canernuto 17.07.02, 13:48 Podnieca mnie tylko jak jestem z kobitą seks analny. Jest tak ciaśniej i o wiele przyjemniej. Tylko nie każda się chce zgodzic. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 13:52 Twój nick kojaży mi się z włoskiem określenie cornutto.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 jak to co robic? 17.07.02, 13:52 jezd duzo witamin i wogole odzywiaj sie zdrowo. myj zeby po kazdym posilku, a przynajmniej dwa razy dziennie. co 6 mjiesiecy wymieniaj szczoteczke do zebow. przechodz tylko na zielonym szwietle. nie depcz trawnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: jak to co robic? IP: 213.77.81.* 17.07.02, 13:57 bukowski27 napisał: > jezd duzo witamin i wogole odzywiaj sie zdrowo. myj zeby po kazdym posilku, a > przynajmniej dwa razy dziennie. co 6 mjiesiecy wymieniaj szczoteczke do zebow. > przechodz tylko na zielonym szwietle. nie depcz trawnikow. nie mogę się zgodzić! uważam ,że szczoteczkę do zębów powinien wymieniać częściej Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 hm. rzeczywiscie izis. przepraszam. moj blad. 17.07.02, 14:09 piszac o 6ciu miesiacach mialem na mysli wizyte u dentysty. przepraszam ze pytajacego wprowadzilem w blad. przeczytaj jeszcze raz i przemysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Kup se kota IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 13:55 to bardzo mile zwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Kup se kota IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 13:59 Gość portalu: czeko napisał(a): > ale czy uległe? mysle, ze odpowiednie wychowanie uczyni cuda ;P Odpowiedz Link Zgłoś
canernuto Re: Kup se kota 17.07.02, 14:02 Gość portalu: Nell napisał(a): > Gość portalu: czeko napisał(a): > > > ale czy uległe? > mysle, ze odpowiednie wychowanie uczyni cuda ;P A może ciebie bym bzyknał od tylca? Bede delikatny - obiecuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kup se kota 17.07.02, 14:08 a może siebie bzyknij...?? będziemy Cię dopingować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Kup se kota IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:10 canernuto napisał: > Gość portalu: Nell napisał(a): > > > Gość portalu: czeko napisał(a): > > > > > ale czy uległe? > > mysle, ze odpowiednie wychowanie uczyni cuda ;P > > A może ciebie bym bzyknał od tylca? Bede delikatny - obiecuję!!! Lepiej, upij swego najlepszego kumpla i zrob to z nim..., w koncu odbyt ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
_luizjana_ Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 14:12 canernuto napisał: > Podnieca mnie tylko jak jestem z kobitą seks analny. Jest tak ciaśniej i o > wiele przyjemniej. Tylko nie każda się chce zgodzic. Co robić? a musisz z kazda? znajdz moze jedna, ktora to lubi. i najlepiej jesli bedzie ciasna wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Co robić? Zdjąć spodnie i tak chodzić. n/txt IP: 157.25.84.* 17.07.02, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 15:20 Znajdz sobie odpowiedniego partnera - najpierw Ty jemu wsadzisz, pozniej on Tobie. No i wszyscy beda zadowoleni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: Lubię anal - co robić? IP: 157.25.84.* 17.07.02, 15:22 Jak Ty komu tak on tobie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 15:23 Oko za oko, zab za zab, odbyt za odbyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
canernuto Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 15:24 slimaczysko napisał: > Znajdz sobie odpowiedniego partnera - najpierw Ty jemu wsadzisz, pozniej on > Tobie. No i wszyscy beda zadowoleni ;) Cieciu pisałem ze w dupala lubie grzeć kobity a nie facetów! Mysl trochę jak czytasz! Dla mnie w psitce nie ma takiej wygody jak w dupalu! Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 15:25 Cipka za duza, a dupal w sam raz???? To przykre, ale nie przejmuj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
canernuto Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 15:26 slimaczysko napisał: > Cipka za duza, a dupal w sam raz???? To przykre, ale nie przejmuj sie :) Napisałem głabie że za duza? A ty w co walisz? W slimaka, bo na więcej ciebie nie stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Lubię anal - co robić? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 15:27 canernuto napisał: > slimaczysko napisał: > > > Znajdz sobie odpowiedniego partnera - najpierw Ty jemu wsadzisz, pozniej o > n > > Tobie. No i wszyscy beda zadowoleni ;) > Cieciu pisałem ze w dupala lubie grzeć kobity a nie facetów! > Mysl trochę jak czytasz! Dla mnie w psitce nie ma takiej wygody jak w dupalu! Nie wstydz sie swej orientacji...kazdemu wolno kochac... Odpowiedz Link Zgłoś
canernuto Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 15:28 Gość portalu: Nell napisał(a): >> Nie wstydz sie swej orientacji...kazdemu wolno kochac... Ja tam kocham kobity! Nie lubię włochów, także pedziem byc nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 15:29 Typowy przyklad homofobii, nie sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Kto wie, kto wie. Nie zapieraj się synku. IP: 157.25.84.* 17.07.02, 15:30 Never say never again. Odpowiedz Link Zgłoś
canernuto Re: Kto wie, kto wie. Nie zapieraj się synku. 17.07.02, 15:30 Gość portalu: Liver napisał(a): > Never say never again. A ty taki doświadczony jestes? A w chomika też juz waliłes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: Kto wie, kto wie. Nie zapieraj się synku. IP: 157.25.84.* 17.07.02, 15:33 Zoofilia zarezerwowana jest dla takich pięknych chłopczyków jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Lubię anal - co robić? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 15:30 canernuto napisał: > Gość portalu: Nell napisał(a): > > >> Nie wstydz sie swej orientacji...kazdemu wolno kochac... > > Ja tam kocham kobity! Nie lubię włochów, także pedziem byc nie mogę! No to jestes pedziem, tylko pedziem nie lubia wlochow i je golą! Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Może sprobuj w dziurkę od klucza...... 17.07.02, 15:30 ....to chyba będzie akurat Twój rozmiar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell :))))))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 15:36 ty jak cos powiesz, to powiesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko No co Ty........ 17.07.02, 15:38 Ser taki drogi, szczegolnie z malymi dziurkami..... chomik mu taniej wychodzi i kieszonkowego wystarcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
melitele Re: No co Ty........ 17.07.02, 21:00 Stanowczo zabraniam wam podsuwania mu pomysłów typu chomik czy inne zwierzątko! Dlaczego zwierzątko ma cierpieć z powodu jego chuci? Lepiej niech sobie popróbuje z kranem na przykład, czy coś. Chomik! też mu znaleźliście rozwiązanie! me Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: Lubię anal - co robić? 17.07.02, 15:31 kiedy jedziesz na nastepny turnus kolonijny? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Agick, Bukoś, Ślimaczysko, Liver, Nell...!!! 17.07.02, 15:46 Macie natychmiast przestać!!! Bo jak nie, to mnie z pracy wywalą za tarzanie się po podłodze i wydawanie z siebie spazmatycznych jęków, wywołanych duszeniem się ze śmiechu. Pozdrowiska :D Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Agick, Bukoś, Ślimaczysko, Liver, Nell...!!! 17.07.02, 15:49 My tutaj ubolewamy nad losem chomika a Ty sie tarzasz...... niewrazliwa istota....... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Gero 17.07.02, 15:53 Ciebie też słodkościowo, nie do wytrzymania, pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 No wiecie!!! 17.07.02, 15:57 agniecha27 napisała: > Ciebie też słodkościowo, nie do wytrzymania, pozdrawiam :))) Takie rzeczy!!! Ja to pisałam w innym wątku, a to się tutaj pojawiło. Wiedziałam, że to "nowe" nie wyjdzie nam na dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Agick, Bukoś, Ślimaczysko, Liver, Nell...!!! 17.07.02, 15:55 slimaczysko napisał: > My tutaj ubolewamy nad losem chomika a Ty sie tarzasz...... niewrazliwa > istota....... ;) Ubolewacie? Dobre sobie. Wy to niewinne stworzenie podsuwacie jakiemuś niewyżytkowi, który wykorzysta i zostawi chomisia, bo mu znowu będzie za luźno... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: Agick, Bukoś, Ślimaczysko, Liver, Nell...!!! 17.07.02, 16:00 No to go mocno owinie tasma klejaca i moze chomik sie jeszcze raz nada? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: Agick, Bukoś, Ślimaczysko, Liver, Nell...!!! IP: 157.25.84.* 17.07.02, 16:06 Zszywaczem go, zszywaczem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Agick, Bukoś, Ślimaczysko, Liver, Nell...!!! 17.07.02, 16:38 no właśnie - a dodtakowo czas czekamy na szoł jak będzie sam to robił z własnym odbytem... już są tablice z punktacją przygotowane.... no, kolego..zapraszamy na środek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: Agick, Bukoś, Ślimaczysko, Liver, Nell...!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 16:44 agick napisała: > no właśnie - a dodtakowo czas czekamy na szoł jak będzie sam to robił z własnym > > odbytem... już są tablice z punktacją przygotowane.... > > no, kolego..zapraszamy na środek. Pewno goli teraz te wlochy, ktorych tak nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Coś dla canernuto. IP: 157.25.84.* 17.07.02, 16:00 Wprawdzie nie chomik ale... www.tyfus.czajen.pl/joe/mig/index.php?currDir=./Zdjecia&pageType=image&image=squirrel.jpg Trzeba skopiować cały link do adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko No daj spokoj......... 17.07.02, 16:03 Z takimi jajami do chlopaka? Lubrykacja solidna byc musi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: No daj spokoj......... 17.07.02, 16:44 ale swoją drogą - takie małe zwierzątko a takie wielkie ma te... no...yy... no, te, kuleczki.... chyba zwerfikuje swój pogląd na rozmiar ciała i przełożenie tego na rozmiar...yyyy..kuleczek....:) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczysko Re: No daj spokoj......... 17.07.02, 16:46 Ale uwazaj z przenoszeniem tego na rozmiar tego yyyyyyy ogorka - widzisz go gdzies u wiewiorki czy jak to sie zwie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Liver!!! 17.07.02, 16:13 Teraz jak widzę na oczy tego zwierzaka, to mi go naprawdę żal... Chyba, że nasz zboczek i wulgar się go przestraszy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś