maniaska 06.06.05, 14:34 Macie jakieś pomysły? Zbliża się obrona a nasze seminarium zielone. Bardzo proszę podajcie przykłady jakiś ciekawych prezentów dla pani w wieku ok 55lat, może z własnego doświadczenia? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicquita Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 06.06.05, 14:35 moja mama po ważnym egzaminie dała perfumy. czyli standardowo, ale myślę, że jeśli chodzi o takie prezenty nie ma co silić się na orginalność. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 06.06.05, 14:36 ja swojej w życiu nic nie dam!!!!!!!!!!!!!!! grrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 06.06.05, 14:37 U nas wszyscy bez wyjątku kupolwali jakiś b. dobry alkohol. Tak za około 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 06.06.05, 14:44 Alkohol? Nawet dla kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 06.06.05, 17:14 Ja w prezencie mialam bukiet kwiatow:))) To chyba starczy Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 06.06.05, 22:55 Strasznie mi się nie podoba to kupowanie prezentów. My kupiliśmy swojej promotorce talerze. Było mi wstyd jak to "wręczaliśmy". - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 06.06.05, 23:04 Mój promotor od całej grupy dostał grafikę, podobno jednego z lepszych grafików (nie znam sie na tym) - zakupiony w dobrej galerii. Wszyscy się składaliśmy. A do tego bukiety kwiatów - też dla każego z komisji po jednym od wszystkich magistrantów. Warto poszperać w galeriach bo zawsze można znaleźć coś ciekawego, ale myslę że dobre pióro to tez niezły pomysł na prezent. A teraz to nie wiem, co będzie bo jakos zorganizować się nie możemy... Odpowiedz Link Zgłoś
holy.father Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 06.06.05, 23:19 Jeśli to stara panna to wibrato, jeśli nie to też wibtator, jej mąż napewno już nie domaga Odpowiedz Link Zgłoś
alkione_81 Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 07.06.05, 00:55 Ojj, ja to się poważnie zastanowię, czy w ogóle cokolwiek dawać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: PREZENT DLA PROMOTORKI? 07.06.05, 13:48 My kupiliśmy pióro dobrej firmy i wygraweriwaliśmy inicjały promotora. Alkohol? Pomysł do bani. Perfumy? Do bani. Talerze? Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś