Dodaj do ulubionych

Wszyscy sobie poszli:-(((((((((((

IP: *.ewave.at 16.07.02, 20:09
a ja tu siedze i wygladam jak widelec w zupie:-((((((......i nie mam z kim
pogadac a do domu moge isc dopiero za dwie godziny.........
Obserwuj wątek
    • norma_jean Re: Wszyscy sobie poszli:-((((((((((( 16.07.02, 20:17
      Ja jestem i mi smutno.
      • Gość: czeko Re: Wszyscy sobie poszli:-((((((((((( IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:26
        why?
        • norma_jean Re: Wszyscy sobie poszli:-((((((((((( 16.07.02, 20:29
          Bo jestem głupia i dałam się okłamać, zamotać, a teraz usiłuje nie cierpieć - i
          mi nie wychodzi :-))
          • Gość: czeko Re: Wszyscy sobie poszli:-((((((((((( IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:34
            Ktos musi cierpieć, żeby nie cierpieć mógł ktos...

Pociesz się, że kiedyś ty będziesz kimś niecierpiącym...

A cierpienie najlepiej przeczekać. Ja bym sobie kupiła zgrzewkę karotki :).
            Moge przez całe życie byc łysa lub samotna, ale sok marchwiowy musi być :).
            Zafunduj sobie cos na kształt mojej zgrzewki! :)

pzdr.
            czeko
        • Gość: Vika Re:Norma Jean-opowiedz IP: *.ewave.at 16.07.02, 20:34
          o tym,moze razem cos wymyslimy?
          • Gość: czeko Re:Norma Jean-opowiedz IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:35
            ok, ostentacyjcie pomińcie czeko.

Łeee...nie bawię się z wami...
            • Gość: Vika Re:Czeko!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 16.07.02, 20:39
              Przywoluje Cie do porzadku!!!!!!przeciez napisalam,ze" moze wymyslimy cos
              razem".A ty sie od razu lapiesz za swoje zabawki i do domciu...ladnie to
              tak???????;-)))))))
              • Gość: czeko Re:Czeko!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:43
                No jak się czuje niechciana to jasne, że za szmatki i do innej piaskownicy ! :)

Czuję się ostatecznie przywołana do porządku! Tak jest kapitanie Vika !

• norma_jean Re:Norma Jean-opowiedz 16.07.02, 20:41
            Opowiedzieć mogę, nie wymyślimy nic.
            Poznałam faceta (jakie to banalne - i zaraz ktoś poie, że kolejna telenovela
            brazylijska :-)).
            Wyobraź sobie - 32 lata, napradę przystojny, kawaler (!!!!!) super się nam
            rozmawiało. On juz w mailach stwarzał wrażenie, że chodzi mu o cos więcej niż
            flirt czy cytuję: "jednonocną przygodę"
            I co się okazało??? Kolejny popapraniec, niezdolny do związku.
            Nie pisze nie dzwoni. A ja liczę godziny. Sama pierwsza się nie odezwę, ale
            liczę godziny od ilu udało mi się nie wysłać smsa. Od 8!!
            I ma zamiar wytrwać, bo wiem, że on ma mnie....
    • Gość: janusz Re: Wszyscy sobie poszli:-((((((((((( IP: *.tvk.tpsa.pl 16.07.02, 20:42
      217.97.216.216/indexFrame.html
      popatrz sobie na puste gizycko, to sie rozweselisz
      • Gość: czeko Norma! Norma! IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:44
        Witaj w Klubie Dumnych!
        • norma_jean Re: Norma! Norma! 16.07.02, 20:47
          dzięki!!!!

Tylko jeszcze potrzebuje wsparcia. Qrcze, tak się dać omotać - ja mam juz dość
          latek żeby nie wierzyć w słodkie słówka - a uwierzyłam... Wstyd mi...
          • Gość: czeko Re: Norma! Norma! IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:49
            mogłoby bi być wstyd gdybys teraz dzwoniła, wysyłała smsy lubteż wystawała w
            utęsknieniu pod klatką.

Wstyd? Nie żartuj!
            • norma_jean Re: Norma! Norma! 16.07.02, 20:52
              No tak. To juz prawie 9godz, jak nie pisze i udaję, ze nic mnie to nie
              obchodzi! Jak wytrwam tydzień to uznam się za wyleczoną (ciagle z lekkim
              ukłuciem w sercu, ale...)
              • Gość: Vika Re: Norma! Norma! IP: *.ewave.at 16.07.02, 20:56
                Ojjjjj!!!!Popadlas w melancholie romantyczna!!!!!!Nie ma co -poszukaj jakis
                nowy obiekti Ty teraz go rzuc na pastwe sieci internetowej.Niech ma a co!:-))))
                Usmiechnij sie i pomysl,ilu fajnych adoratorow Cie jeszcze czeka bo jakis bubek
                wypadl z gry.
                • norma_jean Vika!!!! 16.07.02, 21:03
                  Ale ja tak nie chcę... Ja chcę kogoś dla mnie.... Kto przytuli pocieszy. Ja
                  jestem tylko zwykłą babą :-(( I przespałam ten czas kiedy oni wszyscy byli
                  jeszcze wolni i niezrażeni do związków :-(((
            • Gość: janusz Re: Norma IP: *.tvk.tpsa.pl 16.07.02, 20:54
              qrcze następna , ktora uwierzyła w "samotność w sieci" ;-((
              • norma_jean Re: Norma 16.07.02, 20:56
                Czytałam :-))) Nie uwierzyłam. Poza tym tam nie było happy end'u :-((
                Uwierzyłam, że mogę spotkac kogoś na kogo czekalam.
                Widać nie mogę...
              • Gość: czeko Re: Norma IP: *.chello.pl 16.07.02, 20:56
                czy ten facet jest chociaż tego wart? "Tego kwiata jest pół Świata" !
                • norma_jean Re: Norma 16.07.02, 21:00
                  Ani pół ani ćwierć...
                  Wart??? Qrcze pewnie nie. Of corz, że nie. Tylko ja nadal cierpię. Nie jest
                  wart bo mnie olewa i pewnie takich znajomości ma na peczki. Bo gdyby nie -
                  wish me luck :-)))
                  • Gość: czeko Re: Norma IP: *.chello.pl 16.07.02, 21:04
                    Okazał się dupkiem. Po prostu to sobie powiedz. I d.... ci żal?

Oj norma, norma. Ja sobie tłumaczę, że lepiej prędzej niż pózniej. Czy to nie
                    jest jakieś rozwiązanie?
                    • norma_jean Re: Norma 16.07.02, 21:08
                      Takkk. Właśnie to sibie powtarzam. I jest coraz lepiej!!!
                • Gość: Vika Re: Norma IP: *.ewave.at 16.07.02, 21:02
                  Wiesz co?ja w takiej sytuacji zapadam na polowe bulimji.Zre wszystko na co mi
                  chec przyjdzie i.....nie zygam.Widocznie jestem jak ksiezna Diana ,tylko,ze w
                  polowie.Muwie Ci wyprobuj te metode.Siedzenie o glodzie nie poprawi humorku a
                  cos dobrego owszem:-)
                  • norma_jean Re: Norma 16.07.02, 21:05
                    Brrr!!! Ja mam początki anoreksji i po jedzeniu czuje się dopiero źle!!
                    Ale - dopiero początki....może coś zjem????
                    • Gość: Vika Re: Norma IP: *.ewave.at 16.07.02, 21:09
                      A co lubisz najbardziej?Ja lubie bardzo salatki i jajka.A do tego szynke i
                      buleczke z maslem.A na deser moze byc kawal tortu z herbatka:-))Ale nie mam
                      teraz tortu.Za to zrobie sobie jajecznice:-)))Mniam.....zglodnialam :-))))))
                      • norma_jean Re: Norma 16.07.02, 21:17
                        Ja najbardziej lubię chlebek z kiełbaską wiejską :-))
                      • Gość: janusz co ja lubie IP: *.tvk.tpsa.pl 16.07.02, 21:19
                        Gość portalu: Vika napisał(a):

> A co lubisz najbardziej?Ja lubie bardzo salatki i
                        jajka.A do tego szynke i
                        > buleczke z maslem.A na deser moze byc kawal tortu z
                        herbatka:-))Ale nie mam
                        > teraz tortu.Za to zrobie sobie
                        jajecznice:-)))Mniam.....zglodnialam :-))))))

...a ja lubie lody, dużo lodów, olbrzymie ilosci
                        lodów.... są niamuśne
                        • Gość: Vika Re: co ja lubie IP: *.ewave.at 16.07.02, 21:53
                          lody...........z bakaliami,z owocami,z bita smietana...A tutaj nie mam lodow:-(
                          • norma_jean Re: co ja lubie 16.07.02, 21:59
                            Jak dalej będzie o jedzeniu to złamie kolejna świętą zasade i zjem ta kiełbaskę
                            qrcze!!!
                            • Gość: Vika Re: co ja lubie IP: *.ewave.at 16.07.02, 22:05
                              Albo takie kurczatko smazone z nadzieniem pieczarkowym:-)A kielbase zjedz i mi
                              wyslij kawalek chociaz malutki.Bede sobie miec na jutro na sniadanko .Teraz ide
                              spac.Do jutra i wesolych snow:-)Pa i buzi:-))))))))
                              • norma_jean Vika!!!! 16.07.02, 22:08
                                Qrcze właśnie jem!!!
                                Ale kawałka Ci nie wyślę tylko przywiozę ;-)))
                                Kocham Wiedeń !!!

Buziaki
                                • Gość: czeko Re: Vika!!!! IP: *.chello.pl 16.07.02, 22:15
                                  A ja lubię karotkę :).

czeko-wegetarianka :)
                                  • norma_jean Re: Vika!!!! 16.07.02, 22:17
                                    Jutro na Twoja cześć wypije rano karotke i nie będę jeść mięska caaały dzień!!!!
                                    Wiecej nie jestem w stanie, przepraszam...

****pozdr
                                    • Gość: czeko Re: Vika!!!! IP: *.chello.pl 16.07.02, 22:32
                                      Łeee norma, czeko nie warta takich wyrzeczeń...

A ty na siebie uważaj, bo ja już z bulimii zahaczałam o anoreksyjne kości i
                                      kręgi wystające, znam ból, więc ty MASZ JEŚĆ! Jak nie, to będe w ciebie ładować
                                      rurka, jak w tuczna gęść :).

Mam nadzieję tylko, że to "****" to raczej internetowe cmok niz brzydki wyraz :)

pzdr.
                                      czeko
                                    • Gość: czeko Re: Vika!!!! IP: *.chello.pl 16.07.02, 22:33

Mam nadzieję tylko, że to "****" to raczej internetowe cmok niz brzydki wyraz :)

pzdr.
                                      czeko
                                    • Gość: czeko Re: Vika!!!! IP: *.chello.pl 16.07.02, 22:34

pzdr.
                                      czeko
                                    • Gość: czeko Re: Vika!!!! IP: *.chello.pl 16.07.02, 22:35

pzdr.
                                      czeko
                                      • Gość: czeko Wybaczcie.... IP: *.chello.pl 16.07.02, 22:40
                                        ....forum mi się chrzani. Mozna pierdolca dostać.

Uszanowanie
                                        czeko
                                        • norma_jean Re: Wybaczcie.... 16.07.02, 22:49
                                          Przynajmniej wątek jest obszerny :-)))

To było duuuże cmok!!!!

Na cześć Czeko - jutro dzień bezmięsny i karotka do upojenia :-))
                                          • Gość: czeko Re: Wybaczcie.... IP: *.chello.pl 16.07.02, 23:11
                                            Powiem po hamerykańsku bo niedługo do Hameryki wybywam- "Łiiiii!!!" :)

a czeko idzie spać, bo już dłużej bidaczyna nie wydoli. Jeszcze jej kazali
                                            cierpieć za sprośne myśli- forum warszawa, wątek "o bzykaniu" :)

wielkie pozdro i branoc
                                            czeko

A te powielone wątki to był zmasowany atak kurczaczych skrzydełek w ramach
                                            wegetariańskiego wiecu protestacyjnego :)
                                            • norma_jean Re: Wybaczcie.... 16.07.02, 23:20
                                              Śpij dobrze :-))

Hameryka powiadasz... qrczaczki (oops sorry - pietruszka :-)) też kcem!!!
                                              Pisz do nas!!!

• Gość: czeko Re: Wybaczcie.... IP: *.chello.pl 17.07.02, 09:31
                                                Hameryka na rok, nie wiem czy mi tam dadzą komputera używać, ale nadzieję można
                                                mieć! :) Niech się nadzieja nadzieję nadzieje...

No i norma rano jest, karotka wypita? :)
                                                • norma_jean Re: Wybaczcie.... 17.07.02, 09:44
                                                  Karotkę wypiłam i jeszcze kazałam przyjaciołom zrobić to samo i wypić Twoje
                                                  zdrówko :-)) Dobrze, że u nas w kantynie sa dania jarskie z głodu nie umrzemy
                                                  (przyjaciele solidarnie ze mną robią dzień bezmięsny :-)))

Humorek dzisiaj o wiele lepszy mam, choć pewnie zanotuję kilka gwałtownych
                                                  spadków nastroju. Ale nie dzwonię nie piszę i wytrwam!!!

Buziaki
                                                  • Gość: czeko morning! IP: *.chello.pl 17.07.02, 10:06
                                                    No barwo! Czeko dumna jest z wychowanków :) !

Norma, ja od początku wiedziałam, że wytrwasz. My przecież z tego samego
                                                    klubu :). Czasem mi ten Klub Dumnych nie służy, ale czasem sprawie, że się nie
                                                    zniżam (w sytuacjach takich jak ta). Bilans wychodzi na zero i delikatnie waha
                                                    się ku plusowi :).
                                                  • norma_jean A very good morning :-)) 17.07.02, 10:13
                                                    Bilans zdecydowanie na plus!! Jetsem taka dumna z siebie, że wytrwałam, i mam
                                                    nadzieję, że najgorsze dołki mam za sobą.
                                                    I bardzo mi wczoraj pomogłaś. Gdybym siedziała sama i myślała to byłoby mi o
                                                    wiele trudniej.
                                                    Więc szczere wirtualne buziaki*******

A jakby się odezwał to dam Ci znać i wymyślimy co z tmy fantem zrobić, ok???
                                                    Ale oby tego nie robił :-))

Pozdr.
                                                  • Gość: Vika Re: A very good morning :-)) IP: *.ewave.at 17.07.02, 11:55
                                                    Aaaaaa DZIENDOBEREK!!!!!!!!!Jak sie spalo?A kielbaske zezarli...nie zostawili
                                                    ani ani.....ale chca przyjechac:-)no to zaczekam, moze przywioza?.......
                                                  • norma_jean Re: A very good morning :-)) 17.07.02, 11:58
                                                    Qrczaczki, nie mów głośno o kiełbasce, przecież wiesz, że dzisiaj dzień
                                                    bezmięsny :-))

Karotkę wypij!

I to teraz się na forum zjawiamy taaak?? Ładnie ładnie, inni od rana ciężko
                                                    harują :-))

A do Wiednia przyjedziemy i kiełbaski tonę weźmiemy (poetka jedna :-))
                                                  • Gość: Vika Re: A very good morning :-)) IP: *.ewave.at 17.07.02, 12:11
                                                    "Kto spi ten nie grzeszy"-jak glosi doniosla mysl ludowa.A kto pracuje temu
                                                    chomonto-Na raaaaaaaaaaaazie-ooo))sieeeeee wyspaaaalaaaaaaaammm,mniam,mniam.No
                                                    to biore sie za sprzatanie skoro masz przyjechac z ta kielbaska.Do takiego
                                                    chlewika jaki mam nikogo wpuscic sie nie da.Wszystko przez to,ze ja tu siedze a
                                                    moj chlop rzadzi sie w domu do spolki z kotem.Sodome i Gomore robia,flejtuchy
                                                    jedne!!!Ostatnio odzywiali sie czekolada i tatarem(przepraszam-wiem ,ze dzisiaj
                                                    dzien bezmiesny)A zadnej marchewki nie chca pod rzadna postacia i pozorem.Jeden
                                                    chleje pifffffko a drugi nalogowo mleko.No i co z nimi robic??!!na odwykowke
                                                    ich chyba wysle.
                                                  • norma_jean Ja przepraszam, że wścibiam nos.. 17.07.02, 12:24
                                                    ale czy oni zagryzałi czekoladę tatarem???? I jeszcze popili mlekiem i
                                                    pyfkiem?? Auuuć, bo mnie znowu brzuch boli!!!
                                                    No jak sami się rządzą w mieszkaniu to ja Ci współczuję - Ty sobie lepiejk
                                                    urlop weź a najlepiej ekipę sprzątającą (pożycz z hotelu :-))

A gdzie nam się Czeko podziała???
                                                  • Gość: Vika Re: Nie wiem gdzie jest Czeko! IP: *.ewave.at 17.07.02, 12:33
                                                    Za to przyjdzie dzisiaj moja tesciowa to niech sprzata syfilis synusia i jego
                                                    kota.ona bardzo fajna dziewczyna jest i mowi,ze wszystkie chlopy to
                                                    swintuchy,ofleje i lenie,z synusiem i tesciem na czele i Bazylem do spolki-on
                                                    tez jest chlop(mialll!!!)I pewno im zrobi awanture:-))))))))DOBRZE IM TAK!!!!!
                                                  • norma_jean Masz skarb nie teściową!! 17.07.02, 12:38
                                                    To Ty teściową po piętach (nawet niemytych :-)) powinnaś całować!!! Normalna
                                                    teściowa powiedziałaby, że to Twoja wina!!

Moja była teściowa właśnie taka jest.

A w ogóle to chciałam powiedzieć ,że na linii ten_który_mnie_olał - ja nadal
                                                    cisza w eterze. I coraz bardziej mi to odpowiada. Wyleczenie bliskie, uff!!!

Pozdr
                                                  • Gość: Vika Re: Masz skarb nie teściową!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 13:00
                                                    A ja wiem o tym-dlatego nie biore z jej synusiem rozwodu;-))A Tobie dobrze
                                                    radze:Ty poszukaj dobrego materialu na tesciowa a kazdego chlopa olewaj.Ta
                                                    recepta naprawde funkcjonuje:-)
                                                  • norma_jean Ja już singlem zostanę... 17.07.02, 13:06
                                                    Poszukiwania uważam za zakończone. I ten stan rzeczy potrwa co najmniej
                                                    miesiąc. Bo potem zmienię zdanie, oczywista sprawa :-))
                                                  • Gość: czeko tu jestem :) IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:05
                                                    Tak, tak ! Dobrze norma! Wytrzymaj! Jeszcze trochę i cel osiągnięty!!!

O boże, rodzina czeko z sentymentu dla lat przedkapitalistycznych zakupiła
                                                    pierwszy raz gazetę Claudię, aby wsłuchiwac się uważnie w hiciory z tamtych lat
                                                    na płycie dodanej do tego jakże ambitnego wydawnictwa... :)

I teraz czeko słucha "chcesz omotać mnie to powiedz, czemu lata odrzutowiec?" i
                                                    kisi się we własnych marchewkowych sokach !!! :))

"To była blondynka"....

Niee.... :)))

Jeszcze 34 dni i nikt nie będzie mi śpiewał "bo we mnie jest seks", może
                                                    powinnam todocenić dziewczyny? :)

zdrowie!
                                                    czeko
                                                  • norma_jean Re: tu jestem :) 17.07.02, 13:09
                                                    Uuu, widzę, że teraz to my musimy Cię wesprzeć w ciężkich chwilach :-))

Może byś korki wykręciła???
                                                    "Czemu lata odrzutowiec" Taaak, to musi być traumatyczne przeżycie słuchać tych
                                                    przebojów

Jesteśmy z Tobą.
                                                    Walnij sobie setkę karotki, pomoże :-)))
                                                  • Gość: czeko Re: tu jestem :) IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:14
                                                    Właśnie schodzę do piwnicy po kolejny karton, może złagodzi ból?

Dlaczego te hiciory brzmią jak disco juz z czasów kapitalizmu...

"Bo z dziewczynami nigdy nie wie się (o nie nie nie), czy dobrze jest (czy może
                                                    jest) może jest już żle"

Norma ratuj!
                                                  • norma_jean Re: tu jestem :) 17.07.02, 13:18
                                                    Czeko bądź twarda!!!!

Popatrz na mnie i weź przykład!!! Ja już nawet godzin nie liczę (i tylko przez
                                                    przypadek wiem, że już 25 :-))

Rozumiem of corz, że Twój przypadek jest o wiele trudniejszy, bo nie wyobrażam
                                                    sobie siebie w tej sytuacji. Tylko Kochanie o jedno Cie proszę - nie morduj
                                                    Rodzinki!!
                                                    Pomyśl o tej Hameryce - Britney, Ricky - ale bedzie fajowo :-)))

Ściskam
                                                  • Gość: czeko Re: tu jestem :) IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:21
                                                    Taaak będzie cool, moja przyszła rodzina śpiewa w prezbitariańskim chórze :)

Swoją droga ja tez tam moge pośpiewać, swojego czasu na przymusowym
                                                    przesłuchaniu do szkolnego chóru największe "NIE" stanęło właśnie przy moim
                                                    nazwisku :)
    • Gość: czeko chyba przestawię komputer... IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:19
      "Nie mów nic, proszę cię, no bo co można rzec w takiej chwili...???"

Ja wiem co powiedzieć : "BUNT ! WYŁĄCZCIE TO!!!"

W tej rodzine rzadzi jednak większośc... :(
      • norma_jean Re: chyba przestawię komputer... 17.07.02, 13:26
        A co Ty słonko w tej Hameryce będziesz robić? Wychodzić za mąż (przyszła
        rodzina) czy operką będziesz?? Mnie i to i to by odpowiadało :-))

Tylko czy oni tam karotkę mają???

Ah, wiesz co ja piję litrami? Maślankę!! dzień bez maślanki to dzień stracony!!
        • Gość: czeko Re: chyba przestawię komputer... IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:34
          Wychodzić za mąż i rozwodzić się, dla biletu do świata dolara i hamburgera
          (szczególnie tego ostatniego :)

Nie nie nie, czeko nie jest jeszcze w tym pieknym wieku aupairkowo-poborowym,
          skończe tam high school, a co dalej? Nie wiem.

Wzamian za to w moim domu zagości dziewczyna z Kalifornii, ale czy przetrwa
          konfrontację z hitami Kaliny Jędrusiak? :)

Chciałabym się jeszcze poskarżyc, że litr ulubionej karotki (jabłko+banan) ma
          500 kalorii. Ale jak łagodzi te dzwięki...
          • norma_jean Re: chyba przestawię komputer... 17.07.02, 13:40
            No to Ci nie zazdroszczę!!!
            Ja bym już do szkoły za skarby świata nie wróciła nawet hamerykańskiej :-))
            Ale cóż - Tobie powodzenia życzę. I pokaż tym hamerykańskim przystojniaczkom
            jakie z Polek silne kobiety!!!

Klub Dumnych rozszerzymy na inny kontynent - a wszystko w Twoich rękjach. Teraz
            już nie tylko do szkoły jedziesz ale z misją :-)))

Ale tam w szkołach to chyba internet mają co? Bo sie o Ciebie martwić słonko
            będę. No i kto Ci będzie soczki posyłał :-)))

Buziaki*********************************
            • Gość: czeko Re: chyba przestawię komputer... IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:50
              Hamerykanscy przystojniacy? To jest głowa na 10 mm ( bo w sportach dłuższe
              przeszkadzają) i koszulka szkolnej drużyny bejspbolowej, ewentualnie taka
              skórzana kurta, co je na filmach pokazują, rękawy kremowe, plecy brązowe i
              koniecznie duży numer, najczęściej 68. Cobardziej wyuzdane hamerykanskie
              czirliderki nosza numerek 69 :).

Czasami myślę, jak ja się tam zaaklimatyzuję. To znaczy czy znajdę przyjacół,
              czytez będe olewana przez hamerykanskie nastolatki? Bo no cóż, oni nie chodzą
              do teatru, książkę mają w dłoni od święta, a ja się nie znam na najnowszych
              trendach w kolczykach...Łeee...zobaczymy... :)

a czeko wciąż się oddaje m łodocianym marzeniom o swoim ideale- włosy po pas,
              glańce na nogach, tomik pod pachą, gitarka na plerach...

"Gdzie ci mężczyżniiiiii sialalalla wspaniali taaaacy sialalalala"

A co do netu, nieczęsto, ale jakiś będe miała.

Jak nie mają soczków sama rozpocznę produkcję. Tam każdy szanujący się
              Hamerykanin lubi gardening, więc obsieje im ogródek hehe :) A może za
              kilkanaście lat otworzyta gazetę i przeczytacie o spełnionym dla czeko american
              dream? Polka-czeko dorobiła się na marchewkach? :)

pzdr.
              czeko
              • norma_jean Re: chyba przestawię komputer... 17.07.02, 13:55
                Qrna, może ja się tu z milionerką zadaję???

Czeko, Ty tak dziwnie na mnie nie patrz, ale muszę już sobie zacząć posadkę
                załatwiać. Ja u Ciebie marketing managerem bede!!! A jak nie to znajdę sposób,
                żeby Ci cały dzień puszczali "Nie mów nic" hihihi!!

• Gość: czeko Re: chyba przestawię komputer... IP: *.chello.pl 17.07.02, 13:59
                  Nobrze norma, dobrze....wszystko, nawet łóżko fakira, tylko nie "nie mów
                  nic.." :)

Będziesz twarzą mojego koncernu. Pasuje? A pan dupek jeszcze pożałuje :).

czeko- na razie jeszcze bidaczyna
                  • norma_jean Pani Prezes!!! 17.07.02, 14:07
                    dzienkujem dzienkujem dzienkujem!!!

O wtedy to by pożałował!! On, jak się zorientowałam poniewczasie lubi modelki
                    pustaki. To jak zostanę twarzą koncernu Czeko Int. to hi hihi - spać nie będzie
                    mógł. Na szczęście dla mie pustakiem chyba nie zostanę :-)))

To ja ide robic byznes plan (a naprawdę biegnę na chwilkę na kubek maślanki :-))
                  • Gość: Vika Re: chyba przestawię komputer... IP: *.ewave.at 17.07.02, 14:14
                    Gość portalu: czeko napisał(a):

> Nobrze norma, dobrze....wszystko, nawet łóżko fakira, tylko nie "nie mów
                    > nic.." :)
                    >
                    > Będziesz twarzą mojego koncernu. Pasuje? A pan dupek jeszcze pożałuje :).
                    >
                    > czeko- na razie jeszcze bidaczyna
                    A ja to pies porzucony na pastwe losu:-((((( A mialyscie do mnie przyjechac:-
                    (((((Buuuuuuuuu
                    • Gość: czeko Re: chyba przestawię komputer... IP: *.chello.pl 17.07.02, 14:19
                      Łeee Vika, spokojnie....zaraz wróci norma z byznes planem i gdzieś cię
                      ulokujemy :)

Norma, jak on lubi modelki-pustaki....DZIEWCZYNO! ty teraz powinnac glory
                      glory hallelujah śpiewać!

czeko
                      • Gość: czeko Re: chyba przestawię komputer... IP: *.chello.pl 17.07.02, 14:39
                        Eeee widzę nie wchodzicie....czeko więc laci na biasto szukać innych
                        kontrahentów :)
                        • Gość: Vika Re: chyba przestawię komputer... IP: *.ewave.at 17.07.02, 15:07

> Eeee widzę nie wchodzicie....czeko więc laci na biasto szukać innych
                          > kontrahentów :)
                          Musialam pogadac z tesciowa.Przegonila wszystkich samcow z domu i myje
                          okna.Wieczorem idziemy do knajpy -tylko My dwie:-)Ale juz jestem spowrotem-na
                          razie do wieczora:-)
                          • Gość: czeko Re: chyba przestawię komputer... IP: *.chello.pl 17.07.02, 20:03
                            Vika, a twój mąż to produkt wiedeński czy polski? Jak polski to możemy go w
                            naszym byznesie załadować na traktor, jak wiedeński to nie wypada :)
                            • norma_jean Re: chyba przestawię komputer... 17.07.02, 20:07
                              Czeko słoneczko gdzie Ty byłaś??
                              My tu na picie w Wiedniu sie umawiamy i nie wiem skąd mam Cie odebrać!! Nawet
                              striptease będzie!!!

Wiedeński produkt też się na traktor nadaje - niech pomaga ukochanej. A naszym
                              głównym doradca bedzie Viki teściowa :-))

Pozdr
                              • Gość: czeko Re: chyba przestawię komputer... IP: *.chello.pl 17.07.02, 20:14
                                Czeko była jak niżej, wydekoltowana i krótka spławiała hamerykańca. Ale mi
                                przykro teraz jest, że ojeju.
                        • norma_jean Czeko wracaj!!!! 17.07.02, 15:08
                          Byznes plan gotowy! Vika - musisz zorganizować kogoś kto te jabłka będzie
                          zbierał. A Ty reflektujesz na PR czy cuś??? Jeszcze zresztą jest kilka wakatów,
                          więc powiedz, który dział koncernu odpowiadałby Ci najbardziej :-))
                          NJ

czeko - hallelujah śpiewam pełną piersią (nawet dwoma) bo już mi się nawet
                          liczyć niczego nie chce (no chyba że jabłek w naszym sadzie :-))

Pozdr***
                          • Gość: Vika Re: Czeko wracaj!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 15:39
                            Ja chce byc Kierownikiem Naczelnym Obslugi Centralnej Sokowirowki.Zawsze bylam
                            ambitna a to jest bardzo piekny tytul-prawie jak naukowy:-)I mozna awansowac na
                            Dyrektora a moze nawet Prezesa Korporacji Sokowirowek Swiatowych.I to nie jest
                            zadna megalomania.Trzeba myslec rozwojowo.......Taaaaaaaaaaakkkk
                          • Gość: czeko Re: Czeko wracaj!!!! IP: *.chello.pl 17.07.02, 20:11
                            Norma, dzisiaj przeszłam test Klubu Dumnych . Poznałam w polsce Hamerykańca,
                            który na tydzień jechał do Paryża, a póżniej miał jeszcze wrócić na tydzień do
                            Polski. I były jeszcze zapewnienia, że jak wróci, to zaaaadzwoni i mi
                            wyyyyśleeee meeeejjjla, no jasne, stos hamerykańskich zapewnień. Co prawda ktoś
                            mi kiedyś tłumaczył, że u nich I call ya to tak jak u nas papa na pożegnanie,
                            ale on otym mejlowaniu gadał przekonująco z 10 minut. Oj naiwna czeko.

Wrocił, oczywiście nie ruszył tyłka do klawiatury. Ok, może zapomniał, mam jego
                            maila. Zameilowałam....A odzew był taki....Jak TY chcesz gdzieś wyjść to
                            zadzwoń, to mój numer telefonu...

No nie panowie i panie! No nie! Nie będę utrzymywac znajomości, w których
                            zalezy tylko jednej stronie.

A dzisiaj czego ubrała się ładnie, krótko i wydekoltowanie i mignęła przed
                            szczerzącym się amerykańcem rzucając hi, kilka zdań i nie dając się
                            zatrzymywać. A niech żałuje :).

Może żle robie albo jestem głupią konserwą, ale żebym ja wydzwaniała po
                            facetach, jeszcze nie wiedząc, czy im zależy....

Nie nie nie!

czeko
                            Klub Dumnych, Warszawa, Polska
                            • norma_jean Bravo!!!!!! 17.07.02, 20:15
                              Czeko bedę brać z Ciebie przykład. Nie pozostaje mi nic innego jak ogłosić Cie
                              podwójna Prezeską; korporacji Czeko Int. i naszego Klubu Dumnych!!!!!

A hamerykaniec niech spada na drzewo i żałuje. Tak jak Pan Dupek.

Pozdrowienia i buziaki

NJ, Klub Dumnych, Kraków (moge zostać szefową oddziału terenowego???)
                              • Gość: czeko Re: Bravo!!!!!!...wszystko ma swoje plusy i minusy IP: *.chello.pl 17.07.02, 20:19
                                Dobrze Norma, uczynię cię kim zechcesz. Ja już taka uległa wobec ciebie jestem,
                                pozdwalam ci kadrami zarządać... :)

A co do Amerykańca to jest mi cholernie przykro, może dlatego, że to jak
                                najbardziej z wyglądu i charakteru TEN TYP, dla którego serce po dłuższym
                                spoczynku mogłoby zatrzepotc...

czeko

a właściwie

smutna czeko
                                • norma_jean Re: Bravo!!!!!!...wszystko ma swoje plusy i minus 17.07.02, 20:23
                                  czeko Skarbie ja Ci się nie pozwalam smucić!!! Jak nie zamejlował to z
                                  charakteru nie całkiem ten! O!!! A mój P. dupek z wyglądu to całkowity ideał. I
                                  z charakteru całkiem zbliżony. I tyż nic!!
                                  Ty sobie na pocieszenie pomyśl ile towarów w Hameryce czeka na czeko :-)))

Ściskam Cię mocno
                                  • Gość: czeko Re: Bravo!!!!!!...wszystko ma swoje plusy i minus IP: *.chello.pl 17.07.02, 20:28
                                    Norma....jeszcze ci się pożalę trochę, bo nie mam komu...

On miał śliczny uśmiech, śliczne oczy, przede wszystkim długie włosy do ramion,
                                    ciemne, no i bokobrody...cos na kształt...i miał coś na kształt glańców...to
                                    nic, że może nie wiedział, co to teatr, ale chciał mnie za to zabierac na
                                    koncerty rocka, bo podobno w Wisconsin najlepsze...

I jest .... ! Tak się dzisiaj uśmiechnął na mój widok ! Może to normalne, że w
                                    Hameryce panny dzwonią i wyciągają facetów na spotkania???

Norma on jest śliczny! To znaczy był...

Ehhh....

czeko
                                    • norma_jean Re: Bravo!!!!!!...wszystko ma swoje plusy i minus 17.07.02, 20:35
                                      Czeko ja Cie proszę Ty masz obowiązki jako Prezeska!!

Ale z opisu to - śliczny. Ale zasady znasz - tu nie Hameryka! Nie dzwonimy i
                                      już. No i widzisz - wczoraj ja w dołku dzisiaj Ty. To mam nadziję, że jutro
                                      obie poczujemy sie super.

Żal sie ile chcesz. Ja bym też chetnie się jeszcze pozalila i poopowaidała Ci
                                      jaki Pan D. jest śliczny ale boje się że mi to gorzej zrobi.

Buziaczki************
                                      • Gość: czeko To mnie przerasta~~~~~~ IP: *.chello.pl 17.07.02, 20:45
                                        Norma dzięęęki. A ty masz jakiś czujniczek kiedy wątek podskakuje w górę?!
                                        Kiedyś sobie założyłam skrzynkę na gazecie, tylko zapomniałam hasła, a
                                        podpowiedz dałam jakąś taką dwuznaczną, że nijak już tam nie trafię. I żadej z
                                        funkcji nowego forum nie wykozystam, bo nie moge się tam dostać! A postów juz
                                        będzie z 700, więc nie mam mowy o byciu czeko2 czy czeko4, co brutalnie
                                        proponuje mi gazeta!

Wiem, że on pewnie liczył, że zostane i na niego poczekam. I tak się szczerzył,
                                        a musiał zostać w środku. FUCK. A może to i dobrze? Wiem, że mogłabym się w nim
                                        zakochać. Mogłabym. A to by nie było cool ( :) ). Po roku musiałabym wrócić do
                                        Polski...

To mnie przeraża. To, że mogłabym W NIM. Bo jest po prostu ŚLICZNY, TAAAAK
                                        ŚLICZNY. To jest taki facet, którego się widzi i ściska w dołku. No i do tego
                                        jest MIŁY. Przeraża mnie, że to by mi wystarczyło.

Norma, chce mi się płakać.

czeko
                                        • Gość: czeko Re: To mnie przerasta~~~~~~ IP: *.chello.pl 17.07.02, 21:17
                                          no i mnie zostawiła...
                                        • norma_jean Re: To mnie przerasta~~~~~~ 17.07.02, 21:17
                                          czeko słoneczko przepraszam że czujniczek tym razem i zadziałał i musiałas
                                          czekać. teraz juz jestem.

No tak. Chyba dopadło Cie to co nie wczoraj. Ale ja się przed zakochaniem
                                          zawsze bardzo bronię (stara juz jestem to pewnie dlatego :-)) Bronię sie
                                          szczególnie kiedy istnieja realne przeslanki, że moge zostac zraniona. A
                                          widzisz ze o to w obu naszych przypadkach nietrudno :-((
                                          Po roku musisz wrócić (do na słoneczko :-)) i wtedy to doooopiero byś
                                          cierpiała. A trakcie pewnie też. To czekanie przy telefonie (ja wczoraj sto
                                          razy dzwonilam se stacjonarnego na komórkę żeby sprawdzić czy działa) te nerwy.
                                          A juz widać ze to nie typ który stara sie o kobietę. Myszko droga nie warto.
                                          Wiesz co?? Masz w domu może kasete Shreka? Ja mam i zawsze mi humor
                                          poprawia :-)) Pomuśl co lubisz robić i to zrób poprawi Ci humor. Albo pisz ze
                                          mna mogę Cie tu do północy na duchu podtrzymywać :-))Bo inaczej czeka mnie
                                          droga do Wawy zeby Prezesce pupe sprać

Całuje Cie mocno
                                          • Gość: czeko Re: To mnie przerasta~~~~~~ IP: *.chello.pl 17.07.02, 21:48
                                            No tak. Może nie jest wart. Na pewno nie jest wart nas, jak pan Dupek.

Ale mi się zrobiło przykro, bo jeśli tak, to nawciskał mi stek kłamstw, a to
                                            boli. Rozważam jeszcze wersję, że jest nieśmiały lub niedojrzały, ale
                                            oczywiście najłatwiej sobie wszystko na swoją stronę przeciągnąc i wybrac
                                            wersję prostszą dla skołatanych nerwów...

Co mnie przeraziło to to, że ja serio mogłam się w nim zakochać. Zawsze
                                            pociągali mnie faceci ( no oprócz lat wczesnoharcerskich, kiedy to wystarczył
                                            harcerz-paker z powycinaną przepocona koszulką :) uduchowieni, głębocy, mający
                                            coś do powiedzenia na każdy temat.....No i których cos do mnie
                                            ciągnęło....Jakaś bitka, zacięta dyskusja, tak, ma coś do powiedzenia,
                                            oryginalnie mówi, ambitnie, sensownie jest mój! To czasem wystarczyło...tylko
                                            to...

A tu hamerykanska twarzyca wciskająca hamerykanski kit, śliczna, to prawda, ale
                                            miła....I tylko to...

I CZEKO MOGŁABY PRZEMIERZYĆ ŚWIAT.

Jakie my kobiety jesteśmy jednak głupi.

ale będzie spoko spoko :)

Schodzę do piwniczki, żeby uchlać się karotką...

czeko
                                            • norma_jean Re: To mnie przerasta~~~~~~ 17.07.02, 21:58
                                              To fakt. jestesmy głupie. Ja w dniu wczorajszym kiedy jeszcze ciagle nie byłam
                                              pewna czy na jeden telefon nie polecę na koniec świata, prosilam kumpla zeby
                                              odwiózł mnie do Tworek na co najmniej miesiąc.

Karotka na pewno poprawi Ci humor.

Czy musisz go jeszcze spotykać?? bo to jest przechlapane. Jeśli tak - mini
                                              uśmiech i DYSTANS!!!!

Ja walnę setke maślanki.

Lepiej się martwic że moglaś sie zakochac w niewłaściwym facecie niz to zrobić.

Ah, czekuś, lepiej omówmy byznes plan naszego koncernu zanim weźmiemy za
                                              telefon :-)))

Buziaki
                                              • Gość: czeko Re: To mnie przerasta~~~~~~ IP: *.chello.pl 17.07.02, 22:11
                                                Dobrze. Czy czeko go spotka? Jeżeli mu na czeko zależy, to
                                                zameiluje/zadzwoni/ruszy tyłek z Michigan do Wisconsin (robi niezłe tury co
                                                miesiąc po stanach). Jeżli nie to $#@$#% i nie wart jest mrugnięcia czeko.
                                                Ciągle się zastanawiam, czy dobrze robię? Może mu jest przykro, że sobie
                                                poszłam....Kurcze, wkleję ci coś, a ty mi powiedz, jak to odbierasz ok?

"Would you like to do something befor then? My number in poland is ..."

to pierwszy mail

"Today i have to bla bla bla so we can do something
                                                befor or after that if you want. my number is ..."

"will be there next bla bla bla so if you want maybe I can
                                                stop by and say Hi"

to był drugi mail

Może ja nie jestem przyzwyczajona do tych zachodnich zwyczajów? To są
                                                oczywiście odpowiedzi na MOJE maile, sam się nie odezwał...

Co ja mam cholera myśleć?

czeko
                                                • norma_jean Analiza 17.07.02, 22:20
                                                  No więc.
                                                  Nie wygląda to tak źle. Pytanie podstawowe: czy on ma twój numer?? Jesli nie to
                                                  sa dwa wyjścia
                                                  - zadzwonić (ale lepiej nie)
                                                  - podac mu swoj numer i poczekać.

Niepokojące jest to że nie pisze pierwszy. To źle swiadczy. Dla mnie to by
                                                  znaczyło że o mnie nie mysli i tak naprawdę kontaktu ze mną nie potrzebuje,
                                                  chyba że nie ma nic lepszego do roboty. Przepraszam Cie Słoneczko za brutalna
                                                  szczerość ale przecież w naszym klubie nie będziemy sobie mydlić oczu.

To jak z tym numerem; ma czy nie??

Buziaki
                                                  • Gość: czeko Re: Analiza IP: *.chello.pl 17.07.02, 22:30
                                                    Dobra norma. Już bez brutalności. Numer niby nma, dawałam mu kiedyś, pisał ma
                                                    murku na pocztówce wypisującym się długopisem, wyszarpując wgłębienia w kartce,
                                                    ale wyskrobał i nie podejrzewam, żeby komuś ta kartkę póżnoiej wysłal. Nie będę
                                                    się łudzić, że ją zgubił...
                                                  • norma_jean Re: Analiza 17.07.02, 22:35
                                                    Eeee, a wg mnie to właśnie bardzo prawdopodobne. Ja bym zgubiła na pewno.

No nie wiem. Jak tak się łamiesz to może jakiś fortel?? Zadzwoń pod
                                                    pretekstem??? I wyczuj reakcję.

Nie pogniewałaś się za szczerość???
                                                  • Gość: czeko Re: Analiza IP: *.chello.pl 17.07.02, 22:38
                                                    Nie co ty. A poza tym norma, on wyjeżdza już w piątek...a tyle naszej
                                                    znajomości było, ile półtoragodzinnego spaceru po parkach warszawy...to nie
                                                    była jakaś friendship, połowa z rozmowy to i tak to, jak to on do mnie nie
                                                    zadzwoni i czego to on mi nie poakaże w tych stanach.

Ehhh...

Nie będę dzwonić...Może napisze maila, może kiedyś...

Witajcie w Klubie Dumnych którym czasem drga serducho. Przecinam wstęgę.

czeko

a czy to jeden długowłosy na świecie? :)
                                                  • norma_jean Re: Analiza 17.07.02, 22:43
                                                    Nooo...czeko jaką lubię :-))) Słonko - jak on wyjeżdża w piatek to w ogóle nie
                                                    ma sie nad czym zastanawiać - przterwaj!!!
                                                    A w Hameryce - qrcze tam będziesz miała tyle atrakcji (wszelkiego rodzaju -
                                                    meskiego mam nadzieje też :-)) że nawet o nim nie pomyślisz.

No ale powiedz mi jak kobieta kobiecie - czy jeszcze gdzieś są faceci którzy
                                                    wiedza jak zadbać o kobietę? Że trzeba pisac dzwonic mowic czułe słówka i
                                                    starać sie stowrzyc jakis związek?? Bo ja qrcze od baaardzo dłuższego czasu
                                                    takiego nie spotkałam...

buziaki
                                                  • Gość: czeko Re: Analiza IP: *.chello.pl 17.07.02, 22:55
                                                    A byli kiedyś tacy norma? Ja młoda jestem, to może wymarli przed moimi
                                                    narodzinami? :)

W Hameryce...zobaczymy co tam będzie....na razie kombinujmy z tą marchewą, bo
                                                    może nam niezłe dolce przynieść, tak czuję...

I będziemy mogły przychodzić, pić, demolowac resteurację, słuchać wyceny,
                                                    płacić i znowu przychodzić, pić...tak podobno robi niejaki Russel z Holywood
                                                    (szczerze przyznaję, nie wiem co się w tej nazwie podwaja :)
                                                  • norma_jean Re: Analiza 17.07.02, 23:02
                                                    Marchewa to obawiam się nasza jedyna przyszłość bo na facetów nie ma co liczyć.
                                                    Vika zdaje się ma sie od nas lepiej, przynajmniej ma kto u niej na traktorze
                                                    jeździć ;-))
                                                    Ale bedziem demolować łał!!!!
                                                    Ja mam wielka nadzieję, że kutro będziesz już w takim nastriju jak ja - gdzieś
                                                    tam w środku serduszko kłuje i ciągle jeszcze patrzy sie na telefon nosząc go z
                                                    sobą nawet do łazienki (przy jednoczesnym silnym postanowieniu że go pieknie
                                                    spławię). Ale humorek juz ok i świat jawi sie nie taki zły.
                                                    Teraz ide spac słonko, jutro o 9:00 wpadam na forum i czekam na Ciebie i
                                                    Viki :-))

Buziaki słodkich snów
                                                  • Gość: czeko Re: Analiza IP: *.chello.pl 17.07.02, 23:09
                                                    dobranoc normie życzy szarfa, nożyczki i cały Klub Dumnych :)
                                                  • norma_jean Dzień dobry śpiochy!!! 18.07.02, 10:12
                                                    To ja tu juz ciezko pracuje romyslajac strategie zbierania jablek w sadzie a wy
                                                    sie wylegujecie???

Zebranie zarzadu zwoluje!!!

Buziaki
                                                  • Gość: czeko tak jest pani despotko... IP: *.chello.pl 18.07.02, 11:21
                                                    ....która cichaczem chce mi podebrać stanowicho!

Melduje się półprzytomna czeko!
                                                  • norma_jean Tylko nie cichaczem tylko nie cichaczem :-)) 18.07.02, 11:25
                                                    czeko!!! Jak dobrze że jesteś!!!!

Dostałam sesemesa od Pana D.!!!

I znowu oczywiście upadłam na głowę i odpisałam. Czy mnie nie powinni jednak w
                                                    tych Tworkach zamknąć???
                                                  • Gość: czeko Re: Tylko nie cichaczem tylko nie cichaczem :-)) IP: *.chello.pl 18.07.02, 11:32
                                                    NOOOORMAAAAA !

Modelki-pustaki...

Zapomina o TOBIE...

Olewa CIĘ na dłuższy czas...

Czy to nie pachnie kolejnym złamaniem serca in the while?

I co on niby takiego napisał, co cię skłoniło do odpisania??? Usta- miód...

Norma, my się tu wspieramy, ale za takie wybryki Klub Dumnych powinien
                                                    wyprawiać i to BEZ TOBOŁKA...

czeko
                                                    zezłoszczona
                                                  • Gość: czeko Re: Tylko nie cichaczem tylko nie cichaczem :-)) IP: *.chello.pl 18.07.02, 11:54
                                                    no już dobrze, dobrze...

i tak cię tu lubimy i wspieramy

:)
                                                  • norma_jean Czeko litości!!!! 18.07.02, 12:01
                                                    Nie pisałam bo musiałam popracować.

Nie pisał nic specjalnego, ja też wyznań mu nie czyniłam ale przecież miałam
                                                    szczery zamiar napisać żeby dał mi spokój. Tłumaczy mnie tylko szok spowodowany
                                                    tym smsem. Ale właśnie się zbieram żeby to naprawić i raz na zawsz skończyć.
                                                    Czy mogę nadal należeć do Klubu?? Pilzzzzz!!!!!
                                                  • Gość: czeko No już dobrze, dobrze... IP: *.chello.pl 18.07.02, 12:13
                                                    No norma norma...."Listen to your heart" jak się kiedyś darła pani blondyneczka
                                                    ze Szwecji bodajże...

Klub ci niczego nie nzrzuca. Klub cię lubi i szanuje. Liga cię lubi i szanuje.
                                                    Liga broni. Liga radzi! Liga nigdy cię nie zdradzi!

czeko-działaczka

A ja napisze ostrego maila do Amerykańca...
                                                  • norma_jean Plan na dziś 18.07.02, 12:25
                                                    Plan na dziś jest taki że obie kończymy nasze tzw. toksyczne i tzw. związki.

Ja komponuję razem z moim najlepszym kumplem treść smsa godz. wysłanie ok. 15,
                                                    Ty sklecasz ooostrego maila. I potem będziemy nareszcie mogły się zająć swoim
                                                    życiem i planami byznesowymi :-)))
                                                  • norma_jean Re: Plan na dziś 18.07.02, 12:27
                                                    A byznes to powoli pilna konieczność zważywszy na rachunek Viki :-)))
                                                  • Gość: czeko Re: Plan na dziś IP: *.chello.pl 18.07.02, 12:29
                                                    Tak norma! A teraz czeko drepcze po hamerykanską wizę i biegnąc obmyśla, coby
                                                    tu ładnego powiedzieć...

I ty czeko też trochę pomóż....żeby grzecznie wyszło na jej....

Do obaczyska po czeko-powrocie
                                                    buziaki (tak się domagałaś)
                                                    czeko
                                                  • norma_jean Re: Plan na dziś 18.07.02, 12:53
                                                    Coś wypichcimy.

Buzi buzi buzi
                                                  • Gość: Vika Re: zadne dobrze dobrze....... IP: *.ewave.at 18.07.02, 12:27
                                                    Po pierwsze: bo trzeba wszyskich dupkow opiermandolic
                                                    po drugie:Nikt mi nie zatwierdzil stanowiska i w takim razie ja siem tak nie
                                                    bawiem!!!!!!:(((((((((((
                                                  • Gość: czeko Re: zadne dobrze dobrze....... IP: *.chello.pl 18.07.02, 12:36
                                                    Jezu! Norma gdzie papiery! Podajpióro! Gęsie, nie kacze!!!! Atrament! Vika nie!
                                                    Zamknijcie drzwi!!! My bardzo cię prosimy, jak twojego chłopa nie będzie, to
                                                    kto bedzie na traktorze tyrał? :)))

czeko

No jasne, możesz czuwac nad sokowirówą...
                                                  • norma_jean Re: zadne dobrze dobrze....... 18.07.02, 12:48
                                                    ratunku!!!! Vika dlaczego Ty nas musisz doprowadzać do kolejnych zawałów.
                                                    jesteś kierownikiem sokowirówki, miksera, sandwichera, i czego tylko chcesz
                                                    tylko zostań.

Buzi
                                                  • Gość: czeko I did it! IP: *.chello.pl 18.07.02, 12:53
                                                    Norma, Vika- napisałam!!!!

Jak chłopaka nie zmrozi to jutro wyleci jak planował do Stanów.

pzdr, biegnę po tą wizę bo mi nie dadza...

czeko

Co my będziemy marchewy sandwichować? :)
                                                  • norma_jean Re: I did it! 18.07.02, 12:58

> Norma, Vika- napisałam!!!!
                                                    >
                                                    > Jak chłopaka nie zmrozi to jutro wyleci jak planował do Stanów.
                                                    Jesteśmy z Ciebie dumne!!!!

Hurra. Teraz moja kolej ale dalas dobry przykład. Zdradzisz co napisałaś???
                                                    > :)
                                                    >
                                                    > pzdr, biegnę po tą wizę bo mi nie dadza...

I dobrze! Zostaniesz z nami :-))
                                                    >
                                                    > czeko
                                                    >
                                                    > Co my będziemy marchewy sandwichować? :)

Trzeba wprowadzać jakieś innowacje no nie???

Buizaki
                                                  • liloom PODLACZAM SIE 18.07.02, 13:40
                                                    Wlasnie zaczelam czytac ten watek i musialam go qrcze wydrukowac ze wzgledow
                                                    ktore penie latwo sie domyslic i wyobrazcie sobie ze wysmarowaliscie...21
                                                    stron!!!!!!!! Ludzie, kiedy ja to przeczytam? A tak bardtzo bym chciala napisac
                                                    cos na temat...
                                                    Narazie pozdrawiam Vike bo wlasnie wrocilam z wakacji !
                                                  • norma_jean Ja bardzo przepraszam 18.07.02, 13:55
                                                    Ale my z czeko to co??? Nam się też pozdrowienia należą!!! A Pani na rozmowę
                                                    kwalifikacyjną do naszego koncernu??? To trzeba trochę poczekać bo reszta
                                                    członków, ooops, członkiń zarządu gdzieś się buja i mnie tu samą zostawiły.

Pozr
                                                  • Gość: Vika Re: DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!Liloom wrocila!!!!!!!! IP: *.ewave.at 18.07.02, 13:58
                                                    liloom napisała:

> Wlasnie zaczelam czytac ten watek i musialam go qrcze wydrukowac ze wzgledow
                                                    > ktore penie latwo sie domyslic i wyobrazcie sobie ze wysmarowaliscie...21
                                                    > stron!!!!!!!! Ludzie, kiedy ja to przeczytam? A tak bardtzo bym chciala
                                                    napisac
                                                    >
                                                    > cos na temat...
                                                    > Narazie pozdrawiam Vike bo wlasnie wrocilam z wakacji !
                                                    Liloom!!!!!!:-))))))))))Strasznie sie ciesze i witam przywitecznie jak
                                                    najprzywiteczniej potrafie.Dziewczyny!!!!Trzeba jej tez zalatwic porzadne
                                                    stanowisko w naszym koncernie.Ona ma naprawde talent do interesow.Ja ja znam:-)
                                                  • liloom alez oczywiscie pozdrawiam wszystkich 18.07.02, 14:22
                                                    nie badzcie takie mimozy:) tylko kiedys mnie ktos oplul za pozdrowienie, wiec
                                                    qrde raz nie pozdrawiac raz pozdrawiac, czlowiek juz nie wie co ma robic:)
                                                    jakis dziwny adres mi wychodzi, podejrzane;)
                                                    vika, spotkamy sie wreszcie? wyslalam mala na wakacje, w przyszlym tygodniu
                                                    pozbywam sie gosci, wysypiam po wakacjach (niezle to brzmi) i "nie wyrwiesz
                                                    sie":)
                                                    co do facetow to ja tez zawsze mialam wrazenie ze... trzeba ich olewac to was
                                                    beda kochac:))))))))))) napisac smsa i nie odzywac sie przez miesiac (no, niech
                                                    bedzie przez tydzien huehue, co wy na to? :)))))))))
                                                  • norma_jean Re: alez oczywiscie pozdrawiam wszystkich 18.07.02, 14:59
                                                    Olewać. I w ogóle nic nie pisać.

Liloom musimy zacząć pisać Twój kontrakt, więc może nam mniej więcej powiesz co
                                                    byś chciała robić?
                                                    No bo qrcze trochę późno jesteś wszystkie najbardziej prestiżowe stanowiska
                                                    obsadzone, ale jakby co to się coś stworzy.

Pozdr.
                                                  • liloom a jaki jest kierunek dzialalnosci firmy? 18.07.02, 15:07
                                                    wszystko fajnie bo skoro wogole wybor jest:))))
                                                    ostatnio chcialabym oprowadzac wycieczki, kilka jezykow znam moze sie
                                                    przydam:))) masz cos takiego?:))) tlumacz nieprzysiegly albo co huehue
                                                    moge tez jakies pertraktacje prowadzic a jak sie i to nie da to moge recenzowac
                                                    wam filmy ok? :))))))))))
                                                    byle nie management dzialu garderoby:)
                                                  • norma_jean Re: a jaki jest kierunek dzialalnosci firmy? 18.07.02, 15:14
                                                    Moja droga!!!!

Ty nie przeczytałaś naszej 21-stronnicowej ulotki????

Firma (wolimy ją nazywać koncernem) zajmować się bedzie przetwóstwem owoców na
                                                    ukochane przez Prezesową nasza drogą soczki marchwiowe (właśnie sobie
                                                    uświadomiłam że ja ciągle coś o sadzie gadam - marchew w sadzie???)

Mamy zamiar otworzyć kompletnie nową w tej dziedzinie linię sanwichowanych
                                                    marczewek, myślę że to będzie odkrycie na miarę coca coli :-))

No jakie by Ci tu stanowisko??? Na szczęście Czeko udzieliła mi wszelkich
                                                    pełnomocnictw w sprawach kadrowych. No niech pomyślę......

A mangere recepcji na ten przykład??? Bardzo odpowiedzialne i rokujące
                                                    stanowisko, bardzo. Oczywiście w randze członkini zarządu.

No jak??? Mam powiedzieć prawnikom żeby się wzięli do roboty???

Pozdr
                                                  • Gość: Vika Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... IP: *.ewave.at 18.07.02, 15:08
                                                    Mysle,ze Liloom najlepiej sie nada na stanowisko Najwyzszego Nadzorcy Pracy
                                                    Personelu Fizycznego-tu musze wyjasnic,ze jest to wylacznie personel plci
                                                    meskiej,nie naleza mu sie zadne przywileje a jedynie dyscyplina i
                                                    praca,praca,praca...bo praca uszlachetnia a oni jako jednostki prymitywne musza
                                                    zostac uszlachetnieni bo inaczej nie chca siac marchewki ani odpisywac na posty
                                                    co czyni z nich jakies niedorozwiniete istoty nizszego rzedu.Czy mam racje?
                                                  • norma_jean Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... 18.07.02, 15:33
                                                    Ty wiesz co Vika??? Ona chyba najlepszą funkcję podłapała chociaz napóźniej się
                                                    zjawia!!!

To czekamy na Prezeskę i podpisujemy kontrakt.
                                                  • Gość: Vika Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... IP: *.ewave.at 18.07.02, 15:48
                                                    norma_jean napisała:

> Ty wiesz co Vika??? Ona chyba najlepszą funkcję podłapała chociaz napóźniej
                                                    się
                                                    >
                                                    > zjawia!!!
                                                    >
                                                    > To czekamy na Prezeskę i podpisujemy kontrakt.
                                                    >
                                                  • norma_jean Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... 18.07.02, 16:01
                                                    Qrcze. A ja bez potomstwa na razie. Czy spadkobiercą mojej części może zostać
                                                    królik??? On jest bardzo uzdolniony menadżersko - ze mną robi co chce ;-))

Myślę, że przynajmniej w kwestii ilości managerów mamy szanse prześcignąć
                                                    Gates'a

Buziaki
                                                  • Gość: Vika Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... IP: *.ewave.at 18.07.02, 16:48
                                                    Krolik moze byc ale jako NACZELNY DEGUSTATOR JAKOSCI MARCHEWKI i trzeba go
                                                    poddac lustracji,czy on nie chlop,jak chlop to kastracji...no chyba ,ze on jest
                                                    tranwestyta,to co innego...mozna mu nawet zafundowac wowczas osobna
                                                    wizazystke,zeby sie nie wydaly jego sklonnosci(wiesz, wasiska go moga zdradzic)
                                                  • norma_jean Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... 18.07.02, 16:52
                                                    O, widzisz. I dla Pusina coś się znalazło. To, że nie lubi marchewki uważam za
                                                    najmniejszy problem :-))
                                                    WEizażystka - czemu nie??? Zawsze mu obiecuję "Jak mamusia już zostanie bogata
                                                    to Ci kupi czapkę bejsbolówkę na miarę rostawu uszek z Diora a pojedziesz po
                                                    nia Rollcem " To na początek i wizażystka może być.

A gdzie ta Czeko znowu łazi?? Ja mam nadzieję że Prezeska droga z Hamerykańcem
                                                    się nie zadaje!!!!
                                                  • Gość: Vika Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... IP: *.ewave.at 18.07.02, 17:16
                                                    Ona sie nie zadaje tylko organizuje swierzy personel fizyczny-miejmy
                                                    nadzieje.Liloom tez gzies sie wyniosla...No to trzeba bedzie zwolac posiedzenie
                                                    tajne...Taaaa....Hmmmmmm:-(
                                                  • norma_jean Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... 18.07.02, 17:22
                                                    A przedmiotem naszego zebrania będą premie dla Kierownika Sokowirówki i twarzy
                                                    czeko Int. Pozostali jako mało udzielający się muszą się obejść gołą
                                                    pensją :-)))
                                                  • Gość: Vika Re: szanowny Zarzadzie naszego Koncernu... IP: *.ewave.at 18.07.02, 17:29
                                                    Twoja menadzerska dzialalnosc tez pieknie owocuje...niedlugo zbior
                                                    marchewki.Moj chlop ze lzami w oczach remontuje traktor pradziadka...tez nalezy
                                                    Ci sie premia:-)
                                                  • norma_jean Doczytaj statut 18.07.02, 17:32
                                                    Vika!!!

Przeca ja o sobie mówiłam jako o twarzy!! Widzę że nie masz pojęcia o
                                                    organigramie naszej genialnej firmy :-))

A podwójna premia?? Ależ, owszem dziękuję, zgadzam się :-))

• Gość: Vika Re: Doczytaj statut IP: *.ewave.at 18.07.02, 17:38
                                                    Eeeeee ja mialam na mysli twarz KROLIKA:)
                                                  • norma_jean Re: Doczytaj statut 18.07.02, 17:43
                                                    Aaaa... No muszem przyznać że Twoje pomysły marketingowe wprowadzją mnie w
                                                    osłupienie dla Twojego geniuszu :-))) No dobra, zrezygnuję z przyznanej mi
                                                    pierwotnie funkcji (mogę go czasem zastępować???)

Pozdr.
                                                  • Gość: czeko jestem! IP: *.chello.pl 18.07.02, 17:48
                                                    Wróciłam! Wszystkich zaglądających mi w dekolt zagarnęłam do pracy w koncernie.

A oto co odpisał Hamerykaniec:

"Szkoda nie byłwasz na cała czas. W Szroda ja mowiełem po
                                                    polsku. To było smiersnie. Kiedy masz samolot do stanow? I gdze masz
                                                    przestaneki. Ja bandze Nie długo z Madison w jeden mieszonc. Niestempnie
                                                    lato moj host brat benda w minnesota.

Dowiezenia, ....."

Oooooo :)

Mam wizę, mam bilet relacji Chcago-Madison...no, jestem Bogiem :)
                                                  • norma_jean Re: jestem! 18.07.02, 17:51
                                                    Yyyyy....a co to znaczy "byłvasz cały czas"???

A w ogóle to gratulujemy wizy i witamy z powrotem. Choć z kolei ja będę was
                                                    musiała na jakie 3 godz. opuścić niedługo, ale wrócę :-))

POZDR
                                                  • Gość: czeko do lioom IP: *.chello.pl 18.07.02, 17:54
                                                    Dzieńdobry kolezanko, my się jeszcze nie znamy, jestem czeko- prezeska firmy.

Mogę wydać przyjazny uścisk dłoni prezesa sztuk jeden, jeżeli to pomoże w
                                                    nawiązaniu przyjaznego kontaktu towarzysko- byznesowego.

czeko
                                                  • norma_jean Re: do lioom 18.07.02, 17:57
                                                    On ajuż Nadzorczynią została a mi zabrali twarz koncernu :-((( Wobec tego
                                                    ogłaszam się Menadżerem Koordynującym Wszytko i Wszytkich.
                                                    Podpiszesz???

******cmok
                                                  • Gość: czeko do normy IP: *.chello.pl 18.07.02, 17:56
                                                    No myślałam, że się ucieszysz, a ty mi zadajesz trudne pytania co znaczy ten
                                                    list. A ja g... wiem :)

Odprawiłaś swojego insekta?

czeko
                                                  • norma_jean Re: do normy 18.07.02, 18:00
                                                    Of corz się cieszę. Insekta ma zamiar załatwić w inny sposób ale nie moge Ci
                                                    powiedzieć bo On tu czasem bywa. Właśnie się dzisiaj dowiedziałam że przeczytał
                                                    moj wątek na Towarzyskim, więc nie moge zdradzać się przed czasem.

Masz jakąś emalię, to Ci napiszę :-))
                                                  • Gość: Vika Re: jestem! IP: *.ewave.at 18.07.02, 17:57

> Wróciłam! Wszystkich zaglądających mi w dekolt zagarnęłam do pracy w
                                                    koncernie.
                                                    >
                                                    > A oto co odpisał Hamerykaniec:
                                                    >
                                                    > "Szkoda nie byłwasz na cała czas. W Szroda ja mowiełem po
                                                    > polsku. To było smiersnie. Kiedy masz samolot do stanow? I gdze masz
                                                    > przestaneki. Ja bandze Nie długo z Madison w jeden mieszonc. Niestempnie
                                                    > lato moj host brat benda w minnesota....itd itd.

No!To teraz koncern rozwiniemy piorunem!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!!!:-)))))))))))))
                                                    A Norma awansowala przez ten czas z TWARZY na wlascicielke twarzy
                                                    KROLIKA.nalezy sie jej za to podwujna pensja zagwarantowana w kontrakcie;-)Czy
                                                    Pani Prezes akceptuje????
                                                  • Gość: czeko Re: jestem! IP: *.chello.pl 18.07.02, 18:04
                                                    Potrzebujemy jeszcze prezesa do spraw korupcji, cobyśmy się wszystkie
                                                    skorumpowały, a on by czuwał nad tym, czy podnosimy poziom korupcji w firmie :)

norma- kapitankurczak@poczta.onet.pl
                                                  • norma_jean Re: jestem! 18.07.02, 18:10
                                                    Wieczorkiem coś Ci skrobnę bo teraz nie wiem ile mi czasu jeszcze zostało do
                                                    wyjścia i moge nie zdążyć.

Ja tym menadżerem WiW zostanę, do korupcji jeszcze się kogoś przyjmnie. Wiesz
                                                    ile chętnych się dobija??? No i trzeba jakieś stanowiska dla rodziny
                                                    zostawić ;-))

pozdr
                                                  • Gość: czeko Re: jestem! IP: *.chello.pl 18.07.02, 18:15
                                                    Wysłałam tych spoconych zboczeńców samolotem do Madisoin. Już atakują ogródek
                                                    mojej familli wiadrami nasienia (marchewkowego, a fe norma, tego bym się po
                                                    tobie nie spodziewała !!! :) . Na razie nikt ich nie nadzoruje. Trza tam wysłać
                                                    królika cos czuję...
                                                  • norma_jean Re: jestem! 18.07.02, 18:18
                                                    Och on by im dał popalić!! I nawet glebę by użyźnił :-))

A nadzorca Liloom to gdzie się podziewa?? Do roboty. Taką ma przyjemną pracę
                                                    dziewczyna i co??

Pozdr
                                                  • Gość: czeko czeko zarządza! IP: *.chello.pl 18.07.02, 18:26
                                                    trzeba ustalić dokładnie statut.

Punkt pierwszy- samozwańczym prezesem jest czeko i jej podlegają wszystkie
                                                    komórki operacyjne. Na liście przyjaznych prezesowi kontrahentów na razie
                                                    znajduje się tylko królik, który czysto wyszedł w procesie lustracyjnym.

Prosze o dopisywanie propozycji :)
                                                  • Gość: Vika Re: jestem! IP: *.ewave.at 18.07.02, 18:26
                                                    Kurrrrrrrrrcze !!!!!!!Mam przestoje MARCHEWKI ZABRAKLO!!!!!!!!!!Solowirowka
                                                    centralna stoi.......mojchlop uciekl i rzucil traktor na pastwie
                                                    losu.....Rewolucja nam grozi......
                                                  • norma_jean Czeko to Ty tak??? 18.07.02, 18:30
                                                    Ze mną?? Co z Tobą spółkę zakładała haruje za trzech i Ty mi funkcji nie chcesz
                                                    przydzielić??? Prezesko Kochana nasza najdroższa, Słońce najjaśniejsze (to
                                                    byłem ja Jarząbek :-)) BO ZABIORĘ KRÓLIKA!!!
                                                    NJ
                                                  • Gość: czeko Re: Czeko to Ty tak??? IP: *.chello.pl 18.07.02, 18:33
                                                    Ależ ty musisz zgłosić swój punkt do statutu, np. punkt dwa- taką i taką posadę
                                                    przyjmuje norma, podac byłe miejsce pracy i kwalifikacje zawodowe.

czekotyran
                                                  • norma_jean Statut punkt 2 18.07.02, 18:37
                                                    Norma_jean (Baker) powiązana z powstaniem koncernu obejmuje niniejszym
                                                    stanowisko (eee, jak to było) Menadżera Zarządzającego Wszystkim i Wszystkimi w
                                                    randze w-ce prezeski i członkini zarządu.

Podisano

czeko

czeko Int.

Dziękuję Ci prezesko nasz adroga, ściskam dłoń, wierzę, że nasz wspólpraca
                                                    będzie się wspaniale układać :-))
                                                  • norma_jean Re: Statut punkt 2 18.07.02, 18:40
                                                    Jescze tylko chciałam dodać, że o kwalifikacjach nie będę pisać bo za długo by
                                                    trwało, a wszyscy widzieli jak wspaniale sobie poradziłam kiedy nasz wspaniały
                                                    koncern był jeszcze w powijakach :-))
                                                  • Gość: czeko Re: Statut punkt 2 IP: *.chello.pl 18.07.02, 18:42
                                                    Normo, jak by cię tu przywołać do porządku, skoro w statucienapisane, że
                                                    wszystkimi zarządzasz? Czy moje stanowisko jest wyjściowe tylko?! Protest!

KTOŚ MUSI POWIEDZIEĆ, ŻE CESARZ JEST NAGI!!!!

Tym kims jest czeko

prezeska bez mocy wykonawczej
                                                  • norma_jean Re: Statut punkt 2 18.07.02, 18:45
                                                    Ale ja sem tylko w-ce :-))) Czeko jakoś się dogadamy kometencje podzielimy a ja
                                                    taka łasa na tytuły - bo to i rodzinie można się pochwalić i znajomym :-))

Także - nominację swą uważam za zaklepaną!!

pozdr.
                                                  • Gość: czeko Statut punkt 3 IP: *.chello.pl 18.07.02, 18:47
                                                    punkt trzeci- czeko jest wielka, piękna, w firmie stoi jej pomników sztuk 300 i
                                                    wszyscy ją wielbią.

zatwierdzam

czeko
                                                    prezes
                                                  • norma_jean Re: Statut punkt 3 18.07.02, 18:50
                                                    Zatwierdzam

norma_jean

ZWiW
                                                  • Gość: czeko Statut punkt 5 IP: *.chello.pl 18.07.02, 18:55
                                                    Statut punkt czwarty- ustanawiającym punkt piąty ogłaszam normę_jean

zatwierdzam
                                                    czeko
                                                  • norma_jean Re: Statut punkt 5 18.07.02, 20:25
                                                    Punkt %

Tydzien pracy w naszej korporacji dla czlonków zarządu jest 5-cio godzinny.
                                                    Dla reszty pracowników obowiązuje czas nienormowany, ni emniejszy jednak nież
                                                    60 godz. tygodniowo.

Do ztawierdzenia przez

czeko

Prezes

Czeko Int.
                                                  • Gość: czeko Re: Statut punkt 5 IP: *.chello.pl 18.07.02, 22:03
                                                    Czeko zatwierdza.

Dodaję i proszę o uznanie popraek- wspólniczki często chodzą na kawę i na piwo
                                                    w i po godzinach pracy, zawracają w glowach facetom a potem niszczą ich
                                                    psychicznie.

Z pozdrowieniami dla dwóch "....".

czeko
                                                    prezes
                                                    mężczyznozgniatacz
                                                  • norma_jean Re: Statut punkt 5 18.07.02, 22:14
                                                    Hough, dobrze prawisz prezesiu :-))

Masz @@@@ czytałaś??

Pozdr
                                                  • Gość: czeko Re: Statut punkt 5 IP: *.chello.pl 18.07.02, 22:43
                                                    czytałam, popieram,akcepyuję, podpis składam!

Czekam na dalsze propozycje do statutu. Najchętniej przyjmę coś o karach
                                                    cielesnych dla mężczyzn :).

czeko
                                                    prezes
                                                  • norma_jean Re: Statut punkt 5 18.07.02, 22:49
                                                    Oj czeko Ty uważaj bo ja sado-maso jestem :-)) Mam nadzieję że nie tylko Liloom
                                                    je będzie wymierzała???

A czy zostały już dla nas zatrudnione: kosmetyczka, manikurzystka,
                                                    pedicurzystka, fryzjerka, masażysta, roznosiciel drinków, osobiści trenerzy
                                                    fitness???? Wydaje mi sie, że żadna o tym nie pomyślała. W tych warunkach nie
                                                    da się pracować!!!!

Buzi
                                                  • Gość: czeko Vika IP: *.chello.pl 18.07.02, 18:34
                                                    "Najbardziej lubię wizualizować sobie ostateczny krach systemu korporacji" :))))

Spokojnie....a chłop to ciebie rzucił, czy traktor, czy obu funkcji się zrzekł?
                                                  • Gość: Vika Re: Dziewczyny IP: *.ewave.at 18.07.02, 18:58

> "Najbardziej lubię wizualizować sobie ostateczny krach systemu korporacji"
                                                    :)))
                                                    > )
                                                    >
                                                    > Spokojnie....a chłop to ciebie rzucił, czy traktor, czy obu funkcji się
                                                    zrzekł?
                                                    On sie niczego nie zrzekl tylko po wodke polecial bo gosci bedziemy mieli.Ale
                                                    marchewki zebral i do sokowirowki wsadzil.Dopilnowalam-produkcja ruszyla...soku
                                                    nie zabraknie ale Wy tu o funkcjach a ja sie sama z personelem uzeram!ja chce
                                                    premi na wydatki drobne i grubsze i wczasow w Zakopanym dla mnie i
                                                    kochanka!!!!!!nie to ja wam pokaze i sama sobie przyznam:-)no!
                                                  • norma_jean No oczywiście!!! 19.07.02, 09:34
                                                    Ja jak zwykla pierwsza na placu kapitalistycznego boju!!!! Wy byście nawet
                                                    upadek koncernu przespały!!! Całe szczęście że macie mnie, bo
                                                    inaczej...personel fizyczny jakiś strajk miał w planach, królik nie wrócił z
                                                    nocnej eskapady, i wszystko na mojej głowie!! Proszę mi się tu natychmiast
                                                    stawić i zdać raporty!!!

Pozdr :-)))
                                                  • liloom raporty? 19.07.02, 13:19
                                                    norma rzuc inne haslo, bo na "raporty" wszyscy zwiali!
                                                    a mnie wreszcie przestala bolec glowa i ide zaraz home
                                                  • norma_jean Re: raporty? 19.07.02, 13:26
                                                    No ładnie!!! Czy ja nie pisałam w punkcie 5 statutu, że tydzień pracy jest 5-
                                                    godz. Jak Panie mogły wyliczyć to 1godz dziennie. A na razie Nadzorczyni się
                                                    zajwiła mówiąc, że zaraz idzie i jeszcze o raporty się jeży!!
                                                    czy wprowadzone zostały kary dla naszych fizycznych???

Nie no co ja z Wami mam!!! Liloom - to może mi powiesz jak idą poszukiwania
                                                    obsługi urody Pań z Zarządu???

Całuję :-))

ZWiW
                                                  • Gość: czeko dobry! dla czeko wstał nowy dzień! IP: *.chello.pl 19.07.02, 13:35
                                                    I gotowa już zarządzać....Tylko zaraz zaraz...trza zejś do piwniczki po
                                                    karotkę... :)

królik! wracać, bo cięę wykopiemy!

czeko
                                                  • norma_jean No to bardzo wcześnie!!! 19.07.02, 13:39
                                                    Co Pani Prezes wczoraj w nocy robiła, że tak zapytam????

Królik dawno wrócił i po polu się ugania sprawdzając czy marchewy wzeszły ;-))

Naprawde Pani Prezes - czy Pani nie powinna świecić przykłądem??

Buzi
                                                  • Gość: czeko Re: No to bardzo wcześnie!!! IP: *.chello.pl 19.07.02, 13:47
                                                    Norma, ty tak krytykujesz i krytykujesz, a tą krytyka scoraz bardziej
                                                    podkopujesz mój autorytet wśród podwładnych! Zaraz będzie bunt i czeko wrzuca
                                                    do ścieków, a norma_jean z uśmiechem posadzi tyłek na moim ogromnym,
                                                    mięciuśkim, miluśkim, ti ti ti foteliku.

WĘSZE SPISEK!

czeko

czeko Int.
                                                  • Gość: czeko S T A T U T IP: *.chello.pl 19.07.02, 13:45
                                                    Punkt pierwszy

Samozwańczym prezesem jest czeko i jej podlegają wszystkie komórki operacyjne.
                                                    Na liście przyjaznych prezesowi kontrahentów na razie znajduje się tylko
                                                    królik, który czysto wyszedł w procesie lustracyjnym.

Punkt drugi

Punkt trzeci

Czeko jest wielka, piękna, w firmie stoi jej pomników sztuk 300 i wszyscy ją
                                                    wielbią.

Punkt czwarty

Ustanawiającym punkt piąty ogłaszam normę_jean.

Punkt piąty

Tydzien pracy w naszej korporacji dla czlonków zarządu jest 5-cio godzinny.Dla
                                                    reszty pracowników obowiązuje czas nienormowany, ni emniejszy jednak niż 60
                                                    godz. tygodniowo.

Punkt szósty

Wspólniczki często chodzą na kawę i na piwo w i po godzinach pracy, zawracają w
                                                    glowach facetom a potem niszczą ich psychicznie.

• norma_jean Czekuś moje serce krwawi.... 19.07.02, 13:54
                                                    Jak Ty mnie możesz o tak niecne postępki posądzać??? Trwam od rana do nocy na
                                                    posterunku ku chwale naszego koncernu a Ty.....

NJ płacze....możecie mnie zwolnić jak mam taką opinie! O!!!!
                                                  • norma_jean Idę zajeść ten ból... 19.07.02, 13:58
                                                    Vika miała mi dziś szpagetti nagotować w bagnie i lażanie...czekaj tatka
                                                    latka....
                                                  • Gość: czeko Re: Idę zajeść ten ból... IP: *.chello.pl 19.07.02, 14:03
                                                    Norma....toc ja ci ciężarówkę lażani kupię....tylko siem nolma nie bocz, bo
                                                    czekusia zaraż też się poplacze...

czeko
                                                  • Gość: czeko Re: Czekuś moje serce krwawi.... IP: *.chello.pl 19.07.02, 14:01
                                                    Ej norma, norma....

No juuuuż....

Kurcze, ehh...

Czeko ma gorący temperamet i nieraz tak palnie, ale czeko tyle się pięła na to
                                                    stanowicho, że każda krytyka od wice...

Jeszcze teraz czako musi pic na śniadanie produkty konkurencji!

Zrozumcie jej ból!

No już norma, dopisz punkt siódmy do statutu :)

cmok
                                                    czeko
                                                    czeko Int.
                                                  • Gość: czeko nowy, ulepszony S T A T U T dla ciebie normiątko IP: *.chello.pl 19.07.02, 14:08
                                                    Punkt pierwszy

Samozwańczym prezesem jest czeko i jej podlegają wszystkie komórki operacyjne.
                                                    Na liście przyjaznych prezesowi kontrahentów na razie znajduje się tylko
                                                    królik, który czysto wyszedł w procesie lustracyjnym.

Punkt drugi

Punkt trzeci

Czeko jest wielka, piękna, w firmie stoi jej pomników sztuk 300 i wszyscy ją
                                                    wielbią.

Punkt czwarty

Ustanawiającym punkt piąty ogłaszam normę_jean.

Punkt piąty

Tydzien pracy w naszej korporacji dla czlonków zarządu jest 5-cio godzinny.Dla
                                                    reszty pracowników obowiązuje czas nienormowany, ni emniejszy jednak niż 60
                                                    godz. tygodniowo.

Punkt szósty

Wspólniczki często chodzą na kawę i na piwo w i po godzinach pracy, zawracają w
                                                    glowach facetom a potem niszczą ich psychicznie.

Punkt siódmy

Norma_jean otrzymuje od prezeski w darze co miesiąc ciężarówę lazanii i
                                                    kontener spagetti.
                                                  • norma_jean Tak już lepiej... 19.07.02, 14:50
                                                    No czekuś nie odpisywałam bo kontrakt nowy nam załatiwałam.

Za szpagetti i lażanię bardzooodzienkujem!!! Podzielę siem.

A czy Prezes na sz droga ma dla mnei jakieś nie cierpiące na zwłoki zadanie na
                                                    dzis???

Pozdr
                                                  • Gość: Vika Re: no,juz ja wam pokaze!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 14:53
                                                    Tylko na chwile czlowiek zapomni,ze go tu nie ma ,przychodzi ,sprawdza a tu
                                                    same ploty...bylam na randce z kochankiem w Zakopanym...i w bagnie tez
                                                    bylam,ale w falszywym,w bagnie Kwika,nagotowalam wam tam tych kluskow a one tu
                                                    siedza i plotkuja,zamiast dbac o urode i wyglad zarzadu.Zrobie awanture jak
                                                    cholera i kluski wywale przez okno:-(((((((((
                                                  • Gość: czeko zadania na dziś IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:03
                                                    Uspokoić Vikę, bo ja widzę, że to bardzo nerwowa kobieta.

Przywołać do porządku liloom, bonawet swoich godzinnie odsiaduje i nijak na
                                                    uścisk dłoni prezeski nie zareagowała!

Wymyślic tortury dla mas robotniczych koncernu.

Logo i flaga konncernu.

Przywileje dla zarządu i skończenie statutu...

Chyba się dziś nie wyrobimy :)

czeko
                                                    prezes

• Gość: liloom czekus IP: *.11.vie.surfer.at 19.07.02, 15:08
                                                    Me zawsze i wszedzie trza do porzadku. Ja nie lubie w szeregu. Sciskam rece po
                                                    kolei....;)
                                                  • Gość: liloom wsadz se srubke...???? IP: *.11.vie.surfer.at 19.07.02, 15:07
                                                    No to dotarlam do domciu. Wlasnie wcinam probke zupy mallinowej wyrwanej z
                                                    Cosmopolitain wyrwanego z Polski:) i przypomina to kisiel z niedogotowanymi
                                                    kluskami. Pycha!;)
                                                    Moj maz tu zajrzal (zwial z pracy) i juz sie balam ze mi zajmie miejsce przed
                                                    kompem wiec w razie czego krzyknelam "teraz ja sie bawie", no i poszedl. Rzekl
                                                    tylko zebym rzucila temat "wsadz se srubke w dupke" - czyzby to byla aluzja ze
                                                    nasze tematy sa nie-tego?:)))))
                                                    Droga Norma Jean! Nie rusze palcem dopoki nie dowiem sie jakie dostalam
                                                    stanowisko. O!
                                                  • Gość: czeko Re: wsadz se srubke...???? IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:14
                                                    Norma ratu, ludzie mi się buntują...

A ty liloom....ja niczego sobie nigdzie nie wsadzę ! :)
                                                  • Gość: Vika Re: wsadz se srubke...???? IP: *.ewave.at 19.07.02, 15:23
                                                    EEEE tam,srubki sa i tak do dupki.Bierzemy sie dziewczyny do roboty.Pan fryzjer
                                                    juz przyszedl i pani kosmetyczka tez.Jutro rano jedziemy do Marchewkowego
                                                    Kurortu z kochankami a swoich chlopow zostawiamy na pastwie losu.
                                                    Liloom!!!!!!!Ja juz Cie mianowalam.Przeczytaj wyzej kim.Jak Czeko nie
                                                    zatwierdzi to ja wywale ze stolka i ja zatwierdze.Ona mysli,ze jest
                                                    niezastapiona Prezeska?!To sie jeszcze zobaczy!Nagotowalam jej zupy
                                                    kalafiorowej w bagnie i to calkowicie VEGETARIANSKIEJ a ona nawet nie raczyla
                                                    spojrzec.Narazila mi sie okkkkkrrrrrrrooooopnie!!!!!!
                                                  • Gość: czeko Re: wsadz se srubke...???? IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:26
                                                    Boże! Ludzie! Zwalic mnie chcą!

Vika, podziękowałam nawet...

Taka niewdzięcznosc...

I skończę jak rodzina carska w 1917...

a może Vika mnie pilnikiem zatłucze...

Ehh...
                                                  • norma_jean ratuję!!! 19.07.02, 15:27
                                                    Natychmiast spokój!!!
                                                    Liloom - może byś się wzięła do pracy!! najlepszą fuchę załapała i jeszcze
                                                    udaje, że o tym nie wie!!! Nadzorczynią Pracowników Fizycznych jesteś. Poczytaj
                                                    wyżej jakie oni mają kweealifikacje....ah, norma się rozmarzyła. No nic czasem
                                                    będzie Cię trzeba przy tej robocie zastąpić to wtedy my sobie poużywamy :-))

Vika - czy traktor naprawiony? Marchewy w rozkwicie, zbirać trza!

Jeśli chodzi o logo i flagę to ja kategorycznie odmawiam partycypowania w
                                                    parcach. Ja zdolności plastycznych zero!

Pani Prezes, sekretarz zaraz poda kawusię, Pani się nie denerwuje ja ich
                                                    wszystkich w karby pozbieram, o tu jest krzyżówczeka dla Prezeski.

Buzi
                                                  • Gość: czeko Re: ratuję!!! IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:32
                                                    1000 panoramicznych? Ufff, już mi lepiej :)
                                                  • norma_jean Re: ratuję!!! 19.07.02, 15:38
                                                    Pani Prezes nie powinna się tak przemęczać. Ja się wszystkim zajmę a jak Pani
                                                    Prezes pomyśli że coś knuję to jak wsadzę tą śrubkę w...
                                                  • Gość: CZEKO Re: ratuję!!! IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:44
                                                    dLACZEGO NIKT NIE CHCE SIĘ USTOSUNKOWAC DO MOICH PROPOZYCJI?

CZY MAM JUŻ NIEPODWAŻALNY AUTORYTET? :)
    • Gość: czeko Moje Propozycje IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:23
      1- Podwyżka dla zarządu.

2-Długowłosy bokobrodziarz dla czeko.

3-Dla członkiń stanu wolnego- czeko i normy_jean po niewolniko o preferowanym
      typie urody (dla czeko jak wyżej), dla członkiń zniewolonych- Viki i szanownej
      Liloom (nieczego sobie nie wsadzę ! :) po śniadaniu do łóżka i służalczym
      przyniesieniu przez partnerów kapci.

3-flaga koncernu-pomarańczowa w zielone marchewkki i żółte banany
      godło- królicze dupsko

4-przywileje dla zarządu- dla czeko- codzienne 100 litrów karotki i ze trzy
      litry okocim czarne supermocne

5- dla pracownikow, od święta, tanie wuińsko "Sołtys" z podbeskidzia

czekam na propozycje, poprawki, komentarze

czeko
      • liloom Re: Moje Propozycje 19.07.02, 15:50
        No jak to ???? Takie stanowisko mi dalyscie i pytacie gdzie jestem? No
        przecierz JA PRACUJE tzn nadzoruje nasz personel mesko-fizyczny!
        To trzeba robic sumiennie i systematycznie, wiecie jacy oni sa niedokladni...
        A wogole jeszcze mi soku podpija...
        Nigdy nie wiadomo.
        Aha! Chcialam zglosic, ze potrzebuje troche marchwi dla moich swinek morskich.
        Mam dwie w porywach. Porywy sie zmieniaja, ale ostatnio jest dosyc stala
        liczba. Chyba weterynarz jednak dobrze dokonal operacji na faceciku.
        • norma_jean Re: Moje Propozycje 19.07.02, 16:01
          Czeko!!!

Moj typ urody to: brunet, wysoki, szczupłe, lekko kręcone włoski, śniady, tors
          bez zarostu, piwne oczy (czemu ja opisuję Pana D.??)

A propos - czy mogłybyśmy jego w charakterze niewolnika zatrudnić??
          Poapstwiłabym się trochę...

A poza tym Twój autorytet od samego początku jest niepodważalny i basta. Kto by
          się ośmielił ten będzie nasze pola do grudnia orał!!!

Buziaki
          • liloom przystojniaczka do roboty! 19.07.02, 16:07
            Norma, ale po co ci taki przystojniaczek jesli ma parszywy charakter, co? Moja
            psiapsiola sie wlasnie z takim kretynem rozwodzi. Dawaj jego numer to mu
            napisze (temu D.) ze ma od dzis stanowisko przy czyszczeniu sokowirowki.
            Odstapie nawet kontrole nad fizycznym D. a niech tam...
            No?
            • norma_jean Re: przystojniaczka do roboty! 19.07.02, 16:11
              On mi już do niczego Liloom, ale popastwić się za moje łezki to bym chciała :-))

I niczego mu nie odstąpimy - niech haruje za fizycznego. Jeszcze by może
              członkiem zarządu chciał zostać?? U nas faceci na najniższych stanowiskach
              bedom!!!

Vika, daj ten szampan co się w lodóce mrozi, pić mi się chce. O truskawki też
              przyniosłaś, dzięki. No to dziewczyny, czas na przerwę!!
        • Gość: Vika Re: Moje Propozycje IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:08
          DOOOOOOOBRZE mu tak swinkowi jednemu.Marchewka zwieziona do magazynu.Moj chlop
          pojechal traktorem do pani Nadzorczyni i zawiozl dwie przyczepy marchewy dla
          swinek morskich.Niech maja,a co?!W koncu to swinki koncernowe,nie?
          Sokowirowki pracuja pelna moca.pania Liloom nalezy wyslac na delegacje do
          Afryki ,bo kupilam dwie plantacje bananow a murzyny leniwe sa!!!!!!!!!chlopstwo
          niewolnicze ledwo zyje,to mu kazalam dac soku marchewkowego z burakami na
          wzmocnienie.Niektorzy po tej miksturze zachowuja sie podejrzanie.trzymaja sie
          za brzuchy i wyja.Ja mysle,ze to byl soczek ten wybrakowany co to mial trafic
          do naszej gorzelni...
          • Gość: Vika Re: A podwieczorek jest w bagnie Kwika IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:12
          • norma_jean Re: Moje Propozycje 19.07.02, 16:14
            Vika tylko za bardzo ich nie rozpuszvczaj bo siem rozmemłają, leniuchy jedne.
            kto jedzie na inspekcję na nasze australijskie pola (co to tam mamy -
            eukaliptus??) bo mnie się nie chce.

A, dziewczyny, łykend w Paryżu ok, bo ja już kompletnie nie mam co na siebie
            włożyć.

papatki
            • liloom Ja na delegacje zawsze chetnie 19.07.02, 16:20
              tylko prosze o cieply kraj, bo tam sa lepsi pracownicy;)
              • Gość: Vika Re:No przeciez mowie..... IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:26
                ze do Afryki popilnowac tych leni od bananow.A lykendt zazrzadzam
                pieciodniowy.Od jutra kurort dla urody,od niedzieli Paryz,od wtorku inspekcja w
                Australi,gdzie przy okazji przetestujemy czy krolik lubi opuncje oraz kupimy
                sobie plantacje czciny cukrowej.
            • Gość: czeko Re: Moje Propozycje IP: *.chello.pl 19.07.02, 16:22
              Ogłaszam, że prezeska bierze urlop do wieczora. Proszę poobradować, jak tej
              biednej, spracowanej kobiecinie umilic życie.

pozdrawiam
              czeko
              • liloom moze wreszcie nowy tytul, co? 19.07.02, 16:25
                A ja poszlam na podwieczorek i mi sie jesc zachcialo wiec lece robic sos z tymi
                kurkami co je z Polski przywiozlam, bo mi sie w koncu zepsuja.
                To narazie, odmeldowuje sie i szybko poki moja polowica chrapie upichcimy
                jedzonko...
                • Gość: Vika Re:Acha,znowu wszyscy sobie poszli... IP: *.ewave.at 19.07.02, 22:15
                  i to juz pare godzin ich nie ma......:-(((((((((((
                  • Gość: czeko Re:Acha,znowu wszyscy sobie poszli... IP: *.chello.pl 20.07.02, 10:45
                    ludzie ratuuuuunku! koncern mi padaaaaaaaaa!
                    • Gość: czeko nieeeeeee IP: *.chello.pl 20.07.02, 10:48
                      pracownicy mnie opuścili, zarząd się po świecie rozjechał...czy to nędzny
                      koniec pięknego początku czeko Int? Czy już zawsze będę musiała sączyć marchewę
                      niedoszłej konkurencji, Fortuny Polska?

NIEEE!!
                      • Gość: Vika Re: Czekus!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 20.07.02, 11:12
                        Nie popadaj w histerie.Rozjechalysmy sie po swiecie w interesach:-)A one kwitna
                        jak kwiatki na wiosne.Konta spuchly tak,ze banki nie nadazaja z przelewami
                        pieniedzy.Jestem w Wiedniu i wszystko kontroluje.Nie ma zadnej konkurencji.Po
                        nasze soki stoja pod kazda Billa ogony po pare kilometrow.Wszedzie policja
                        pilnuje ,zeby nie bylo rozruchow,gdyby sokow braklo.Austriacy za haslo narodowe
                        przyjeli"Precz z piwem i winem!Chcemy polska wodke z sokiem!"
                        • Gość: czeko Re: Czekus!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.07.02, 11:42
                          Vika....jak dobrze, że jestes....Norma_jean kidnapnęła nam królika i chyba
                          wybyła na łykend do Paryża....i czyj tyłek ja teraz umieszcze na naszym godle?
                          • Gość: Vika Re: Czekus!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 20.07.02, 11:46
                            Sa jeszcze dwie swinki moraskie Liloom.Dwa tylki w godle to nie jeden:-)A
                            tluste sa,bo sie upasly na naszej marchewce.No to siuuuuup po jednym za te
                            dupki swinek!:-)
                            • Gość: czeko Re: Czekus!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.07.02, 12:00
                              Kurcze, może założyc nowy wątek Vika, bo ten się godzinami otwiera?

A po jednym jak najbardziej, ja mam w statucie przepisowe Okocim Czarne... :)

A pić to ja moge za wszystko, nawet za zdrowie pana Świtonia..
                              • Gość: Vika Re: Czekus!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 20.07.02, 12:11

> Kurcze, może założyc nowy wątek Vika, bo ten się godzinami otwiera?
                                >
                                > A po jednym jak najbardziej, ja mam w statucie przepisowe Okocim Czarne... :)
                                >
                                > A pić to ja moge za wszystko, nawet za zdrowie pana Świtonia..
                                Ok:-)To dajemy ten sam tytul bo nam sie dziewczyny pogubia-Nie ma co ryzykowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka