lalka74 17.07.02, 17:36 Czy wy też dostajecie na skrzynkę na gazetę jakiś idiotyczny spam i to w dodatku wysyłany przez innych forumowiczów? Ja bardzo proszę Czarną_panterę, Tusiaza i innych o zaprzestanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frisky2 Re: Głupia poczta 17.07.02, 17:42 lalka74 napisała: > Czy wy też dostajecie na skrzynkę na gazetę jakiś idiotyczny spam i to w > dodatku wysyłany przez innych forumowiczów? Ja bardzo proszę Czarną_panterę, > Tusiaza i innych o zaprzestanie. mytez Odpowiedz Link Zgłoś
kukielka Re: Głupia poczta 17.07.02, 17:47 Nie martw sie, ja dostalam o lyche_1, ktora tu pisuje, ale prywatnie nie znam. Wyrzucilam do kosza i po sprawie. Ale wszyscy podostawali jakis g..wno. Cos to nowe forum nie gra, a wraz z nim poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Głupia poczta 17.07.02, 18:51 ja tez dostalam pare... ciekawe, kto dostal ode mnie??? pozdrawiam "zapocztowanych" z Wloch :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Głupia poczta IP: *.tin.it 17.07.02, 19:03 A skad z Wloch? Ja mieszkam rzut beretem od Krzywej Wiezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Głupia poczta IP: *.pd.infn.it 18.07.02, 11:42 Gość portalu: gaga napisał(a): > A skad z Wloch? Ja mieszkam rzut beretem od Krzywej Wiezy. z padwy :) ale jestem tutaj tylko tydzien, i juz blizej konca niz poczatku... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Jakis idiota/ka, rozsyla wirusy... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 13:21 tak to jest, jak dzieci sie dorwa do kompow... Odpowiedz Link Zgłoś