Dodaj do ulubionych

BIUST!!PLISSS

09.06.05, 23:11
Założyłam już ten wątek gdzieś,ale spytam jeszcze tu..dziewczyny jeśli macie
rozmiar biustu 75B,albo coś w tych granicach to proszę napiszcie ile przy tym
ważycie i mierzycie!!To bardzo ważne!!Proszę pomóżcie...WAŻNE:((
Obserwuj wątek
    • marta.uparta Re: BIUST!!PLISSS 09.06.05, 23:15
      mam 70b, 160 wzrostu i waze 54 kilo. Nie wiem dlaczego to wazne, ale niech tam,
      podziele sie z Toba ta wiedza.
    • evil.86 Re: BIUST!!PLISSS 09.06.05, 23:44
      podbijam watek
      i tez prosze panie 75B o podzielenie sie ta informacja. To wazne (zainteresowane
      wiedza o co chodzi)
    • krysica Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 07:26
      75C-168-55
    • aneta_1 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 08:24
      80A, 174, 62
      • angrest Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 10:44
        75B/172/54
    • kalina42 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 08:27
      75B-173-56
    • k.j Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 08:55
      dlaczego jest to tak wazne?? tez chcialabym wiedziec
      • 9ton Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:15
        nie mój, ale mojej żonki: 75B - 151 - 42kg
        aż mnie zainteresowało po co to komu?
    • koaa Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:20
      facet podaje sie za dziewczyne i szuka laski :)
    • trzydziecha1 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:24
      a ja poprosze najpierw o informację, czemu to takie ważne?
      Na ulicach będą chodzić frakcje zwalczania małych biustów w brunatnych
      wydekoltowanych koszulach?
      • krysica Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:26
        ...będa plaze dla A B C D....
        • k.j Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:28
          dobre:)))
    • inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:38
      Nie bójcie się, nic co napiszecie nie zostanie wykorzystane przeciwko wam:))
      Robię to w interesie kobiet o małym biuście!!Zrozumcie,że kobiety z małym
      biustem mimo iż wyda wam sie to dziwne są na skraju załamania...ktoś musi
      pomóc!!Jeśli chcecie choć troche to napiszcie odp na moje wcześniejsze pytanie!
      Dziękuje i miłego dnia wszystkim:*
      • rraaddeekk Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:41
        No nie żartuj, że B to mały.
      • trzydziecha1 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:43
        ja mam nieduży, ale nie jestem na skraju załamania jeszcze. Wiec napisz coś
        blizej, bo ja sie tu obnaże, i dopiero się załamię.
    • kalina42 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:44
      ja nie odczuwam żadnego dyskomfortu ;)))
      • inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:52
        Kochane,ale ja nie mówie,że "B" to małe....bo to jest marzenie!!
        Wśród "Małopiersiastych" trwa kłótnia na ile wzrost i waga zależy od rozmiaru
        biustu i tyle!!Wiemy,że to nie jest główny powód rozmiaru biustu,ale chcemy
        sprawdzić na ile jest??!!Niech sie nikt nie martwi:)NIektóre kobiety nie mają
        kompleksu w tą stronę,ale ja znam 1000 kobiet,które niestety mają:(((One nawet
        nie chodzą na plaże,nie mówiąc już o obcisłych bluzkach!:((Poważna sprawa....
        • lena_zet Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:53
          ja kiedyś miałam odwrotny problem-kompleks dużego biustu.To też jest okropne.Na
          szczęście zmalały mi cycki.
          • thistle LENA - JAK???? 10.06.05, 11:24
            jezu, ile bym dała, zeby zmalał ;(((((((
            • lena_zet Re: LENA - JAK???? 10.06.05, 11:25
              po ciąży mi zmalał.Poważnie.
              • thistle :( 10.06.05, 11:40
                aaa, mi też, aż do DD :/
                szlag by to trafił
                mogłabym połowę sprzedać od ręki, ba , oddać gratis :(
        • mmagi Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:54
          na ile wzrost i waga zależy od rozmiaru
          biustu i tyle!!

Pierwsze słysze zeby waga i wzrost od cycków zalezały,nawet odwrotnie nie:>
          • inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:56
            > na ile wzrost i waga zależy od rozmiaru
            > biustu i tyle!!
            Rąbłam się:)) Sory, ma być na odwrót! Nie mów,że nie zawsze "nie zależy".W
            76,5% kobiety grubsze mają większe biusty!Nie zawsze,ale jednak większość!
            • lena_zet Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:57
              chodząc do liceum ważyłam 40 kg a cycki miałam rozmiaru 75 c.Więc nie wiem za
              bardzo co ma waga do rozmiaru.
              • inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 10:00
                ale czemu nie czytacie uważnie?? Przecież napisałam,że NIE ZAWSZE to zależy!!!
                Jeśli jesteście wyjątkiem to gratuluje!Ale nie piszcie komentarzy,że
                > Więc nie wiem za
                > bardzo co ma waga do rozmiaru.

Pomóżcie a nie krytykujcie!Proszę...
                • lena_zet Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 10:01
                  nie czytałam wszystkich wpisów, więc sory :)
        • kalina42 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 09:55
          nie wiedziałam,że to może stanowić taki problem-BIUSTY W GÓRĘ! ;)))(nie bacząc
          na wzrost)
          • aaa312 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 11:07
            75B-170cm-60kg
    • virex Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 13:47
      ciekawe, mam nadzieję, że autor/ka pytania wyjaśni później o co w tym chodziło.
      prosże więc: 75 B , 153 cm, 46 kg.
      I uważam, że jest baaardzo fajny.

Pozdrawiam
    • aniielica Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 14:18
      70B-156cm-45kg
    • tracja4 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 14:43
      75b
      164 cm
      55kg
      • ledzeppelin3 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 15:04
        Trzeba pisać prawdę, czy można zmyślać?
    • przemkowa.b Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 15:06
      Boże, załamałabym się jak bym miała tylko tyle. Nie ma to jak D:)))
      • poto333 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 20:00
        nooo,taki bar mleczny,hm...
        • przemkowa.b Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 21:27
          Wcale nie bar mleczny...ja jestem bardzo zadowolona:)
          A znam kogoś, kto jest jeszcze bardziej zadowolony:)
          • kalina42 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 16:30
            i o to w tym wszystkim chodzi,żebyśmy my same czuły się ze swoimi rozmiarami ok,
      • coompel Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 14:34
        >(...)Nie ma to jak D:)))

boszz ty tymi wymionami podlogi polerujesz

ble
        nie lubie krowiastych bab
        • przemkowa.b Re: BIUST!!PLISSS 12.06.05, 21:21
          A widziałeś mnie?
          Nie. To się nie wypowiadaj.
          165cm i 51kg to dla ciebie krowa?
          Gdzie ty widziałeś takie krowy????????
          :)))
    • landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 15:11
      Jesli mogę sie przysporzyć nauce to: 170 cm/63-65kg/80C w porywach do D.
      • poto333 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 19:49
        sporo ważysz do tego wzrostu
        • landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 08:09
          Tak Siurku, my wiemy ze ty masz problem z kobietami, zresztą to widać na forum.
          A to że masz tysiace nicków, nie zmieni ci osobowości.
          • owca Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 08:25

eee, chyba się pomyliłaś
            nie ładnie tak kogoś oczerniać, nawet jak Ci szpilę wetknął

jak masz wątpliwości wrzuć czyjś nick do wyszukiwarki, ona zawsze prawdę Ci
            powie ;-)
            • landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 08:31
              no tak bo to sa 1-dniowe nicki, których jest multum.
              • poto333 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:01
                Oooo!Bardzo przepraszam,nie jestem jednodniowy i posiadam jeden nick.To była
                moja delikatna uwaga.Koleżanka wyżej nie obraziła się,kiedy napisałem o "barze
                mlecznym" ;D .Nie przesiaduję na forum tak często ,abyś mogła uznać ,że mam
                jakieś problemy.Pozdrawiam!!!
                • landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:09
                  Twoje uwagi są niesmaczne i nie na miejscu. Zaden normalny facet tak nie mówi.
                  • poto333 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:15
                    nie zgodzę się z Tobą.Czy Ty nigdy nie wyrażasz opinii ,które nie do końca są
                    po myśli Twojego rozmówcy?Poza tym to była moja opinia.Zapewne innym to nie
                    przeszkadza-dla nich Twoja waga jest w porządku.Ale jeżeli rzeczywiście Cię
                    uraziłem to przepraszam.
                    • landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:20
                      ok. W porządku już.
                    • landrynka8 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:27
                      >dla nich Twoja waga jest w porządku

Dla mnie jest w porządku. Gdybym miała jakieś kompleksy na tym punkcie, nie
                      podawałabym jej. Zdenerwowało mnie tylko to w jaki sposób wyrażasz swoje
                      opinie. A to ze dla koleżanki jest OK ze nazwałeś ja "krowa mleczną" to jest
                      jej sprawa, mnie to wkurzyło.
                      • poto333 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 09:33
                        wyolbrzymiasz.Moja siostra sama określała w ten sposób Swoje piersi i
                        towarzyszył temu szeroki uśmiech.Za formę wyrażonej opinii przeprosiłem Cię.
                        • poto333 nie :krowa mleczna 11.06.05, 09:35
                          tylko:bar mleczny ;D
                          • przemkowa.b Re: nie :krowa mleczna 12.06.05, 21:23
                            Nie obraziłam się bo nie ma o co...jak by mnie zobaczył na ulicy na pewno
                            ślinił by się jak wszyscy...
                            Boże, faceci, co wy macie za pogląd, że kobieta o dużym biuście musi być
                            gruba...????
                            Ależ wy kompletnie nic nie wiecie o kobietach...:)))
            • poto333 dzięki ;D 11.06.05, 09:16
        • zielonooka_anula Re: BIUST!!PLISSS 18.06.05, 12:09
          no przeciez to biust wazy, nie zastanowiles sie?
    • rochelle Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 20:01
      75B: 168cm, 56kg
    • owca Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 20:02

170/58-60/75c
    • justiszka chyba oszalałaś!! 75 B to mało??? 10.06.05, 20:06
      ja mam 80 B i mój biust jest całkiem, całkiem. W sam raz. Widać go, ładnie sie
      prezentuje i pod obcisłą bluzeczką i w stroju kąpielowym. Nic mi nie wypływa,
      nic nie deformuje kręgosłupa!
    • azille Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 20:13
      No to i ja, a co

75C-160-49
    • emka81 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 21:00
      75 B, 164cm, 53kg
      • inezz86 Re: BIUST!!PLISSS 10.06.05, 21:33
        Kurcze,ale z was laski!! Nie dość,że mało ważycie, jesteście wysokie to jeszcze
        taaakie biusty!Więc nie wiem po co napisze 161/50/70A.....wiem,jestem żałosna
        • lena_zet Re: nie obraź się, 10.06.05, 21:45
          ale jesteś głupia, a nie żałosna.Cycki to kawał skóry i nic więcej.
          • inezz86 Re: nie obraź się, 10.06.05, 21:59
            a powiedziała to ta która chciała mieć mniejsze piersi! Ja Cię nie
            skrytykowałam,że narzekałaś na duży biust bo w przeciwieństwie do Ciebie jestem
            wyrozumiała i wiem co to znaczy mieć kompleksy! Więc Ty też uszanuj mnie i mój
            kompleks...ok?? A mówisz tak o piersiach bo sprawiły Ci pewnie sporo
            problemów...
            • lena_zet Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:03
              próbuję ci tylko uświadomić, że cycek to kawałek skórki i nic więcej, nie ma co
              się przejmować wielkością, naprawdę.Wiesz, ja kompleksy miałam w liceum, na
              obecną chwilę bym już takich nie miała....ile masz lat?a masz faceta?
              • inezz86 Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:07
                mam 19 lat więc jeszcze nie przeszło mi użalanie sie na biust:) mam nadzieje,że
                z wiekiem to odchodzi..bo to jest męczące!Mam faceta już 4 lata i wszystko
                byłoby OK gdyby on nie oglądał się (gdy ja nie widzę) za tymi z dużymi
                piersiami!Wiem,że jeśli jest tyle ze mna to jest OK!Ale tu dochodzi też
                akceptowanie samej siebie....wiem,że czułabym sie pewniej i byłabym odważna z
                większym biustem!To 70A mnie chamuje i niestety niszczy..chciałabym dla siebie
                mieć większe,żeby poczuć sie kobietą... :(
                • lena_zet Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:11
                  eh to młodziutka jeszcze jesteś :) to nie dziwię ci się :) faktycznie z wiekiem
                  przechodzi, o ile czujemy się akceptowani przez naszą drugą połówkę.A może twój
                  chłopak się ogląda za cycatymi, ponieważ to jest mimo wszystko widok i to nie
                  zawsze smaczny :) zapytaj go.Moja koleżanka w wieku 18 lat zrobiła sobie
                  operację plastyczną i jest b.zadowolona z tego powodu.Ja nie lubię sowjego
                  nosa, chciałabym go poprawić a chłop się drze, że jak tylko go tknę skalpelem,
                  to się ze mną rozejdzie.No i bądź tu mądra.
                  • inezz86 Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:15
                    z moim też tak jest!!Bo z facetami to jest jedna reguła: jeśli jest z Tobą to
                    dlatego,że tego chce i wszystko Mu w Tobie gra!!Jeśli by coś nie pasowało to by
                    się za Toba nie uganiał:)Tylko czasem przychodzi dzień kiedy pojawia się ta
                    inna...i w niej jeszcze bardziej wszystko Mu gra!Ale na to nie ma rady..Mój
                    mówi,że mój biust jest bardzo fajny...ale ja jednak widze te jego spojrzenia na
                    biusty moich koleżanek!I to naprawdę nie chodzi o jakieś brzydkie bo to są
                    ładne,zgrabne biusty...Wiem,że może sobie tylko patrzy jak to facet..ale mi się
                    robi przykro,że w domu nie może sobie na takie poptrzeć bo ja takich nie mam!
                    • lena_zet Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:19
                      może ci urosną w czasie ciąży i pozostaną duże? :) a powiedziałaś chłopakowi,
                      że wkurza ci jak w czyjeś biusty zagląda?
                      • inezz86 Re: nie obraź się, 11.06.05, 10:17
                        to by było troche głupie zabronić patrzeć mu sie tam gdzie chce i gdy myśli,że
                        ja nie widze(czyli myśli,że mnie nie rani). Wyszłabym troche na "zaborczą
                        wariatkę":)Trzeba być dobrej myśli...

P.S. Jeśli ktoś ma zły humor to polecam strone
                        www.2000greetings.com/grecko.swf znalazłam ją dzisiaj i normalnie się
                        uśmiecham:) ( a było ze mną źle...)
                        • inezz86 jeszcze raz ta strona! 11.06.05, 10:17
                          www.2000greetings.com/grecko.swf
                • przemkowa.b Re: nie obraź się, 10.06.05, 22:13
                  > mam 19 lat więc jeszcze nie przeszło mi użalanie sie na biust:) mam
                  nadzieje,że
                  >
                  > z wiekiem to odchodzi..
                  Z wiekiem zaczyna się dojrzewać i już wiele rzeczy cię po prostu nie obchodzi
                  bo masz większy dystans do siebie i poczucie włąśnej wartości:)
                  bo to jest męczące!Mam faceta już 4 lata i wszystko
                  > byłoby OK gdyby on nie oglądał się (gdy ja nie widzę) za tymi z dużymi
                  > piersiami!Wiem,że jeśli jest tyle ze mna to jest OK!Ale tu dochodzi też
                  > akceptowanie samej siebie....wiem,że czułabym sie pewniej i byłabym odważna z
                  > większym biustem!
                  Niekoniecznie. Być może wtedy znalazłabyś sobie coś innego do narzekania w
                  sobie - wiem jak jest, tez miałam taką manię kiedyś. Najpierw zrzuciłam 10 kg,
                  potem przestałam się tym cieszyć bo zaczął mnie martwić nos...
                  Tak nie można.
                  Po prostu trzeba pracować nad miłością własną bez wzgledu na rozmiary tego i
                  owego:)

To 70A mnie chamuje i niestety niszczy..chciałabym dla siebie
                  > mieć większe,żeby poczuć sie kobietą... :(
                  • evil.86 a ja nie mam nawet A 11.06.05, 00:29
                    ja nie jestem wybredna.ja chce tylko A...Moze trudno w to uwierzyc ale nie mam
                    tyle...Ale wierze ze jak nadrobie to 7 kg niedowagi (tak jakos sie wziela i
                    pojsc nie chce) to troszke tluszczyku na klate zlape. Tez mam 19 lat i chlopaka.
                    I wlasnie jesli chodzi o faceta to mozna przeczytac wypowiedz Inezz..Wlasciwie
                    wszystko sie zgadza.Pozdrawiam
                    • photoart Re: a ja nie mam nawet A 11.06.05, 15:34
                      mam znajomą, która mimo wieku ma z tym problem. 40 lat, kilkoro dzieci i
                      rozmiar 80A. Od kilku dni robię rekonesans w sklepach z bielizną i ze zgrozą
                      spotykam czasami zarozumiałe kretynki, jak pani z Rzeszowa, która dziwiła się
                      mówiąc, "co? 80A? to znaczy, że nic nie ma?" Zamurowało mnie. Wyszedłem ze
                      sklepu zdegustowany. Jestem człowiekiem z zasadami, uważam, że pewne rzeczy są
                      bardzo prywatną sprawą. Nie chciałem porównywać walorów właścicielki tego
                      sklepu do krowich, uważam, że powinien być jakiś poziom. Jestem zdania że każda
                      zadbana kobieta jest atrakcyjna i rozmiar biustu nie może być argumentem
                      atrakcyjności. Dziwi mnie podejście niektórych pań w sklepach z bielizną.
                      Czasami słyszałem: "Proszę pana, nie produkuje się takiego rozmiaru".
                      Produkuje, produkuje... a może kobiety z małym biustem kupują większe rozmiary
                      wstdząc się swoich piersi? Proszę mnie poprawić jeżeli się mylę.
                      Jeszcze krótko do poto33. To, że twoja siostra mówi tak do ciebie może
                      świadczyć o różnych rzeczach. Powinieneś być na tyle rozsądny, żeby rozumieć,
                      że sposób w jaki się wypowiedziałeś był niewłaściwy i mówi sporo o tobie samym
                      • inezz86 do photoart 12.06.05, 13:08
                        Kurcze jak ja lubię dojrzałych i inteligentnych mężczyzn!!Masz zupełną rację i
                        zgadzam się ze wszystkim...Może gdyby Panie w sklepach były bardziej
                        wyrozumiałe to te z małymi piersiami czułyby się lepiej traktowane i zamiast
                        jednego białego a drugiego czarnego biustonosza, miały by ich więcej gdyż nie
                        wstydziły by się ich kupować...
                        • landrynka8 Re: do photoart 12.06.05, 13:35
                          sorry,nie chce Ciebie urazić, ale z Tobą jest coś nie tak.

>Może gdyby Panie w sklepach były bardziej
                          > wyrozumiałe to te z małymi piersiami czułyby się lepiej traktowane

Co tu ma do rzeczy że pani ekspedientka jest wyrozumiała czy nie? Jesli czujesz
                          sie żle traktowana, to powiedz jej to.

>miały by ich więcej gdyż nie
                          > wstydziły by się ich kupować...

Ale czego tu się wstydzić? Rozumiem ze masz kompleksy, ale z nich nikt Ciebie
                          nie wyleczy oprócz siebie samej.

A co mają powiedzieć kobiety po amputacjach, po różnych oparzeniach itp?

• photoart Inezz86-dzięki;), landrynce8-wyjaśnienie 12.06.05, 15:36
                            do landrynki8:
                            gdybyś uważniej przeczytała mój wpis zrozumiałabyś, że jestem facetem i pisze o
                            przygodach w zakupie bielizny dla znajomej.
                            Kompleksy-rzecz ludzka, prawie każdy jest z czegoś niezadowolony.
                            Opisałem jeden przypadek bezmyślnego potraktowania nie mnie ale osoby dla
                            której chciałem kupić bieliznę. Zresztą w kilku innych sklepach, szczególnie
                            tam, gdzie obsługa nosiła C+ spotkałem się z niezrozumieniem i z próbą
                            wmówienia mi, że rozmiarów A w ogóle się nie produkuje, co jest nieprawdą, a
                            wmawianie mi nieprawdy zawsze burzy we mnie krew:)
                            Więc jeszcze raz: bez względu na rozmiar biustonosza, każda kobieta powinna być
                            obsługiwana wszędzie, także w sklepie z bielizną z szacunkiem i zrozumieniem.
                            Dziwiącą się i lekceważącą obsługę proponuję przesunąć do innej pracy albo na
                            kursy kultury osobistej.
                            Pozdrawiam

Przy okazji do Inezz86.
                            Dzięki, masz 100% racji.
                            Wszystkiego Naj...;)
                            • landrynka8 ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 15:49
                              ja odpisałam inezz.
                              • owca Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 15:50

ale cytowałaś Photoart :-)
                                • owca sorry, pomyłka :-) 12.06.05, 15:52

coś źle przeczytałam...
                              • photoart Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 16:19
                                landrynka8 napisała:

> ja odpisałam inezz.

w temacie było do mnie:) W porządku, sprawa wydaje mi się już ostatecznie
                                wyjaśniona,
                                pozdrowionka raz jeszcze
                                • landrynka8 Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 16:23
                                  Również pozdrawiam
                                  • inezz86 Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 20:16
                                    Tylko,że ja mam takie samo zdanie jak "photoart"..więc "photoart"jest Ok, a
                                    mnie trzeba skrytykować,tak?? Chyba jesteś niesamowicie subiektywna!
                                    • landrynka8 Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 20:33
                                      wiesz co, albo nic. Nie bedę tego komentować.
                                    • landrynka8 Re: ale to nie było do Ciebie 12.06.05, 20:41
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=25008257&a=25104306
                                      Przeczytaj jeszcze raz, co?
    • aretse11 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 10:27
      jak mialam 75B..to przy wzrocie 177cm..wazylam 55kg,wymiary 89-59-89. A teraz
      lata..mijaja..i mam 65kg..75D i 95-65-95...z dziewczynki przeobrazilam sie w
      kobiete...
    • epsilon0 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 11:31
      75B - 160cm - 50kg
    • mientalaura Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 17:09
      70 C, czasem D.W biuscie 88/89. Wzrost 169 waga 51kg
      • chantal11 Re: BIUST!!PLISSS 11.06.05, 17:52
        75B/168/60
    • impress2 Re: BIUST!!PLISSS 20.06.05, 00:23
      75C/167/56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka