Dodaj do ulubionych

14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka

16.07.02, 14:08
Mam problem - niespelna 14 letnia siostra mojego kolegi ze stiduow, z ktorego rodzina "pobywam" do konca lipca nad morzem, od pewnego czasu zachowuje sie dosc prowokacyjnie w stosunku do mnie - jej pewne aluzje i gesty
sa wyraznie z podtekstem seksualnym. Proboje ja ignorowac, ale pewnych reakcji "fizjologicznych" na widok malej "kobietki" w obislym kostiumie kompielowym nie da sie uniknac. Razem mamy jeszcze spedzic 2 tyg.
Co robic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aton Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: 195.94.207.* 16.07.02, 14:34
      Obróć wszystko w żart. Może być wesoło. Przyjedź na
      wakaccje za dwa-trzy lata. Może być jeszcze weselej.
    • boledo Re: Znikaj czym prędzej 16.07.02, 15:07
      jeśli faktycznie reagujesz "fizjologicznie". Całkiem prawdopodobne jest, że
      otoczenie to dostrzega, małolata zresztą również. Jak nastolatka ma, że tak
      powiem, poważne zamiary względem Ciebie może się poczuć bardzo urażona Twoim
      brakiem zainteresowania. Możesz w najlepszym przypadku być oskarżony o
      molestowanie, a z tego nie tak łatwo się wybronić. Konsekwencje dość łatwo
      przewidzieć.
      Spędź resztę wakacji w innym miejscu.
      • Gość: alissa19.. Re: Znikaj czym prędzej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 15:53
        podnieca cie widok dziecka?w wieku 13 czy 14 lat to raczej nie kobieta a
        zadatek na nia-ani piersi ani tylka,wszystko dopiero w okresie dojrzewania[z 16
        17 lat].mnie by 13latek nie podniecil jak sadze.
        pewnie ze sa dziewczyny ktore wygladaja na wiecej lat bo maja np.biust
        wczesniej niz kolezanki ale mimo wszystko widac ze to dziecko.ja tam w wieku
        13lat wygladalam dokladnie na tyle ,za to teraz mam to zrekompensowane w
        miejscach strategicznych podwojnie.
        a w ogole kolesie ktorych sie zapytalam o to ,stwierdzili ze usadzili by
        dziewczynke ,po prostu mowiac jej wprost zeby sobie dala spokoj na pare lat[do
        16 czy 17].i juz.
    • dziewczyna1 Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka 16.07.02, 16:12
      a Ty alissa zapewne masz 19 lat i mowisz tu o doroslych,dojrzalych
      kobietach...hahahaha...zabawne,a gdybys to Ty w swoim wieku miala np.male
      piersi to pewnie wyzywalabys facetow,ze to swinie i patrza tylko na wyglad a
      nie na to jaka Ty madra.na Twoje szczescie wiekszosc patrzy wlasnie na te
      wielkie dodatki a nie na co innego.
      • Gość: frisky2 Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: 62.233.139.* 16.07.02, 16:14
        dziewczyna1 napisała:

> a Ty alissa zapewne masz 19 lat i mowisz tu o doroslych,dojrzalych
        > kobietach...hahahaha...zabawne,a gdybys to Ty w swoim wieku miala np.male
        > piersi to pewnie wyzywalabys facetow,ze to swinie i patrza tylko na wyglad a
        > nie na to jaka Ty madra.na Twoje szczescie wiekszosc patrzy wlasnie na te
        > wielkie dodatki a nie na co innego.

Dziewczyno, nie przejmuj sie. Jak masz male "dodatki" to nie ma wiekszego
        znqaczenia. Skad u kobiet taki przesad, ze tylko wielkie sie podobaja?
        • dziewczyna1 Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka 16.07.02, 16:21
          to raczej nie chodzi o mnie tylko o nia(kiedys z alissa rozmawialam i juz sie
          za nia stesknilam),do facetow nic osobiscie nie mam kazdy lubi to co lubi
          przeciez nie bede sie narzucac:),dla mnie wystarczy ten jedyny ktory je
          kocha:).pozdrawiam!
          • Gość: czeko Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.chello.pl 16.07.02, 18:03
            za to 14 lat można iść za kraty kolego!
      • Gość: alissa19.. Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 20:00
        wiesz co -nie przypominam sobie rozmow z toba ,nie rozmawiaj o mnie zaocznie z
        innymi jesli mozesz,mam 19 lat[5.12 skoncze 20 wiec 19 i pol],mam 70d biust ale
        dlugo na to czekalam ,chodzilo mi o to ze brak biustu u 13latki to nic
        strasznego a raczej normalne a kompleksy mozna miec w wieku np.18,19,20 lat
        kiedy teoretycznie biust jaki sie ma to sie ma.chodzilo tez o to ze nie
        rozumiem jak na 13latke mozna patrzec jak na kobiete-mozna z 3,4 lata poczekac-
        tak przynajmniej twierdza faceci ktorych znam a dla ktorych problemu nie ma bo
        preferuja troche inne typy kobiecosci.fertig wreszcie?pozdrowka!
        • _luizjana_ Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka 16.07.02, 20:14
          napisz jeszcze ile masz w biodrach, talii i wzrostu.

nie masz racji piszac ze 14-latka nie jest jeszcze kobieta i nie ma nic co
          mezczyzn pociaga. Bywa roznie, dziewczyny czesto sa bardzo rozwiniete w tym
          wieku. Co do mezczyzn to gusta sa rozne, Twoi koledzy to raczej nie jest grupa
          reprezentatywana.
          Mam znajomych - sa juz malzenstwem, a poznali sie gdy ona miala 12 czy 13 lat,
          on jest starszy. Jak widac wszystko jest mozliwe.
          • Gość: alissa19 Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 20:35
            a twoi znajomi to raczej na pewno wyjatek niz regula-bynajmniej nie srodowisko
            opiniotworcze jak mniemam.kojarzysz o co chodzi czy nie bardzo?13latka moze
            wygladac i na 20 lat[polecam Turcje na przyklad]ale nie zmienia to faktu ze nie
            jest kobieta i tyle-zdanie moich facetow to po prostu meski!!!!punkt
            widzenia.kolesie maja troche wiecej lat niz autor watku.a co sie komu podoba to
            juz mi serdecznie powiewa-ja wyrazilam swoje zdziwienie i tyle.analogicznej
            sytuacji sobie nie wyobrazam[bardzo mnie ta wizja ubawila].papa.
            aha,wzrost173,waga do wymiany-55.
            • _luizjana_ Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka 16.07.02, 22:22
              Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> a twoi znajomi to raczej na pewno wyjatek niz regula-bynajmniej nie
              srodowisko
              > opiniotworcze jak mniemam.

oczywiscie, ze nie srodowisko opiniotworcze, zarowno jak "Twoi" faceci.
              podalam przyklad, ktory pokazuje ze bywa roznie.

> kojarzysz o co chodzi czy nie bardzo?

alez kojaze, kochana, lepiej niz ci sie wydaje.

13latka moze
              > wygladac i na 20 lat[polecam Turcje na przyklad]ale nie zmienia to faktu ze
              nie
              >
              > jest kobieta

a na czym polega bycie kobieta? mozesz podac definicje "kobiety" i "jeszcze
              nie-kobiety"?

i tyle-zdanie moich facetow to po prostu meski!!!!punkt
              > widzenia.

to jest punk widzenia "Twoich "facetow. jaki jest punkt meski widzenia raczej
              trudno ustalic w oparciu o wypowiedz kilku znajomych. jak pisalam twoi znajomi
              nie sa grupa reprezentatywna.

kolesie maja troche wiecej lat niz autor watku.a co sie komu podoba to
              >
              > juz mi serdecznie powiewa-ja wyrazilam swoje zdziwienie i tyle.analogicznej
              > sytuacji sobie nie wyobrazam[bardzo mnie ta wizja ubawila].papa.
              > aha,wzrost173,waga do wymiany-55.

swietnie, ze Ci powiewa, mnie tez.
              Pytanie o Twoje wymiary bylo retoryczne i ironiczne. smiesznie (i niedojrzale)
              zabrzmialo twoje chwalenie sie wdziekami (obfitymi przyznaje), zwlaszcza ze
              rozmiar Twojego stanika nie ma nic do rzeczy w tym watku. (aby sytuacja byla
              jasna- bynajmniej niczego Ci nie zazdroszcze)
              rowniez pa pa
              • Gość: alissa19 Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 17:23
                ale bys sie zdziwila ze moi faceci to srodowisko opiniotworcze,jejku!!!
                cos ty-nie wiedzialam ze to ironia-a moja odpowiedz to rowniez ironia
                zaowalowana,fertig?kobieta -podac ci definicje?w sensie fizycznym spojrz w
                majtki.i ewentualnie na gore.w aspekcie duchowym to dla mnie pelnoletnia osoba
                plci zenskiej,swiadoma!!!!swojej seksualnosci,dojrzala emocjonalnie!!!!,-na
                pewno nie 13 letnie dziecko,ktore dopiero nia sie stanie-niedlugo-coz to jest
                4,5 lat wobec wiecznosci?pozdr.
                • _luizjana_ Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka 18.07.02, 11:29

> ale bys sie zdziwila ze moi faceci to srodowisko opiniotworcze,jejku!!!
                  > cos ty-nie wiedzialam ze to ironia-a moja odpowiedz to rowniez ironia
                  > zaowalowana,fertig?kobieta -podac ci definicje?w sensie fizycznym spojrz w
                  > majtki.i ewentualnie na gore.w aspekcie duchowym to dla mnie pelnoletnia
                  osoba
                  > plci zenskiej,swiadoma!!!!swojej seksualnosci,dojrzala emocjonalnie!!!!,-na
                  > pewno nie 13 letnie dziecko,ktore dopiero nia sie stanie-niedlugo-coz to
                  jest
                  > 4,5 lat wobec wiecznosci?pozdr.

wybacz ale meczy mnie twoj beznadziejny sposob wyrazania sie typu 'spojrz w
                  majtki' czy 'ironia zawoalowana'(jak widac niektorzy nawet majac wiecej lat
                  niz 14 nie sa dojrzali, ale niedostrzegaja tego - podobna jestes do tej 14-
                  latki). najkrocej jak sie da: piszesz, ze 13 moze wygladac nawet na 20, ale
                  nie jest kobieta z powidu niedojrzalosci emocjonalnej. o tym wie kazdy, tyle
                  ze w tym watku nikogo nie obchodzi stopien dojrzalosci tej malolaty, tylko to,
                  ze wyglada juz jak kobieta i prowokujaca sie zachowuje. gdyby byla dzieckiem,
                  jak piszesz, wolalaby z autorem watku robic babki z piasku, zamiast kusic go
                  swymi wdziekami. nie ma nic nienormalnego w tym, ze facet nawet wbrew woli na
                  to reaguje i tego faktu nie zmieni to, ze ty i twoi faceci (dlaczego liczba
                  mnoga? jeden nie wystarczy "dojrzalej" kobiecie?) tego nie rozumiecie, albo
                  cie to smieszy.
                  koncze ta jalowa dyskusje, nie opowiadaj na powyzsze pytanie w nawiasie, bylo
                  retoryczne.
    • melitele Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka 16.07.02, 19:32
      raczej unikaj smarkuli - możesz mieć spore kłopoty. Nie daj się sprowokować. I,
      broń Boże, nie zostawaj z nią nigdzie sam na sam - za odrzucone względy może
      cię ukarać, opowiadając wszystkim dookoła, jak to ją podrywałeś i molestowałeś,
      ale ona się nie dała! No, myślę, że fantazja takiej małolaty może byc trudna do
      opanowania, a im wiecej fantazji, tym większe twoje problemy.
      me
      • Gość: Vika Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.ewave.at 16.07.02, 20:00
        Szwagier mojego meza uwiklal sie w taka sytuacje:
        jego kolega mial corke w takim samym wieku jak opisywana przez Ciebie
        pannica.Pewnego razu,podczas wspolnego biwaku pannica wyczekala moment,gdy
        wszyscy poszli po zakupy a szwagier nad wode powedkowac.Tam rozebrala sie do
        naga w krzakach,zaszla go o tylu i niczego nie spodziewajacemu sie mezczyznie
        usiadla na kolanach.Zaskoczenie szwagra przyjelo forme nieoczekiwana.Otoz
        zerwal sie z wedkarskiego stoleczka a pannica wpadla do wody.Te scene
        obserwowal lesniczy,ktory wlasnie nadszedl.I cale szczescie,bo jak sie
        okazalo,pannica zwierzala sie juz od kilku dni swoim wakacyjnym
        przyjaciolkom,z" go musi miec"(cyt.doslowny).Opowiadala im takze bardzo
        pikantne fantazje,jakie ponoc snily sie jej po nocach.Mowila tez do
        dziewczat,ze jesli on jej nie zechce to i tak wszystkim opowie ,ze to on ja
        podrywal a nawet calowal gdy ona niewiniatko sie tego nie spodziewala.
        Coz,szwagrowi pomogl przypadek i nielojalne przyjaciolki pannicy...A nie zawsze
        tak byc musi.Nie trzeba Ci chyba uswiadamiac,ze pannica w tym wieku ma czasem
        nieobliczalne pomysly.Zreszta w rok pozniej byla w ciazy ze swoim rowiesnikiem
        i kolega szkolnym...no coz...ale to juz klopot psychologow i
        rodzicow.Powodzenia i udanych podbojow wsrod dam stosownych wiekiem:-))
    • Gość: satyr Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 16.07.02, 19:51
      pamietaj ze mimo ze to ona ciebie prowokuje to problemy potem mozesz miec ty a
      nie ona, chyba ze jestes pewien ze cie nie wkopie, najlepiej poczekaj az bedzie
      miec 15
      • Gość: czeko Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:09
        co ty, dziewczyna w tym wieku raczej nie posunie się dalej niż do "dania sobie
        buzi". Kolega się napali, zrobi sobie nadzieje, a dziewczyna nie da sobie nic
        zrobić.../a póżniej będzie miała NIESAMOWITĄ satysfakcje...
        • Gość: satyr Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 16.07.02, 20:19
          nie znasz chyba dzisiejszej mlodziezy, dziewczyna moze go uwiesc a potem
          narobic problemow i udawac biedna skrzywdzona osobke, zdarzaja sie takie
          przypadki
          • Gość: czeko Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:30
            Uwieść- tzn. zagonić go do lasu, rozebrac i zmusić go do seksu? Przecież
            świadomy jej wieku i swoich czynów 22-latek nigdy się na to nie zdecyduje.

Może to głupie pytanie, ale jak póżniej zweryfikują, czy to co mówi 14 latka
            jest prawdą, jeżeli on będzie się wypierał, a nie będzie świadków? Zakładamy,
            że najstarsi górale nie pamiętają kiedy ta 14stka straciła cnotę.

• maritsa Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka 16.07.02, 21:21
      TYch, którzy nie wierzą w to, że 14 stka może wyglądać na starszą i że taka to
      raczej nie prowokuje, odsyłam do wątku totiego na seksuologii: seks z 14 latką.
      Szczerze mu współczuję.
      • Gość: alissa19.. Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 21:47
        wiesz to naprawde nie chodzi o negacje zjawiska pt."wyglada na starszego niz
        jest"i nie watpie w to ze 14latka moze
        a.prowokowac
        b.sypiac z facetami
        c.wygladac na lat 25
        d.zajsc w ciaze
        mnie osobiscie to po prostu smieszy-zaraz sobie wyobrazam analogie i mnie
        smieszy jeszcze bardziej.nie watpie ze woli starszego faceta,ja rowniez wole
        moze troche starszych bardziej.chodzi mi tylko o samo zjawisko-ja bym ja
        ostudzila-nie wierze w to ze jak facet nie chce to sobie nie poradzi z namolna
        babka obojetnie w jakim wieku.chyba ze chce.ale de gustibus...
    • Gość: kapen Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.chello.pl 16.07.02, 23:50

Najsmutniejsze w tych postach jest to, że ludzie w okolicach 20 roku życia jak
      oceniam dyskutantów wypowiadają się tonem aż tak belferskim czy też
      rodzicielskim. Teorii, założeń, domniemań, definicji, dysput nad rozmiarem
      biustu czternastki. Podszyte to zadęciem, oburzeniem, irytacją... zdaje sie, ze
      nauki ksiedza nie poszły w las, społeczeństwo mamy niezbyt święte, zato
      oburzenie świete całkowicie.

Kiedyś znalazłem się w podobnej sytuacji, z tym, że dziewcząt było 2.
      Poinformowałem na dzień dobry, żeby nie dokazywały, bo paragraf zabrania mi
      tego i owego. Jedna zadeklarowała, że jest już w wieku "poborowym" i nawet
      okazała stosowne papiery :). Po prostu powiedz jej to, zamiast zarzucać posty
      na forum i szukać opinii ledwie starszych dam o mentalności ciotek.
      • Gość: alissa19 Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje -kapen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 17:15
        ales ty glupi-o biustach to mozna rozmawiac jak ktos ma-predzej w moim wieku
        niz u 14latki a zapewniam cie ze ja nie mam akurat tego typu problemow.nie
        oburza mnie to w ogole-dla mnie mozesz spac z owca albo wlasna corka-moja
        tolerancja jest wielka i nic mnie nie zdziwi wiec nie zgrywaj sie na wielkiego
        moralizatora.buhaha rozsmieszyles mnie na maksa-i zupelnie nic nie zrozumiales-
        mnie to rozbawia a nie bulwersuje.
        a co do ciotek to raczej tobie blizej do tej orientacji zapewne.
        a najsmieszniejsze jest to zupelnie pomyliles adres z ta mowa.papa i nie sadz
        ludzi swoja miara.
        • Gość: kapen Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje -kapen IP: *.chello.pl 17.07.02, 20:25

> o biustach to mozna rozmawiac jak ktos ma-predzej w moim wieku
          > niz u 14latki a zapewniam cie ze ja nie mam akurat tego typu problemow.

Jakich problemów? Zaczynam podejrzewać, że z biustem moze ich nie masz, ale z
          mózgiem...?

>nie oburza mnie to w ogole-dla mnie mozesz spac z owca albo wlasna corka-moja
          > tolerancja jest wielka i nic mnie nie zdziwi wiec nie zgrywaj sie na >
          wielkiego
          > moralizatora.buhaha rozsmieszyles mnie na maksa-i zupelnie nic nie
          > zrozumiales-
          > mnie to rozbawia a nie bulwersuje.

Ale co? Zawsze wyrzucasz z siebie tyle bełkotu jak jestes zirytowana?

> a co do ciotek to raczej tobie blizej do tej orientacji zapewne.
          > a najsmieszniejsze jest to zupelnie pomyliles adres z ta mowa.papa i nie sadz
          > ludzi swoja miara.

"zdaje się, że
          nauki księdza nie poszły w las, społeczeństwo mamy niezbyt święte, za to
          oburzenie świete całkowicie." - dziękuje za przyklad potwierdzający tę
          wypowiedź.

• Gość: alissa19 Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje -kapen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 21:06
            z mozgiem to ty masz bo rzeczowe argumenty do ciebie nie trafiaja!buhahaha!!!
            zdenerwowana?biedny pylku rozbawiles mnie do lez-to ci musze przyznac.belkot?to
            twoje wypociny swiadcza nie tylko o tym ze nadal nic nie rozumiesz [moze wroc
            do tej owieczki]ale nieudolnie probujesz obrazic.kula w plot
            kundelku,poszczekaj na swoja mamusie.a ksiedza dobrodzieja mi tu nie cytuj
            [swoja droga pilny ministrancik z ciebie hahaha]bo kosciolek to nie moja
            dzialka.
            polskim spoleczenstwem tez nie jestem biedactwo bo po tatusiu i dziadkumam
            obywatelstwo austriackie.takze polaczku drogi podkul ogonek i pedz przed
            siebie.buzki.smack your bitch up,moze ci ulzy.
            • Gość: kapen rwący odcisk dziewiętnastki IP: *.chello.pl 17.07.02, 21:51

Niech się ciotka nie denerwuje, bo nie ma nic gorszego jak ciotka siksowata i
              czerpiąca pełnymi garściami z wieszczów blokowych. No może z niewielkim
              udziałem rynsztokowych. Czy jedynym "rzeczowym argumentem" ciotki jest
              bezkresna głupota pokrywana agresją? Czy może po dziadziusiu z tatusiem albo
              odwrotnie odziedziczyla ciotka (oprócz obywatelstwa) zaledwie typową germańską
              tępotę? No może jeszcze nieumiejętność jasnego formułowania myśli po polsku
              (może przesadzam, po angielsku też szczyt finezji to to nie jest).

> twoje wypociny swiadcza nie tylko o tym ze nadal nic nie rozumiesz [moze wroc
              > do tej owieczki]ale nieudolnie probujesz obrazic.kula w plot

Niech ciotka przetłumaczy to na jakiś język i nie bełkocze więcej na forum, bo
              mało kto bedzie chciał z ciotką gadać.
              Może sobie ciotka poprzeklinać, nie ma nic bardziej żałosnego niż lump w
              kiecce, ale czego wymagać? Nie spodziewałem się wszak toczyć dialogu z kimś
              nadzwyczajnym.

• Gość: alissa19.. Re: maly fiut kape_lana z bozej laski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 23:43
                a teraz po kolei-cioto.nie nazywaj mnie ciotka biedactwo bo ani moj wiek ani
                wyglad ani image ani poglady ani status cywilno-spoleczny nie predysponuja mnie
                do miana kogos takiego.
                ja odkrywam w tobie typowo pedalsko-ciotowata nienawisc do plci zenskiej,wiesz?
                kompleksy polaczka z ciebie wypelzaja na kazdym kroku-nie wiem kto ci dal prawo
                do obrazania Niemcow,Austriakow-najbogatszy kraj w Europie nie moze byc narodem
                germanskich tepakow niestety.to Polski nikt nie chce w unii ani tak naprawde
                nigdzie bo przewazaja tu indywidua twego pokroju.[a gospodarka tutejsza to
                parodia -ty jestes typowym z "polish jokes"] na szczescie ani mi w glowie
                obrazanie wszystkich Polakow czy Slowian bo i tu sa madrzy i fajni ludzie.
                moze przejdziemy na angielski-co ty na to?ucze sie go dosc dlugo i mialam
                okazje wyprobowywac dosc czesto wiec jestem ciekawa twoich popisow w jezyku
                Beckhama.a chodzilo raczej o parafraze tytulu piosenki The prodigy,zgredzie
                powtorze raz jeszcze nie jestes ciotko mnie w stanie obrazic chocbys zalal
                jadem pol tej klawiaturki jadem i pekl z wysilania mozdzku pseudo-inwektywami.
                odciskow nie mam-jesli znasz to z autopsji,polec swojej panience regularny
                pedicure.Network user identification:kapen:computer illiterate:send to-final
                destination-Tworki/w-wy.buhahaha!!!!
                • Gość: kapen Re: maly fiut kape_lana z bozej laski IP: *.chello.pl 18.07.02, 11:15
                  Gość portalu: alissa19.. napisał(a):

> a teraz po kolei-cioto.nie nazywaj mnie ciotka biedactwo bo ani moj wiek ani
                  > wyglad ani image ani poglady ani status cywilno-spoleczny nie predysponuja
                  mnie
                  >
                  > do miana kogos takiego.
                  > ja odkrywam w tobie typowo pedalsko-ciotowata nienawisc do plci
                  zenskiej,wiesz?
                  > kompleksy polaczka z ciebie wypelzaja na kazdym kroku-nie wiem kto ci dal
                  prawo
                  >
                  > do obrazania Niemcow,Austriakow-najbogatszy kraj w Europie nie moze byc
                  narodem
                  >
                  > germanskich tepakow niestety.to Polski nikt nie chce w unii ani tak naprawde
                  > nigdzie bo przewazaja tu indywidua twego pokroju.[a gospodarka tutejsza to
                  > parodia -ty jestes typowym z "polish jokes"] na szczescie ani mi w glowie
                  > obrazanie wszystkich Polakow czy Slowian bo i tu sa madrzy i fajni ludzie.
                  > moze przejdziemy na angielski-co ty na to?ucze sie go dosc dlugo i mialam
                  > okazje wyprobowywac dosc czesto wiec jestem ciekawa twoich popisow w jezyku
                  > Beckhama.a chodzilo raczej o parafraze tytulu piosenki The prodigy,zgredzie
                  > powtorze raz jeszcze nie jestes ciotko mnie w stanie obrazic chocbys zalal
                  > jadem pol tej klawiaturki jadem i pekl z wysilania mozdzku pseudo-inwektywami.
                  > odciskow nie mam-jesli znasz to z autopsji,polec swojej panience regularny
                  > pedicure.Network user identification:kapen:computer illiterate:send to-final
                  > destination-Tworki/w-wy.buhahaha!!!!

Pogadamy jak zaczniesz kojarzyć klamkę z drzwiami, bo z rżacą kobyłą nie warto
                  kontynuować.
                  • Gość: alissa19. Re: syn kobyly polskiej-kapefiut IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.02, 19:09
                    kobyla to cos co cie wydalo na swiat a zyjesz zapewne z maciora w polskim
                    chlewie.rzy [a raczej chrumka] to twoja stara jak przychodzisz i zaczynasz
                    jechac podobne teksty.syndrom niedorzniecia masz wysoko rozwiniety.kis sie
                    polaczku we wlasnym sosie.tam gdzie skonczysz wkrotce nie ma klamek w drzwiach-
                    a teraz nie kompromituj sie wiecej i wracaj do swojej suki-moze tym razem ja
                    posuniesz tak ze sie dowartosciujesz wreszcie -bo tutaj z tym IQ[-20]nie masz
                    szans.pa.
                    • Gość: hybryda A-19 IP: 216.51.32.* 18.07.02, 21:57
                      A-19, jestes "troszke" ...hm.....hm...zdrowo powalona.
                      • Gość: alissa19 Re: potworek hybryda-raus nach lager IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.02, 22:59
                        pytal cie ktos o zdanie ?wy polaczki tylko klocic sie umiecie najlepiej-po co
                        tu stworze wlazisz i wtracasz sie?nudzi ci sie?przegladasz watki i szukasz
                        takich gdzie mozesz wsadzic"ale ty jestes powalony""ale ty jestes glupi".wez
                        nie wtracaj sie tam gdzie cie nie chca-bo ja z toba konwersowac w zaden sposob
                        nie zamierzam.pozatym co ty jestes?on?ona?ono?idz sie lepiej nad tym zastanow
                        bo ja mam ciebie i twoje uwagi gdzies.
                • Gość: LadyBlue mały móżdżek (o ile w ogóle) pewnej pannicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.02, 22:11
                  > moze przejdziemy na angielski-co ty na to?ucze sie go dosc dlugo i mialam
                  > okazje wyprobowywac dosc czesto wiec jestem ciekawa twoich popisow w jezyku
                  > Beckhama.a chodzilo raczej o parafraze tytulu piosenki The prodigy,zgredzie

a ja głupia zawsze uważałam że to język Szekspira... błądzić jest rzeczą
                  ludzką. :P
                  • Gość: alissa19. Re: "lady 'zza lady-blue alien IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.02, 22:50
                    posluchaj no -zignorowalam twoj poscik na forum uroda w momencie kiedy mialam
                    scinki z paniami tamtejszymi.zrobilam to celowo,bo nie dosc ze kompromitujesz
                    Wroclaw[takie biedulki twojego pokroju sa na szczescie mniejszoscia-a watki
                    pt.tusz z wyzszej polki buhaha,swiadcza o twojej fantazji wybujalej i miernocie-
                    zreszta twoja rzecz-mozesz oszczedzac miesiacami a potem skamlec tego typu
                    rzeczy]to jeszcze po raz drugi wpieprzasz sie nieproszona.bylam pewna na 200%
                    jak tylko ujrzalam tu twoj pretensjonalny nick[blue to ty jestes na pewno jako
                    tzw.alien,ale z lady to masz tyle wspolnego co lada sklepowa,niunia.takze nie
                    pogrywaj sobie ze mna bo nie takie pacyfikowalam jak ty.
                    a Beckham mowi moze po japonsku?tu mnie lingwistko zazylas do bolu!ide plakac
                    hahaha.jesli angielski kojarzysz tylko z szekspirem to z toba jest naprawde zle-
                    bardziej wspolczesnych odnosnikow nie kumamy ?i blagam oszczedz mi replik
                    hahaha.
                    • bees alissa19 19.07.02, 09:15
                      jesteś po prostu źle wychowana
                    • Gość: LadyBlue jesteś żałosna dziecinko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 14:56
                      i w dodatku tchórz - umiesz tylko zbluzgać jak ktoś powie coś co ci nei
                      odpowiada. no brawo, na pewno nie wystarczy ci odwagi na konfrontację, co
                      dziecinko? i tak ci tego nie zaproponuję, szkoda mego cennego czasu. żyj sobie
                      dalej w świecie iluzji. i daruj sobie jakiekolwiek posty do mnie, nudzisz mnie.
                      • Gość: kapen Koniec wątku A-19 IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:40

Odpuśćcie tej importowanej nasiennie Austriaczce, bo się zagotuje -
                        mongoidalnym trzeba ustępować, żeby sobie krzywdy nie zrobili :)
                      • Gość: alissa19. Re ropucha z wrocka i kapen pedal-koniec shitu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 20:18
                        ty mogngolizm stary kapenie masz w genach-po twojej starej i twoj bekart tez to
                        bedzie mial-na drzewo polski psie!
                        ty blue alien-konfrontacja z takim scierwem jak ty?gdzie i kiedy?myslisz ze
                        boje sie takiego gowna tylko dlatego ze jestes z wrocka?internet jest z gruntu
                        anonimowy-wstydzilabym sie skojarzen z toba w miejscu publicznym ale czemu nie
                        wlascxiwie?mnie nie nazywaj tchorzem bo dostalabys od razu w morde nim bys
                        zdazyla jeknac biedactwo.w swiecie iluzji,tuszy z gornej polki
                        i "mejkapow"buhaha!!!!!!do nowej fryzury to ty zyjesz sciereczko-wypad bo ci na
                        rachunki zabraknie.ja sie nie musze z niczym ukrywac zalosna polska ciziu.
                        a ty kapen-srapen odpieprz sie od Austriakow scierwojadzie-to tacy jak ty
                        zmywaja gary u Niemcow czy Austriakow zeby kupic jakiegos rzecha i szpanowac w
                        tej nedzy tutaj.
                        takze mongoly milej egzystencji -DAS IST DOCH NICHT DER REDE WERT!!!!!DAS IST
                        WIRKLICH LANGWEILIG.grussen Sie Tworki von mir.
                        • Gość: anka Re: Re ropucha z wrocka i kapen pedal-koniec shit IP: 62.161.67.* 19.07.02, 22:11
                          zastanawiajace jest jedno, skoro tak Polska i Polacy Ci nie leza, po jasna
                          cholere uzywasz naszego jezyka? Ogranicz sie do jezyka swojego dziadka i
                          utozsamiaj sie tym samym z rasa ktora Ci odpowiada. Popisy w postaci zdan po
                          niemiecku, sadze ze na nikim to nie robi wrazenia, a jezeli chcesz cos
                          powiedziec - uzywaj jezyka obecnego na tym forum, bo to jest polskie forum.
                          Chcesz bluzgac po niemiecku, znajdz sobie cos u Niemcow.
                          Mam nadzieje ze bez odbioru

Gość portalu: alissa19. napisał(a):

> ty mogngolizm stary kapenie masz w genach-po twojej starej i twoj bekart tez
                          to
                          >
                          > bedzie mial-na drzewo polski psie!
                          > ty blue alien-konfrontacja z takim scierwem jak ty?gdzie i kiedy?myslisz ze
                          > boje sie takiego gowna tylko dlatego ze jestes z wrocka?internet jest z
                          gruntu
                          > anonimowy-wstydzilabym sie skojarzen z toba w miejscu publicznym ale czemu
                          nie
                          > wlascxiwie?mnie nie nazywaj tchorzem bo dostalabys od razu w morde nim bys
                          > zdazyla jeknac biedactwo.w swiecie iluzji,tuszy z gornej polki
                          > i "mejkapow"buhaha!!!!!!do nowej fryzury to ty zyjesz sciereczko-wypad bo ci
                          na
                          >
                          > rachunki zabraknie.ja sie nie musze z niczym ukrywac zalosna polska ciziu.
                          > a ty kapen-srapen odpieprz sie od Austriakow scierwojadzie-to tacy jak ty
                          > zmywaja gary u Niemcow czy Austriakow zeby kupic jakiegos rzecha i szpanowac
                          w
                          > tej nedzy tutaj.
                          > takze mongoly milej egzystencji -DAS IST DOCH NICHT DER REDE WERT!!!!!DAS IST
                          > WIRKLICH LANGWEILIG.grussen Sie Tworki von mir.
                        • Gość: kapen ściek IP: *.chello.pl 20.07.02, 14:45

alissa, już spuściliśmy po tobie wodę, bez odbioru.
    • Gość: Dragon Re: Pedofilia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.02, 02:35
      Czy to poczatki pedofilii u ciebie, czy tez juz wczesniej to sie u ciebie
      rozwinelo?
      • Gość: czeko Re: Pedofilia IP: *.chello.pl 17.07.02, 09:43
        Może mi ktoś odpowiedzieć na mojego posta? Jak do można udowodnić? Czy prawo w
        tej sprawie stanie po stronie czternastki, jak nie będzie świadków? Czy po jej
        stronie staną jakieś inne badania...?

Pytam z ciekawości.

czeko
        • Gość: Dragon Re: Pedofilia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.02, 15:42
          To nie ma najmniejszego znaczenia czy dziewczynka sie zgodzi czy nie. W jednym
          i drugim przypadku to jest GWALT na nieletniej. On jest dorosly i wie co robi,
          a ona to dziecko.
    • Gość: rubi Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:12
      Mialem podobna sytuacje - tylko ze pannica miala 15 lat ( wiem ze wtedy juz mozna itp.),postawilem sprawe jasno ze nie mam mowy - zrobila urazona minke i
      byl spokoj.Ale mailem przez dzien czy dwa stracha ze naopowida bzdur rodzica.
      Moja rada - doprowadz ja do pionu.
      Ps. Sproboj napomknac o tym kumplowi - zeby nie bylo jakis problemow.
    • Gość: LadyBlue Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 14:12
      nie daj sie w nic wpakować. najlepiej porozmawiaj z kumplem, a dziewczynce
      wyjaśnij, ze owszem, lubisz ja, ale nic więcej. jak to nic nie da to pogadaj z
      jej rodzicami albo wyjedź. nie warto ryzykować więzienia.
      wiek nie ma nic wspólnego z byciem kobietą. a to że 14stka "lata" za autorem
      wątku to nmormalne - po pierwsze starszy, po drugie kolega brata, po trzecie
      student.
    • Gość: ferdinand koles se robi jaja IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 20:36
      Kobiety, koles se robi jaja, a wy sie cieszycie. Zastanowcie sie nad waszym
      zachowaniem, bo straszne z was idiotki. Na razie.
      • melitele Re: koles se robi jaja 17.07.02, 20:53
        ty za to jesteś porażająco mądry.
    • Gość: mamusia Re: 14-latka - dwuznaczne aluzje wobec 22 latka IP: *.proxy.aol.com 20.07.02, 17:57
      ja bym sie na twoim miejscu jednak zastanowila nad reakcjami fizjologicznymi w
      obliczu 14-latki w kostiumie. nigdy jeszcze nie byles na plazy ? a w saunie
      koedukacyjnej ? bo ja czesto i mam wrazenie, ze wiekszosc facetow sobie jednak
      z tym bogactwem wrazen daje rade. nie wiem, nie jestem facetem ale, zapytalam
      swojego faceta i mowi, ze cierpial jako 16-17latek a potem po prostu juz
      skanalizowal swoje potrzeby.
      no i jak wiekszosc postow - czas rozluznic znajomosc z rodzina kolegi.
      my mamy inna sytuacje - do niedawna zzyta z nami corka sasiadki w dosc wredny
      sposob odreagowuje swoje nastoletnie frustracje, na razie nas to nie dotyczy
      ale odkad naopowiadala w szkole, ze ja matka pobila etc moj facet bardzo, ale
      to bardzo uwaza, zeby nie zostac z nia ani na minute sam. szkoda swietnie sie
      opiekowala nasza mala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka