Gość: Vika IP: *.ewave.at 20.07.02, 12:12 z przyczyn technicznych jest tutaj:-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... IP: *.chello.pl 20.07.02, 12:21 i ja1 i ja też jestem! ja, ja czyli- CZEKO :))) No nie mówcie, że się nie cieszycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... IP: *.chello.pl 20.07.02, 12:24 Vika, jako jedyna na posterunku poradz mi, co polskiego można kubic Hamerykańcom? Mam tego kupić sztuk pięć, więc lepiej, żeby nie było za drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... IP: *.ewave.at 20.07.02, 12:37 Wiesz co!Kiedys przyjechala do nas rodzinka z Chicago.Mama narobila takich zapasow,ze moznaby wyzywic pol glodujacej Afryki.Czego tam w tej lodowce nie bylo...chyba tylko....I wyobraz sobie poszli do mojej kuzynki,ktora sie wcale gosci nie spodziewala.Nic nie miala w domu tylko kielbase zwyczajna.Dala im tej kielbasy na goraco z musztarda.Zezarli i polecieli do sklepu kupic zapas,zeby sobie ten rarytas do domu zabrac.I kupili......40 kilo!!!!!!!!I zabrali a pozniej wypisywali listy,zeby im na swieta przyslac.Mama sie zezloscila i wyslala im przepis jak sie te kielbase robi od znajomego rzeznika.Ty wiesz,ze oni z tego zrobili bardzo dobrze prosperujacy intres:-)Sprzedawali ta kielbasine z musztarda na rogach ulic. A mozesz tez zamiast np 5 kg kielbasy kupic im kapce zakopianskie.Austriakom bardzo przypadly do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... IP: *.chello.pl 20.07.02, 12:50 Wiesz Vika, ale ja to mam dawać w różnym czasie...to znaczy np drugą rzecz po miesiącach trzech, więc mi się kiełbacha....Poza tym czeko-vege nigdzie kiełbachy nie zawiezie! :) Myślałam może o jakiejś książce (coby ich uświadomić, gdzie ta Polska jest), tylko jak dla nich, to muszę znależć taką mniej treści, więcej obrazków... :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... 20.07.02, 12:26 A ja sobie jeszcze nie poszlam. Dopiero za godzinke ide na zakupy, a pozniej do Mineralbadu - do sanatorium he he he!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Kasiulek! IP: *.chello.pl 20.07.02, 12:48 AAAA! Obce siły mi się do firmy wdzierają !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kasiulek! IP: *.ewave.at 20.07.02, 12:55 Zadne tam obce!!!!Kasiulek jest swojskiego bagiennego chowu i podejrzewam,ze tez wege.lepiej sie z nia dogadac:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko albo albo IP: *.chello.pl 20.07.02, 13:12 No dobrze, dobrze....ale brak stanowicha daje plakietkę z napisem stranger! Albo przystępuje do korporacji i ma stanowicho i godziny pracy, albo jest skazana na balkon dla strendzersow i obserwowanie tych oblesnych, wstretnych facetow przy pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: albo albo IP: *.ewave.at 20.07.02, 13:30 Aaaaaaaa to juz jak sama chce.Wymysli sobie stanowicho to ok:-)Mnie sie tam moje podoba.A obiadek bedzie w bagnie- jak zwykle.Dzisiaj specjalnie dla Pani Prezes:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: albo albo IP: *.chello.pl 20.07.02, 13:52 dziękuję! jak tam trafić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: albo albo 20.07.02, 14:15 Dzień dobry!! Wstałaaaam! I chciałam powiedzieć, że zaraz muszę wyjśc z moimi znajomymi Angolami którzy będę mnie okupować cały łykend więc prosze Panią Prezes o przyzanie urlopu na dziś. Obięcuję, że załatwię nam dobre kontrakty :-)) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: albo albo IP: *.chello.pl 20.07.02, 14:16 załatwione! sama udaję sie na urlop! buziaki czeko prezes czeko Int. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: albo albo IP: *.ewave.at 20.07.02, 14:23 HA;HA!!!!!!To ja przez ten czas podstepnie zabiore oba stolki i na nich usiade.Ale bede wazna osoba:-))))))))))))No,ostatecznie troche tez dam posiedziec Liloom,ona juz jest po urlopie...HAHAHAHA...Ha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: albo albo 20.07.02, 14:23 Ja jeszcze chciałam tylko powiedzieć że jeżeli mojemu królikowi zostanei odebrana funcja Twarzy, znaczy dupy koncernu to ja solidarnie odchodzę razem z nim!!! NJ ZWiW czeko Int Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: albo albo IP: *.ewave.at 20.07.02, 14:26 norma_jean napisała: > Ja jeszcze chciałam tylko powiedzieć że jeżeli mojemu królikowi zostanei > odebrana funcja Twarzy, znaczy dupy koncernu to ja solidarnie odchodzę razem z > nim!!! > > > NJ > > ZWiW > > czeko Int > Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: albo albo 20.07.02, 14:34 Vika Ty nie podskakuj bo Ty nie masz wladzy sprawczej w tym koncernie! Czeko zrobi z tym porzadek jak wroci! Viak - pytanie calkiem powazne - co robisz 15:08 bo ja mam wielka ochote wybrac sie na dlugi łykend (w Polsce nie wiem czy u was) do Twojego pienknego miasta? Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: albo albo IP: *.ewave.at 20.07.02, 14:43 Bazyl go upoluje i zjemy go w potrawce...HA..HA...a swinki zakwicza z radosci.Nie mam pojecia co bedzie 18.08.Ale jak bys chciala przyjechac-nie widze przeszkod.Masz numer na moja komorke?:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Punkt ósmy IP: *.chello.pl 20.07.02, 21:47 No tak....ja tą Vikę zawsze podejzewałam...I norma_jean okazuje się czysta, a to Vika chce podstępnie mój śliczniutki, dużutki, mięciutki ti ti ti fotelik zabrać! Punkt ósmy statutu Czeko nie można odebrac jej śliczniutkiego, dużutkiego, mięciutkiego, ti ti ti fotelika! Tak! czeko prezes A ta wycieczka do Wiednia to zapowiedz spisku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: to ja Pani Prezes musze doniesc... IP: *.ewave.at 20.07.02, 21:50 Gość portalu: czeko napisał(a): ...ze Liloom tez siedzi w Wiedniu.ZYCZLIWY. > No tak....ja tą Vikę zawsze podejzewałam...I norma_jean okazuje się czysta, a > to Vika chce podstępnie mój śliczniutki, dużutki, mięciutki ti ti ti fotelik > zabrać! > > Punkt ósmy statutu > > Czeko nie można odebrac jej śliczniutkiego, dużutkiego, mięciutkiego, ti ti ti > fotelika! > > Tak! > > czeko > prezes > > A ta wycieczka do Wiednia to zapowiedz spisku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pani Prezesuniu kochana..... IP: *.ewave.at 20.07.02, 22:56 ten Anonim,to chlop jest i chce mieszac...niech go Pani nie slucha...My wszystkie nic...my jestesmy calkiem lojalne....;My pania kochamy i kupimy Pani 5 litrow perfum od Diora ale juz niech sie Pani nie gniewa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Prosze mi tu ideała sprowadzić! :) IP: *.chello.pl 21.07.02, 10:31 Psze mnie perfumami nie nie nie nie....no....nie korumpować mnie! Chyba że sprowadzicie mi takiego (Vika abroad może kojazy) nienmieckiego, czy austrjackiego śpiewakopoppiosenkarza, na teledysku idzie jakims korytarzem w czapeczce kremowoszarej, brązowe loczki wystaja zza czapeczki, brązowe oczka i chyba śpiwa pod pseudo "Ben". Nie nie ważne jak spiewa, ważne jak wygląda.... A jak juz śpiewa "Hilf mir".... :) Ja bym na drugi koniec Świata poleciała... ....Vika znasz? :) Prosze mi go sprowadzić i wsadzić do mojego jacuzzi, ja zaraz przyjdę... :) Aaa no i niech Hamerykaniec podaje mydło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: to ja Pani Prezes musze doniesc... IP: *.chello.pl 21.07.02, 10:32 Drogi Liloom...yyyy...jeszcze raz.... DROGI ANONIMIE Dziękuje. Zostajesz wpisany jako "Anonim" na liste lojalnych prezes czeko. zatwierdzam czeko Int. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Pani Prezes im nie wierzy!!! 21.07.02, 14:24 My w tym Wiedniu pić będziem!! A kto może pijany spisek omawiać? Ja nie :-)) A ten, hamerykaniec powinien jeszcze śliczne stópki Pani Prezes masować :-) Proszę zatwierdzić punkt statutu o dożywotnim stanowisku królika, proszę!!! Kupiłam właśnie okazyjnie cała kolekcję Chanel i Diora, Pani Prezes przyjdzie i coś sobie wybierze, rozmiar mamy przecież ten sam ;-)) Może to blużke, o tą z dekoltem, w hameryce padną jak Panią zobaczą!!! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pani Prezes im nie wierzy!!! IP: *.chello.pl 21.07.02, 14:27 No koleżanko jaka koleżanka miła. Trzeba trzecią belke koleżance na rękawie przyszyć :). Stanowisko dla królika załatwione. Prosze napisać punkt dziewiąty statutu, podpiszę się. Panią prezes nawiedziła mailowo jej druga hostrodzina. Oczywiście cisna kit, jak popadnie. Podobno nawet ich psy juz się pani prezes nie mogą doczekać :). buziaki czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Pani Prezes to ma powodzenie :-)) 21.07.02, 14:31 Ale znaczy sie mają hamerykańce komputer w domu, może pozwolą korzystać?? Punkt 9 statutu Królik Normy_jean zajmuje swoje niezmiernie wazne strategicznie stanowiesko dupy koncernu DOŻYWOTNIO. do zatwierdzenia przez czeko Prezes czeko Int. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Punkt dziesiaty statutu. IP: *.ewave.at 21.07.02, 14:46 Mam zawsze racje-Naczelna Dyrektor Centralnej Sokowirowki-VIKA A tego idioty Anonima to niech pani Prezes nie slucha i tej Normy Jaan tez nie....mam tu dla Pani w Wiedniu do wyboru zlota idyjska szate-SHARI siem nazywa....bajecznie kolorowa a do tego haftowana prawdziwymi zlotymi nicmi- RECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i do tego olejek z herbacianych roz arabskich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Punkt dziesiaty statutu. IP: *.chello.pl 21.07.02, 14:49 czeko idzie obradować sama ze soba :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Punkt dziesiaty statutu. 21.07.02, 14:49 Kochana Moja Viko!!!! Odnoszę dziwne wrażenie, że walczysz ze mną o względy naszej Drogiej Pani Prezes. To zniszczy nasz koncern!!! Powinnyśmy się zjednoczyć i skierować naszą energię ku wprowadzeniu naszego czeko Int. w świetlana przyszłośc czego Tobie i sobie oraz wszystkim członkiniom Zarządu życzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Punkt dziesiaty statutu. IP: *.chello.pl 21.07.02, 14:56 No proszę....czeko obradująca z czeko doszła do tego samego wniosku! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Punkt dziesiaty statutu. 21.07.02, 14:58 Pani Prezes się nie martwi, aj nie dopuszczę aby nasza ciężka praca poszła na marne!! razem wprowadzimy czeko Int. w 22 wiek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) IP: *.chello.pl 21.07.02, 14:48 zatwierdzam... Norma, a powiedz ty, czy królik jako dupa koncernu daje może d...? Nie, nie...to nie znaczy, że jestem zainteresowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) 21.07.02, 14:50 Królik cnotliwy, w końcu bierze przykład z Matki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) IP: *.chello.pl 21.07.02, 14:52 A królik to królik czy królicza cnotka-... :)? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) 21.07.02, 14:54 Są różne wersje :-)) Ja obstaję przy tej że to syn, weterynarz twierdzi cos przeciwnego. Ale ja zawsze pierwszego chciałam syna :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) IP: *.chello.pl 21.07.02, 14:57 żeby w kapieli podglądać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) IP: *.ewave.at 21.07.02, 15:00 norma_jean napisała: > Są różne wersje :-)) Ja obstaję przy tej że to syn, weterynarz twierdzi cos > przeciwnego. Ale ja zawsze pierwszego chciałam syna :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) 21.07.02, 15:02 Masz dobry przykład więc juz synkom współczuję. A ilez dziecięcia latek sobie liczą jesli można zapytać?? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) 21.07.02, 15:20 Chciałam powiedzieć, że musze chwilowo opuścić nasze szanowne towarzystwo, bo mam najazd gości, znaczy klientów pragnących zawrzeć z nami korzystne kontrakty (korzystne dla nas of corz ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) IP: *.chello.pl 21.07.02, 15:23 Normaaaaaa....a gdzieee pracujeszszszsz? :) A Vika się przestraszyła pytania, bo sama nie wypelnila ostatniej strony dla kobit w powszechnym spisie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) IP: *.ewave.at 21.07.02, 15:21 18 i 16........ale bylam wtedy bardzo mloda,wysokiego wzrostu i nie dawno skonczylam 18 lat i wogole ....i....a co tam teraz tez mam 18 lat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pani Prezes to ma powodzenie :-)) IP: *.chello.pl 21.07.02, 15:25 Vika to dobrze, ze mi nie do tego Wiednia, bo jeszcze bym w zbytnia komitywe z synkami weszła, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pani Prezes!!!!! IP: *.ewave.at 21.07.02, 15:27 Glupas!Wydaj sie pani za ktorego a pozniej o rozwod to JA juz Pani pomoge sie postarac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pani Prezes!!!!! IP: *.chello.pl 21.07.02, 15:36 Hehe....ale pani prezes jest w wieku dla nich atrakcyjnym :) A co ta młódz takiego robi, ze nie zdatna do ożenku? Prznajmniej niemiecki lepiej od pani prezes zna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pani Prezes!!!!! IP: *.ewave.at 21.07.02, 16:35 To jest dwoch iiidyjotow,jak kazde meskie pomioty...Jeden chce studiowac na uniwerku wiedenskim...politologie-docelowo...a drugi chce byc...kucharzem...a docelowo dyrektorem hotelu jak jego dziadek,ktory byl 40 lat temu nauczycielem fizyki w liceum i sie przekwalfikowal w czasaxch glebokiej komuny...zarob tu ty durna babo na taka rodzinke...ojjjj,leb mnie boli......;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Pani Prezes!!!!! IP: *.chello.pl 21.07.02, 18:15 Hahaha pozdrawiam tego, co chce kucharzem być :) To takie piękne Vika, daj spełniać marzenia! To takie piekne spedzić życie na zapleczu pomiędzy botwina a włoszczyzną! Shear Haven! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Pani Prezes!!!!! IP: *.ewave.at 21.07.02, 18:34 Taaaa....latwo sie smiac...czy Ty wiesz,ze ten mlodszy balwan,jak mial cztery lata ukrecil majonez!!!!!!!!pod moja kontrola-oczywiscie-ale jaki!!!!!nozem to mozna bylo kroic a on z cierpliwoscia maniaka krecil...ja smazylam w tym czasie kotlety i bylam szczesliwa,ze mam swiety spokoj... a tu patze...gdzie majonez do salatki i widze...ukrecony...sumiennie i z zapalem.....-)fajny byl majonez,cymu ni...... No i teraz ten balwan, majac lat 16 chce zdawac egzaminy do wiedenskiej szkoly kucharskiej,ktora daje dyplomy wyzszej uczelni a czesne tam kosztuje miesiecznie 1.500 EURO!!!!!!!!!!!!Mam nadzieje,ze ta cena juz Ci sie mniej podoba, CO????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko\ Re: Pani Prezes!!!!! IP: *.chello.pl 21.07.02, 18:37 Z uwagi na to, że nie umiem przeliczac cały czas uważam ja za piękną :) A co się robi na takich egzaminach? Tzn co się bada? Prędkośc krojenia, obierania, rozpoznawanie roczników win? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom pozdrawiam wieczorowa pora 21.07.02, 18:51 A co Wy tu robicie baby o tej porze, co? Zagladam, a one siedza i plotkuja;) Wlaanie przeprowadzilam inspekcje fizycznych. Duzo ich siedzialo na basenie. Czy niedziela w naszym koncernie jest dniem wolnym, bo nie mam informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: pozdrawiam wieczorowa pora IP: *.ewave.at 21.07.02, 18:56 W tym koncernie kazdy dzien jest wolny od pracy.jest to jeden z podstawowych punktow statutu:-)A co te fizyczne robili na basenie....coz to?batog Ci sie zepsul?.-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Dawac mi tu nasz statut;) 21.07.02, 18:59 Hehe Vika u niektorych jest poniedzialek wolny na przyklad o;) Dlatego nie moglam uzyc batogu, bo nie wiedzialam czy akurat nie maja wolnego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Dawac mi tu nasz statut;) IP: *.ewave.at 21.07.02, 19:12 He heheeeee....swinia jestem jak te twoje swinki morskie...zapomnialam z tego wszystkiego do Ciebie zadzwonic...Juz sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Dawac mi tu nasz statut;) IP: *.ewave.at 21.07.02, 19:41 A statut to sie pisze na bierzaco jak sie komu z zarzadu podoba:-)Ot,co! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... 21.07.02, 20:05 Znowu jestem! Wczoraj bylam w Mineralbadzie (do Viki: w Stuttgarcie sa te Mineralbady), poczulam sie troche jak w sanatorium he he he!!! Pomoczylam sie w bardzo slonej wodzie i poopalalam, fajnie nawet bylo! A teraz sobie siedze i korzystam z urokow uplynietego juz prawie weekendu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... IP: *.ewave.at 21.07.02, 21:09 A prosze bardzo...tez sobie korzystam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... 21.07.02, 21:34 A jutro rano znow do roboty... nuuuuuuuuuda... I znowu moi wspaniali niemieccy koledzy beda pytac jak spedzilam weekend, a potem nie beda sluchac nawet, co sie do nich mowi he he he!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: wszyscy sobie poszli:-))))))-Ciag dalszy... IP: *.ewave.at 21.07.02, 21:51 To im nic nie mow.Ja w ten wredny sposob denerwuje moja sierote po gestapowcach.Oni juz maja taki idiotyczny charakter narodowy,ze najpierw pytaja a pozniej im sie sluchac nie chce.:-)hihihi-to jes straszliwa przewaga nad nimi- powiedziala mi to moja tesciowa a ona fajna baba jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko czeko jest i ... IP: *.chello.pl 22.07.02, 10:10 Ja jestem i funduję erotyczne masażych królikowi, licząc ciągle, że jest on chłopcem...(i kiedyś, jak urośnie to się odwdzięczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: czeko jest i ... 22.07.02, 10:16 Czeko!!! Nie demoralizuj mi dziecka!!! Masaże zafunduj chłopakom Viki. Czekuś, głowa mnie boli, chyba przesadziłam wczoraj i z ilością i z mieszaniem wszystkiego. Ratunku, ma ktoś Alka Seltzer??? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom no czeko czekaj czekaj... 22.07.02, 10:48 No zeby krolik ci sie nie odwdzieczyl tak jak mi swinka :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: no czeko czekaj czekaj... IP: *.chello.pl 22.07.02, 11:06 Liloom rada wścibskich koncernu prosi o troszke pikantnych szczególików... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Historia Morskiej Swinki 22.07.02, 11:33 Czekus, to jest strasznie dluga historia, sprobuje skrocic: Zakupilam dziecieciu na gwiazdke ca. 2 lata temu morska swinke "baby" czyli dzidzie. Inne zwierzatko do meczenia sie nie nadawalo, bo my czesto wyjezdzamy wiec naprawde bylby klopot. Odwiedzajacy nas przejazdem na narty znajomi obejrzelli swinke i wybuchneli smiechem, na co ja urazona (osobiscie - no bo co sie z mojej swinki smieja smiac) zapytala "co sie gupki smiejecie?". "No to zobaczysz" - powiedzieli tajemniczo. A ja na to "Co ma byc, przeciez to baby" Po miesiacu swinka ladnie urosla, trzeba jej bylo nawet wyciac wiekszy otwor drzwiowy w domku, bo juz byla grubiutka. Zadnych zilelenin nie wolno jej bylo dawac, bo baby, wiec tylko specjalny pokarm dla baby-siow. Ktoregos wieczoru strasznie piszczala wiec na pocieszenie dostala jednak salaty. Nastepnego dnia Liloom wstaje bladym switem i nie wierzy wlasnym oczom: swinke rozerwalo na 4 czesci. Liloom prawie dostaje zawalu. Potem Liloom przeciera oczy i okazuje sie ze 3 z tych czesci to jednak ...male! Komentarz powracajacych z nart znajomych " Wiesz, my tez chodowalismy swinke, a jak doszlismy do 20 to oddalam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Historia Morskiej Swinki IP: *.chello.pl 22.07.02, 11:37 Liloom...nie wierzę....PARTOGENEZA? SAMOZAPŁODNIENIE? Czy juz kumpiliście świniaka, który zszedł na stronę grzechu? ;) To ile my mamy tych prosięcin w koncernie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ale sie usmialam czeko;) 22.07.02, 11:45 No oczywiscie ze to nie cud natury:)))))))))) W sklepie jest przeogromniasta klatka gdzie siedzi 10 swinek i 15 krolikow:)))))) (tylko mi do lba wczesniej nie przyszlo...huehuehue) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko to nie sa żarty! IP: *.chello.pl 22.07.02, 11:54 że przepraszam, że niby świnka z królikiem? to znaczy pan świnka i pani...nie nie nie, pani świnka i pan królik? DARWINIE ZMIŁUJ SIĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: to nie sa żarty! 22.07.02, 12:00 Kto tam z kim to nie dojdziesz;))))) W kazdym raze swinskiego mula sie nie "wyprodukuje" o ile pamietam darwina:))) ale poszalec chyba moga:)))))) Pilnujcie swoich krolikow. Nie pilnowane mnoza sie z predkoscia swiatla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: to nie sa żarty! IP: *.chello.pl 22.07.02, 12:09 Jez...to somie ta świńska-lolite pofolgowała....bez odpowiedzialności, bez zabezpieczenia....Ach, świnka byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: to nie sa żarty! IP: *.chello.pl 22.07.02, 12:20 Apropo dostatniego życia świnek to DOSIA TEZ SIĘ TANIO SPRZEDAJE! pzdr. :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
liloom jaka Dosia rany boskie? 22.07.02, 12:48 Moja przyjaciolka jest Dosia, czy to o niej mowisz? Oj umre ze smiechu;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: jaka Dosia rany boskie? IP: *.chello.pl 22.07.02, 21:28 Dosia, o której tak obradują Gdańszczanki! :) pozdrawiam liloom! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: jaka Dosia rany boskie? 22.07.02, 22:48 Jestes tu gdzies? To ja tez pozdrawiam, lece jesc kolacje i ogladac jakis fajny film z moim szczesciem, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: jaka Dosia rany boskie? IP: *.chello.pl 22.07.02, 23:55 Lilooom nie chwal się tak tym swoim szczęściem bo dzisaj mam etap "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi" i mi jest taaak przyykrooo! a Dosia to taki gruby, różowy świniak z reklamy proszku do prania. No liloom, nie znać Dosi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: czeko jest i ... IP: *.chello.pl 22.07.02, 11:09 Norma a chemicy ci w szkole nie powtarzali, że tych wszelakich cudów z COOH to się nie miesza, bo to w brzuchu wybucha? Nieeee? A chłopaki Viki....no zostawmy biedaczycha w spokoju...Ja wolę futerkowce....No chodz króliczku, wytnę ci śliiiczne bokobrody :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: czeko jest i ... IP: *.ewave.at 23.07.02, 06:05 Tylko jeden dzionek spuscilam Was z oczu a tu juz ploty!!!!!!!!Dziewczyny oczekuje na telefon.....jesli zadzwoni to zrobi sie w moim zyciu niemoralnie ajak nie zadzoni to bedzie mi smutno.Co lepiej...chyba lepiej niemoralnie.......No,nie wiem:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: czeko jest i ... 23.07.02, 06:07 Boj sie Boga Ty masz przecie faceta! :-)) juz sie zgubilam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: czeko jest i ... IP: *.ewave.at 23.07.02, 06:34 Boje sie Boga i dlatego sie zastanawiam.......:-))))Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: czeko jest i ... 23.07.02, 06:39 Nawet sie nie zastanawiaj! zajmij sie czyms: haft, szydelkowanie, modelarstwo:- )) cokolwiek! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Postanowilam....... IP: *.ewave.at 23.07.02, 06:56 zrobic MU szalik na drutach......na zime.....dluuuuuuuuuugi i kolorowy.......ach,jakie to romantyczne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Dundee!!!!!ty tylko pomysl:::::: IP: *.ewave.at 23.07.02, 07:22 Gość portalu: Vika napisał(a): > zrobic MU szalik na drutach......na zime.....dluuuuuuuuuugi i > kolorowy.......ach,jakie to romantyczne;-) On dostaje ode mnie ten szalik.....z miejsc sie robi coraz romantyczniej....otrzymuje od niego przez jakis czas prezenty i kwiaty...romantycznie juz jest piramidalnie.....dopuszczamy sie wiarolomstwa....ach,co za romantyczne slowo....zostajemy przylapani.....on dostaje po pysku od mojego chlopa,ktory wyrzuca mnie z domu na snieg i mroz o glodzie.....dopada mnie jego zona i wydziera kudly ze lba......o QZWA NAC -TO JUZ NIE JEST ROMANTYCZNE .-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko VIKA- baczność! IP: *.chello.pl 23.07.02, 08:24 Vika sokowirówa szaleje, sokiem pryska aż po Starogard, a ty się nie zrywasz? za szmale nie chwytasz? nań nie siadasz? Vika najpierw obowiązki, a póżniej dzierganie salików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: VIKA- baczność! IP: *.ewave.at 23.07.02, 08:38 Ale ja Pani Prezes siem jeszczem nie zakochalam a jz siem rozmyslilam.......no,co duzo gadac...wstydzem siem i dlatego siedzem w kacie.....w ciezkiej depresji.....:-((((((niemoralnej...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: VIKA- baczność! IP: *.chello.pl 23.07.02, 08:48 Vikuś...co ci po tej główce chodzi...chłopa masz, fajnego, a ten nowy fircyk pewnie by kucyka nie dosiadł, a co do piero na traktorze buszował wśród marchwi! zdrowie! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: VIKA- baczność! IP: *.ewave.at 23.07.02, 08:52 Pani podwaza w moich oczach swoj autorytet.Sama pani mowila,ze nie ma fajnych chlopow.....:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: VIKA- baczność! 23.07.02, 09:35 Dzień dobry :-))))))) Chciałam powiedzieć, że dzisiaj rześka jak skowronek powracam na łono koncernu i podejmuję z uśmiechem obowiązki wyznaczone przez Panią Prezes :-))) Czeko - qrna to ja Ci wątek imenny zakładam a Ty co?? Ani wdzięczności ani udzielania się <obrażona mina> Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko gdzie? IP: *.chello.pl 23.07.02, 09:41 Viak- nie ma fajnych . Ale sa porządni. Chociaż porządni często są nudni. Nie ma morału. Norma- nie widzę swojego imiennego, a chciałabym! Jednak dziekuje i za godzin 5 stawię sie na posterunku! Teraz pędze do przyjacióły, bo z Italii wróciła. A tam taki patent opanowala na Wlochow podrywajacych na imprezach, ze sie wyuczyla jak jest po wlosku "masz malego ...!" i jak ja jakis hedonista chcial macac, to wrzeszczala na calą imprezę :). zdrowie i wracam nza godzinek kilka, czeko Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Vika!!! 23.07.02, 09:44 No i co ja mam Ci powiedzieć?? Przecież Ty nam morale w koncernie całkiem załatwisz!! Zadzwonił?? :-)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
liloom czeko:)))))))))) 23.07.02, 09:48 wy jestescie wszystkie szalone:))))))))jak ja was lubie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Liloom :-))) 23.07.02, 09:54 Ja chciałam powiedzieć że po ostatnich wyczynach Viki należałoby chyba jakiegoś strażnika moralności w firmie zatrudnić :-)) Bo ona to niech robi co chce sama bym poszalała, ale kto nam na traktorze będzie jeździł???? Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
liloom NJ 23.07.02, 10:03 Sprowadzilyscie tylu fizycznych to ja sie Vice w sumie nie dziwie:))))) Rozpiszmy jakis konkurs na STRAZNICZKE, pelno tu takich madral, napewno sie jakas zglosi. Ja nie jestem od personelu w koncernie, bo zaraz bym zalozyla odpowiedni watek:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 11:44 Zadzwonil!!!!!!!!!!!!!Prowadze podwojne zycie od10.55. Jestem niemoralna osoba.Umowilam sie na 20.00.Ciekawe to podwojne zycie i podoba mi sie nadzwyczajnie a....na ta ranke wcale sie nie wybieram:-))))))jak kocha to niech powalczy.Hihihi.......-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 11:51 O matko Vika, ja zawału przez Ciebie dostanę. Zadzwonił a ona nie idzie - trza brać przykład bo ja to oczywiście zadzieram kiece i lece, mamo pieczcie kołocze :-))))) Vika my się od Ciebie dużo możemy nauczyć! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 12:17 A po cholere ja mam przez niego cierpiec?????cierpienie tylko chlopow uszlachetnia:-))))))))nam tylko zmarszczek na twarzach i sercach przysparza:Chlopy sa od tego zeby za nami latali a nie my za nimi:-))))))) A On nie ma zony,no!ulzylo mi...bo jakby mial to bym go przegonila do diabla:- )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:18 A jakiej produkcji to cudo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 12:38 Östereischer ist hundat%!!!!tym bardziej -NIECH CIERPI:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:54 Aaa, to niech cierpi :-))) A co on mógłby robic w naszym koncernie, jakieś szczególne zdolności posiada?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 13:02 Przeslicznie i z wdziekiem uklada posadzki i parkiety...a jaki jest przy tym inteligentny,a jakie oczka ma sliczne,a co za dowcip i urok osobisty:-))))) Przystojna jest jak cholera!!!!!!a zachowje sie tak jakby mu to nigdy do glowy nie przyszlo.......oj,biedny moj chlop....:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 13:04 Posadzki???????? Jak taki przystojny to może cuś innego...nie wiem, kierowcą naszym osobistym by został, albo jak umie czytać i pisać to go nawet sekretarzem możemy zrobić :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 14:12 Umie pisac!:-)Serio-nie bujam!Jak mi wczoraj wreczal fakture to z tej faktury wypadla kartka z jego namiarami priwa...Piekne ma pismo...No to zadzwonilam do niego do domu przed chwila ,zeby sprawdzic,czy nie klamie,ze nie ma zony.No i odebrala jakas baba...No to ja przedstawilam sie falszywym nazwichem i poprosilam do telefonu zone.A baba mocno sie zdziwila i powiedziala,ze go zna od urodzenia i o zadnej zonie nigdy nie slyszala...to ja sie uparlam,ze napewno ma ,bo ja jestem od jubilera i musze sprawdzic,czy prezent od jej meza jest dostarczony.Baba sie uparla,ze jest jego rodzona mamusia i bardzoo bylaby zadowolona gdyby synus te zone wreszcie zalatwil,bo jej sie w domu samej nudzi.Z poczuciem humoru staruszka co...ale dala mi do myslenia:-)Wobec tego przeprosilam,ze bardzo mi przykro ale ze mnie gapa,bo mialam dzwonic do Linzu a dzwonie do Wiednia...posmialysmy sie chwilke i z tego smiechu sie okazalo,ze synus zone ,owszem mial ale umarla 5 lat temu a synus sie kobietami ku mamusi rozpaczy nie interesuje.... Kurwa!!!!!!!Biedny ten moj chlop,coraz biedniejszy...,-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re:Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 14:27 Vika szalejesz! Przystojny tapicer? :) Mmmm...ruchy mięśni, lśniące ciała na posadzce... :) Normo_jean, gdzie jest mój imienny wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Vika IP: *.chello.pl 23.07.02, 14:28 A to zrobiłas było szalone. Ja bym w życiu nie wpadła! :) Ale cok, umówiłas się na 20 i nie idziesz? Tzn on będzie z przywiędnietym zielskiem do polnocy czekal, a ty go nie ostrzeżesz? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Nie doczytalam jeszcze do konca... 23.07.02, 14:40 ale spiesze doniesc, ze wybieram sie na lykend do warszawy i moze pojde do kina nawet wieczorem (?) Nie bedzie ktos w Warszawie? I pragne zauwazyc zem kobita, wiec prosze nie pisac do mnie/o mnie w rodzaju meskim, ok? :)))))) A na dlugi lykend planuje bryknac do Polski huehue:) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom jasne ze trzeba nie isc! 23.07.02, 14:46 niech sie chlop nawysila troche, bedzie mu bardziej zalezec... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Czeko!!! 23.07.02, 14:55 Kochanie, nie wiem nawet czy ten moj biedny wątek założony specjalnie dla Ciebie jeszcze jest na stronie zero. Szukaj nazywa się "Czeko Skarbie nasz kochany!!" Vika - qrcze, tyś nam się rozszalała ;-)) Liloom - na długi łykend do Krakowa skocz, zapraszam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Czeko i Liloom IP: *.ewave.at 23.07.02, 14:53 Oczywiscie,ze niech mu to zielsko zwiednie:-)lubie jak jakiemu chlopu wiednie zielsko i sterczy jak suchy badyl cos tam, z mojego powodu...bardzo mnie to bawi:-)))))hihihihihihi...... No a poza tym co,ja latawica jestem,zeby tak sobie latac do kazdego co by tego chcial i jeszcze ...ten moj chlop...Mowie jeszcze raz:kurrrrrrwa!Wlasciwie to mu sie nalezy...ale z drugiej strony...eeeee tam jeszcze sie nic nie stalo a ja wpadam w panike... A Ty ,Liloom,jutro masz mnie w planach,mam nadzieje...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom moje plany sa napiete:) 23.07.02, 15:03 Vika, jaaaaaaaaaasne ze mam Cie w planach! Cholerka ja mam zreszta tyyyyyle pomyslow planow, ze czasem uwazam ze to strasznie niesprawiedliwe, ze doba ma tylko 24 godz, a rok tylko 365 dni. To naprawde karygodne!:)))))))) Dzis na przyklad waham sie miedzy basenem a wycieczka na wegry. Juto nie moge, bo jutro ide do Viki. A w czwartek wraca moja psiapsiola z wakacji wiec jestem zajeta, a w piatek jade do wawki. No widzicie, ze jestem wybukowana totalnie :)))))) NJ- Na dlugi weekend musze do Polski, bo musze zabrac moje dziecko od mamy, chce je potem wyslac nad morze, wiec z braku urlopu moge je odebrac tylko w weekend i ten dlugi bardzo sie do tego nadaje. Ale Krakow blisko, wiec wpadnij Ty, dobry pomysl! Wow, gdzie mieszkasz, moja firma ma filie na Kalwaryjskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: moje plany sa napiete:) 23.07.02, 15:06 Ojoj i teraz wyjdzie na jaw że nie jestem rodowitą krakowianką i nie mam pojęcia gdzie Kalwaryjska :-((( Mieszkam na Woli Justowskiej i wiem jak stamtąd trafić na Rynek i Błonie nic więcej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom me sie gubi w srodku krakowa 23.07.02, 15:19 nic sie nie martw, gdyby mnie zostawili na kalwaryjskiej to nie trafie wogole na rynek!;) a skad jestes jak juz wytropilam ze nie z krakowa? MOW - jak na spowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: me sie gubi w srodku krakowa 23.07.02, 15:31 Przyznaję się bez bicia i żywię nadzieję że w naszym świetlanym koncernie ksenofobów nie ma. Rodem z Katowic, od troszkę ponad roku w Krakowie i oby już na zawsze :-)) Mam tam szczęście spotykać ludzi samo napływowych jak ja i wynikają z tego zabawne sytuacje. ostatnio umawiałam się z koleżanką, którą poznałam na necie i dogadujemy się co do miejsca: NJ: A gdzie Ty mieszkasz??? S: Na Brownowicach. NJ: Yyyy, a gdzie to jest bo ja na Woli J. S: A gdzie to jest?? Dwie krakowianki z bożej łaski się spotkały :-))) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś