Gość: Mimi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 15:18 A było już ze mną kiepsko!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.chello.pl 16.08.02, 15:26 Hip hip huuuuuuuuuuuraaaaaaaa! A które wątki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.02, 15:29 ale całego życia nie spędzisz przed monitorem?Obiecaj mi to pa Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! 16.08.02, 15:45 To extra!!! A teraz uporządkuj sprawy w realu, bo on jest ważniejszy od kompa... Buziorki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 19:43 POdobają mi się wypowiedzi etatowych opymistów tego forum jak np.czeko jjasia,agniechy i oczywiście Viki. Udzielił mi się ten beztroski nastrój.Obym tylko nie przesadziła z tą beztroską! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! 16.08.02, 21:11 moze i mnie wyciągnie? bylam dzisiaj dowiedziec sie o stale łącze, więc będę sobie mogła siedzieć i siedzieć, aż do bólu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.chello.pl 17.08.02, 07:18 ŁIIIIII!!!!!! Jestem forumowym etatowym optymistą. Kurcze, czy tu można pobrać coś za etacik? ;) Vikuś luuu do kasy! Wypłacać buziakami! ;) pozdrawiam czeko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.ewave.at 17.08.02, 08:06 Gość portalu: czeko napisał(a): > ŁIIIIII!!!!!! > > Jestem forumowym etatowym optymistą. Kurcze, czy tu można pobrać coś za > etacik? ;) > > Vikuś luuu do kasy! Wypłacać buziakami! ;) > > pozdrawiam > czeko > :))) CZEKUUUUUUS!!!!!!!!!ale nas obslinia...:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.02, 09:43 dzieki za laurkę . pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 13:17 Przesyłam Wam wszystkim buziaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: To forum wyciągnęło mnie z deprechy! IP: *.chello.pl 17.08.02, 14:05 Nenenenennene i widzisz Vika nie musisz mi dawać buziaka. Mimi mi dała a ty się wypchaj pierzem. Ot co! I ja siem fcale a fcale nie slynie ;) czekusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.ewave.at 17.08.02, 15:33 POWODZENIA Z CALEGO SERCA Ci zycze! A wiesz...zajrzalam,intensywnie myslac o Czeko tam gdzie mnie nie prosili...i wyszlo:tylko i same sukcesy.Nie daj sie Kochanie wciagnac w cudze sprawy.Jak na to pozwolisz wykorzystaja Cie!!!!!!!!!!!!!!!!A mnie sie to nie podoba... Dopiero jak wrocisz...wielka milosc Cie czeka.Ucz sie gorliwie.A pozniej to juz same sukcesy.Ale dopiero za laaaaat....10 w kraju......wytrwaj:-)... Moge napisac Ci wiecej....ale zupelnie prywatnie...Moj adres jest troche nizej pod moim nickiem.Wrozby ciotki viki...i zwykle mam racje. Wlacz sie na moj adres:bpietrzak@bitwerk.at odpowiem,krotko i wezlowato.... A jak nie napiszesz to z byle jakiej kafejki zajrzyj na to forum czasem;-)a Twoj watek utrzymamy z rzulwikiem ile sie da .Vika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.chello.pl 17.08.02, 15:56 Boże Vika zaraz się poryczę. Jestes kochana cholernie. Zaraz do ciebie napiszę. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 17:40 A ja już myślałam ,że ten miły list Viki jest do mnie.A tu się nagle okazało ,że to do CZeko.Oj,oj! Chyba znowu wpadnę w depresję!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.chello.pl 17.08.02, 17:43 Mimi już cicho, dam ci causa na pożegnanie. Vikus jest bardzo uczuciowa i będzie mi paczką higienicznych machac, no widzisz, już zaczyna ;) czekusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 17:51 No rzeczywiście macha.Naprawdę uczuciowy z niej człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czeko,Czekus!!!!!!!!!!!!!!!!!CZEKULEK: IP: *.chello.pl 17.08.02, 17:54 Taaaak... Ach.... Powzdychajmy, będzie jej miło... czeko Viko opiewanmy cię! Odpowiedz Link Zgłoś