Dodaj do ulubionych

Tylko (B)ukowski nas moze uratowac...

IP: *.ewave.at 06.08.02, 08:11
Witam depresyjnie,goraczkowo,ponuro i d(r)eszczowo.Mamy wtorek,pogode
paskudna a ja mam katar i grypke.W tej sytuacji,tylko seks a ekspertem na tym
forum jest Buki.No to biez sie kochany do roboty i zacznijmy sie seksyc
zbiorowo i intensywnie bo w takiej depresji wytrzymac sie nie da a do lykendu
daleko.Dzisiaj sie wieszamy zbiorowo na szyi eksperta.Zna sie na golych
babach.W takim razie nie dbamy o toalety i uprawiamy w bagnie naturyzm.Szmaty
won!!!!:-)
Obserwuj wątek
    • lalka74 Re: Tylko (B)ukowski nas moze uratowac... 06.08.02, 08:15
      Czesc Vika - a u mnie piękna pogoda, tylko mnie głowa trochę pobolewa. Ale
      pozdrawiam radośnie i życzę zdrowia. :)))
    • lyche1 Re: Droga Viko muszę Cię rozczarować 06.08.02, 08:19
      Właśnie wczoraj zaczęłam dyskretnie i jak na kobietę przystało delikatnie
      podrywać Ydoriusa. I w przedbiegu speszył go Bukowski. Nie mam do niego żalu
      ale on chyba się wypalił( sam nawet o tym napomknął)
      • Gość: Vika Re: Droga Viko muszę Cię rozczarować IP: *.ewave.at 06.08.02, 08:23
        lyche1 napisaýa:

> Właśnie wczoraj zaczęłam dyskretnie i jak na kobietę przystało delikatnie
        > podrywać Ydoriusa. I w przedbiegu speszył go Bukowski. Nie mam do niego żalu
        > ale on chyba się wypalił( sam nawet o tym napomknął)
        Buki jest niezniszczalny i ponadczasowy.Niejeden ojciec licznego potomstwa moze
        sie od niego uczyc.Jak tu wpadnie to zrobi porzadki po swojemu.Zobaczysz.On
        mial tylko przejsciowy kryzys:-)
        • lyche1 Re: Droga Viko no to się nie wcinam 06.08.02, 08:28
          Zresztą umysł mój jest całkim zawładnięty nadchodzącym urlopem.
          Na domiar złego w pracy mam chwilowy przestój nie bardzo wiem czym ręce zająć
          by ten czas jakoś szybciej płynął.
          • Gość: Vika Re: Droga Viko no to się nie wcinam IP: *.ewave.at 06.08.02, 08:32
            lyche1 napisaýa:

> Zresztą umysł mój jest całkim zawładnięty nadchodzącym urlopem.
            > Na domiar złego w pracy mam chwilowy przestój nie bardzo wiem czym ręce zająć
            > by ten czas jakoś szybciej płynął.
            Widzisz,widzisz??????To Ty sie wypalilas i wtej sytuacji tylko on moze poprawic
            nam libido.Ja tez sie wypalilam:-)potrzebuje Swirtualnej podpory a seks podobno
            rozladowuje napiecia:-)
            • lyche1 ReVika nie oczekuj, że zacznę Cię podrwać 06.08.02, 08:39
              Za stara jestem na takie numery. Pozdr.
              • Gość: Vika Re: ReVika nie oczekuj, że zacznę Cię podrwać IP: *.ewave.at 06.08.02, 08:50
                lyche1 napisaýa:

> Za stara jestem na takie numery. Pozdr
                Co za stara!Moja babcia wybierala sie za maz po raz drugi gdy miala 86 lat a
                moj niedoszly dziadek umarl dwa dni przed slubem.To udawadnia,ze nigdy na te
                rzeczy czlowiek nie jest za stary:-)))))
    • bukowski27 vika... 06.08.02, 09:19
      to to sie nazywa lobbing;)))))) kurcze.. jakbys byla w stanie zalatwic moje wsi
      dostep do morza;))))))) ale prawda jest taka ze jestem osowialy... i nic na to
      nie poradze... kbiety to juz mnie nie kreca... teraz duzo maluje... wiersze
      pisze... liscie zbieram... takie tam...chcesz porozmawiac o wrazliwosci duszy
      ludzkiej?
      • Gość: Vika Rany boskie !!!Bukos! IP: *.ewave.at 06.08.02, 09:28
        bukowski27 napisaý:

> to to sie nazywa lobbing;)))))) kurcze.. jakbys byla w stanie zalatwic moje
        wsi
        >
        > dostep do morza;))))))) ale prawda jest taka ze jestem osowialy... i nic na
        to
        > nie poradze... kbiety to juz mnie nie kreca... teraz duzo maluje... wiersze
        > pisze... liscie zbieram... takie tam...chcesz porozmawiac o wrazliwosci duszy
        > ludzkiej?
        >
        • Gość: Vika Re: Rany boskie !!!Bukos! IP: *.ewave.at 06.08.02, 10:00
          Go?? portalu: Vika napisaý(a):

> bukowski27 napisaý:
          >
          > > to to sie nazywa lobbing;)))))) kurcze.. jakbys byla w stanie zalatwic moj
          > e
          > wsi
          > >
          > > dostep do morza;))))))) ale prawda jest taka ze jestem osowialy... i nic n
          > a
          > to
          > > nie poradze... kbiety to juz mnie nie kreca... teraz duzo maluje... wiersz
          > e
          > > pisze... liscie zbieram... takie tam...chcesz porozmawiac o wrazliwosci du
          > szy
          > > ludzkiej?
          > >
          • bukowski27 vika... tosz jajusz normalnie 06.08.02, 10:11
            od miesiaca osowialy jestem... nie jem nie spie... ni epije... (o wlasnie...
            zwlaszcza nie pije!!!). jak ja mam nie byc osowialy???
            • Gość: Vika Re: vika... tosz jajusz normalnie IP: *.ewave.at 06.08.02, 10:35
              bukowski27 napisaý:

> od miesiaca osowialy jestem... nie jem nie spie... ni epije... (o wlasnie...
              > zwlaszcza nie pije!!!). jak ja mam nie byc osowialy???
              >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka