inezz86 09.06.05, 23:11 Założyłam już ten wątek gdzieś,ale spytam jeszcze tu..dziewczyny jeśli macie rozmiar biustu 75B,albo coś w tych granicach to proszę napiszcie ile przy tym ważycie i mierzycie!!To bardzo ważne!!Proszę pomóżcie...WAŻNE:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: BIUST!!PLISSS 09.06.05, 23:15 mam 70b, 160 wzrostu i waze 54 kilo. Nie wiem dlaczego to wazne, ale niech tam, podziele sie z Toba ta wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
evil.86 Re: BIUST!!PLISSS 09.06.05, 23:44 podbijam watek i tez prosze panie 75B o podzielenie sie ta informacja. To wazne (zainteresowane wiedza o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 08:55 dlaczego jest to tak wazne?? tez chcialabym wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
9ton Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:15 nie mój, ale mojej żonki: 75B - 151 - 42kg aż mnie zainteresowało po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:20 facet podaje sie za dziewczyne i szuka laski :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:24 a ja poprosze najpierw o informację, czemu to takie ważne? Na ulicach będą chodzić frakcje zwalczania małych biustów w brunatnych wydekoltowanych koszulach? Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:38 Nie bójcie się, nic co napiszecie nie zostanie wykorzystane przeciwko wam:)) Robię to w interesie kobiet o małym biuście!!Zrozumcie,że kobiety z małym biustem mimo iż wyda wam sie to dziwne są na skraju załamania...ktoś musi pomóc!!Jeśli chcecie choć troche to napiszcie odp na moje wcześniejsze pytanie! Dziękuje i miłego dnia wszystkim:* Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:43 ja mam nieduży, ale nie jestem na skraju załamania jeszcze. Wiec napisz coś blizej, bo ja sie tu obnaże, i dopiero się załamię. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina42 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:44 ja nie odczuwam żadnego dyskomfortu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:52 Kochane,ale ja nie mówie,że "B" to małe....bo to jest marzenie!! Wśród "Małopiersiastych" trwa kłótnia na ile wzrost i waga zależy od rozmiaru biustu i tyle!!Wiemy,że to nie jest główny powód rozmiaru biustu,ale chcemy sprawdzić na ile jest??!!Niech sie nikt nie martwi:)NIektóre kobiety nie mają kompleksu w tą stronę,ale ja znam 1000 kobiet,które niestety mają:(((One nawet nie chodzą na plaże,nie mówiąc już o obcisłych bluzkach!:((Poważna sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:53 ja kiedyś miałam odwrotny problem-kompleks dużego biustu.To też jest okropne.Na szczęście zmalały mi cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
thistle :( 10.06.05, 11:40 aaa, mi też, aż do DD :/ szlag by to trafił mogłabym połowę sprzedać od ręki, ba , oddać gratis :( Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:54 na ile wzrost i waga zależy od rozmiaru biustu i tyle!! Pierwsze słysze zeby waga i wzrost od cycków zalezały,nawet odwrotnie nie:> Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:56 > na ile wzrost i waga zależy od rozmiaru > biustu i tyle!! Rąbłam się:)) Sory, ma być na odwrót! Nie mów,że nie zawsze "nie zależy".W 76,5% kobiety grubsze mają większe biusty!Nie zawsze,ale jednak większość! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:57 chodząc do liceum ważyłam 40 kg a cycki miałam rozmiaru 75 c.Więc nie wiem za bardzo co ma waga do rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 10:00 ale czemu nie czytacie uważnie?? Przecież napisałam,że NIE ZAWSZE to zależy!!! Jeśli jesteście wyjątkiem to gratuluje!Ale nie piszcie komentarzy,że > Więc nie wiem za > bardzo co ma waga do rozmiaru. Pomóżcie a nie krytykujcie!Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 10:01 nie czytałam wszystkich wpisów, więc sory :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina42 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:55 nie wiedziałam,że to może stanowić taki problem-BIUSTY W GÓRĘ! ;)))(nie bacząc na wzrost) Odpowiedz Link Zgłoś
virex Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 13:47 ciekawe, mam nadzieję, że autor/ka pytania wyjaśni później o co w tym chodziło. prosże więc: 75 B , 153 cm, 46 kg. I uważam, że jest baaardzo fajny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 15:04 Trzeba pisać prawdę, czy można zmyślać? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 15:06 Boże, załamałabym się jak bym miała tylko tyle. Nie ma to jak D:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 21:27 Wcale nie bar mleczny...ja jestem bardzo zadowolona:) A znam kogoś, kto jest jeszcze bardziej zadowolony:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina42 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 16:30 i o to w tym wszystkim chodzi,żebyśmy my same czuły się ze swoimi rozmiarami ok, Odpowiedz Link Zgłoś
coompel Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 14:34 >(...)Nie ma to jak D:))) boszz ty tymi wymionami podlogi polerujesz ble nie lubie krowiastych bab Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: BIUST!!PLISSS 12.06.05, 21:21 A widziałeś mnie? Nie. To się nie wypowiadaj. 165cm i 51kg to dla ciebie krowa? Gdzie ty widziałeś takie krowy???????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 15:11 Jesli mogę sie przysporzyć nauce to: 170 cm/63-65kg/80C w porywach do D. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 08:09 Tak Siurku, my wiemy ze ty masz problem z kobietami, zresztą to widać na forum. A to że masz tysiace nicków, nie zmieni ci osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 08:25 eee, chyba się pomyliłaś nie ładnie tak kogoś oczerniać, nawet jak Ci szpilę wetknął jak masz wątpliwości wrzuć czyjś nick do wyszukiwarki, ona zawsze prawdę Ci powie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 08:31 no tak bo to sa 1-dniowe nicki, których jest multum. Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:01 Oooo!Bardzo przepraszam,nie jestem jednodniowy i posiadam jeden nick.To była moja delikatna uwaga.Koleżanka wyżej nie obraziła się,kiedy napisałem o "barze mlecznym" ;D .Nie przesiaduję na forum tak często ,abyś mogła uznać ,że mam jakieś problemy.Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:09 Twoje uwagi są niesmaczne i nie na miejscu. Zaden normalny facet tak nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:15 nie zgodzę się z Tobą.Czy Ty nigdy nie wyrażasz opinii ,które nie do końca są po myśli Twojego rozmówcy?Poza tym to była moja opinia.Zapewne innym to nie przeszkadza-dla nich Twoja waga jest w porządku.Ale jeżeli rzeczywiście Cię uraziłem to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:27 >dla nich Twoja waga jest w porządku Dla mnie jest w porządku. Gdybym miała jakieś kompleksy na tym punkcie, nie podawałabym jej. Zdenerwowało mnie tylko to w jaki sposób wyrażasz swoje opinie. A to ze dla koleżanki jest OK ze nazwałeś ja "krowa mleczną" to jest jej sprawa, mnie to wkurzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:33 wyolbrzymiasz.Moja siostra sama określała w ten sposób Swoje piersi i towarzyszył temu szeroki uśmiech.Za formę wyrażonej opinii przeprosiłem Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: nie :krowa mleczna 12.06.05, 21:23 Nie obraziłam się bo nie ma o co...jak by mnie zobaczył na ulicy na pewno ślinił by się jak wszyscy... Boże, faceci, co wy macie za pogląd, że kobieta o dużym biuście musi być gruba...???? Ależ wy kompletnie nic nie wiecie o kobietach...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_anula Re: BIUST!!PLISSS 18.06.05, 12:09 no przeciez to biust wazy, nie zastanowiles sie? Odpowiedz Link Zgłoś
justiszka chyba oszalałaś!! 75 B to mało??? 10.06.05, 20:06 ja mam 80 B i mój biust jest całkiem, całkiem. W sam raz. Widać go, ładnie sie prezentuje i pod obcisłą bluzeczką i w stroju kąpielowym. Nic mi nie wypływa, nic nie deformuje kręgosłupa! Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 21:33 Kurcze,ale z was laski!! Nie dość,że mało ważycie, jesteście wysokie to jeszcze taaakie biusty!Więc nie wiem po co napisze 161/50/70A.....wiem,jestem żałosna Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie obraź się, 10.06.05, 21:45 ale jesteś głupia, a nie żałosna.Cycki to kawał skóry i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: nie obraź się, 10.06.05, 21:59 a powiedziała to ta która chciała mieć mniejsze piersi! Ja Cię nie skrytykowałam,że narzekałaś na duży biust bo w przeciwieństwie do Ciebie jestem wyrozumiała i wiem co to znaczy mieć kompleksy! Więc Ty też uszanuj mnie i mój kompleks...ok?? A mówisz tak o piersiach bo sprawiły Ci pewnie sporo problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:03 próbuję ci tylko uświadomić, że cycek to kawałek skórki i nic więcej, nie ma co się przejmować wielkością, naprawdę.Wiesz, ja kompleksy miałam w liceum, na obecną chwilę bym już takich nie miała....ile masz lat?a masz faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:07 mam 19 lat więc jeszcze nie przeszło mi użalanie sie na biust:) mam nadzieje,że z wiekiem to odchodzi..bo to jest męczące!Mam faceta już 4 lata i wszystko byłoby OK gdyby on nie oglądał się (gdy ja nie widzę) za tymi z dużymi piersiami!Wiem,że jeśli jest tyle ze mna to jest OK!Ale tu dochodzi też akceptowanie samej siebie....wiem,że czułabym sie pewniej i byłabym odważna z większym biustem!To 70A mnie chamuje i niestety niszczy..chciałabym dla siebie mieć większe,żeby poczuć sie kobietą... :( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:11 eh to młodziutka jeszcze jesteś :) to nie dziwię ci się :) faktycznie z wiekiem przechodzi, o ile czujemy się akceptowani przez naszą drugą połówkę.A może twój chłopak się ogląda za cycatymi, ponieważ to jest mimo wszystko widok i to nie zawsze smaczny :) zapytaj go.Moja koleżanka w wieku 18 lat zrobiła sobie operację plastyczną i jest b.zadowolona z tego powodu.Ja nie lubię sowjego nosa, chciałabym go poprawić a chłop się drze, że jak tylko go tknę skalpelem, to się ze mną rozejdzie.No i bądź tu mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:15 z moim też tak jest!!Bo z facetami to jest jedna reguła: jeśli jest z Tobą to dlatego,że tego chce i wszystko Mu w Tobie gra!!Jeśli by coś nie pasowało to by się za Toba nie uganiał:)Tylko czasem przychodzi dzień kiedy pojawia się ta inna...i w niej jeszcze bardziej wszystko Mu gra!Ale na to nie ma rady..Mój mówi,że mój biust jest bardzo fajny...ale ja jednak widze te jego spojrzenia na biusty moich koleżanek!I to naprawdę nie chodzi o jakieś brzydkie bo to są ładne,zgrabne biusty...Wiem,że może sobie tylko patrzy jak to facet..ale mi się robi przykro,że w domu nie może sobie na takie poptrzeć bo ja takich nie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:19 może ci urosną w czasie ciąży i pozostaną duże? :) a powiedziałaś chłopakowi, że wkurza ci jak w czyjeś biusty zagląda? Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: nie obraź się, 11.06.05, 10:17 to by było troche głupie zabronić patrzeć mu sie tam gdzie chce i gdy myśli,że ja nie widze(czyli myśli,że mnie nie rani). Wyszłabym troche na "zaborczą wariatkę":)Trzeba być dobrej myśli... P.S. Jeśli ktoś ma zły humor to polecam strone www.2000greetings.com/grecko.swf znalazłam ją dzisiaj i normalnie się uśmiecham:) ( a było ze mną źle...) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:13 > mam 19 lat więc jeszcze nie przeszło mi użalanie sie na biust:) mam nadzieje,że > > z wiekiem to odchodzi.. Z wiekiem zaczyna się dojrzewać i już wiele rzeczy cię po prostu nie obchodzi bo masz większy dystans do siebie i poczucie włąśnej wartości:) bo to jest męczące!Mam faceta już 4 lata i wszystko > byłoby OK gdyby on nie oglądał się (gdy ja nie widzę) za tymi z dużymi > piersiami!Wiem,że jeśli jest tyle ze mna to jest OK!Ale tu dochodzi też > akceptowanie samej siebie....wiem,że czułabym sie pewniej i byłabym odważna z > większym biustem! Niekoniecznie. Być może wtedy znalazłabyś sobie coś innego do narzekania w sobie - wiem jak jest, tez miałam taką manię kiedyś. Najpierw zrzuciłam 10 kg, potem przestałam się tym cieszyć bo zaczął mnie martwić nos... Tak nie można. Po prostu trzeba pracować nad miłością własną bez wzgledu na rozmiary tego i owego:) To 70A mnie chamuje i niestety niszczy..chciałabym dla siebie > mieć większe,żeby poczuć sie kobietą... :( Odpowiedz Link Zgłoś
evil.86 a ja nie mam nawet A 11.06.05, 00:29 ja nie jestem wybredna.ja chce tylko A...Moze trudno w to uwierzyc ale nie mam tyle...Ale wierze ze jak nadrobie to 7 kg niedowagi (tak jakos sie wziela i pojsc nie chce) to troszke tluszczyku na klate zlape. Tez mam 19 lat i chlopaka. I wlasnie jesli chodzi o faceta to mozna przeczytac wypowiedz Inezz..Wlasciwie wszystko sie zgadza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Re: a ja nie mam nawet A 11.06.05, 15:34 mam znajomą, która mimo wieku ma z tym problem. 40 lat, kilkoro dzieci i rozmiar 80A. Od kilku dni robię rekonesans w sklepach z bielizną i ze zgrozą spotykam czasami zarozumiałe kretynki, jak pani z Rzeszowa, która dziwiła się mówiąc, "co? 80A? to znaczy, że nic nie ma?" Zamurowało mnie. Wyszedłem ze sklepu zdegustowany. Jestem człowiekiem z zasadami, uważam, że pewne rzeczy są bardzo prywatną sprawą. Nie chciałem porównywać walorów właścicielki tego sklepu do krowich, uważam, że powinien być jakiś poziom. Jestem zdania że każda zadbana kobieta jest atrakcyjna i rozmiar biustu nie może być argumentem atrakcyjności. Dziwi mnie podejście niektórych pań w sklepach z bielizną. Czasami słyszałem: "Proszę pana, nie produkuje się takiego rozmiaru". Produkuje, produkuje... a może kobiety z małym biustem kupują większe rozmiary wstdząc się swoich piersi? Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę. Jeszcze krótko do poto33. To, że twoja siostra mówi tak do ciebie może świadczyć o różnych rzeczach. Powinieneś być na tyle rozsądny, żeby rozumieć, że sposób w jaki się wypowiedziałeś był niewłaściwy i mówi sporo o tobie samym Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 do photoart 12.06.05, 13:08 Kurcze jak ja lubię dojrzałych i inteligentnych mężczyzn!!Masz zupełną rację i zgadzam się ze wszystkim...Może gdyby Panie w sklepach były bardziej wyrozumiałe to te z małymi piersiami czułyby się lepiej traktowane i zamiast jednego białego a drugiego czarnego biustonosza, miały by ich więcej gdyż nie wstydziły by się ich kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: do photoart 12.06.05, 13:35 sorry,nie chce Ciebie urazić, ale z Tobą jest coś nie tak. >Może gdyby Panie w sklepach były bardziej > wyrozumiałe to te z małymi piersiami czułyby się lepiej traktowane Co tu ma do rzeczy że pani ekspedientka jest wyrozumiała czy nie? Jesli czujesz sie żle traktowana, to powiedz jej to. >miały by ich więcej gdyż nie > wstydziły by się ich kupować... Ale czego tu się wstydzić? Rozumiem ze masz kompleksy, ale z nich nikt Ciebie nie wyleczy oprócz siebie samej. A co mają powiedzieć kobiety po amputacjach, po różnych oparzeniach itp? Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Inezz86-dzięki;), landrynce8-wyjaśnienie 12.06.05, 15:36 do landrynki8: gdybyś uważniej przeczytała mój wpis zrozumiałabyś, że jestem facetem i pisze o przygodach w zakupie bielizny dla znajomej. Kompleksy-rzecz ludzka, prawie każdy jest z czegoś niezadowolony. Opisałem jeden przypadek bezmyślnego potraktowania nie mnie ale osoby dla której chciałem kupić bieliznę. Zresztą w kilku innych sklepach, szczególnie tam, gdzie obsługa nosiła C+ spotkałem się z niezrozumieniem i z próbą wmówienia mi, że rozmiarów A w ogóle się nie produkuje, co jest nieprawdą, a wmawianie mi nieprawdy zawsze burzy we mnie krew:) Więc jeszcze raz: bez względu na rozmiar biustonosza, każda kobieta powinna być obsługiwana wszędzie, także w sklepie z bielizną z szacunkiem i zrozumieniem. Dziwiącą się i lekceważącą obsługę proponuję przesunąć do innej pracy albo na kursy kultury osobistej. Pozdrawiam Przy okazji do Inezz86. Dzięki, masz 100% racji. Wszystkiego Naj...;) Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 16:19 landrynka8 napisała: > ja odpisałam inezz. w temacie było do mnie:) W porządku, sprawa wydaje mi się już ostatecznie wyjaśniona, pozdrowionka raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
inezz86 Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 20:16 Tylko,że ja mam takie samo zdanie jak "photoart"..więc "photoart"jest Ok, a mnie trzeba skrytykować,tak?? Chyba jesteś niesamowicie subiektywna! Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 20:33 wiesz co, albo nic. Nie bedę tego komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 20:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=25008257&a=25104306 Przeczytaj jeszcze raz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 10:27 jak mialam 75B..to przy wzrocie 177cm..wazylam 55kg,wymiary 89-59-89. A teraz lata..mijaja..i mam 65kg..75D i 95-65-95...z dziewczynki przeobrazilam sie w kobiete... Odpowiedz Link Zgłoś
mientalaura Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 17:09 70 C, czasem D.W biuscie 88/89. Wzrost 169 waga 51kg Odpowiedz Link Zgłoś