jenny234 10.06.05, 09:57 wynik pozytywny - jestem w ciazy! Mam odrazu sie zglosic do lekarza? Boje sie tego wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: wspaniale :) 10.06.05, 09:58 a jak facet zareagował? :) leć do lekarza i nie denerwuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
eszi Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 09:59 spokojnie, jeśli nie będzie problemów innej natury to tylko się cieszyć, chyba że obawiasz się z konkretnych powodów, do lekarza - tak - zgłoś się ale na spokojnie no i GRATULUJE!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 10:02 uciechy to tu nie widac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jenny234 Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 10:07 Dziekuje ze odpisujecie:) narazie jestem w szoku, moj narzeczony mniej wiecej cos wiedzial bo mowilam ze sie spoznia okres i ze dzisiaj rano bede robic test.. Nie chce mu tej nowiny podawc przez telefon, poczekam z tym az wieczorem do mnie przyjdzie. Co mowil wczesniej? - ze damy rade. Ale jesli chodzi o mnie to sama nie wiem, narazie jeszcze do mnie nie dotarlo ze jestem w ciazy, boje sie co to dalej bedzie, studiuje zaocznie, nie mam pracy, moj narzeczony pracuje zagranica, mieszkam jeszcze z rodzicami... Ojjjj ale dziwne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 10:08 ile masz jeszcze tych studiów? Odpowiedz Link Zgłoś
jenny234 Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 10:12 koncze czwarty rok, zostal mi caly piaty Z jednej strony sie ciesze a z drugiej jakos chce mi sie plakac, moze to juz jakies poczatki hustawek nastroju hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 10:30 wybacz ale w takiej sytuacji to nie mogłaś sie zabezpieczac? Odpowiedz Link Zgłoś
gradiscaa Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 10:31 dasz radę i gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
thistle gratulacje ;) 10.06.05, 11:49 do lekarza, przebadać się i brać kwas foliowy i vitaminki, jak trzeba, zadbać o konducje i zdrowie, zeby Bąbelek miał zdrową i zadbaną mamę;) Studiami się aż tak bardzo nie przejmuj, da się to połączyć, wiem, co mówię ;) Dobrze bedzie, tylko dbaj o siebie, teraz jesteś takim VIPem, ze szczególymi prawami - podwójnymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 12:17 Gratuluję Ci, napewno wszytko bedzie dobrze. Trzymaj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jenny234 Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 15:07 Dziekuje Wam wszystkim za posty:) Dodaja otuchy i ciepla, to mile:) Odpowiedz Link Zgłoś
anella Re: zrobilam test ciazowy..i... 10.06.05, 18:33 Gratullllllacje.Koniecznie kup folik(kwas foliowy) i przyjmuj po jednej dziennie.To bardzo ważne dla zdrowia dzidziusia. Też tak chcęęęęę Odpowiedz Link Zgłoś