mamy pojecia o babskich dupach
      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:03
        moza powiedzieć atawizm?;)
        • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:04
          lubisz uzywac eufemizmow :)
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:05
            a tak se cos nieraz sklecę na poczekaniu:)
            • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:06
              Poczekaj jak Cie wrony teraz dorwa i rozdziobia na kawalki :)
              • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:07

• mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:10
                  Ty jestes obecnie przypadkiem potwierdzajacym regule- wylamujesz sie :)
                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:12

facetom tez solidarnosc w pewnych warunkach przechodzi w zapomnienie :P
                    ------------------------
                    Głodna jestem.
                    • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:14
                      Tyle, ze my o tym nie nadajemy stale. Zreszta z Kopovem jestem.... solidarny :)
                      • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:17
                        Bo kobiery, niestety, mają parę okropnych wad :(
                        -
                        ------------------------
                        Głodna jestem.
                        • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:20
                          1 wada- sa kobietami :)
                          • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:25
                            Piszesz jak homo :PPPP
                            • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:26
                              Nie jestem gejem! Blizem mi obecnie do mnicha :)
                              • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:28
                                To tym bardziej :PPPP
                                • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:30
                                  Co tym bardziej? To przeciez nie oznacza ze jestem gejem :)
                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:31
                                    Wiesz, środowisko duchownych jest przesiąkniete ....
                                    • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:35
                                      ja jestem mnichem swieckim :)
              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:11
                grand chalenge:)
                • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:12
                  Dobrze ze nie Wielka Pardubicka, chociaz niektore to i tam mialyby szanse.
                  Takie ambitne bestie :)
                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:14
                    nie widze przeszkód:)
                    • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:15
                      Nie widzisz przeszkod, to nie nadajesz sie na Pardubicka :)
                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:17
                        t pójde do policji:)
                        • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:17
                          Myslisz ze masz az tak dobry wech? :)
                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:21
                            sam pisąłeś przecież na początku:)
                            a węch mam niezły
                            • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:24
                              Jak chcesz zostac policjantem czeka Cie bolesna operacja. Zmniejszenia mozgu.
                              Ponoc boli jak cholera. Czytalem o tym z relacji pewnej transwerstytki ktora
                              zmienila sobie plec :)
                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:26
                                a czemu zmniejszała mózg?
                                • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:27
                                  Bo chciala byc prawdziwa kobieta. Wczesniej byla facetem :)
                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:29

Brunner, Ty męska szowinistyczna świnio!!!!
                                    ------------------------
                                    Głodna jestem.
                                    • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:31
                                      Opowiadalem o transwerstycie, nie o kobiecie :)
                                      • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:32
                                        sugerujesz, że przy zmianie pci na kobietę potrzebna jest operacja
                                        zminiejszenia mózgu. A ja myślałam, że obcięcie główki wystarczy.
                                        • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:35
                                          to sprawa drugorzedna! Mozg jest wazniejszy :)
                                          • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:50
                                            nieeeeeeeeeee naaaaaprawdę? :PPP
                                            W świetle Twoich wcześniejszych wypowiedzi rozumiem :DD
                                            • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:53
                                              W koncu! Bo juz obawialem sie, ze Tobie tez zmniejszyli :)
                                              • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:57
                                                Myślisz, że byłam kiedyś facetem?
                                                • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:07
                                                  Mam nadzieje, ze nie :)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:09
                                                    hehehe w poprzednim wcieleniu może?
                                                  • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:16
                                                    a jak w poprzednim wcieleniu byłaś zakonnicą?
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:20
                                                    No to teraz sobie odbijam :DDD
                                                  • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:23
                                                    rozumiem! Twojemu facetowi juz bialka z oczu wyciekly :)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:26
                                                    Ostatnio nawet nie :((( Może powinien wiecej jajek jeść?????
                                                  • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:39
                                                    Polecam mleko z gipsem :)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:41

• mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:49
                                                    gips jest bielszy i twardnieje szybciej :)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:54
                                                    Ale kruchutki jest...
                                                  • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:04
                                                    I tak sie musisz z tym obchodzic jak z jajkiem :)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:08

• mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:13
                                                    Czyzbym sie mylil? :)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:27
                                                    Nie :D
                                                  • mario2 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:42
                                                    Widze ze znasz sie na rzeczy. Z kombinerkami do jajek nie podchodzisz :)
    • lena_zet Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:10
      przecież żem wapniara ;)
      • domina19 Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:11
        do tego zgaszona:))
        • lena_zet Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:12
          albo już wypalona :)
      • ticoqp Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:12
        to uważaj na kwaśne deszcze:) reaguja z wapnem:)
        • domina19 Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:16
          Lena ma ogromny parasol i gumiaki:)
          • ticoqp Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:18
            skąd wiesz?
        • lena_zet Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:19
          myślisz, że mnie wygasi? :)
          • domina19 Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:23
            raczej nie, Ciebie nic nie zgasi;)
          • ticoqp Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:23
            gorzej, grozi rozpadem
            • lena_zet Re: eeee, ja nie 19.05.05, 09:24
              toś mnie pocieszył :[
    • pimpek_sadelko Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:16
      dla mnie solidarnosc plci to glupota. jesli mam sie z czyms solidaryzowac to z
      konkretnymi wartosciami a nie z tym co kto nosi w gatkach;)
      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:19
        dla mnie też:) i dlatego chciałbym zeby wszystkie panie pokazywały publicznie
        swoje dupy:)
        • pimpek_sadelko Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:19
          ticoqp napisał:

> dla mnie też:) i dlatego chciałbym zeby wszystkie panie pokazywały publicznie
          > swoje dupy:)
          mylisz panie z pawianami tico....;)
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:21
            pawiany sa solidarne bardzo, i samce i samice robia to publicznie:)
            • pimpek_sadelko Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:24
              ticoqp napisał:

> pawiany sa solidarne bardzo, i samce i samice robia to publicznie:)
              w ogole moy ludzie mozemy malpom tylko pozazdroscic:)
              kiedys w zooo widzialam jak malpy sobie laske robily:DDDD. tlum ich zupelnie
              nie peszy:D
              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:27
                ja kiedys widziałem jak dziewczyna chłopakowi robiła, ale tłumu nie było:(
                • pimpek_sadelko Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:29
                  ticoqp napisał:

> ja kiedys widziałem jak dziewczyna chłopakowi robiła, ale tłumu nie było:(
                  o kurde!:)
                  ale miales widok:DDDD
                  i co? podobalo mu sie?:)
                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:36
                    wygladął na rutyniarza:)
                    podobno w zeszłym roku w grecji na plaży angole też taki numer odwalili:)
                    • pimpek_sadelko Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:38
                      kurde.... albo rutyniarz, albo panna kiepskie usta miala.... albo ciag za
                      slaby?:)
                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:48
                        moze impotent?
                        • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:52
                          Albo przyzwyczaił się robić to sam na sam z odkurzaczem :D
                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:55
                            przeciez napisąłem, ze widziałem dwoje?
                            • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:58
                              Dwoje z odkurzaczem? ;PP i psa?
                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:07
                                psowiu chyba?;)
                                • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:07
                                  Ciii on czuwa, zaraz sie wetnie :PP
                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:12
                                    to odkurzacz sie włączy:)
                                    • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:20
                                      i zassie psowiu za dadmo! :DDDDDDDD
                                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:24
                                        ta za darmo:) a za prąd kto płaci?
                                        • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:27

Odkurzacz na baterie słoneczne, przecież na plaży ma być uzywany?
                                          ------------------------
                                          Głodna jestem.
                                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:29
                                            nie ma takich :)
                                            jest tylko trylobit ale on czerpie enegię z sieci:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                            • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:32
                                              Co to jest trylobit, panie psorze?
                                              A ten odkurzacz to opatentuję. Przyda sie do odkurzania koca z piachu. Tez. :PPP
                                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:41
                                                trylobit to albo jedne z pierwszych znanych zwierzat morskich (paleozoik) albo
                                                nazwa odkurzacza f-my elektrolux który sam odkurza:)
                                                • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:45
                                                  Sam odkurza? Kurcze musze się zainteresowac tym ssakiem :DDD
                                                  Trylobity to te od wielgachnych muszel?
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:51
                                                    no, przez godzine moze tak działać:) 6000zł
                                                    nie to amonity, trylobity nie miały muszli tylko pancerzyk:) znowu za friko
                                                    wiedze czerpiesz z mojej skarbnicy:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:53

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:00
                                                    czuję:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:01
                                                    No to się chyba nazywa, że robię Ci dobrze? ;PPPPPP
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:08
                                                    jak wykorzystywany to dobrze? czy kali to twój krewny?;)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:08

nie, niewolnik :PPPP
                                                    ------------------------
                                                    Głodna jestem.
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:21
                                                    to stanowczo za duzo z nim obcujesz, nawet przejmujesz powoli jego sposób
                                                    myslenia:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:28
                                                    No, może Ci też sie uda, w ramach wzajemnej edukacji, poznać moj spoób
                                                    rozumowania :DD
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:38
                                                    a kiedy poznam Twój sposób rozumowania to co z nim będe mógł zrobić? albo jako
                                                    go moge wykorzystać?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:42
                                                    wykorzystac na swoja korzysc oczywiscie :P. I zrobić tym samym mi dobrze :DD
                                                    Sama siem zalątałam, od czego właściwie wyszliśmy???????
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:46
                                                    od gołych dup:))))))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:56

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:10
                                                    ja to przynajmniej CV napisałem w między czasie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:21

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:33
                                                    podaj linka:)
                                                    nie, poprosili to wysłałem:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:36
                                                    do czego linka???
                                                    Hedhanterzy Cie napastuja?
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:43
                                                    do aktu:)
                                                    nie wiem moze to ktoś z forum i tylko tak powiedział:))))))))))))))?
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:45
                                                    To mi też wyślij :DDD
                                                    Tłumaczenie aktu urodzenia zrobiłam :PPPP
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:48
                                                    eeeeeeeeeeee udało Ci sie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:50

Jak mi CV wyslesz, to też ci zrobie akt :PPPP
                                                    ------------------------
                                                    Głodna jestem.
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:54
                                                    taaaaa urodzenia:))))
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:57
                                                    no aktu zgonu nie moge, ewentualnie akt zawarcia małżeństwa, jak masz :PPP
                                                    Wyroczek, jak masz jakiś na sumieniu, też potrafię ;)
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:05
                                                    to Ty chcesz moje akty czy moje c.v?
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:07
                                                    Lepsze sa akty, ale z braku laku i cv sie nada, byle było szczegółowe :DD
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:15
                                                    aktów nie mam, a cv to jakies takie nieciekawe, jak zyciorys jedrzeja radka:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:17

Nie masz przeżyć jak boski na lotnisku? hijijijiji...

------------------------
                                                    Głodna jestem.
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:19
                                                    na lotnisku jest za drogi parking jak dla mnie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:20
                                                    Ale boskiemu się zwróciło, zamiast na film z wypożyczalni wydał na parking i
                                                    miał dwa w jednym :)))
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:25
                                                    film jest tańszy i na całą dobe:)
                                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:31

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:36
                                                    o.k brake:)
    • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:22
      no przynajmniej dla pieniędzy, a nie przyjacielowi żonę przerabiają ;)
      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:25
        jak pokaża juz dupe to zal nie przerobic:)
        • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:28
          słuszna uwaga :) w takich warunkach solidarność nie ma racji bytu :)
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:34
            faceci nie deklaruja solidaryzacji (poza tym):)
            • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:36
              a znaczek w klapie? ;)
              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:37
                sld?;)
                • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:39
                  i legitymacja członka ;)))))
                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:48
                    ze zdjęciem
                    • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:04
                      który profil? zaczesany na pożyczkę?
                      :)
                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:08
                        józka o, więc bez zaczeski:)
                        • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:11
                          a Ty skąd wiesz, czy on na członku nie ma co zaczesywać? ;)
                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:17
                            a skąd Ty wiesż że ma?;)
                            • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:24
                              ja nie wiem, Ciebie się pytałam :)))) jak odpowiadasz, to musi wiesz :)
                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:26
                                wyjechałas z tymi zaczeskami u józka a teraz mówisz że nie wiesz i tylko sie
                                pytasz, six_a miej honor i sie przyznaj, nikt przeciez nie będzie Cię za Twoje
                                poglady przęsladował,
                                a kocha Cie chociaż? czy tylko tak z nudów?;)))))
                                • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:30
                                  Ty nie ściemniaj tera, tylko gadaj, w którym szalecie te schadzki były?
                                  z nudów mię kocha :)
                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:40
                                    no jak w którym? w skaryszku:)
                                    to Ci dobrze z nim bedzie nawet jak tylko z nudów,
                                    no widzisz i nikt Cie nie napietnował, nieraz trzeba miec odwage i przyznac
                                    sie:)
                                    • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:46
                                      :) w skaryszku, no tak. pewnie na lody z bitą śmietaną go zapraszałeś :))))
                                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:52
                                        ja nikogo nie zapraszałem, jesli juz to mnie (na centralnym):)
                                        • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:58
                                          teraz musisz częściej bywać, to może Cię zaprosi ta, co jej altruista trefną
                                          forsę podrzucił :)
                                          • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:01
                                            a w ogóle, to zaprasza ten co ma loda, no nie? :)
                                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:01
                                            do tej to juz zapisy na randke sa na przyszły kwartał:) nie mam szans:(
                                            • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:10
                                              loda jej pokaż, to puści poza kolejką :)
                                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:22
                                                myslisz? na jej miejscu bys przepusciła?
                                                • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:27
                                                  a jaki smak loda? :)
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:37
                                                    jak nie cebulowo serowy to jakie to ma znaczenie?;)
                                                  • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:39
                                                    wszystko ma znaczenie :)
                                                    coś mało wybredny jesteś...
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:47
                                                    teraz mówimy o Tobie, zauważ:))))))))
                                                  • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:54
                                                    chooooolera! muszę to jeszcze raz przeczytać, bo jak czytam tylko ostatnie, to
                                                    nie wiem, o czym mowa ;)
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:11
                                                    nie ma sensu, wszyscy juz i tak wiedża że Ty i józek o z sld jesteście
                                                    kochankami:)
                                                  • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:13
                                                    taaaa, zapomniałeś dodać, że porzucił Ciebie, bo mu loda nie stawiałeś ;))))
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:33
                                                    :))))) i został przy stawiającej:)
                                                  • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:35
                                                    :) skąpcu, pożałowałeś mu!
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:42
                                                    :))))) a Ty?;)
                                                  • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:50
                                                    ja mu w leasingu dałam, będzie musiał spłacić z procentem :)
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:57
                                                    i nie brzydziłas sie???????
                                                    ale wrzuci w koszty:)
                                                  • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:58
                                                    :)))) a o czym my mówimy? ;))))
                                                    ale odda z nawiązką :)
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:06
                                                    miało byc o kawału gołej dupy:) zeszło na oleksego i Twojego z nim zwiazku oraz
                                                    pokatnego ( w skaryszku) seksu Twojego z nim:)
                                                  • six_a Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:08
                                                    trzeba było mocniej się dupy trzymać, a tak to znowu na manowce poszło.
                                                    chyba pójdę obiad zrobię :)
                                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:17
                                                    bez bata panie nie da sie upilnowac, rozejdą sie:)
                                                    zrób z panierką i przyslij:)
    • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 09:59
      Kobiety nie są aż tak solidarne z czarnymi owcami....
      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:09
        czarne owce sa w porządku pokazuja dupy ale w futrach:)
        • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:26
          No to nie gołe a mnie chodzi o TE czarne owce
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:28
            czarne owce-czarne futra, proste nie:)
            • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:33
              Ja nie mam futra a co dopiero czarnego a jestem czarna owca....bu
              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:42
                znaczy co dupe pokazujesz publicznie czy włosy masz kręcone?
                • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:48
                  Wołsy mam długie i proste ( na głowie ) z inngo powodu...
                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:52
                    to skad to czarnoowczenie u Ciebie?
                    • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:58
                      Niepoprawna w zachowaniu ogólnie społecznym jestem ( nie wiąże się to z
                      pokazywaniem dupci)
                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:02
                        moze powinnaś sie poddać resocjalizacji w domu poprawczym?;)
                        • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:27
                          Nie, niepowinnam...a wszystko to z troski o te domy...:):)
                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:48
                            aż tak???????? to może w bieszczady?
                            • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:10
                              A wiesz, że się wybieram w sierpniu na tydzień!!! Myślisz, ze pomoże????
                              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 12:12
                                jak nie pomoze poprawczak to bieszczady sa Twoja ostatnia deska ratunku:)
                                • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:26
                                  Deske to będe musiała zabrać ze sobą....
                                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:28
                                    na solinę?
                                    • krysica Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:50
                                      Za...:):)
                                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:58
                                        ale nad zalew czy do prasowania?
    • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:27
      cholerka jak na złosc dzis nie mam czasu:(((((
      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:29
        na pokazanie gołej d?;)
        • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:33
          tego sie spodziewałam..jestes niezawodny:-))
          nie :( na posiedzenie tuta:-)
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:43
            eee przewidywalny raczej:(
            to sie połóż zamiast siedzieć
            • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:52
              z tym połozeniem to lepiej wypluj to słowo,bo jak lekarz nie znajdzie przyczyny
              goraczki to pewnie mnie połoza ale na oddział:((((((((((((((
              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 10:59
                najpierw Ci dadza w ciemno antybiotyk:)
                a masz gorączke?
                • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 11:12
                  na@:(
    • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:27

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:35
        ale kosztuje pewnie tyle co nowośc nie? a parking? za jakieś 1/2 godziny
        ostatnio płaciłem 7zł:)
        • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 13:40
          ale potem miałbyś co wpisac do cv jakko: sporty ekstremalne i voyeuryzm (tak
          sie pisze?) :DDDDD
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:41
            chyba bardziej jako surviving?:)))
            nieważne rozumniem co masz na mysli:)
          • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:42

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:49
              to nie postępy to juz mam w sobie, nie próbuj przypisac sobie zasług:PPP
              • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 14:58

Skąd wiesz??
                Nie bądź taki pewny, że to co zrozumiałeś dzisiaj, zrozumiałbyś wczoraj :))
                ------------------------
                Głodna jestem.
                • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:05
                  matka mi mówiła:)
                  nie filozuj weź stickersa na monitor i zapisz kopov -albo białe albo czarne:)
                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:08

Dobra. Mam tabelkę : Kopov - "białe i czarne (fiuty) hihihi"
                    ------------------------
                    Głodna jestem.
                    • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:16
                      a te fiuty to niby co ma znaczyć?
                      • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:17

a co innego może być albo czarne albo białe?
                        Zważywszy, że w rozmowie z Tobą zawsze zbaczam z tematu zasadniczego,
                        klasyfikacja jest uzasadniona.

------------------------
                        Głodna jestem.
                        • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:23
                          czekolada np.:)
                          ale dlaczego fiut???????????????????????????????
                          nie zbaczaj wiec na te fiuty:)
                          • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:26

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:30
                              ale mnie sie nie kojarzy czarne czy białe z ci.powymi kolorami:)
                              • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:32

• ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:34
                                  to moze jak facet szedł ulica i wywalił sie na skórce banana?:))))
                                  • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:35
                                    No i...?
                                    ;)))
                                    ------------------------
                                    Głodna jestem.
                                    • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:42
                                      nie śmieszne?:)
                                      • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:43
                                        A co było dalej?
                                        ;)
                                        • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:47
                                          nic:) a co miało byc?
                                          miało byc smiesznie i prosto:)
                                          sorry jeśli pobudziłem niezdrowo Twoja ciekawość ale to tylko przykład miał
                                          byc:)
                                          • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:51
                                            o matko znowu. Pytam się, bo ja prosta kobieta jezdem. :D
                                            • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:57
                                              serio nic więcej:)
                                              taki debilizm, przeczytaj jeszcze raz to może sie lepiej ułozy w całośc;)
                                              juz dość tej samokrytyki moze?
                                              • trzydziecha1 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 15:59
                                                hehehe, moje pytania miały być pośrednim dowodem na moją prostotę, ale nic nie
                                                wyszło hihihi...
                                                no dobra ide juz na amen stąd.
                                                • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:04
                                                  moze cos kiedys wyjdzie?;)
    • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:25
      ja piernicze ale zes nazbierał wpisów:-)))Ty to potrafisz...a moze tys maas;-))
      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:33
        trzydziecha to maas:)
        • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:34
          ooo aa to Ci dopiero,a skad Waszc wie???:-D
          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:42
            bo jak nie ja to kto?:) maas jest kobietą:)
            • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:45
              wiem na bank ze to nie ja:-D
              • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:46
                udowodnij:)
                • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:49
                  oki,przysle Ci swoja fotkę i zobaczysz ze to nie ja:P
                  • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 16:52
                    nago?:)
                    • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:00
                      a prosze bałdzo,jak pan se chce;-)
                      • pietrek666 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:02
                        Wow!!! Co to się porobiło? :DDD
                        • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:03
                          przesyłamy sobie z Kopovem nagie foty:P
                          • pietrek666 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:04
                            No właśnie czytam i oczętom swoim, kaprawym nie wierzę :DDD
                            • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:06
                              to ktos tu jeszcze jest??????
                              • pietrek666 Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:07
                                Ja Ci dam ktoś! Ja jezdem :DDDDD
                            • mmagi :DDDDDDDDDDDDD 19.05.05, 17:09

• pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDD 19.05.05, 17:10
                                Tu się nie ma z czego śmiać!!!
                      • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:05
                        dobra dawaj co tam masz nie jestem wybredny:)
                        • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:08
                          a w stroju sw Mikołaja to pamietasz?;-)
                          • ticoqp Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:09
                            ale to jeszcze jak miałas inny kolor włosów :))))))
                            • mmagi Re: solidarność kobiet 19.05.05, 17:10
                              kobieta zmienna jest:-))))))
                    • mmagi Kopov przeca ja juz Ci słałam swoja goła fotę:-))) 19.05.05, 17:04

• ticoqp Re: Kopov przeca ja juz Ci słałam swoja goła fotę 19.05.05, 17:06
                        chyba pomyliłaś się to ja Tobie wysłałem:)
                        • mmagi w stroju mikołaja,nawet Ci sie spodobałam:-)))) 19.05.05, 17:08

• ticoqp Re: w stroju mikołaja,nawet Ci sie spodobałam:-)) 19.05.05, 17:09
                            spadam definitywnie cześć i zdrowia zyczę:)
                            • mmagi papa:-)dzieki 19.05.05, 17:10

• mmagi miało byc Waść:-))) 19.05.05, 16:34

• sylwiastep Re: solidarność kobiet 19.05.05, 20:53
      Przyjedz na wschod, tutaj zadna Arabka nie pokaze ci kawalka dupy, bez wzgledu
      na to czy sie z toba solidraryzuje, czy nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka