Dodaj do ulubionych

Wale konia 2 razy dziennie

IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 11.04.01, 14:43
Mam 27 lat,nie mam dziewczyny.Od 14 roku zycia onanizuje sie 2 razy
dziennie.Chcialbym to ograniczyc,ale nie potrafie.Czy moze mi ktos cos doradzic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 21:27
      Człowieku! Po co to ograniczać? To smutne, że nie kochałes się z kobietą.
      Ograniczenie masturbacji nic tu jednak nie pomoże.
      • Gość: Wurst Do Artura IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 12.04.01, 14:34
        Kto powiedzial,ze nie kochalem sie z kobieta? Od czasu do czasu wyrwie jakas
        laske,ale natychmiast pozniej wracam do onanizmu.
        • Gość: daria Re: Do Artura IP: 213.25.56.* 12.04.01, 14:46
          To nie wyrywaj lasek, tylko poszukaj sobie KOBIETY. jak
          sobie ulozysz zycie, uczuciowe i seksualne, to nie
          bedziesz mial problemu. To nie sam onanizm jest
          problemem, tylko twoja samotnosc, tak mi sie wydaje. A
          masturbacja od czasu do czasu niczym szkodliwym nie
          jest, gorzej jesli ci przeslania caly swiat.
    • Gość: greesha Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.04.01, 17:18
      Mądrzy ludzie powiadają, że trzeba zmieniać rękę.
      Wesołych jajek :))))
      • Gość: ciekawy Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.library.uu.nl 12.04.01, 17:28
        Wurst a wal go nawet 20 razy dziennie tylko nie pisz o
        tym na forum!
    • Gość: Asai Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.library.mcgill.ca 17.04.01, 02:00
      ja tez "wale", czasem nawet 3 razy dziennie, a poza tym kocham sie z mezam tyle samo razy.
      pozdrowienia
      • Gość: Józef Re: Wale konia czasami IP: 193.59.192.* 18.04.01, 13:34
        Moja żona ma apetyt na seks na poziomie krzewu porzeczkowego dlatego czasem
        zdarza mi się rozładować napięcie. Ona wtady udaje, że o tym nie wie.
        Kobiety robią to samo. Jeśli ktoś kocha się kilka razy dziennie to szczęściarz,
        bo moja żona robi to raz na 2-3 tygodni. Przesrane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Nic tylko znależć sobie "babę" lub odwiedzać "świnki".
        • Gość: Suzi Re: do Jozefa IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.04.01, 13:54
          ale z Ciebie palant ! krzew porzeczkowy ???????? widzialy galy co braly. a moze
          po prostu nie umiesz zajac sie wlasna zona jak nalezy ? moze przydaloby sie
          troszke wiecej fantazji z Twojej strony ? ale jesli Twoj sposob mylenia jest
          tak samo prymitywny jak Twoj sposob wyrazania mysli to BEZNADZIEJA. trudno sie
          dziwic kobiecie, ze wcale nie ma ochoty na czesty sex z takim gosciem.
          • Gość: Józef Re: do Suzi IP: 193.59.192.* 18.04.01, 14:52
            Gość portalu: Suzi napisał(a):

&#62 ale z Ciebie palant ! krzew porzeczkowy ???????? widzialy galy co braly. a moze
            &#62
            &#62 po prostu nie umiesz zajac sie wlasna zona jak nalezy ? moze przydaloby sie
            &#62 troszke wiecej fantazji z Twojej strony ? ale jesli Twoj sposob mylenia jest
            &#62 tak samo prymitywny jak Twoj sposob wyrazania mysli to BEZNADZIEJA. trudno sie
            &#62 dziwic kobiecie, ze wcale nie ma ochoty na czesty sex z takim gosciem.
            OKUPAŁO CIĘ !!!
            Przed ślubem było inaczej, potem trochę też. Jeśli myślisz, że po ślubie ludzie
            się nie zmianiają to ... . A najlepsze Wasze babskie tłumaczenie, że facet "nie
            potrafi się zająć". Miałem wcześniej wiele kobiet i były zadowolone. Bo coś
            umiały.Przynajmniej potrafiły "wziąć" faceta. A tu pustynia. Więc nie pieprz mi o
            fantazji i prymitywiźmie ! Twojemu staremu możesz opowiadać takie głupoty !!!

• Gość: Suzi Re: do Jozefa IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.04.01, 14:59
              teraz przynajmniej jestem pewna, ze jestes prymityw do kwadratu! a Ty chyba
              nawet rozmawiac normalnie nie umiesz. przynajmniej nie na takie tematy.
              trzeba bylo ozenic sie z jedna z tych zadowolonych ! a po slubie wcale nie musi
              sie zmienic. wiem cos o tym ty zakuta lepetyno !
              zal mi tylko Twojej zony, ze tkwi u boku faceta, ktory patrzy na swiat z
              pozycji deski klozetowej.
              a poza tym jesli Ty czekasz az ona cie wezmie to zaczynam rozumiec o co chodzi.
              wspolczuje ci i zal mi cie.
              • Gość: Tomasz Re: do Suzi IP: 193.59.192.* 18.04.01, 15:15

&#62 teraz przynajmniej jestem pewna, ze jestes prymityw do kwadratu! a Ty chyba
                &#62 nawet rozmawiac normalnie nie umiesz. przynajmniej nie na takie tematy.
                &#62 trzeba bylo ozenic sie z jedna z tych zadowolonych ! a po slubie wcale nie musi
                &#62
                &#62 sie zmienic. wiem cos o tym ty zakuta lepetyno !
                &#62 zal mi tylko Twojej zony, ze tkwi u boku faceta, ktory patrzy na swiat z
                &#62 pozycji deski klozetowej.
                &#62 a poza tym jesli Ty czekasz az ona cie wezmie to zaczynam rozumiec o co chodzi.
                &#62
                &#62 wspolczuje ci i zal mi cie.

Wkurwiłaś mnie do łez ! Spierdalaj cipo na wrotki!!!
                • Gość: Suzi Re: do Tomasz IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.04.01, 15:19
                  bez komentarza PROSTACZKU.
                • Gość: Ola Re: do Suzi IP: 157.25.122.* 18.04.01, 15:21
                  Gość portalu: Tomasz napisał(a):

&#62
                  &#62 &#62 teraz przynajmniej jestem pewna, ze jestes prymityw do kwadratu! a Ty chyb
                  &#62 a
                  &#62 &#62 nawet rozmawiac normalnie nie umiesz. przynajmniej nie na takie tematy.
                  &#62 &#62 trzeba bylo ozenic sie z jedna z tych zadowolonych ! a po slubie wcale nie
                  &#62 musi
                  &#62 &#62
                  &#62 &#62 sie zmienic. wiem cos o tym ty zakuta lepetyno !
                  &#62 &#62 zal mi tylko Twojej zony, ze tkwi u boku faceta, ktory patrzy na swiat z
                  &#62 &#62 pozycji deski klozetowej.
                  &#62 &#62 a poza tym jesli Ty czekasz az ona cie wezmie to zaczynam rozumiec o co ch
                  &#62 odzi.
                  &#62 &#62
                  &#62 &#62 wspolczuje ci i zal mi cie.
                  &#62
                  &#62 Wkurwiłaś mnie do łez ! Spierdalaj cipo na wrotki!!!

CZY JESTEŚ AŻ TAK ZAKOMPLEKSIONY, ŻE NIE MASZ ODWAGI SIĘ PODPISAĆ? ZAPOMNIAŁEŚ
                  JĘZYKA POLSKIEGO? A MOŻE MASZ NA DRUGIE TOMASZ? WSTYD TAK PODSZYWAĆ SIĘ POD KOGOŚ
                  INNEGO! POSZUKAJ SOBIE KOGOŚ NA SWOIM POZIOMIE ZAMIAST OBRAŻAC I WYZYWAĆ - BO
                  CHYBA TYLKO TO POTRAFISZ
              • Gość: Ola Re: do Jozefa IP: 157.25.122.* 18.04.01, 15:17
                Jezu, co z ciebie za obrzydliwiec. Pewnie chciałbyś, żeby cię obsługiwała. Bo
                inne były zadowolone! Pełen kompleksów biedaczek! Zapamiętaj moje słowa: dla
                kobiety jedną z najbardziej podniecających rzeczy w mężczyźnie jest jego klasa,
                kultura osobista. To rodzi bezpieczeństwo i zaufanie. Z takim facetem można
                pokusić się o wszystko. Jeśli rozmawiasz tak z żoną jak na forum to nie dziw
                się, że jesteś dla niej wstrętny.
                • Gość: Józef Re: do rozfeminizowanych bab - pałujcie się !!! IP: 193.59.192.* 18.04.01, 15:24
                  &#62 Jezu, co z ciebie za obrzydliwiec. Pewnie chciałbyś,
                  żeby cię obsługiwała. Bo
                  &#62 inne były zadowolone! Pełen kompleksów biedaczek!
                  Zapamiętaj moje słowa: dla
                  &#62 kobiety jedną z najbardziej podniecających rzeczy w
                  mężczyźnie jest jego klasa,
                  &#62
                  &#62 kultura osobista. To rodzi bezpieczeństwo i zaufanie.
                  Z takim facetem można
                  &#62 pokusić się o wszystko. Jeśli rozmawiasz tak z żoną
                  jak na forum to nie dziw
                  &#62 się, że jesteś dla niej wstrętny.

To wy baby jesteście pełne kompleksów. I tak zawsze
                  idziecie za kasą !
                  Gadanie o klasie wsadź sobie tam, gdzie nie dochodzi
                  światło !!!
                  Ja nie bawię się w małżeńską prostytucję, tak jak wy !
                • Gość: Suzi Re: do Ola IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 21:02
                  Olu dzieki za wsparcie. trzeba tepic takie gady. dobrze, ze nie jestem sama !
                  serdecznie Cie pozdrawiam.
    • Gość: Jando Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 193.59.192.* 18.04.01, 15:33
      Głupie baby jesteście !
      Nie dajecie facetom tuląc interes dla siebie i dziwicie się, że was zdradzają
      chodząc "na lewo" lub "na świnie" !
      Oj głupie !
      • Gość: Ola Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 157.25.122.* 19.04.01, 08:50
        Gość portalu: Jando napisał(a):

&#62 Głupie baby jesteście !
        &#62 Nie dajecie facetom tuląc interes dla siebie i dziwicie się, że was zdradzają
        &#62 chodząc "na lewo" lub "na świnie" !
        &#62 Oj głupie !

Widzę Tomaszu i Józefie, że masz już trzecie imię. Na czwarte roponuję TCHÓRZ!!!!
        • Gość: JFK Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 193.59.192.* 19.04.01, 09:00
          Gość portalu: Ola napisał(a):

&#62 Gość portalu: Jando napisał(a):
          &#62
          &#62 &#62 Głupie baby jesteście !
          &#62 &#62 Nie dajecie facetom tuląc interes dla siebie i
          dziwicie się, że was zdradz
          &#62 ają
          &#62 &#62 chodząc "na lewo" lub "na świnie" !
          &#62 &#62 Oj głupie !
          &#62
          &#62 Widzę Tomaszu i Józefie, że masz już trzecie imię. Na
          czwarte roponuję TCHÓRZ!!
          A ja dla was: Suzi i Oli wspólne: FEMINA !

• Gość: Ola Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 157.25.122.* 19.04.01, 09:21
            Gość portalu: JFK napisał(a):

&#62 Gość portalu: Ola napisał(a):
            &#62
            &#62 &#62 Gość portalu: Jando napisał(a):
            &#62 &#62
            &#62 &#62 &#62 Głupie baby jesteście !
            &#62 &#62 &#62 Nie dajecie facetom tuląc interes dla siebie i
            &#62 dziwicie się, że was zdradz
            &#62 &#62 ają
            &#62 &#62 &#62 chodząc "na lewo" lub "na świnie" !
            &#62 &#62 &#62 Oj głupie !
            &#62 &#62
            &#62 &#62 Widzę Tomaszu i Józefie, że masz już trzecie imię. Na
            &#62 czwarte roponuję TCHÓRZ!!
            &#62 A ja dla was: Suzi i Oli wspólne: FEMINA !
            &#62
            Tchórzu Tomaszu, Józefie Jando JFK zdecuduj się (najlepiej na pierwsze)
            • Gość: AMuldier Re: Do Oleńki IP: 193.59.192.* 19.04.01, 09:24
              Oleńko !
              Proponuję abyś ten nadmiar energii spaliła przy lizaniu, które tak lubisz.
              No więc do pracy !
              • Gość: Suzi Re: Do Ola IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 19.04.01, 09:36
                Ola - odpusc. szkoda slow. nie widzisz, ze to BETON ! to nie jest partner do
                rozmowy to jest ZERO. i szkoda tylko, ze taki padalec psuje opinie innym
                facetom.
                serdecznie Cie Olu pozdrawiam .
                • Gość: AScully Re: Do Suzi IP: 193.59.192.* 19.04.01, 09:50
                  Szkoda, że taka padalczyni jak ty psuje opinie innym
                  facetkom.
                  Odpuść Suzi i weź to do ... .
                  • goahead Re: Do Suzi 19.04.01, 10:53
                    Chociaż jestem facetem popieram Suzi i Olę!!! Szkoda, że wśród samców znajdują się takie głupie
                    gady i bardzo szkoda mi ich kobiet, ciekawe jak by zareagowały na tę dyskusję?!? Rozwodem ?!? A
                    może one są jeszcze głupsze od swoich facetów i dlatego są na siebie skazani? W sumie nie byłoby
                    to złe, gdyby każde zgniłe jabłko łączyło się z drugim spleśniałym, wtedy więcej zostaje tych dobrych
                    do wyboru. Swoją drogą to bycie kobietą czy facetem nie ma tu nic do rzeczy! Czy teraz Panie
                    Kameleonie (JFK, Tomasz itd.) naplujesz mi w twarz? Wcale bym sie nie zdziwył, ale gucio mnie
                    obchodzi...
                    • Gość: Suzi Re: Do Suzi IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 19.04.01, 10:58
                      Witam z radoscia i nieukrywana ulga, ze sa jeszcze normalni faceci. mam wciaz
                      nadzieje, ze tacy jak Ty stanowia wiekszosc. w przeciwnym razie KATASTROFA.
                      serdecznie pozdrawiam :-)
                      • Gość: Ulga Re: Do Suzi IP: 193.59.192.* 19.04.01, 11:04
                        No to ulżyj sobie !
                    • Gość: Do pały Re: To się pałuj, koleś ! IP: 193.59.192.* 19.04.01, 11:02
                      • Gość: rysiek Re:Do 193.59.192 IP: 170.76.51.* 20.04.01, 06:51
                        Masz mozg z drewna !
    • Gość: Wurst Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.rz.uni-frankfurt.de 20.04.01, 13:51
      Same obelgi i ani jednej merytorcznej wypowiedzi.Co ?
      Czyzbyscie nie walili konia? Nie wierze
      • Gość: maja Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 20.04.01, 13:59
        Mnie możesz wierzyć - nie walę. A Ty, chłopie, znajdź sobie jakies solidne zajęcie. Jak się zmęczysz, to ci się
        odechce walenia i pisania głupot.
        • Gość: Wurst Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.rz.uni-frankfurt.de 20.04.01, 14:16
          Mam mnostwo produktywnych zajec,ale walic mi sie,mimo
          tego,nie odechciewa.
    • Gość: Alex Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.identity-engineering.com 20.04.01, 16:36
      stary musisz wziac 30 cm linijke i tak dlugo walic sie po
      jajach az Ci sie przestanie chciec.
    • Gość: Adam Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.abis.lodz.pl 23.04.01, 09:50
      Pamietaj NAJLEPSZA BABA TO TWOJA GRABA.
      • Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie do WURST IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 22:50
        WURST z twojego IP wynika ze mieszkasz i studiujesz we Frankfurcie nad Menem.
        Nie mozesz w tak ogromnym miescie znalezc zadnej dziewczyny?
        A co do walenia to masz dwie alternatywy
        1.obetnij sobie rece.
        2.obetnij sobie kutasa
        3. swojego trybu seksualnego nie mozna ograniczyc. jezeli sie onanizujesz dwa
        razy dziennie to jest to po prtostu twoja norma, twoje cialo potrzebuje tego
        dwa razy dziennie, to ci sie zmniejszy z czasem, po 60 bedziesz sie onanozowac
        raz na tydzien a po 70 raz na miesiac. pomysl o tym i onanizuj sie 10 razy
        dziennie!
    • Gość: Dziadek Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 213.77.49.* 25.04.01, 15:24
      Mam 95 lat i konia nie walę, bo nie mogę go znależć.
      • Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 17:07
        Gość portalu: Dziadek napisał(a):

&#62 Mam 95 lat i konia nie walę, bo nie mogę go znależć.

w twoim wieku to bys raczej potrzebowal kucyka

• Gość: Ped Re: Wale konia 2 razy dziennieDo Wursta IP: 212.191.70.* 27.04.01, 17:54
      Przesadziles z tymi masturbacjami i nic dziwnego , ze
      Cie teraz nie zadowala stosunek pochwowy. W obu
      przypadkach wystepuja podniety odmiennego rodzaju:
      przy masturbacji sa one wylacznie mechaniczne , przy
      stosunku pochwowym z kobieta sa dodatkowo emocjonalne
      i termiczne .Mechaniczne moga byc za slabe aby dac ci
      pelna satysfakcje. Juz lepszy bylby petting z
      dziewczyna , co nieustannie zalecam nastolatkom obu
      plci jako trening przedmalzenski. Byc moze odpowiadalby
      ci seks analny, radze sprobowac.
    • Gość: Maurycy Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 00:48
      A co na to RSPCA czy nasze polskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Idź do
      psychiatry - bo jestes na dobrej drodze aby sie stać drugim Boston Strangler.
    • Gość: Mauryccc Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 00:54
      Nie chciałem być taki okrutny.
      Moja rada, wyjdź, z domu. Zpisz sie na cokolwiek, gdzie tez przychodza kobiety.
      Byćmoże spotkasz dziewczynę swoich marzeń i wszystko będzi OK.
      • Gość: kon Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.246.105.251.NewYork1.Level3.net 30.04.01, 04:43
        a czy ktos pomyslal o koniach????
        ja protestuje. dosyc walenia.
        • Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 17:10
          no wlasnie. Skad wzial sie ten glupi zwrot "walenie konia" w sumie to jest
          bicie kutasa czy tez nie? Inne propozycje?
          • Gość: Ped Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 212.191.70.* 02.05.01, 17:18
            To tradycja ulanska , taka rozmowa przy kobietach aby
            nie zorientowaly sie o co chodzi . A wtedy nie wypadalo
            przy kobietach uzywac slow niecenzuralnych . Podobnie
            dziewczyny uzywaly zwrotu "ciotka do mnie przyjechala"
            na oznaczenie miesiaczki. Rowniez zwrot "napoj mi
            konika ", " koszenie trawki na mosteczku " mialy
            odniesienie do czynnosci seksualnych - patrz ksiazka
            Kuchowicza "Milosc staropolska".
            • Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 21:09
              Tak rzeczywiscie, ze nie zwrócilem na to wczesniej
              uwagi. A ksiazka jest swietna.
    • Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 21:16
      a czemu nie 10 razy dziennie?
    • Gość: Królik Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.pl 02.05.01, 23:51
      Kiedyś będziesz wspominał te dwa razy z rozrzewnieniem, przecież nie zawsze
      będzie ci stawał ten rumak blady
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka