Gość: Vika IP: *.ewave.at 01.08.02, 12:05 Wyslalam ci juz drugi list.Dostales?Czekam na odpowiedz:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no właśnie Re: do Bukowskiego IP: *.talnet.pl 01.08.02, 13:54 Ja też czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 vika. poszlo;))) tenkju:) 01.08.02, 13:56 a kto ty jestes no wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: O co wam chodzi? IP: *.ewave.at 01.08.02, 14:09 Kto ma byc ten"kto ty jestes"?Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: O co wam chodzi? 01.08.02, 14:10 Gość portalu: Vika napisał(a): > Kto ma byc ten"kto ty jestes"?Ja? kto ty jestes czyli no wlasnie czyli niewierna czylli wierna jasne? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: O co wam chodzi? IP: *.ewave.at 01.08.02, 14:20 kwik napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Kto ma byc ten"kto ty jestes"?Ja? > kto ty jestes czyli no wlasnie czyli niewierna czylli wierna > jasne? :)))) Czy wyscie powariowali???????????ja z wierna od zarania dziejow tego forum mam na pienku i koty z nia dre jak cholera!!!!podobnie jak z tymi idiotami skwarka,lechita innymi.A Mario 2 mi w tym pomaga jak moze...to sa kalumnie.Obrazilam sie:-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik vika 01.08.02, 14:43 rozpacz po chomiku odebrala ci rozum? czy post podpisany jako: "no własnie" nadany z talnet.pl jest twojego autorstwa? nie jest. wiec nie o ciebie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a o kogo Re: vika IP: *.talnet.pl 01.08.02, 15:06 kwik napisała: > rozpacz po chomiku odebrala ci rozum? czy post podpisany jako: "no własnie" > nadany z talnet.pl jest twojego autorstwa? nie jest. wiec nie o ciebie chodzi. > No właśnie, to o kogo chodzi, jak nie o właśnie, anie nie o wierną, ani nie a propos. Muszę się tym zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik costamcostamcostam 01.08.02, 15:08 tak, to jest najlepsze zajecie dla ciebie. owocnej inwigilacji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: costamcostamcostam IP: *.talnet.pl 01.08.02, 15:21 kwik napisała: > > tak, to jest najlepsze zajecie dla ciebie. owocnej inwigilacji. > pozdrawiam Nic już nie rozumiem z tego. Chyba czas stąd zwiewać. Pozdrawiam wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: costamcostamcostam 01.08.02, 15:22 i o to chodzi. tzn. o to , ze nie chodzi o zrozumienie. ani nawet o chodzenie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a propos Re: do Bukowskiego IP: *.talnet.pl 01.08.02, 14:21 a kto to jest wierna? Odpowiedz Link Zgłoś