rzulw 16.08.02, 05:09 No to zaczynamy, tam fakt miejsca brakło i rekor chyba padł w ilości postów :)))))))))) my tu czat[ :))) ] otworzylismy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Nowe bagienko IP: *.ewave.at 16.08.02, 05:15 No to czesc nam i chwala bagienna.Nie ma to jak stara wiara.Wiadomo:w bagnie nie ma takich durnych godzin jak 3,4,5,6,7...8 czasami jest... A dzisiaj mamy piatek i leje tutaj jak licho!Znowu Dunaj wyleje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Tu też pada 16.08.02, 05:21 u mnie tez leje czyli....we Wrocławiu a ten widok z okn to Helios:) A gdzie Ty jesteś ? O ! Enigma w radio leci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Tu też pada IP: *.ewave.at 16.08.02, 05:27 W Wiedniu.Blisko mamy.Blizej jak do Gdanska na przyklad:-)Wyslalam Ci juz maly "?"Masz?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw CIOTKI U MNIE SĄ ! 16.08.02, 05:53 Tak, mam zaraz Ci odpiszę , przylazły do mnie ( coś z tolerancją u mnie nie tak ...chyba) cioty i się migdalą ,krew mnie zalewa zaraz będą kórwa na dworze stać jak nie przestana .grrrrrrrrr ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: CIOTKI U MNIE SĄ ! IP: *.ewave.at 16.08.02, 05:58 A to poglady mamy jednakie.Wywal te holote za drzwi.Niech ida w cholere.Chcesz to ci tego przypalonego recznika pozycze.Czy ty nie mozesz im powiedziec jasno i po polsku co o nich myslisz?!To ja Ci pomoge!!!! O ZESZ TY JEDEN Z DRUGIM BEZJAJECZNY CYKUSIU !SPADAC ALE JUZ!TAKA WASZA W TA I SPOWROTEM ZQBYCZONA NATURA!!!!!O!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw CIOTKI rozsadzone 16.08.02, 06:04 na ale widzisz, interes nie mój, a te qrwy gejowskie bulą i nie mogę ich wypieprzyć bo się szefowi poskarżą i będę mu musiał złamać rękę.:)...... .....no rozsadziłem to tałatajstwo.... i teraz się tylko patrzą na kutasy za przeproszeniem w necie. Jejku co za świat przekręcony dostałaś list ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: CIOTKI rozsadzone IP: *.ewave.at 16.08.02, 06:08 rzulw napisał: > na ale widzisz, interes nie mój, a te qrwy gejowskie bulą i nie mogę ich > wypieprzyć bo się szefowi poskarżą i będę mu musiał złamać rękę.:)...... > .....no rozsadziłem to tałatajstwo.... i teraz się tylko patrzą na kutasy za > przeproszeniem w necie. > Jejku co za świat przekręcony > dostałaś list ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: CIOTKI U MNIE SĄ ! IP: *.ewave.at 16.08.02, 06:04 No sami powiedzcie ludkowie!!!!Niech tam trzecia plec robi sobie prywatnie co chce.Nic nam do tego ale oni sa straceni dla mojej plci i ich przeciwna mutacja dla plci mnie przeciwnej.I jak tu ich lubic? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw CIOTKI rozsadzone 16.08.02, 06:05 na ale widzisz, interes nie mój, a te qrwy gejowskie bulą i nie mogę ich wypieprzyć bo się szefowi poskarżą i będę mu musiał złamać rękę.:)...... .....no rozsadziłem to tałatajstwo.... i teraz się tylko patrzą na kutasy za przeproszeniem w necie. Jejku co za świat przekręcony dostałaś list ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: CIOTKI rozsadzone 16.08.02, 06:07 rzulw napisał: > spoko ja Ci wierzę, order masz załatwiony nie strażacki, ale forumowy na > przykład. > może być ? > a ja też się pomyliłem myślałem, że jesteś w Wawie ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Mowie Ci wywal na snieg i mroz... IP: *.ewave.at 16.08.02, 06:12 A mozemy pewnie i jeszcze dziewczyny nam pomoga jak sie dowiedza o co chodzi.Sport jest sport!A listu jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re:Mowie Ci wywal na snieg i mroz... 16.08.02, 06:33 wiesz, że my tu bajer już osiem godzin ucinamy ???????? dostałaś oba listy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Mowie Ci wywal na snieg i mroz... IP: *.ewave.at 16.08.02, 06:52 rzulw napisał: > wiesz, że my tu bajer już osiem godzin ucinamy ???????? > dostałaś oba listy ? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Odezwij się, żyjesz ? 16.08.02, 06:43 Żyjesz, czy "system" Cię zjadł ? :) napisz to pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Odezwij się, żyjesz ? IP: *.ewave.at 16.08.02, 06:53 rzulw napisał: > Żyjesz, czy "system" Cię zjadł ? :) > napisz to pomogę > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Odezwij się, żyjesz ? 16.08.02, 06:58 oki dostałem wiad. idź, odpocznij troszkę oczywiście nie zapomnij o barankach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Odezwij się, żyjesz ? IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 08:21 Dzien Dobry, Zycze milego dnia :-) Czy Wy wogole spicie czasami? :-) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Odezwij się, żyjesz ? 16.08.02, 08:25 Aaa dzień dobry ! no czasem śpimy... chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Nowe bagienko 16.08.02, 08:41 witajcie, nie chce Wam sie spac? bo mnie oczy szczypia... Vikus, dziekuje za list, kochana jestes, zaraz Ci odpisze... tylko troche popracuje ;-) Rany, 8 godzin siedzieliscie... Fajnie sie macie :-) Ja nie moge tyle, bo nie mam w domu stalego i zbankrutuje jak bede siedziec tyle ile chce :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw spanie 16.08.02, 08:45 Cześć anula73 ! ani spać mi się nie chce, ani gadać ! bo co na siłę będę.... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: spanie 16.08.02, 09:11 rzulw napisał: > Cześć anula73 ! > ani spać mi się nie chce, ani gadać ! > bo co na siłę będę.... > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: spanie 16.08.02, 09:13 rzulwie na ogół są powolne, więc się wolniej męczą, wolniej też spią przez co dłużej :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: spanie 16.08.02, 09:28 rzulw napisał: > rzulwie na ogół są powolne, więc się wolniej męczą, wolniej też spią przez co > dłużej :))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: spanie IP: *.ewave.at 16.08.02, 12:04 anula73 napisała: > rzulw napisał: > > > rzulwie na ogół są powolne, więc się wolniej męczą, wolniej też spią przez > co > > dłużej :))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: spanie 16.08.02, 12:17 o 8 obiecal czy o 8 wroci? ;-) Bo jak taki rzulw nie spi pare dni to moze potem musi tyle spac? Ps. dziekuje za list, zaraz sklece odp. :-) Jestes kochana, naprawde! Ps2. A Ty tez nie lubisz spac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: spanie IP: *.ewave.at 16.08.02, 17:01 anula73 napisała: > o 8 obiecal czy o 8 wroci? ;-) > Bo jak taki rzulw nie spi pare dni to moze potem musi tyle spac? > > Ps. dziekuje za list, zaraz sklece odp. :-) > Jestes kochana, naprawde! > > Ps2. A Ty tez nie lubisz spac? Lubie ale jak wczoraj nabroilam to dzisiaj remont na calego...i mi nie daja:-( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Wstawanie 18.08.02, 01:43 No to wstałem na całego i co ? I NIKOGO NIE MA !!!!!!!??????????????????!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Wstawanie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.08.02, 01:48 Jak to nie rzulwiku, a ja to co? :) Wędruję sobie tak i natrafiłem na to bagienko :) pozdro, sombre Odpowiedz Link Zgłoś