Gość: tada IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 22:25 Uważam, że horoskop jest trochę przesadzony. Żadna Waga nie traci NIGDY inicjatywy. Wiem o tym, ponieważ sama jestem spod tego znaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waga:) Re: Waga IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.07.02, 22:32 A to sie mylisz ;) Ja także jestem Wagą i często mi się to zdarza. Prawdę mówiąc to cały czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 31.07.02, 08:25 :-)) Też jestem spod znaku Wagi i uważam, ze powyższy artykuł jest tylko połowicznie prawdziwy :-)) Waga jest z natury dyplomatą, stara się nie urazić drugiej osoby, czasem użyje fortelu, da poczucie "wygranej", jest estetą, można by powiedzieć koneserem, dba rzeczywiście o samopuoczucie drugiej osoby, lubi sprawiać jej radość, Waga nie lubi także niepoważnych ludzi czy tez niepoważnego zachowania, fakt, jest pamiętliwa, ale jeżeli jest zmuszona do "zemsty", robi to w inteligentny sposób, a osoby te pamiętaja to bardzo długo, dłużej niż przekleństwa czy ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżwaga Re: Waga IP: *.man.polbox.pl 31.07.02, 09:41 Dzięki KA, masz rację, chociaż czasami ja jestem też trochę złośliwy bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 31.07.02, 10:01 Dyplomacja Wagi polega na przyjęciu takiejpostawy, by zawsze być dobrze odebranym przez każdą ze stron :-)) Mała złośliwość, złośliwość wcale nie przszkadza :-)) Wagi czasem lubia zmuszać swoje otoczenie do ... myślenia :-)) Wagi lubia dwuznaczności, w ten sposób sprawdzaja inetligencję i polot współrozmówcy :-))) Wagi nie lubią prostoty :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 01.08.02, 05:12 No cóż trochę prawdy o Wagach w tym jest, przynajmniej o tych mnie znanych osobiście :-) Ale potrafią być również inteligentnie okrutne, może nawet nie zdając sobie do końca z tego sprawy. Czasami bywają wręcz okrutne celowo. Z drugiej strony, jak mało kto pragną akceptowania ich takimi, jakimi są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wagiszon Re: Waga IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 01.08.02, 18:31 Z Wagami jak to z Wagami :) Jesteśmy jak Dr Jackyl & Mr Hyde, zależy na jaką wagę (szalę) się trafi. Ale żeby zaraz dawać sobie narzucać jakieś plany??? NIDGY!!! ( ha! a teraz inna waga powie :zawsze :). No cóż ...taki znak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 08:03 Waga, waga czasem pozwala sobie, by inni starali się kiewrować trudnymi sprawami, ale czynią to tylko po to, by sprawdzić, jak reagują inni ... Wagi są bardzo dobrymi obserwatorami :-)) Wagi lubią zmuszać innych do działania, do odczytywania między wierszami ... :-)) Ale i potrafią dać, dać dużo i jeszcze więcej, gdy warto ... :-)) Bartdzo dbają o tego, o kogo dbać bardzo warto ... :-)) A szale Wagi są szalami w ruchu ... :-)) Miłego dnia :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 10:03 no dobra: mam znajomą kobietę-Wagę - swietna, mila, roztrzepana i niezorganizowana- ale robi to czasem z takim wdziękiem ,że się nie da na nią wkurzać facet Waga- jako partner TRAGEDIA! bardziej potrzebuje mamusi niz kobiety , po ostatnich doswiadczeniach omijam z daleka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 10:15 Nie wolno tworzyć obrazu na podstawie jednostki :-)) Wagi są czasem roztrzepane, roztargnione, dbają o artystyczny nieład ... :-) Wagi maja duszę, marzenia, potrafią tworzyć piękny Swiat :-) Wagi postępuja tak, by inni mogli to docenić :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 10:59 KA!:)) haaaalooo , haaalooo!! obłoki!!! tu Ziemia! Ziemia wzywa!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 11:32 By umieć twardo i pewnie stąpać po Ziemi, należy umieć także szybować w przestworzach Życia ... :-)) By móc docenić najmniejsza rzecz, która ma tak naprawdę olbrzymie znaczenie ... :-)) Wagi potrafią poruszać się po cienkiej linii zwanej psychiką, umysłem, dusza, sercem ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 11:45 Gość portalu: KA napisał(a): > By umieć > twardo > i pewnie stąpać > po Ziemi, > > należy umieć także > szybować > w przestworzach > Życia ... :-)) >> By móc > docenić > najmniejsza rzecz, > która ma tak naprawdę > olbrzymie znaczenie ... :-)) > > Wagi > potrafią poruszać się > po cienkiej linii > zwanej > psychiką, > umysłem, > dusza, > sercem ... > > KA KAAAA... :)) Wagi płci męskiej są tak przejęte epatowaniem się swoim wnętrzem i obciążone przeżyciami z przeszłości , że nie zauważają iż istnieja w przyrodzie osoby równie lub i bardziej wrażliwe od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 11:54 Wagi dostrzegają, Wagi potrafia zadbac, by ktoś czuł się potrzebny, ważny, kochany, szczęśliwy, by znał i cenił ... :-)) Waga potrafi dostrzec wiele rzeczy, rzeczy, których nie może dostrzec każdy ... Wagi żyja nie tylko dla siebie ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 02.08.02, 12:11 Drogi KA, nie kazda Waga potrafi zyc nie tylko dla siebie, bo jednak maja nature egoistyczna ... hmmm. a moze raczej egocentryczna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 12:14 Waga potrafi żyć dla siebie, co nie oznacza jednak, że nie potrafi ofiarować coś od siebie dla innej osoby ... :-)) Jeśli warto, Waga zawsze poświęci cała swą duszę ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 12:12 Gość portalu: KA napisał(a): > Wagi> dostrzegają,> Wagi> potrafia zadbac,> by ktoś czuł się> potrzebny,> ważny,> kochany,> szczęśliwy,> by znał> i cenił ... :-))> Waga> potrafi> dostrzec wiele rzeczy,> rzeczy,> których nie może> dostrzec każdy ...> Wagi > żyja nie tylko> dla siebie ... :-)) > KA KA ;)) bo zaraz stwierdzę ,że nie jesteś wyjątkiem przeczącym mojemu specjalnie przerysowanemu uogólnieniu! Taaakkkk...Wagi Wiedzą ,że są "the best" ponad wszelką wątpliwość :))) i błędów to one nie popełniają ;))) wad nie posiadają ;))) w'ogóle są wyjątkowe tylko pozytywnie ;))) dane jest im widzieć więcej?? hahaha , fakt- nie każdy to dostrzega ;))) to ja przepraszam żem taka bez serca no i nie widzę tyle co Ty KA ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 12:17 Martynko, ja piszę o Wagach, nie o sobie :-)) Na publicznym forum nie można się uzewnętrzniać :-)) Każdy ma wady, każdy jest zły, ale to wcale nie oznacza, że ma i pozytywne cechy ... :-)) Każdy popełnia w życiu wiele błędów, ale robi to po to, by nabyć umiejętność pokonywania przeciwności, by traktować innych ze zrozumieniem, by potrafić ustępować pola, a kiedy trzeba i zrobić aneksję :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 12:36 Gość portalu: KA napisał(a): > Martynko,> ja piszę o Wagach, nie o sobie :-))> Na publicznym forum > nie można się uzewnętrzniać :-))> Każdy ma wady,> każdy jest zły, > ale to wcale nie oznacza,> że ma i pozytywne cechy ... :-)) > > Każdy popełnia> w życiu> wiele błędów,> ale robi to po to,> by nabyć umiejętność> pokonywania> przeciwności,> by traktować innych> ze zrozumieniem, > by potrafić ustępować pola,> a kiedy trzeba> i zrobić aneksję :-)) > > KA eeee... no i zero rozrywki! ;( ;))) a myślałam że się z Tobą konstruktywnie na temat pozłośliwię ;)) ps. osobiście to ja Wagi lubię i one/oni mnie też (ale wole je jako tylko znajomych ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 12:38 Martynko, jeśli chcesz, możemy nawiązać konstruktywna polemikę :-)) Ale Waga znajoma, a Waga osobista to dwa różne Światy, dwie różne płaszczyzny Życia :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 02.08.02, 12:42 Drogi KA!!!!!!!!!!!!!!!! Swiete slowa :-))))))))))))))) Buziaczek za to :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 12:46 Gość portalu: KA napisał(a): > Ale Waga znajoma, > a Waga osobista > to dwa różne Światy, > dwie różne płaszczyzny Życia :-)) > > KA ;)) dokładnie! ;)) - po przetestowaniu przypadków w obu płaszczyznach wiem w której ze stereotypową Wagą jestem w stanie wytrzymać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 12:50 Wagi, Wagi nie są stereotypami :-)) KAżda podchodzi do partnera indywidualnie :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 02.08.02, 12:55 Na tyle intywidulanie, ze potrafi wytworzyc taka atmosfere, ze kobieta czuje sie jak krolowa wszechswiata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 13:02 Gość portalu: KA napisał(a): > Wagi, > Wagi nie są stereotypami :-)) > > KAżda podchodzi > do partnera > indywidualnie :-)) > > KA no przecież mówię o tych horoskopo-stereotypowych Wagach ;)) (nie odwołuje się tu do Rzeczywistej Rzeczywistości :)) ) jak najbardziej pochwalam podchodzenie do partnera indywidyalnie ( czytaj- pojedynczo) , no i do mnie -to bardzo Wagi prosze nie z blisko- bo potem to i tak będzie moja wina! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 13:04 Wagi potrafia być blisko, blisko umysłu, blisko duszy, blisko ... Wagi potrafią być ... :-)) Ale skąd u Ciebie aż takie straszne zakończenie ? KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 02.08.02, 12:18 Oj to byla tylko jedna Waga... a ty jestes jak na hustawce ... albo na jednej z szal Wagi..... opadlas...i nie wierzysz ze sie podniesiesz... Ale to przeciez nie zalezy od Wagi a od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 02.08.02, 12:02 Gość portalu: martyna napisał(a): > Gość portalu: KA napisał(a): > > > By umieć > > twardo > > i pewnie stąpać > > po Ziemi, > > > należy umieć także > > szybować > > w przestworzach > > Życia ... :-)) > >> By móc > > docenić > > najmniejsza rzecz, > > która ma tak naprawdę > > olbrzymie znaczenie ... :-)) > > > Wagi > > potrafią poruszać się > > po cienkiej linii > > zwanej > > psychiką, > > umysłem, > > dusza, > > sercem ... > > > > KA > > KAAAA... :)) > Wagi płci męskiej są tak przejęte epatowaniem się swoim wnętrzem i obciążone > przeżyciami z przeszłości , że nie zauważają iż istnieja w przyrodzie osoby > równie lub i bardziej wrażliwe od nich Martynko, troche racji masz. Ale nie zapominaj, ze generalizowac nie mozna. Chyba nie bedziesz pytac w pierwszych slowach mezczyzny spod jakiego znaku jest i na tej podstawie decydowac, czy kontynuowac znajomosc??? Wagi tez potrafia byc rozne. Jeden sa wrazliwe dla siebie,to te z typu przesadzonego egoisty; inne jednak potrafia otworzyc sie na innych. potrafia byc okrutne (to chyba wlasnie te przezycia z przeszlosci sprawiaja), ale i bardzo wrazliwe. Faktem jest, ze sa bardzo wrazliwe, do chwili kiedy im zalezy, pozniej bywa roznie. Ale romanse z Wagami sa takie piekne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 12:22 Gość portalu: blue_frezja napisał(a): > Martynko, troche racji masz. Ale nie zapominaj, ze generalizowac > nie mozna. Chyba nie bedziesz pytac w pierwszych slowach > mezczyzny spod jakiego znaku jest i na tej podstawie decydowac, > czy kontynuowac znajomosc??? > Wagi tez potrafia byc rozne. Jeden sa wrazliwe dla siebie,to te > z typu przesadzonego egoisty; inne jednak potrafia otworzyc sie > na innych. potrafia byc okrutne (to chyba wlasnie te przezycia z > przeszlosci sprawiaja), ale i bardzo wrazliwe. Faktem jest, ze > sa bardzo wrazliwe, do chwili kiedy im zalezy, pozniej bywa > roznie. > Ale romanse z Wagami sa takie piekne :-) oczywiście że nie można generalizować ;)) , śmieje się tutaj ;) sorry -mam "nieobiektywne" uczulenie ale - o tak! ;) poromansować sobie można ;)) byleby nie wtopić w małżeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 12:28 Martynko, nie można zbyt frywolnie podchodzić do pewnych ważnych życiowych kwestii ... Romans jest piękny, ale do małżeństwa należy dojrzeć ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 12:41 Gość portalu: KA napisał(a): > Martynko, > nie można zbyt frywolnie > podchodzić do pewnych > ważnych > życiowych kwestii ... > Romans jest piękny, > ale do małżeństwa > należy dojrzeć ... > > KA no i się dowiedziałam ;))) ...niedojrzała i frywolna byłam , co gorsza nadal jestem ;)) hmmm...ten ton... KA - nie Waga? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 12:43 Nie mów tak o sobie, pozwól innym, by Cię ocenili ... Twoja samoocena jest bardzo subiektywna :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 12:54 Gość portalu: KA napisał(a): > Nie mów tak o sobie, > pozwól innym, > by Cię ocenili ... > > Twoja samoocena > jest bardzo subiektywna :-)) > > KA KA :)))))) powalasz mnie z nóg:)) a jak mnie juZ inni ocenią to będe miała możliwość wyboru rodzaju śmierci? czy też się mam zapytać innych? ;))) a! no i co w przypadku gdy będą mieli rozbieżne opinie - każdy z osobna w swym subiektywiźmie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 12:59 Martno Swiat jest piękny :-)) To nie chodzi o to, byś liczyła się, opierała na opinii innych, po prostu inni dostrzegają w Tobie to, czego sama nie masz możliwości ujrzeć :-)) Pamiętaj, że żeby Cię docenić, musi to zrobić ktoś, anie tylko i wyłącznie Ty ... Waga potrafi zadbac o partnera ... By wiedział, jaki jest naprawdę, co w nim tkwi, jaki potencjał, jaka dusza, jakie ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 13:13 Gość portalu: KA napisał(a): > Martno > Swiat jest piękny :-)) A KTO MÓWI , ŻE NIE? ( EEE..OD KIEDY NIE MA OBOK OSOBISTEJ WAGI WIEM TO Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ ) ;)) > To nie chodzi o to, > byś liczyła się, > opierała na opinii innych, > po prostu inni > dostrzegają w Tobie to, > czego sama nie masz > możliwości ujrzeć :-) > Pamiętaj, > że żeby Cię docenić, > musi to zrobić ktoś, > anie tylko > i wyłącznie Ty ... OCH, KA ..JUŻ NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ , POCZUŁAM SIĘ JAKBYM MIAŁA ZNÓW 15 LATEK , JAK MIŁO ;)) > Waga potrafi > zadbac o partnera ... > By wiedział, > jaki jest naprawdę, > co w nim tkwi, > jaki potencjał, > jaka dusza, > jakie ... EEEE... NO FAKT , PRZY WADZE TRZEBA MIEĆ SPORY POTENCJAŁ, NERWY ZE STALI I ŻADNYCH WĄTPLIWOŚCI CO DO SIEBIE ŻEBY WYTRZYMAĆ ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 13:19 Tak, może bez Wagi Wagi osobistej Świat jest piękny ... Ale Waga osobista potrafi odkryć jeszcze więcej uroków Świata ... :-)) Waga, gdy partner jest wartościowy zrobi wszystko, by czul się niczym Bóg na Olimpie ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 13:36 Gość portalu: KA napisał(a): > Tak, > może bez Wagi > Wagi osobistej > Świat jest piękny ... > Ale Waga osobista > potrafi odkryć > jeszcze więcej uroków > Świata ... :-)) > Waga, > gdy partner jest wartościowy > zrobi wszystko, > by czul się niczym > Bóg na Olimpie ... > > KA Ha! osobiście wolałabym czuć się Boginą (z Wagą za często trzeba być faktycznie Bogiem! ) ;)) ps. co to takiego ten "partner wartościowy" i czy występuje równiez "partner niewartościowy" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 13:39 Ależ Ty jesteś Boginią :-)) Dla Wagi osobistej będziesz niczym Kleopatra dla Cezara - Imperatora Cesarstwa Rzymskiego :-)) Partner może być wartościowym człowiekiem jak i nie ... A Wagi cenia wrtości ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 13:44 Gość portalu: KA napisał(a): > Ależ Ty jesteś> Boginią :-)) Z WRODZONĄ SOBIE SKROMNOŚCIĄ NIE ZAPRZECZĘ ;)) > Dla Wagi osobistej> będziesz niczym> Kleopatra > dla Cezara - Imperatora Cesarstwa Rzymskiego :-)) I TAK SAMO SKOŃCZĘ ?? ;)) > Partner może być> wartościowym człowiekiem> jak i nie ... NO PROSZE , NOWINKA! NIE MIAŁAM JESZCZE PARTNERA KTÓRY W MOIM MNIEMANIU "NIE JEST WARTOŚCIOWYM CZŁOWIEKIEM" .............. > A Wagi> cenia wrtości ... NAJBARDZIEJ TE KTÓRE JUŻ NIE SĄ DLA NICH OSIĄGALNE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 13:47 Waga nie pozwoli byś skończyła jako Kleopatra znana nam z historiii :-)) Jeśli będziesz Boginią na Olimpie to Waga dbać będzie o Ciebie ... Waga potrafi cenić to, co jest teraz, obecnie oraz to, co będzie ... Waga, gdzy ujrzy wartość, sama pieczołowicie ją wyciągnie na Świat ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 14:02 Gość portalu: KA napisał(a): > Waga nie pozwoli> byś skończyła jako> Kleopatra> znana nam z historiii :-)) NO TAK, NAWET PRZYJEMNOŚĆ PIĘKNEJ ŚMIERCI ZOSTANIE MI ODEBRANA? ;)) > Jeśli będziesz> Boginią na Olimpie> to Waga> dbać będzie o Ciebie ... NA OLIMPIE? OTOCZONA CAŁYM ZASTĘPEM BOGÓW? TOŻ BY UMARŁ Z ZAZDROŚCI WPIERW MNIE ODDAWSZY HARPIOM ;))) > Waga potrafi> cenić to,> co jest teraz,> obecnie> oraz to,> co będzie ... ...A KAŻDY NIUANS Z PRZESZŁOŚCI SOBIE PRZYPOMNĄ OJ PRZYPOMNĄ ;))) > Waga,> gdzy ujrzy wartość,> sama pieczołowicie> ją wyciągnie> na Świat ... A CO Z WAGĄ Z NIEULECZALNĄ WADĄ WZROKU? Z ZEZEM? Z KATARAKTĄ ? Z KURZĄ ŚLEPOTĄ? Z DIOPTRIAMI - 9,5 , Z..., Z...?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 14:14 Waga da poczucie pięknego życia, a nie śmierci ... Ale Ty byłabyś dla Wagi osobistej tą Boginią jedyną ... Wagi dostrzegają to co piękne, potrafia ująć za dłoń, poprowadzić ... wyjaśnić ... pokazać ... Waga, potrafi dostrzec to, z czego dostrzeżeniem mają problemy inni ... Wagi znają wartości ... Potrafia wydobyć z partnera to co najpiękniejsze, najwartościowsze i stonować to co szare i przeblakłe ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 13:49 A co do kwestii partnera ... Wartość widać, czuć jej obecność ... Brak wartości to brak duszy ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 14:22 Gość portalu: KA napisał(a): > A co do kwestii> partnera ... > Wartość> widać,> czuć jej obecność ... > Brak wartości> to brak duszy ... > > KA wiążesz się z kimś bo widzisz w nim Wartości , których inni mogą nie zauważać , bo jest wyjątkowy dla ciebie, pod Codziennością dostrzegasz okruchy Tej Duszy i wierzysz w nią , myślisz że to nie tylko okruchy że to Dusza i ze Ona będzie w stanie wyjść ponad Codzienność coż , nikt nie jest nieomylny , czasem się zdarzy przeinwestować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 14:24 Wagi potrafią poświęcić całą swoja uwagę, siłę, energię dla kogoś, kto jest kimś Ważnym w ich szarym Życiu ... Oczywiście, ze w Totka może każdy wygrać ... Ale Wagi maja duszę ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 14:26 Waga potarfi dawać ... Nie tylko oczekiwać ... Waga jest cierpliwa ... Nie wymaga od razu ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 14:32 Gość portalu: KA napisał(a): > Wagi> potrafią poświęcić> całą swoja uwagę,> siłę,> energię> dla kogoś, > kto jest kimś Ważnym> w ich szarym Życiu ... TAK, CZASEM AŻ PRZESADNIE I ZAPOMINAJĄ ŻE NIKT NIE OCZEKUJE OD NICH POŚWIĘCEŃ A TYLKO /ALBO AZ/ TEGO BY BYLI SOBĄ -PO PROSTU > Oczywiście,> ze w Totka może każdy wygrać ... JA TEŻ? ;))) TO SUPER , WŁAŚNIE JEST KUMULACJA! ;)) > Ale Wagi> maja duszę ... CZŁOWIEK -MA -DUSZĘ PS. ZNIKAM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 14:39 Wagi się nie poświęcają Wagi żyją dla kogoś ... Wagi dbają o kogoś ... I chcą tylko, by i ktoś zadbał i o nie ... Jeżeli Totek wraz z kumulacją jest dla Ciebie pełnią życia ... No cóż ... Twój Świat, Twoje marzenia, Twoje pragnienia ... Też masz duszę, nawet nie wiesz jak dużą ... Znikaj ... To tylko Ty zdecydujesz, czy się jeszcze pojawisz ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 14:44 Wagi posiadają swoistą umiejetność ... Sztukę życia wspólnym życiem nie tracąc swojego ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 14:56 Gość portalu: KA napisał(a): > Wagi > posiadają swoistą umiejetność ... > > Sztukę > życia wspólnym życiem > nie tracąc swojego ... > > KA niestety nie mogę się z tym zgodzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 15:02 Zycie jest taką płaszczyzną, gdzie należy pogodzić i swoje interesy jak i dobro kogoś bliskiego ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 15:38 Gość portalu: KA napisał(a): > Zycie > jest taką płaszczyzną, > gdzie należy pogodzić > i swoje interesy > jak i dobro kogoś bliskiego ... > > KA miłość to taka płaszczyzna gdzie racjonalności zakłada się opaskę na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 15:43 Miłość to taka płaszczyzna, gdzie widzi się nie tylko wzrokiem ... Taką płaszczyznę się także czuje ... Myśli, czymi, marzy, ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTYNA Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 14:55 OK, ZAGLĄDAM JESZCZE Gość portalu: KA napisał(a): > Wagi> się nie poświęcają> Wagi żyją dla kogoś ... .. A POTEM SIĘ LATAMI LECZĄ Z DEPRESJI.. ŻYCIE "DLA-KOGOŚ" Z DEFINICJI JEST ABSURDEM > > Wagi > dbają o kogoś ... ...ALE NA KREDYT I NAJLEPIEJ SZYBKI /NO DOBRA -PRZESADZAM ,ZNAM TEŻ WAGI O USPOSOBIENIU SIOSTRY MIŁOSIERDZIA - I JESTEM PEŁNA PODZIWU/ ;)) > I chcą tylko,> by i ktoś> zadbał i o nie... A KTO TEGO NIE CHCE? TYLKO NIE NA ZASADZIE COKWARTALNEJ LISTY ŻYCZEŃ I ZAŻALEŃ > Jeżeli Totek> wraz z kumulacją> jest dla Ciebie> pełnią życia ... KA...KA , CO TY TAKI STEREOTYPOWY? :)) WAGI TEŻ GRAJĄ W TOTKA! NIEKTÓRE NAMIĘTNIE ;)) > Twój Świat,> Twoje marzenia,> Twoje pragnienia ... ;) > Też masz duszę,> nawet nie wiesz> jak dużą ... MMM.... A MOŻE WIEM? ;) > > Znikaj ... > > To tylko Ty> zdecydujesz,> czy się jeszcze pojawisz ... > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 15:01 Wagi potrafią docenić wartość partnerstwa ... Zycie dla kogoś nie jest absurdem ... Życie z kimś, życie wspólne jest oznaką, że mozna dzielic się z kimś bliskim tym, co jest dla nas ważne ... Tu nie chodzi o miłosierdzie, lecz o umiejętność dzielenia się sobą ... Nie można mieszać pojęć ...> To nie lista skarg i zażaleń jest ważna, Wagi czasem potrafią zaryzykować, ryzykuje ten kto ceni ... Masz wnętrze, choć trudno Tobie je dostrzec ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Waga IP: 213.77.81.* 02.08.02, 15:32 Gość portalu: KA napisał(a): > Wagi> potrafią> docenić wartość> partnerstwa ... > Zycie dla kogoś> nie jest absurdem ... > Życie z kimś,> życie wspólne> jest oznaką,> że mozna dzielic się > z kimś bliskim> tym,> co jest dla nas ważne ... KA , MÓWIMY O TROSZKĘ RÓŻNYCH SPRAWACH NIE WOLNO "ZYC DLA KOGOŚ" W DOSŁOWNYM SŁOW ZNACZENIU; - TO NIE JEST RÓWNOZNACZNE Z "WSPOLNYM ŻYCIEM Z KIMŚ" DZIELENIEM SIĘ ,LECZ ZE SWOISTYM SAMOUBEZWŁASNOWALNIANIEM, TRACENIEM WŁASNEJ OSOBOWOŚCI I NAWET W IMIĘ WIELKIEJ MIŁOŚCI - DROGA NAJCZĘŚCIEJ PROWADZI DO... > To nie lista> skarg i zażaleń> jest ważna NIE , NIE JEST WAŻNA, JEDYNIE Z PERSPEKTYWY CZASU MOŻE BYĆ PRZYKRA > Wagi> czasem potrafią> zaryzykować,> ryzykuje ten> kto ceni ... POTRAFIĄ ;) > Masz wnętrze,> choć trudno> Tobie je dostrzec ... > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 15:41 Partnerstwo polega na wspólnym życiu, co nie warunkuje, ze nalezy pozbywać się własnej osobowości ... Należy umiec ustąpić, jak i twardo stać na swoim stanowisku :-)) Należy umieć poświęcić swój czas, energię dla kogoś bliskiego, ale nie można zapominać o sobie ... Należy umiejętnie dzielić ... Należy umieć zarówno dawać jak i brac, ale nie na siłę ... Wagi potrafią czasem spojrzeć na dana sytuację z punktu widzenia osoby trzeciej ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 02.08.02, 12:34 > oczywiście że nie można generalizować ;)) , śmieje się tutaj ;) > sorry -mam "nieobiektywne" uczulenie > ale - o tak! ;) poromansować sobie można ;)) byleby nie wtopić w małżeństwo Dobrze, ze muwisz nieobiektywne ... uczucia dla Wagi rzadko mozna rozpatrywac w kategorii obiektywizmu. A co malzenstwa... sama nie wiem .. bo mam rozdojenie jazni. Z jeden strony masz absolutna racje .. z drugiej... musialabym sie gleboko zastanowic.Bo to jednak zalezy od osoby a nie od znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wagiszon Re: Waga IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 02.08.02, 13:33 A ja stoję twardo na ziemi, rzadko się waham i prawdę mówiąc denerwują mnie takie osoby, a też jestem Wagą. Myślę,że to co łączy wagi jest silne poczucie piękna, chociaż znam i taką, którą choćbyś walił tym pięknem w łeb to i tak ni huhu...(moja teściowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 02.08.02, 13:36 Wagi sa z natury estetami, cenia piękno, sa koneserami ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: RAK IP: 217.96.19.* 01.08.02, 10:26 Są, ale forum nie jest odpowiednim miejscem na upublicznianie swojego wnętrza ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 02.08.02, 12:06 > KAAAA... :)) > Wagi płci męskiej są tak przejęte epatowaniem się swoim wnętrzem i obciążone > przeżyciami z przeszłości , że nie zauważają iż istnieja w przyrodzie osoby > równie lub i bardziej wrażliwe od nich Martynko, troche racji masz. Ale nie zapominaj, ze generalizowac nie mozna. Chyba nie bedziesz pytac w pierwszych slowach mezczyzny spod jakiego znaku jest i na tej podstawie decydowac, czy kontynuowac znajomosc??? Wagi tez potrafia byc rozne. Jeden sa wrazliwe dla siebie,to te z typu przesadzonego egoisty; inne jednak potrafia otworzyc sie na innych. potrafia byc okrutne (to chyba wlasnie te przezycia z przeszlosci sprawiaja), ale i bardzo wrazliwe. Faktem jest, ze sa bardzo wrazliwe, do chwili kiedy im zalezy, pozniej bywa roznie. Ale romanse z Wagami sa takie piekne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 05.08.02, 08:04 Wagi potrafia podzielić swój Świat tak, by znaleźć w nim słuszne miejsce zarówno dla swojej intymności, jak i dla kogoś ważnego ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Waga IP: 217.96.19.* 05.08.02, 11:49 Coż, niektórzy nie potrafią być wytrwali ... Dość szybko rezygnują ... KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_frezja Re: Waga IP: *.acn.waw.pl 23.08.02, 22:16 Nie sadzę by umiały..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild o ja też jestem Waga! :) IP: *.net.bialystok.pl / 10.102.11.* 24.08.02, 00:14 :) Odpowiedz Link Zgłoś