27.07.05, 21:49
Wlasnie wrociałam z kina. Ogladałam horror . Jestem sama w domu i teraz sie
boje :((
Obserwuj wątek
    • mada1001 Re: :(( 27.07.05, 21:50
      jaki?
    • dziewczynazbagien Re: :(( 27.07.05, 21:51
      a o czym był?
      • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 21:53
        Ja kiedy ogldałam "Ring" ( to o tej kasecie co jak się ją ogląda to telefon
        dzwoni...) i akurat oglądałam moment co jakieś tam ludziska oglądali tą kasete
        i zadzwonił w tym momencie mój telefon ... no nie odebrałam oczywiście:) I też
        bylo już ciemno i zimno na dworze;)
        • mada1001 Re: :(( 27.07.05, 21:54
          czy ten film był o małych dzieciach?...takie sa najgorsze...brrr
          • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:01
            Mówisz o "Ringu"?? Niee ten film jest o jednej małej dziewczynce, co ją w
            studni zamurowali i jakiś tam film był nakręcony, i jak się ten film skończyło
            oglądać, to dzwonił telefon, i mówiono,że za 7 dni umrzesz no i po 7 dniach z
            TV wychodziła ta dziewczynka i ludzie umierali (z przerażenie chyba bo jakoś
            tak nieapetycznie wyglądali:)) i okazało się, że żeby uniknąć śmierci
            trzebabyło skopiować tą kasete.
            • mada1001 Re: :(( 27.07.05, 22:05
              acha to ja wiem co to Ring...a czy ktos widział "Statek Widmo"?...omało w
              portki nie narobiłam...
              • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:09
                Kurcze mialam na kompa ale sie zawieszał;( widziałam tylko jak ich
                poprzecinało;)
                • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:11
                  okropne... ale tylko pierwsza czesc, bo juz jest ich az 3.
                  • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:19
                    Ja oglądałam najpier japońską a później amerykańską i muszę powiedzieć, że
                    japonska bardziej trzyma klimat:) amerykańska jest tandetna, chociaż to prawie
                    to samo;)
                    A II i III częście nie widziałam bo nie miałam okazji. A oglądałyście "Krąg"???
                    • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:21
                      uh, nie wiem, bo jestem troche dalej... po angielsku tak samo? o czym byl?
                      • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:22
                        A jak jest "Ktąg" po angielsku coś na g albo t????
                        • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:26
                          krag, powinno byc chyba "circle", ale kto ich tam wie...
                          "saw" bylo tez dobre.
                          • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:28
                            taa saw bylo dobre, dawało do myslenia
                            • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:30
                              O czym??? powiedzcie bo ja jak zwykle nie wiem o czym,;( Ale jestem zacofana:)
                              • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:31
                                tez sie pomieszalam teraz, o co nam teraz chodzi:P ??
                                • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:33
                                  Ja pytałam czy widziałyście The grudge, sweetsusana czy teksańska masakre bo
                                  facet zabil 34 osoby;) A Ty dodałaś do list saw czy jakos tak czyli chodzi o
                                  wszystko:) Wiecrecenzje z saw poprosze bo nie widzialam a moze widziałam a o
                                  tym nie wiem:)
                                  • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:36
                                    saw: koniecznie zobacz. koniec mnie wystraszyl. jest naprawde dobry film. ale
                                    nie chce duze mowic, lepszy efekt!
                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:36
                                    saw - pokazuje o tym ze czlowiek bardzo chce zyc. i zrobi wszystko zeby
                                    przezyc. zajebisty film. nie jest straszny bardziej psychologiczny. polska
                                    nazwa piła
                                    • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:39
                                      Uuu lubię takie:) psychologiczne:) kiedyś mi Darek nie chciał pokazać jakiegoś
                                      tam o narkomanach. bo powiedział, ze będę skołowana pół dnia chodziła i mi
                                      zryje banie ten film;) aler ja i tak go obejze:)
                                      • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:40
                                        moze to chodziło o rekium dla snu kurde nie wiem jak to sie pisze . zajebisty
                                        film
                                      • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:40
                                        jak obejzysz, napisz nam jaki tytul!
                                        • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:41
                                          ale co ?

> jak obejzysz, napisz nam jaki tytul!
                                        • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:42
                                          Requiem dla snu czy jakos tak:) Kurcze ale wy wiecie o co mi chodzi:) To ten
                                          film:) Dobrze że wiedziałaś co mam na myśli bo znowu nie wiedziałabym co
                                          oglądać ... poszłabym do wypożyczalni i zaczeła tłumaczyć "O narkomanach..." a
                                          ten by mi z "Dziecmi z dworca Zoo " wsykoczył ... zabilabym się chyba:P
                                          • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:43
                                            oj, ale ja mam znowu diabelski problem. zobacz czy na cd bedzie angielski
                                            tytul,ok?
                                            • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:45
                                              to nie byla mohja plyta:(
                                              • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:46
                                                Hmmm może są jakieś stronki gdzie sa oryginalne tytuly i nasze polskie????
                                                • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:48
                                                  chyba bedzie trzeba poszperac tu i tam...
                                                  • elutka_111 MAM!!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 22:49
                                                    tytuł REQUIEM DLA SNU
                                                    tytuł oryginalny Requiem for a Dream
                                                    www.gutekfilm.com.pl/requiem-dla-snu/czolowka.htm
                                                  • sweetsusana Re: MAM!!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 22:50
                                                    najlepsze jest ostatnie 30 min filmu
                                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:49
                                                    www.google.pl/search?hl=pl&q=requiem+dla+snu+angielski+tytu%C5%82&lr=
                                                  • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:50
                                                    dzieki wam!!! nie ma to jak sympatyczna konwersacja z sympatycznymi
                                                    dziewczynami!!!
                                                  • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:53
                                                    No wiesz ... swój do swojego ciągnie;) I wrogów mamy tych samych "Wróg, a wróg,
                                                    ale swój, mój, nasz ... na własnym (czymś tam) wyhodowany;)" Mówię o ukochanej
                                                    dobrejżonie, wpedzającej nas, zwykłe, szare kobiety w mega kompleksy;)
                                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:54
                                                    a jakie tam zwykłe;)) ona nie oglada takich filmow jak my :)) to my jestesmy
                                                    kul nie ona ;))
                                                  • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:56
                                                    100% racji. dzis ide juz spac. zycze Wam dobrej nocy!!
                                                    do jutra, zobaczymy, czy nam przybylo wrogow, hihi!!
                                                    dzieki za informacje!!
                                                    pozdrawiam, pa!
                                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:56
                                                    dobrej nocy :)) papa
                                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:56
                                                    moj chlopak wlasnie pojawil sie na gg. byl ze mna w kinie i musial jechac do
                                                    domu bo jutro do pracy a ja sama zostalam . glupak jeden
                                                  • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:58
                                                    Dobranoc :) Miłych snów, a nie koszmarów ... i policzymy jutro wroców;)
                                                    załozymy watek "wrogowie wpisywac się :D"
                                                  • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:59
                                                    na 100% zakladamy. dobranoc, Wam tez milych snow!
                                                  • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:59
                                                    I chłopak zamiast iść spać na gg wszedł;) hihi
                                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 23:00
                                                    no wlasnie ...grrrrrrrrrrr
                                                  • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 23:01
                                                    No ale to dobrze!!! martwi się pewnie, czy z Tobą ok;) czy Ci pikawa po filmiku
                                                    nie wysiadła;)
                                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 23:02
                                                    heheh no na bank lol :)) ide spac pozdrawiam. :)) Dobranoc
                                                  • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 23:05
                                                    A dobranoc dobranoc :):)))))
                                            • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:45
                                              hm :((
                                              • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:48
                                                requiem for Dream angielski tutuł;))
                                                • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:50
                                                  kochana, dzieki, dzieki. widze, ze jutro nie bede spala:))
                                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:51
                                                    ale to reqem nie jest bardzo straszny. jest poruszajacy pokazuje jak czlowiek
                                                    potrafi sie upodlic i ponizyc.
                                                  • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:52
                                                    ok, lubie takie filmy.
                                                  • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:52
                                                    :))
                                • mada1001 Re: :(( 28.07.05, 07:47
                                  ijee jak sie dziewczyny zakreciły..lubie jak nie wiadomo o co chodzi hihi
                      • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:23
                        a teksanska masakra pila mechaniczna? brrrrrrrrrrrrrrrrrrr tez na faktach
                        czytalam o tym gosciu w necie podobno zamordowal lacznie 34 osoby brrrrrrrrrrrrr
                        • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:26
                          O kutwa ... no oglądałam. ale jak oni to policzyli?????A "Krąg" to było "The
                          grudge" czy jakoś tak:)
                          • elutka_111 No ... i klapa:) 27.07.05, 22:28
                            Bo "Krąg" to chyba to samo co "Ring" a ja nie mówie o kręgu tylko o "Klątwie"
                            czy cos w tym stylu; ale mam prawo nie wiedzieć, bo nie ogladałam, bo się komp
                            zawiedzal:D
                          • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:29
                            a to nie widzialam. mowisz o "saw", czy o tej masakrze?
                            • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:31
                              saw czyli po polsku PIŁA film mowił o tym jak bardzo człowiek chce zyc. A
                              teksanaska masakra to byla masakra.....
                          • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:30
                            klatwa . policzyli no pewnie szczatki znalezli... Straszne co sie dzieje na
                            tym swiecie
                            • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:30
                              uh, musze to zobaczyc
                            • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:32
                              teksanska masakra jest napawde straszna. jeszcze caly czas myslisz o tym ze to
                              na faktach . czytalam ze ta dziewczyna ktora przezyła dopiero po 30 latach
                              zaczela mowic jak to bylo naprawde. Film jest porazajacy
                              • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:34
                                sciagam zaraz, albo biegne jutro wypozyczyc...
                              • elutka_111 Re: :(( 27.07.05, 22:35
                                Po 300 latach ... i tyle czasu to w sobie dusiła??? I nie sfiksowała?? Ja
                                pofiksowana po zobaczeniu chodziłam a co dopiero po przeżyciu czegoś
                                takiego ...No i na końcu filmu pokazali pogrzeb tych policjantów...
                • mada1001 Re: :(( 28.07.05, 08:13
                  elutka_111 napisała:

> Kurcze mialam na kompa ale sie zawieszał;( widziałam tylko jak ich
                  > poprzecinało

oj poprzecinało poprzecinało...polecam ...zobacz do konca ...koncówka
                  zaskakujaca..
                  • stern.stern Re: :(( 28.07.05, 19:40
                    ale sie juz odkrecilysmy :)) tu jest wesolo!
    • goracykubek Re: :(( 27.07.05, 21:59
      musisz sobie znaleźć samego...
      • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:04
        "amitywille" brrrrrrrrrrrrrrr
      • sweetsusana Re: :(( 27.07.05, 22:04
        amityville miało byc czy jakos tak . podobno na faktach o nawiedzonym domu
        brrrrrrrrrr
        • mada1001 Re: :(( 27.07.05, 22:06
          współczuje...tez zawsze po takim filmie nie moge w nocy spać..i mam pózniej
          wybujała wyobraznie i widze rózne rzeczy...
          • stern.stern Re: :(( 27.07.05, 22:08
            dla mnie "cube" byl okropny, buh...
    • diabelnyamator Re: :(( 28.07.05, 19:43
      A ja ostatnio już nie oglądam horrorów, bo mnie nudzą...
      • sweetsusana Re: :(( 28.07.05, 20:08
        > Nudzą Cie bo sie nie wczuwasz ....

A ja ostatnio już nie oglądam horrorów, bo mnie nudzą...

• diabelnyamator Re: :(( 28.07.05, 20:12
          sweetsusana napisała:

> > Nudzą Cie bo sie nie wczuwasz ....
          >
          >
          > A ja ostatnio już nie oglądam horrorów, bo mnie nudzą...
          >
          >
          >
          > Nudzą mnie, bo są wtórne i nie mogę się wczuwać, skoro w połowie filmu wiem o
          co chodzi. Brak zaskoczenia. Min nie obejrze Amytiville, no bo ile razy można
          oglądać o domu, w którym straszy....
          • elutka_111 Do diabelnyamator:) 28.07.05, 20:39
            A o czym ty zrobiłbyś horrora:>
            o strasznych bagnach, o potworach, o gadajacych myszkach :D hę:>
            • stern.stern do elutka_111 28.07.05, 20:47
              hey, hey :)) tez nie spalam, okropny upal u nas. a ty ogladalas juz "memento",
              wspanialy film. i zobacz sobie "the machinist", bedzie chyba "maszynista", tez
              baaaardzo dobry film!
              • elutka_111 Re: do elutka_111 28.07.05, 20:50
                Tylko, że ja nie mam możliwości zza boardzo oghlądać :( Na kompie odpada, bo
                płytki sie zacinają, a za mało mam miejsca, żeby przekopiować, a na DVD jeszcze
                ich chyba nie ma, więc musze wegetować oglądając powtórki seriali ;(((((((
                • stern.stern Re: do elutka_111 28.07.05, 20:52
                  maszynisty nie ma jeszcze, myslisz? wlasnie wypozyczylam, no ale troche dalej
                  jak polska, zobacz. moze jest?
                  • elutka_111 Re: do elutka_111 28.07.05, 20:57
                    Maszyniste mam pożyczyć mówisz;) hmmm ja tam wole mojego darka :D A tak
                    powaznie to się rozejżę;)
          • sweetsusana Re: :(( 28.07.05, 20:55
            a saw?
            • stern.stern Re: :(( 28.07.05, 20:56
              ze co? napewno jest na dvd, to chyba nie az taki nowy film. widzialas memento?
              wspanialy!
    • kobieta_na_pasach zjedz glowke czosnku btxt 28.07.05, 19:45

• sweetsusana Re: zjedz glowke czosnku btxt 28.07.05, 20:13
        Ale ja juz sie nie boje
        • kobieta_na_pasach Re: zjedz glowke czosnku btxt 28.07.05, 20:18
          sweetsusana napisała:

> Ale ja juz sie nie boje

ano tak ,to bylo przeciez wczoraj:)
          • stern.stern do sweetsusana 28.07.05, 20:22
            hey, hey. requiem for a dream juz mam. na dniach zobacze! znasz "the
            machinist", pare dni temu oglodalam, bardzo dobry. tez raczej psychologia niz
            horror.
            • elutka_111 Re: do sweetsusana 28.07.05, 20:38
              Hehe i jak naszej słodkiej susanie sie spało po srrrrasznym filmie;) Bo mnie
              niby ok, ale miałam wzdęcia bo przeżarłam się brzoskwiń :P
              • sweetsusana Re: do sweetsusana 28.07.05, 20:58
                A dziekuje ;))dobrze sie spało ;)) posprzatałam troche w mieszkaniu i bylam
                taaaakaaa zmeczona ze padłam nie myslac o niczym lol ;))
            • sweetsusana Re: do sweetsusana 28.07.05, 20:56
              a to jest w kinach ??? czy na dvd?
              • stern.stern Re: do sweetsusana 28.07.05, 20:58
                saw byl pol roku temu u nas, napewno tez jest u was, na dvd na 100%
                • stern.stern elutka 28.07.05, 20:58
                  dobrazona jest, zobacz!!
                  • elutka_111 Re: elutka 28.07.05, 21:03
                    No wiem wiem i już ręce zacieram, ale u mnie zaczyna się burza więc za długo
                    czuję nie posiedzę :(((((((
                    • stern.stern Re: elutka 28.07.05, 21:07
                      a co burza do pokoju wpadnie? cos nie zrozumialam, ale nic. jutro sie spotkamy?
                      • elutka_111 Jestem!!! 28.07.05, 21:13
                        Ja u burze raczej niwe siedzę przy kompie i nie gadam przez koma;) i własnie mi
                        prąd odcięli ale już go mam:)
                        • stern.stern Re: Jestem!!! 28.07.05, 21:16
                          a ja jak bylam malutka, to zdejmowalam kolczyki, hahahaha
                          • elutka_111 Re: Jestem!!! 28.07.05, 21:18
                            Bałaś się o uszka:>
                            • stern.stern Re: Jestem!!! 28.07.05, 21:20
                              jasne, nie mialabym czym wpuszczac i wypuszczac, :PP
                • sweetsusana Re: do sweetsusana 28.07.05, 21:32
                  a gdzie mieszkasz ?
                  :)
                  • stern.stern Re: do sweetsusana 28.07.05, 21:32
                    kto, ja?
                    • sweetsusana Re: do sweetsusana 28.07.05, 21:35
                      stern.stern napisała:

No tak bo napisałas ze u was juz jest a w polsce jeszcze nie ma ;) czy jakos
                      tak nie chce mi sie szukac :)

> kto, ja?
                      • stern.stern Re: do sweetsusana 28.07.05, 21:36
                        w wiedniu. wiec nie tak daleko, dlatego mysle, ze i w polsce musza byc te filmy
                        juz. a ty z kad? moze mam niedaleko ciebie rodzine?
                        • sweetsusana Re: do sweetsusana 28.07.05, 21:39
                          :)) mam we Wiedniu znajomego tez pochodzi z Polski mieszka tam z matka. Ja
                          jestem POznanska pyra :))
                          • stern.stern Re: do sweetsusana 28.07.05, 21:41
                            po pierwsze: moja rodzina z wroclawia. po drugie: styx to mozliwy maz dobrej
                            zony. zobacz na forum: oto moje zdjecie, tam sie dobrazona przedstawia, super
                            zabawa.
                          • elutka_111 Re: do sweetsusana 28.07.05, 21:43
                            Ooo ja też z Wielkopolski jestem;) Z Ostrowa Wielkopolskiego;))))))
    • stern.stern Re: :(( 28.07.05, 21:21
      nudna ta zona, nic nie daje nam na pokarm, eh...
    • elutka_111 Re: :(( 28.07.05, 21:21
      Napisałam dobrej żonie, naszej ukochanej forumowiczce, żeby podała nam tego
      mężusia a my go znokautujemy (w odpowiedzi no to, co napsiala że on mocno bije)
      i chyba się biedulka wystraszyła :D
      • stern.stern Re: :(( 28.07.05, 21:22
        chyba sie na nia pogniewam, nie ma z kim "inteligentnie" podyskutowac. dawaj
        tego chlopa!!!
    • styx22 Re: :(( 28.07.05, 21:23
      Witam na forum:))))))Będę tutaj zagladał ile wlezie:)))Pozdrawiam :))))
      • mamba30 Re: :(( 28.07.05, 21:23
        hejka, miło nam, hmmm... tak myślę :)
      • stern.stern styx22 28.07.05, 21:24
        moment, my czekamy TYLKO na meza dobrejzony!!!!
        • elutka_111 a może... 28.07.05, 21:27
          to był mąż dobrej zony??? tylko dlaczego nie ma imienia np. dobrymąż albo
          złymąż:)????
          • stern.stern Re: a może... 28.07.05, 21:28
            hey styx22 wracaj!!!!!!!!!! cos musimy wyjasnic!!!
        • mamba30 Re: styx22 28.07.05, 21:31
          stern, nie doczekamy się przeciez :)
          • stern.stern Re: styx22 28.07.05, 21:32
            oj, ale ja mam taka ochote, nie wiem gdzie mam teraz moja energie uziemnic?!!
            • elutka_111 Re: styx22 28.07.05, 21:34
              Hmmm trza isć w pole sie wkrzyczeć ;((( a ja już tak się cieszyłam;(((((
              • stern.stern Re: styx22 28.07.05, 21:35
                ja nie mam pola, buuuuu!
            • domina19 Re: styx22 28.07.05, 21:35
              to wsadz dwa palce do kontaktu moze...:)
              • sweetsusana Re: styx22 28.07.05, 21:38
                a ja nie w temacie. jestem buu
                • elutka_111 Już ... 28.07.05, 21:41
                  Widzisz, piszemy galopującym pędem a mnie sie komp wiesza;(
                  Obecnie zastanawiamy się czy koles styx nie jest mężem dobrej żony, bo ona na
                  innym watku napisała, że mamy nie być se stern za mądrem bo ona go na nas naśle
                  i że on mocno bije;) Na to my, żeby go dawała a my go znokautujemy i w tym
                  momencie na tym wątku pojawiał się styx i napisał, ze będzie tu częstym gościem
                  czy jakoś tak:)
                  Co Ty na to???:)
                  • sweetsusana Re: Już ... 28.07.05, 21:44
                    telenowele mozna z tego nakrecic :)) lol Uciekam. Wypijemy sobie z kumpeka
                    piwko i obejrymy filmik dzisiaj kupilam `Dogme w gaziecie był :))) Pozdrawiam
                    bawcie sie dobrze pa pa ;))
                    • elutka_111 Re: Już ... 28.07.05, 21:45
                      Mam nadzieje, że do jutra;)))
                      Pozdrawiam miłego picia:)
                      • stern.stern Re: Już ... 28.07.05, 21:58
                        hey, wroc jutro:))
    • anahella Re: :(( 28.07.05, 21:43
      sweetsusana napisała:

> Wlasnie wrociałam z kina. Ogladałam horror . Jestem sama w domu i teraz sie
      > boje :((

Skoro az takie wrazenie, to pewnie nie byl to film zrealizowany za pieniadze
      polskich podatnikow. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka