vei 18.07.05, 15:10 czy to normalne Waszym zdaniem, kiedy Wasz mąż (chłopak) chodzi przynajmniej 2 razy w tygodniu na piwo z kolegami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: czy to normalne 18.07.05, 15:13 wg mnie raczej nie,moze ma poczatki problemu alkoholowego? Odpowiedz Link Zgłoś
chickita Re: czy to normalne 18.07.05, 15:17 Nie bardzo. Raz na jakis czas to nawet wskazane, ale 2 razy w tyg to nie jest normalne. Moze się nudzi i nie ma co z sobą zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
drak62 Re: czy to normalne 18.07.05, 16:48 To że wychodzi 2 razy w tygodniu nie jest jescze problemem. Problemem może być to że 2 razy w tygodniu pije. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: czy to normalne 18.07.05, 15:22 Nie wiem. Ja bym się wkurzyła. Dwa razy w tygodniu to może, ale ze mną :D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: czy to normalne 18.07.05, 15:23 Ekhm... Ja sama chodzę na piwo (szeroko pojęte) ze znajomymi przynajmniej dwa razy w tygodniu, więc zasadniczo owszem, wydaje mi się to normalne. Mój facet, jak mniemam, też chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: czy to normalne 18.07.05, 15:26 To zależy, czy "wyskakuje na piwko" na dwie godziny, czy wraca nad ranem narąbany w cztery mikołaje. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood idx z nim do lekarza 18.07.05, 15:29 nienormalne -powinien 2 razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: idx z nim do lekarza 18.07.05, 15:30 wiem , no comments, jest zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Dwa razy w tyg.na pow.dwa piwka myślę,że jest o'k 18.07.05, 15:32 Ale, więcej to już może być zaczątek alkoholizmu, albo też ma gdzieś Wasz związek. Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: Dwa razy w tyg.na pow.dwa piwka myślę,że jes 18.07.05, 15:34 jesli te piwa trwaja od tuz popracy do 11 wieczorem? to tez ok? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Dwa razy w tyg.na pow.dwa piwka myślę,że jes 18.07.05, 15:36 ok. rekompensują mu piekło w domu Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: Dwa razy w tyg.na pow.dwa piwka myślę,że jes 18.07.05, 15:38 nie wiem jak ma w domu, wiec sie nie wypowiadam, chodzi mi o sam fakt czestych wyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
sagis I tak głupio sam sprowadza się do alkoholizmu?:))) 18.07.05, 15:47 A, później na żonę będzie zwalał winę, że to przez nią stał się alkoholikiem:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Dwa razy w tyg.na pow.dwa piwka myślę,że jes 18.07.05, 15:36 Trochę za długo, też bym była zła. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Dwa razy w tyg.na pow.dwa piwka myślę,że jes 18.07.05, 16:06 Nie wszyscy są domatorami. Nie wraca zbyt późno do domu, ale jeśli regularnie upija się, to źle. Nie ma hamulca. Może ma ostatnio jakiś większy stres w pracy? Nie jest to dobry sposób na rozładowanie stresu, ale sporadycznie, to jeszcze nie jest źle. Lepiej, jak pójdzie z kumplami np. na bowling, rower, albo siłownię. Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: Dwa razy w tyg.na pow.dwa piwka myślę,że jes 18.07.05, 16:11 wyjscia z kolegami nie po to zeby sie upic popieram w calej rozciagłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: czy to normalne 18.07.05, 15:47 Normalne. Chyba że są to całonocne balangi. Zwykłe spotkania towarzyskie to przecież nic złego. Jeszcze by tego brakowało, żebym mu tego zabraniała:/ Sama spotykam się 2, 3 razy w tygodniu z koleżankami, wprawdzie nie na piwo, bo nie lubię, ale to akurat nie ma znaczenia. A przeciwniczki takich męskich spotkań niec od razu nałożą swoim facetom łańcuch albo zrobią grafik gdzie i w jakich godzinach ma przebywać. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: czy to normalne 18.07.05, 15:50 no nie wiem czy tak do konca masz rację....w takie popijanie szybko mozna sie wciagnąć,po za tym 2x w tyg z kumplami o czym mozna gadac,2x razy w miesiacu to moze tak..ale tak jak on,to nie wiem czy to idzie w dobrym kierunku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: czy to normalne 18.07.05, 16:02 A o czym można gadać z kimś, kogo się widuje codziennie? :) Z babskiego punktu widzenia - sama muszę się spotykać z moimi przyjaciółmi i znajomymi często, bo taka moja natura. Chodzimy na piwo, i owszem. Mój facet też chodzi ze swoimi przyjaciółmi. I na mecze chadza, a nawet jeździ po Europie. Nie zamierzam go powstrzymywać, bo wtedy musiałabym mój własny tryb życia zmienić też. A nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: czy to normalne 18.07.05, 15:58 wszyj mu esperal jak bedzie spał i po problemie:)) a powaznie to pogadaj z nim o tym ze ci sie to nie podoba i powiedz ze ty bedziesz mu kupowała te piwa tylko niech pije w domu bo widze że samo picie nie jest dla ciebie problemem tylko te wyjscia cie niepokoją... Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: czy to normalne 18.07.05, 16:00 mnie to akurat i picie i przesiadywnaie z kolegami podejrzanej reputacji sie nie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: czy to normalne 18.07.05, 16:01 co sni sie wydaje ze masz nie lada kłopot:> Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: czy to normalne 18.07.05, 16:03 to akurat nie moj klopot, ja takiego zachownia bym nie tolerowala, zastanawiam sie tylko, czy ja jestem zbyt radykalna i dlatego pytam, co Wy o tym sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: czy to normalne 18.07.05, 16:06 no to jak nie masz problemu to po co nam tyłek zawracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vei Re: czy to normalne 18.07.05, 16:12 jestem ciekawa co myslicie, bo moze ja jestem juz stara i nie rozumiem mlodych:) mam taka znajoma pare i gdy widze, jak oni zyją, to przecieram oczy Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: czy to normalne 18.07.05, 16:13 Dlaczego? Ja nie wiem, czy to kwestia wieku... Polemizowałabym :) Każdy ma swoje upodobania i potrzeby, jak się para dogaduje, to jest ok. Naprawdę nie muszą poświęcać całego czasu wyłącznie sobie. Zresztą już mój przypadek opisałam powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: czy to normalne 18.07.05, 16:14 aaaaaaaaaaaa to co innego:-) w kazdym razie ja juz sie wypowiedziałam,ja bym sie na cos takiego nie zgodziła i wcale tu nie chodzi jak tam ktos napisał o załozenie smyczy czegos tam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: czy to normalne 18.07.05, 16:03 Zresztą.. w udanym związku chyba znaczna część życia towarzyskiego powinna być wspólna.. Choć mnie samej ciężko byłoby zrezygnować z damskich wypadów:) Ale raz w tygodniu mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx1974 Re: czy to normalne 18.07.05, 16:18 nie to nienormalne. Normalny facet chodzi 3 razy w tygodniu na piwo z kumplami i raz na dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: czy to normalne 18.07.05, 18:14 jasne ze to normalne :-) kazdemu coś nalezy sie od życia :-) a kto stawia to piwo??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś