kwik 19.07.02, 09:25 jestem na mieliznie. jak okiem siegnac nikogo nie widac az po horyzont (czasu, oszywiscie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ no moja droga... 19.07.02, 09:26 ja przed chwilą założyłam konkurencyjny wątek... dybry:) a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: GDZIE JEST (B)RZEG (B)AGNA................... IP: *.chello.pl 19.07.02, 14:11 Szukam normy_jean, która obrażona na moją osobe miała stawić się na bagno po porcję spagetti i lazani z wkładką mięsną, którą to podobno preparuje tu dzisiaj Vika... czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 14:33 Dziendoberek dziewczyny i chrapaki ,ktore jeszcze spia.Na obiadek dzisiaj szpagetti karbonara,Krem-zupa kalafiorowa w filizankach a na deser galaretki owocowe.a spsgetti robi sie tak:Gotujemy szpagetti w goracej wodzie .za ten czas przygotowujemy sos karbonara:Roztapiamy cwierc kostki masla na glebokiej patelni,dowalamy pokrojony drobno wedzony boczek lub szynke,podsmazamy,zalewamy rosolkiem z kostki(wystarczy pol szklanki),podgotowujemy,zaprawiamy smietana slodka zgeszczona smietana,szybciutko mieszamy widelcem,zeby sie nie zwazylo i siuup do odcedzonego makaronu ktory nalezy Z SITKA WWALIC DO GARNKA!.Mieszamy.I zajadamy z talerza.Krem zupe robi sie tak:kalafiora gotujemy na miekko,nie odlewamy wody tylko dowalamy wegety i masla,miksujemy,odstawiamy,ubijamy bita smietane bez cukru za to z ociupinka soli,zupe przelewamy do miseczek lub filizanek,na kazdej porcji kladziemy dwie lychy smietany,posypujemy drobno posiekana pietruszka i smacznego:-))))))) lazanie nie bedzie bo ten powsinoga kot Bazyli ciotki Viki zezarl i to jeszcze gorace.Swinia nie kot.A jak sie lachmyta oblizywal:-)hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.07.02, 14:38 Vika...chlip chlip....a coś vege masz? Szpageti beż szoszu? Ja tez chce jeść!!! zrozpaczona czeko-vege Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 14:55 Gość portalu: czeko napisał(a): > Vika...chlip chlip....a coś vege masz? Szpageti beż szoszu? Ja tez chce jeść!!! > > zrozpaczona > czeko-vege Nie rycz!Krem zupa kalafiorowa jest!przeczytaj sobie:-))))))i galaretka owocowa.No. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Obiaaaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.07.02, 15:16 Ok ok...jeszcze mnie trzeba po łbie poklepać, żebym zrozumiała :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik vika 19.07.02, 14:42 dziekujemy ciotuni za pyszny obiadek. vika, musze szczerze przyznac, ze sposob prowadzenia narracji przepisowej powoduje u mnie bole brzucha. ze smiechu, oczywiscie:)))))) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwiczus!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 14:58 bazyli naprawde zezarl lazannie.....:-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik vika 19.07.02, 15:03 nie martw sie, vika. jest przeciez duuuuzo czasu. robi sie to tak: bierzesz aparat telefoniczny, stukasz numer 11111111 i zamawiasz.. siadasz wygodnie w fotelu, muzyka...jest milo...jakie to proste :))))) ps. lasagne potrafie zrobic :) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwiczus! IP: *.ewave.at 19.07.02, 15:28 Mozliwe ale moje sa leprze.Zapytaj Bazyla.A w nosie z kluskami.Pozniej Ci opowiem,jak wyglada moje ciezkie zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Podwieczoooorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:15 Na podwieczorek jest sledzik w oliwie,buleczki z maselkiem i pol litra.Dla pani Prezes budyn rumowy z wisniami skoro nie chce sledzi:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom puk puk... 19.07.02, 16:21 o rany goscia, pierwszy okrzyk ktory mnie powital to wrzask nj o wodke... rozpusta;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: puk puk... IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:46 A przeciez tu czeka i woda i chlopy-cudze.Zawsze bardziej sa atrakcyjne...Naszym wlasnym chlopom dooo twaaaaarzy z rogami,ze HA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino ciociu, boj sie boga:)))) n/t 19.07.02, 16:48 Gość portalu: Vika napisał(a): > A przeciez tu czeka i woda i chlopy-cudze.Zawsze bardziej sa > atrakcyjne...Naszym wlasnym chlopom dooo twaaaaarzy z rogami,ze HA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: ciociu, boj sie boga:)))) n/t 19.07.02, 16:51 alem sie uchachala;) siedze i czytam zamiast... wywalcie mnie do kuchni...!!! bo sama pojde;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Amorkuuuuuuuuu!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 16:52 rzyznaj sie:czy Ty jestes chlop?Bo jak nie to mozesz dostac tylko wudeczki i sledzia:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino ciociuuuuuuuuuuuuuuuuu 19.07.02, 17:09 czy ciocia juz niedowidzi? przeciez to widac slychac i czuc!:) Gość portalu: Vika napisał(a): > rzyznaj sie:czy Ty jestes chlop?Bo jak nie to mozesz dostac tylko wudeczki i > sledzia:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Amorkuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 17:12 A to ci sie narobilo...widze ,widze tylko tak jakby troche podwojnie...to przez te ksiezycowe wuja chyba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino ciociu, czego ciocia tak krzyczy? 19.07.02, 17:15 prosze natychmiast odlozyc kieliszeczek i polozyc obie rece na klawiaturze, bo jedna reka robi ciocia mnostwo literowek i nikt nie wie co ciocia chciala powiedziec przez te "ksiezycowe wuja::) Gość portalu: Vika napisał(a): > A to ci sie narobilo...widze ,widze tylko tak jakby troche podwojnie...to przez > > te ksiezycowe wuja chyba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ja wcaleeee nie krzyczeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 19.07.02, 17:24 Ja jestem kompletnie trzezwa i spokojna a ksiezycowa to jest markowa wodka wuja,ktora wuj pedzi noca przy ksiezycu i wyciu bagiennej halastry w bagnie od czasu do czasu.Dobra jest i mocna. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ciotka 19.07.02, 17:30 on udaje, ze slaba, a zamilkl:) --------------------------------------- jestem luuuuuzny luzny tak niby podrooooozny, niby niebieski ptak copyright: mieczyslaw szczesniak Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: GDZIE JEST (B)RZEG (B)AGNA................... 19.07.02, 17:45 kwisiu i cała reszta - zbieram się do domu.. to przeecież piątek weekendu początek..... paaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: GDZIE JEST (B)RZEG (B)AGNA................... 19.07.02, 17:47 pa. baw sie dobrze:) > Do pracy przychodź zdrów! a ja myslalam, ze trzezwy...o ja glupia...od pn naprawiam bledy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwik- IP: *.ewave.at 19.07.02, 22:37 kwik napisała: > pa. baw sie dobrze:) > > > Do pracy przychodź zdrów! > > a ja myslalam, ze trzezwy...o ja glupia...od pn naprawiam bledy:)) > Odpowiedz Link Zgłoś