Dodaj do ulubionych

To forum wyciągnęło mnie z deprechy!

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 15:18
A było już ze mną kiepsko!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: czeko Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.chello.pl 16.08.02, 15:26
      Hip hip huuuuuuuuuuuraaaaaaaa!

A które wątki? ;)
    • Gość: jjasio Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.02, 15:29
      ale całego życia nie spędzisz przed monitorem?Obiecaj mi to
      pa
    • agniecha27 Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! 16.08.02, 15:45
      To extra!!!
      A teraz uporządkuj sprawy w realu, bo on jest ważniejszy od kompa...
      Buziorki :)))
      • Gość: Mimi Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 19:43
        POdobają mi się wypowiedzi etatowych opymistów tego forum jak np.czeko
        jjasia,agniechy i oczywiście Viki. Udzielił mi się ten beztroski nastrój.Obym
        tylko nie przesadziła z tą beztroską! Pa!
    • anula73 Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! 16.08.02, 21:11
      moze i mnie wyciągnie?
      bylam dzisiaj dowiedziec sie o stale łącze, więc będę sobie mogła siedzieć i
      siedzieć, aż do bólu ;-)
      • Gość: czeko Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.chello.pl 17.08.02, 07:18
        ŁIIIIII!!!!!!

Jestem forumowym etatowym optymistą. Kurcze, czy tu można pobrać coś za
        etacik? ;)

Vikuś luuu do kasy! Wypłacać buziakami! ;)

pozdrawiam
        czeko
        :)))
        • Gość: Vika Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.ewave.at 17.08.02, 08:06
          Gość portalu: czeko napisał(a):

> ŁIIIIII!!!!!!
          >
          > Jestem forumowym etatowym optymistą. Kurcze, czy tu można pobrać coś za
          > etacik? ;)
          >
          > Vikuś luuu do kasy! Wypłacać buziakami! ;)
          >
          > pozdrawiam
          > czeko
          > :)))
          CZEKUUUUUUS!!!!!!!!!ale nas obslinia...:-(((((
    • Gość: jjasio Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.02, 09:43
      dzieki za laurkę .
      pa
      • Gość: Mimi Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 13:17
        Przesyłam Wam wszystkim buziaki!!!!
        • Gość: czeko Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.chello.pl 17.08.02, 14:05
          Nenenenennene i widzisz Vika nie musisz mi dawać buziaka. Mimi mi dała a ty się
          wypchaj pierzem. Ot co!

I ja siem fcale a fcale nie slynie ;)

czekusia
          • Gość: Vika Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.ewave.at 17.08.02, 15:33
            POWODZENIA Z CALEGO SERCA Ci zycze!
            A wiesz...zajrzalam,intensywnie myslac o Czeko tam gdzie mnie nie prosili...i
            wyszlo:tylko i same sukcesy.Nie daj sie Kochanie wciagnac w cudze sprawy.Jak na
            to pozwolisz wykorzystaja Cie!!!!!!!!!!!!!!!!A mnie sie to nie podoba...
            Dopiero jak wrocisz...wielka milosc Cie czeka.Ucz sie gorliwie.A pozniej to juz
            same sukcesy.Ale dopiero za laaaaat....10 w kraju......wytrwaj:-)...
            Moge napisac Ci wiecej....ale zupelnie prywatnie...Moj adres jest troche nizej
            pod moim nickiem.Wrozby ciotki viki...i zwykle mam racje.
            Wlacz sie na moj adres:bpietrzak@bitwerk.at
            odpowiem,krotko i wezlowato....
            A jak nie napiszesz to z byle jakiej kafejki zajrzyj na to forum czasem;-)a
            Twoj watek utrzymamy z rzulwikiem ile sie da .Vika
            • Gość: czeko Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.chello.pl 17.08.02, 15:56
              Boże Vika zaraz się poryczę. Jestes kochana cholernie. Zaraz do ciebie napiszę.

czeko
              • Gość: Mimi Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 17:40
                A ja już myślałam ,że ten miły list Viki jest do mnie.A tu się nagle
                okazało ,że to do CZeko.Oj,oj! Chyba znowu wpadnę w depresję!!!!:)
                • Gość: czeko Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.chello.pl 17.08.02, 17:43
                  Mimi już cicho, dam ci causa na pożegnanie.

Vikus jest bardzo uczuciowa i będzie mi paczką higienicznych machac, no
                  widzisz, już zaczyna ;)

czekusia
                  • Gość: Mimi Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 17:51
                    No rzeczywiście macha.Naprawdę uczuciowy z niej człowiek.
                    • Gość: czeko Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.chello.pl 17.08.02, 17:54
                      Taaaak...

Ach....

Powzdychajmy, będzie jej miło...

czeko

Viko opiewanmy cię!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka