kwik 19.08.02, 09:17 mamy calkiem nowy dzien, czy tylko mi sie wydaje? hmm. nie bede sie zastanawiac. nie wiem nie znam sie nie orientuje sie zarobiony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: Nie wydaje ci się-nastał nowy dzień! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 09:30 I z tej okazji życzę wszystkim szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
agick do(b)ieglam ale nie wiem.. 19.08.02, 09:55 czy o bazy.. witam witam.. jeszcze lekko zakatorzona i pokasłująca agick.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: do(b)ieglam ale nie wiem.. 19.08.02, 10:29 pewne, ze do bazy. bo jak nie do bazy to gdzie? ps. chorobsko dopadlo? Odpowiedz Link Zgłoś
agick uffff... 19.08.02, 10:51 skoro do baz to cool... troszku się zasapałam - kondycja jeszcze nie ta.. chorobsko i to okrutniaszcze..jeszcze trzymi - 15:30 jeszcze jeden wizit u lekarza. ale na mazurach byłam - jazda do gierłoży w czwartek konno (jakieś 25 km).... wszystko fajnie tylko miałam 38 stopni gorączki... jakby kawałka drogi nie pamiętam... ale happy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: uffff... 19.08.02, 12:23 kilka basenow i kondycja przyczlapie:)) no prosze, tylko mazury i mazury, w gory!!! (tam przygoda czeka na cie:)) bagno podtopione Odpowiedz Link Zgłoś
agick siostro kwik, basen proszę.. 19.08.02, 12:38 w sobotę lub niedzielę.. wyciągnę też futrzaka.. znaczy się martiego..:) a w góry to pojedziemy we wrześniu - już to obgadaliśmy w samochodzie wracając z maziurów.. ale wiesz, pogoda była rewelacja.. ciutek chyba nawet too hot... ale wiesz - my wszyscy ja dziki na te konie więc upał nie upał heja do lasu... fajnie było... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik siostro agick 19.08.02, 12:50 w sobotę i niedzielę siedze pod lipa, sielsko i anielsko, z dala od city :)))) stety niestety.. teraz ide na ziółka i obiad:) ale wroce!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: siostro kwik.. 19.08.02, 13:21 z dla od city powiadacie.. nic nie powiem - bo musiałabym powiedzieć, że mnie trafia zadrosny szlak. no dobra dobrych ziółek (jakich, na co..??) i linczu... znaczy się lanczu..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: siostro agick 19.08.02, 14:08 ziolek sa dwa rodzaje: 1) na zdrowie (a co to takiego?) 2) na jasnosc umyslu (jest cos takiego) :) poniewaz kora mozgowa mi dzis faluje ide sie rozjasnic po raz drugi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: siostro kwik..! 19.08.02, 14:24 proszę o natychmiastowe podanie nazwy owych, onych, tych tamtych ziółek, które sprawią, że będę zdrowa (??) na ciele i umyśle.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik siostro agick 19.08.02, 14:29 nazwa zastrzezona (nawet ja jej nie znam:)) podobno ma spowodować skasowanie dostojnosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś