Gość: Parwina IP: 62.233.158.* 11.07.02, 19:08 Żyłam z nowym typem tyrana do wczoraj. Jedyne co oge napisać: to czuję po raz pierwszy od 4 lat, że oddycham. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MUNIEK Re: Nowi tyrani IP: *.com.pl 11.07.02, 19:48 Na czym polega to nowatorstwo ? Muniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Nowi tyrani IP: *.ewave.at 11.07.02, 19:53 Gość portalu: MUNIEK napisał(a): > Na czym polega to nowatorstwo ? > Muniek A pewnie na tym,ze ten (miejmy bloga nadzieje)byly jelpo nie predko wroci ze swoimi zadaniami,pretensjami,mundialami,pifffkiem,kochankami i innymi -ami...:-) Faaaaaaajnie ma dziewczyna:-)2/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdag3 Re: Nowi tyrani 11.07.02, 22:32 Faceta da się ucywilizować ale trzeba to uskuteczniać od początku.Im dłużej tym trudniej.Nie przejmuj się tym że czasem o nim pomyślisz. Rację mają ci którzy mówią że faceta trzeba trzymać krótko - rok, góra dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oświecona Re: Nowi tyrani IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:58 Dziekuję, że mi Pani oczy otwarła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Knurek Bzdura ! IP: *.corp.emc.com 13.11.02, 12:49 Niezle napisane - jednak zbyt daleko rozwiniete - zbyt proste by okreslic zachowanie spoleczne "mezczyzny". "Zarob wiecej .." swiadczy o wartosci tego art. Kobiety jak i mezczyzni potrzebuja wzajemnego zrozumienia - ten art. przyczynie sie tylko do budowanie podejrzen - niczego wiecej. Z powazaniem Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalunia Re: Nowi tyrani IP: *.noname.net.icm.edu.pl 29.11.02, 15:23 A ja swojego facia nauczylam nawet gotowac. Wczoraj sie chwalil swojemu bratu,ze umie zrobic pysznazupe... Gdy sie ludzie kochaja to nawet z tyrana mozna cos wykrzesac. O tym swiadczy przeciez historia Szecherezady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Nowi tyrani IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 01.12.02, 02:27 A ja sie sam nauczylem gotowac i czas od czasu to robie. Moja Sliczna czasami mi podkomplementuje ze smaczny obiad zrobilem, i wtedy faktycznie mi bardziej smakuje i ciesze sie ze razem go jemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Nowi tyrani IP: *.139-200-80.adsl.skynet.be 02.12.02, 21:46 A co zrobic gdy ON zarabia wiecej i nie mozna rzucic mu tego-idz zarob wiecej,ten artykul to szmira! Odpowiedz Link Zgłoś