armagedon 28.06.05, 16:53 Podobno chodzi taka pogloska ze jak kobieta powie Nie to znaczy Tak wiekszosc kobiet temu zaprzecza ale jednak tak jest "jak mowi Nie to znaczy Tak " Ah te Kobiety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: Ah te Kobiety 28.06.05, 17:03 Nie nie nie Nie to nie Mówię nie gdy myślę nie Czemu więc czytasz nie jakby nie było tak Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Ah te Kobiety 28.06.05, 17:11 aaaaaa nawet nie wiem czemu z Bem mi się skojarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: Ah te Kobiety 28.06.05, 18:01 Teksty Nosowskiej sa genialne, ale w tym jednym przypadku troche jej sie nie powiodlo. Sciemnia po prostu :-) Wiadomo, ze kobiece Nie znaczy Tak. I nie ma to tamto :P Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: Ah te Kobiety 28.06.05, 18:02 > Podobno chodzi taka pogloska ze jak kobieta powie Nie to znaczy Tak > wiekszosc kobiet temu zaprzecza > ale jednak tak jest "jak mowi Nie to znaczy Tak " no przecież mówią że NIE:) No to jazda:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25314&w=25751078 Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: Ah te Kobiety 28.06.05, 18:07 Kobiety mają swój tajemniczy kod. Ja tłumaczę ze swojej, która jest typem "troskliwej" czyli: jeśli pyta: "jesteś głodny?" tzn. że mam iść do kuchni i przyrządzić coś dla nas dwojga. Co do "nie" się nie wypowiadam, bo nie pamiętam, kiedy ostatnio użyła tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: Ah te Kobiety 28.06.05, 19:09 ja jestem typem konkretnej, wiec u mnie <<nie znaczy nie>>. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Ah te Kobiety 28.06.05, 23:04 To nieodgadniony paradoks jaki jest kobieta, cos w stylu- kłamaca mówi, że kłamie- więc czy mówi prawdę czy kłamie? Tak samo z kobietami. Jeśli kobiecie zadać pytanie, czy mówi "tak" gdy myśli "nie" i czy mówi "nie" gdy myśli "tak"- nigdy nie będzie Wam mężczyznom dane poznać odpowiedzi obojętne co ona odpowie, powstaje błędne koło. A i tak kobiety ulbione słowo to "może", które w zależności o tego co myśli MOŻE znaczyć: raczej nie, raczej tak albo może:) Odpowiedz Link Zgłoś
odrey Re: Ah te Kobiety 29.06.05, 09:06 No dobra, nie będę kłamać... czasem "nie" znaczy... "domysl się że powiedziałam tak"... ale to tak marginalne przypadki, że naprawde nie ma co się nad nimi rozwodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Ja zawsze jak mówię "nie"to jest nie,a i tak samo 29.06.05, 10:12 widzę czyjeś "nie". Najlepszym przykładem jest, jak interpretują "nie" gwałciciele. "Nie " zawsze znaczy nie. Tylko, że faceci nie mają tyle godności, aby przyjąć je do wiadomości. Naciskają, aż kobieta nie ma siły i mówi w końcu dla świętego spokoju "tak". A, jeśli kobieta wciąż nie chce powiedzieć tak, to stosują szantaż, albo nawet używają siły. Tacy są nasi mężczyźni. A, później są dumni, że jednak "nie" znaczy "tak" i kobieta chce tego:-)))))))) Byłam we Włoszech i widziałam, jak oni rozumieją "nie" kobiety. Dla nich też znaczy ono "nie"! Dla mnie byłoby poniżające, gdybym długo naciskała i prosiła faceta, aby w końcu wbrew sobie zgodził się na coś. Na pewno nie zrobiłby tego z własnej i nie przymuszonej woli. Z wyrazami miłości do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Ja zawsze jak mówię "nie"to jest nie,a i tak 29.06.05, 10:14 chyba coś krótko byłaś we włoszech, bo włosi nie odbierają jako tak.To jest cholernie upierdliwy naród. Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon Re: Ah te Kobiety 29.06.05, 19:43 Nie przekonaliscie mnie ze jest inaczej i dalejprzystaje przy swoim ze mowia inaczej jak mysla Odpowiedz Link Zgłoś
kleo_k Re: Ah te Kobiety 29.06.05, 21:57 Jesli kobieta mowi Nie to znaczy BYC MOZE Jesli kobieta mowi BYC MOZE to znaczy TAK Jesli kobieta mowi TAK to znaczy .... ze nie jest dama :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Ah te Kobiety 30.06.05, 10:48 Przystawaj, przystawaj. Nie znasz się na logice. To nie my musimy Cię przekonywać, to Ty powienieś przekonać nas. A jakoś nie przekonałeś. Odpowiedz Link Zgłoś