oczkoblue4 21.07.05, 15:22 wiem ze to nie ten pokoj ale moze mi tu pomoze ktos szukam szkoly policealnej lub studium w katowicach kosmetycznych itp znacie jakies dobre?bo szukam i nic:(pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena575 Re: katowice... 21.07.05, 15:39 Wrzuć w wyszukiwarce "policealne studium kosmetyczne Katowice". Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
oczkoblue4 Re: katowice... 21.07.05, 15:59 owszem sa ale zawsze jak czytam na forum maja wady a ja szukam sprawdzonej kto chodzil czy cos :( Odpowiedz Link Zgłoś
whoever007 Re: katowice... 21.07.05, 18:40 w bytomiu jest. moja kolezanka z liceum je ukonczyla i bardzo je sobie chwalila. niestety, od paru lat nie mam z nia kontaktu, wiec nie wiem czy pracuje jeszcze w zawodzie. wiem, ze zaraz po ukonczeniu szkoly pracowala w tym samym zakladzie, w ktorym odbywala praktyki. egzaminy wstepne i w trakcie nauki do najtrudniejszych chyba nie nalezaly. ale juz musisz dowiedziec sie sama. a w katowicach to nie wiem, sprawdz w zakladzie doskonalenia zawodowego , oni cos takieo mieli. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś