aise_ 19.07.02, 09:24 powinien byc tutaj wierszyk o kappach po japońsku ale go dzisiaj nie będzie... witam o świcie:) a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzume a dlaczego 19.07.02, 09:30 nie będzię? jestem rozczarowana... dopilnowałaś chociaż bukiego, żeby odę do schodów napisał? dziń dybry Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise mnie pilnowalal oczywiscie... 19.07.02, 09:33 nawet batozyc chciala (skoro o batozeniu to co u wasi??? na ukraine wyjechala?)... ale na nic to... ja prawopodbnie przechodze moj pierwszy w zyciu kryzys tworczy!!!!!! dowodem na to jest, że na przyklad wczoraj sie ogolilem (czego zazwyczaj nie robie). Odpowiedz Link Zgłoś
kwik kochani 19.07.02, 09:36 aise, spotkajmy sie w polowie drogi, juz podwinelam rekawy ....:)) wasia jest "zarobiona" ale pozdrawia, mysli, teskni i caluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no może to nasza wina? 19.07.02, 09:36 że charles ma kryzys tfurczy? moze naciskałyśmy za bardzo? jak wiadomo na artystów naciski źle działają... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su/kwik 19.07.02, 09:42 su: wierszyk będzie po weekendzie, bo mi sie wena też jakoś skurczyła (wiesz jak to jest z tą weną i kartkami papieru na ktorym wszystko jest zanotowane:))) kwik: halfłej? no w porządku, ja też zakasam rękawy i przygotuję jakieś rękawice, albo przynajmiej rękawiczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ai/kwik 19.07.02, 09:46 sześć... właśnie piję red bull'a - wczorajszy film obyczajowy, w któym brałam udział (były elementy dramatu i komedii) skończył się po 1:00.... śpię na stojący.. kwiku - dawaj ten detox, od dziś zaczynam... jeszcze nic nie jadłam bo nie wiem co mam jeść a mam mocne postanowienie rozpocząć od dzisiaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Agick 19.07.02, 10:15 agick napisała: > sześć... > > właśnie piję red bull'a - wczorajszy film obyczajowy, w któym brałam udział > (były elementy dramatu i komedii) skończył się po 1:00.... śpię na stojący.. > > kwiku - dawaj ten detox, od dziś zaczynam... jeszcze nic nie jadłam bo nie wiem > > co mam jeść a mam mocne postanowienie rozpocząć od dzisiaj..... Stukniem się energy drinkiem?... Odpowiedz Link Zgłoś
agick aga 19.07.02, 10:41 jasne - byle szybko, zaraz mnie znowu wyloguje... no to trzask...! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Agick 19.07.02, 10:51 agick napisała: > jasne - byle szybko, zaraz mnie znowu wyloguje... > no to trzask...! No to brzdęk (o ile brzdęknąć może plasticzkowy kubek) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Agick 19.07.02, 11:35 plasticzerek może: - trzsknąć - plasticzknąć możemy się zatem trzasknąć/plasticzknąć plasticzerem.....:) ps. od wczoraj mamy AC w biuru - jejku jej.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick ai/kwik 19.07.02, 09:47 sześć... właśnie piję red bull'a - wczorajszy film obyczajowy, w któym brałam udział (były elementy dramatu i komedii) skończył się po 1:00.... śpię na stojący.. kwiku - dawaj ten detox, od dziś zaczynam... jeszcze nic nie jadłam bo nie wiem co mam jeść a mam mocne postanowienie rozpocząć od dzisiaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aggggggggggggggggick (troche sie jakam....) 19.07.02, 09:59 agick, jeszcze przed toba balet weekendowy. @ program na poniedzialek (a w poniedzialek wysle reszte, bo nie mam dzis rozkladu jazdy wszystkich pociagow:) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
agick kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikuuuuuuuuuu... 19.07.02, 10:42 kwiiiiiiku..... (zapiszczałam) weekend już ze szlaabnem na lodówkę....:)) jej... napisz mi dwa dni - proooooooszę...... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nigel kennedy zostal szefem 19.07.02, 10:33 polskiej orkeitry kamrealnej, ktorej proby odbyja sie w sali technikum kolejowego... nie zeby mnie to jakos tam bardzo etentego.. ale fajnie czytac takie informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik najnowsze doniesienia 19.07.02, 10:36 "kobiety zyja dluzej niz mezczyzni, bo lepiej spia. badania dowodza, ze panie latwiej zapadaja w sen, a ich odpoczynek jest bardziej efektywny" ps. chyba jestem mezczyzna. --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: najnowsze doniesienia 19.07.02, 10:51 a co, źle sypiasz....???? nie słuchaj co w radio gadają....:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino guttv - braking news 19.07.02, 10:36 lew zrzucil wczoraj kajdany i polamal bat po czym wymknal sie z warszawskiego city-zoo nie magac zniesc przekraczajcych niedopuszczalna norme 140 imbecylow rykow. trwaja poszukiwania, glownie w nocnych klubach oraz salonach towarzyskich. przypadkowi przechodnie (tak, miedzy innymi do ciebie mowie basiu) proszeni sa o niedraznienie lwa krotkimi spodniaczkami tgif aise_ napisała: > powinien byc tutaj wierszyk o kappach po japońsku > ale go dzisiaj nie będzie... > > witam o świcie:) > > a. > Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gut... ale kto tak krzyczal? 19.07.02, 11:05 ty? czy amerykanka??? nieee, zebym byl wscibski... jutro wybieram sie do zoo w chorzowie... sledzcie wiadomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: gut... ale kto tak krzyczal? 19.07.02, 11:12 oj buki, przeciez to w ogole nie o tym. sprawdz czy w chorzowie trzymaja rude malpy, ok? bukowski27 napisał: > ty? czy amerykanka??? nieee, zebym byl wscibski... jutro wybieram sie do zoo w > chorzowie... sledzcie wiadomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ w chorzowie w zoo 19.07.02, 12:51 chomiki to dobrze mają... czarls mi kiedyś wyjaśnił, ze ma podpisany kontrakt na wióry... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik AHA, KOCHANI 19.07.02, 13:33 chcialabym poinformowac, ze o ile zdolam utrzymac moje zadze w ryzach, to na spotkaniu (oprocz absyntu) bedzie takze calvados:) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a to co? to wy znowu 19.07.02, 13:51 spotkanie palnujecie? a dajcie zeszwy jakas realcje... ktos sie upil do nieprzytomnosci? ktos... znaczy sie, ktoras tanczyla nago na stole... czy jakos tak... i co to znaczy ze bedzie calvados? gdzie bedzie ten calvados??? kiedy? i co musze zrobic zeby go wypic przezd wami???? pytania pytani pytania.. gut. rude malpy? znaczy sie... yyyy... ryże? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a to co? to wy znowu 19.07.02, 13:53 maili nie dostal? --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kiedy? teraz? dzisiaj? 19.07.02, 13:55 znaczy sie rano... jakis kartofel mi virusy przysyla... ale potem nie sprawdzalem... to ide sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kiedy? teraz? dzisiaj? 19.07.02, 13:58 maile o planowanym spotkaniu krazyly mniej wiecej (bardziej wiecej) od 16 lipca byla prowadzona lista obecnosci. jezeli nie dostales to potwierdz tutaj. --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no wiedz potwierdzam. 19.07.02, 14:21 ja tam niczego nie dostalem... ze mna aktualnie kontaktuje sie: 1) moja love; 2) muj wydafca:))); 3)kartofel co mi wirusy przysyla. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no wiedz potwierdzam. 19.07.02, 14:23 sie robi. pyt: wydafca z veni,vidi,vici? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 skad ten wydawca to nie wiem... 19.07.02, 14:29 wlasciwie niewiwle wiem... poza tym ze zostalem pominiety.. no tak... w nosie mnie wszyscy maja... no tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: skad ten wydawca to nie wiem... 19.07.02, 14:32 jestes na liscie mailowej. dlaczego nie dotarlo? sa rzeczy, o ktorych ..... czarlee: nie placz, lubimy cie :))) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a walsnie ze mnie nie lubicie!!! 19.07.02, 14:38 teraz prosze przez 15 postow zaprzeczac... hm. wypilem druga kawe... szumi mi w glowie... zawsze mialem slaba glowe... a szumi mi tak: szu szu... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aise/czarlee 19.07.02, 14:44 a my do niego z kolanami..nie raz i nie dwa.... ps. aise: on chyba jakis niedopieszczony jest, co nie? :) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kwik/charles 19.07.02, 14:47 no nie raz nie dwa z tymi kolanami prosto od serca kwik: on jest zdecydowanie niedopieszczony, ja mysle, ze tu trzeba agick po sejm wysłac.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 (tak... tak... adzik pod sejm!!!!) 19.07.02, 14:55 (odezwal sie anonimowy glos z konca sali... z samego rogu... rog w cieniu...) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik/charles 19.07.02, 14:55 pod sejm powiadasz? to kiedy transmisja? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kanapki dla Agniechy IP: *.ewave.at 19.07.02, 17:08 Bulki z szynka,bulki z salatka jajeczna,chlebek z tunczykiem wedzonym,sandwicze z serkami przyprawionymi na 100 sposobow...pol litra,piffffko od wuja....pomidory,ciasteczka cynamonowe......napoje zimne i termos z herbata.... chyba o niczym nie zapomnialam.... Cichoooooo!Ona wyjezdza na wakacje i walowke musi miec....:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś