Gość: Wurst IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 11.04.01, 14:43 Mam 27 lat,nie mam dziewczyny.Od 14 roku zycia onanizuje sie 2 razy dziennie.Chcialbym to ograniczyc,ale nie potrafie.Czy moze mi ktos cos doradzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 21:27 Człowieku! Po co to ograniczać? To smutne, że nie kochałes się z kobietą. Ograniczenie masturbacji nic tu jednak nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wurst Do Artura IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 12.04.01, 14:34 Kto powiedzial,ze nie kochalem sie z kobieta? Od czasu do czasu wyrwie jakas laske,ale natychmiast pozniej wracam do onanizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Do Artura IP: 213.25.56.* 12.04.01, 14:46 To nie wyrywaj lasek, tylko poszukaj sobie KOBIETY. jak sobie ulozysz zycie, uczuciowe i seksualne, to nie bedziesz mial problemu. To nie sam onanizm jest problemem, tylko twoja samotnosc, tak mi sie wydaje. A masturbacja od czasu do czasu niczym szkodliwym nie jest, gorzej jesli ci przeslania caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greesha Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.04.01, 17:18 Mądrzy ludzie powiadają, że trzeba zmieniać rękę. Wesołych jajek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.library.uu.nl 12.04.01, 17:28 Wurst a wal go nawet 20 razy dziennie tylko nie pisz o tym na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asai Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.library.mcgill.ca 17.04.01, 02:00 ja tez "wale", czasem nawet 3 razy dziennie, a poza tym kocham sie z mezam tyle samo razy. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Wale konia czasami IP: 193.59.192.* 18.04.01, 13:34 Moja żona ma apetyt na seks na poziomie krzewu porzeczkowego dlatego czasem zdarza mi się rozładować napięcie. Ona wtady udaje, że o tym nie wie. Kobiety robią to samo. Jeśli ktoś kocha się kilka razy dziennie to szczęściarz, bo moja żona robi to raz na 2-3 tygodni. Przesrane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic tylko znależć sobie "babę" lub odwiedzać "świnki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: do Jozefa IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.04.01, 13:54 ale z Ciebie palant ! krzew porzeczkowy ???????? widzialy galy co braly. a moze po prostu nie umiesz zajac sie wlasna zona jak nalezy ? moze przydaloby sie troszke wiecej fantazji z Twojej strony ? ale jesli Twoj sposob mylenia jest tak samo prymitywny jak Twoj sposob wyrazania mysli to BEZNADZIEJA. trudno sie dziwic kobiecie, ze wcale nie ma ochoty na czesty sex z takim gosciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: do Suzi IP: 193.59.192.* 18.04.01, 14:52 Gość portalu: Suzi napisał(a): > ale z Ciebie palant ! krzew porzeczkowy ???????? widzialy galy co braly. a moze > > po prostu nie umiesz zajac sie wlasna zona jak nalezy ? moze przydaloby sie > troszke wiecej fantazji z Twojej strony ? ale jesli Twoj sposob mylenia jest > tak samo prymitywny jak Twoj sposob wyrazania mysli to BEZNADZIEJA. trudno sie > dziwic kobiecie, ze wcale nie ma ochoty na czesty sex z takim gosciem. OKUPAŁO CIĘ !!! Przed ślubem było inaczej, potem trochę też. Jeśli myślisz, że po ślubie ludzie się nie zmianiają to ... . A najlepsze Wasze babskie tłumaczenie, że facet "nie potrafi się zająć". Miałem wcześniej wiele kobiet i były zadowolone. Bo coś umiały.Przynajmniej potrafiły "wziąć" faceta. A tu pustynia. Więc nie pieprz mi o fantazji i prymitywiźmie ! Twojemu staremu możesz opowiadać takie głupoty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: do Jozefa IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.04.01, 14:59 teraz przynajmniej jestem pewna, ze jestes prymityw do kwadratu! a Ty chyba nawet rozmawiac normalnie nie umiesz. przynajmniej nie na takie tematy. trzeba bylo ozenic sie z jedna z tych zadowolonych ! a po slubie wcale nie musi sie zmienic. wiem cos o tym ty zakuta lepetyno ! zal mi tylko Twojej zony, ze tkwi u boku faceta, ktory patrzy na swiat z pozycji deski klozetowej. a poza tym jesli Ty czekasz az ona cie wezmie to zaczynam rozumiec o co chodzi. wspolczuje ci i zal mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: do Suzi IP: 193.59.192.* 18.04.01, 15:15 > teraz przynajmniej jestem pewna, ze jestes prymityw do kwadratu! a Ty chyba > nawet rozmawiac normalnie nie umiesz. przynajmniej nie na takie tematy. > trzeba bylo ozenic sie z jedna z tych zadowolonych ! a po slubie wcale nie musi > > sie zmienic. wiem cos o tym ty zakuta lepetyno ! > zal mi tylko Twojej zony, ze tkwi u boku faceta, ktory patrzy na swiat z > pozycji deski klozetowej. > a poza tym jesli Ty czekasz az ona cie wezmie to zaczynam rozumiec o co chodzi. > > wspolczuje ci i zal mi cie. Wkurwiłaś mnie do łez ! Spierdalaj cipo na wrotki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: do Tomasz IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 18.04.01, 15:19 bez komentarza PROSTACZKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: do Suzi IP: 157.25.122.* 18.04.01, 15:21 Gość portalu: Tomasz napisał(a): > > > teraz przynajmniej jestem pewna, ze jestes prymityw do kwadratu! a Ty chyb > a > > nawet rozmawiac normalnie nie umiesz. przynajmniej nie na takie tematy. > > trzeba bylo ozenic sie z jedna z tych zadowolonych ! a po slubie wcale nie > musi > > > > sie zmienic. wiem cos o tym ty zakuta lepetyno ! > > zal mi tylko Twojej zony, ze tkwi u boku faceta, ktory patrzy na swiat z > > pozycji deski klozetowej. > > a poza tym jesli Ty czekasz az ona cie wezmie to zaczynam rozumiec o co ch > odzi. > > > > wspolczuje ci i zal mi cie. > > Wkurwiłaś mnie do łez ! Spierdalaj cipo na wrotki!!! CZY JESTEŚ AŻ TAK ZAKOMPLEKSIONY, ŻE NIE MASZ ODWAGI SIĘ PODPISAĆ? ZAPOMNIAŁEŚ JĘZYKA POLSKIEGO? A MOŻE MASZ NA DRUGIE TOMASZ? WSTYD TAK PODSZYWAĆ SIĘ POD KOGOŚ INNEGO! POSZUKAJ SOBIE KOGOŚ NA SWOIM POZIOMIE ZAMIAST OBRAŻAC I WYZYWAĆ - BO CHYBA TYLKO TO POTRAFISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: do Jozefa IP: 157.25.122.* 18.04.01, 15:17 Jezu, co z ciebie za obrzydliwiec. Pewnie chciałbyś, żeby cię obsługiwała. Bo inne były zadowolone! Pełen kompleksów biedaczek! Zapamiętaj moje słowa: dla kobiety jedną z najbardziej podniecających rzeczy w mężczyźnie jest jego klasa, kultura osobista. To rodzi bezpieczeństwo i zaufanie. Z takim facetem można pokusić się o wszystko. Jeśli rozmawiasz tak z żoną jak na forum to nie dziw się, że jesteś dla niej wstrętny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: do rozfeminizowanych bab - pałujcie się !!! IP: 193.59.192.* 18.04.01, 15:24 > Jezu, co z ciebie za obrzydliwiec. Pewnie chciałbyś, żeby cię obsługiwała. Bo > inne były zadowolone! Pełen kompleksów biedaczek! Zapamiętaj moje słowa: dla > kobiety jedną z najbardziej podniecających rzeczy w mężczyźnie jest jego klasa, > > kultura osobista. To rodzi bezpieczeństwo i zaufanie. Z takim facetem można > pokusić się o wszystko. Jeśli rozmawiasz tak z żoną jak na forum to nie dziw > się, że jesteś dla niej wstrętny. To wy baby jesteście pełne kompleksów. I tak zawsze idziecie za kasą ! Gadanie o klasie wsadź sobie tam, gdzie nie dochodzi światło !!! Ja nie bawię się w małżeńską prostytucję, tak jak wy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: do Ola IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 21:02 Olu dzieki za wsparcie. trzeba tepic takie gady. dobrze, ze nie jestem sama ! serdecznie Cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jando Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 193.59.192.* 18.04.01, 15:33 Głupie baby jesteście ! Nie dajecie facetom tuląc interes dla siebie i dziwicie się, że was zdradzają chodząc "na lewo" lub "na świnie" ! Oj głupie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 157.25.122.* 19.04.01, 08:50 Gość portalu: Jando napisał(a): > Głupie baby jesteście ! > Nie dajecie facetom tuląc interes dla siebie i dziwicie się, że was zdradzają > chodząc "na lewo" lub "na świnie" ! > Oj głupie ! Widzę Tomaszu i Józefie, że masz już trzecie imię. Na czwarte roponuję TCHÓRZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 193.59.192.* 19.04.01, 09:00 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Jando napisał(a): > > > Głupie baby jesteście ! > > Nie dajecie facetom tuląc interes dla siebie i dziwicie się, że was zdradz > ają > > chodząc "na lewo" lub "na świnie" ! > > Oj głupie ! > > Widzę Tomaszu i Józefie, że masz już trzecie imię. Na czwarte roponuję TCHÓRZ!! A ja dla was: Suzi i Oli wspólne: FEMINA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 157.25.122.* 19.04.01, 09:21 Gość portalu: JFK napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Jando napisał(a): > > > > > Głupie baby jesteście ! > > > Nie dajecie facetom tuląc interes dla siebie i > dziwicie się, że was zdradz > > ają > > > chodząc "na lewo" lub "na świnie" ! > > > Oj głupie ! > > > > Widzę Tomaszu i Józefie, że masz już trzecie imię. Na > czwarte roponuję TCHÓRZ!! > A ja dla was: Suzi i Oli wspólne: FEMINA ! > Tchórzu Tomaszu, Józefie Jando JFK zdecuduj się (najlepiej na pierwsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMuldier Re: Do Oleńki IP: 193.59.192.* 19.04.01, 09:24 Oleńko ! Proponuję abyś ten nadmiar energii spaliła przy lizaniu, które tak lubisz. No więc do pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Do Ola IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 19.04.01, 09:36 Ola - odpusc. szkoda slow. nie widzisz, ze to BETON ! to nie jest partner do rozmowy to jest ZERO. i szkoda tylko, ze taki padalec psuje opinie innym facetom. serdecznie Cie Olu pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AScully Re: Do Suzi IP: 193.59.192.* 19.04.01, 09:50 Szkoda, że taka padalczyni jak ty psuje opinie innym facetkom. Odpuść Suzi i weź to do ... . Odpowiedz Link Zgłoś
goahead Re: Do Suzi 19.04.01, 10:53 Chociaż jestem facetem popieram Suzi i Olę!!! Szkoda, że wśród samców znajdują się takie głupie gady i bardzo szkoda mi ich kobiet, ciekawe jak by zareagowały na tę dyskusję?!? Rozwodem ?!? A może one są jeszcze głupsze od swoich facetów i dlatego są na siebie skazani? W sumie nie byłoby to złe, gdyby każde zgniłe jabłko łączyło się z drugim spleśniałym, wtedy więcej zostaje tych dobrych do wyboru. Swoją drogą to bycie kobietą czy facetem nie ma tu nic do rzeczy! Czy teraz Panie Kameleonie (JFK, Tomasz itd.) naplujesz mi w twarz? Wcale bym sie nie zdziwył, ale gucio mnie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Do Suzi IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 19.04.01, 10:58 Witam z radoscia i nieukrywana ulga, ze sa jeszcze normalni faceci. mam wciaz nadzieje, ze tacy jak Ty stanowia wiekszosc. w przeciwnym razie KATASTROFA. serdecznie pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re:Do 193.59.192 IP: 170.76.51.* 20.04.01, 06:51 Masz mozg z drewna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wurst Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.rz.uni-frankfurt.de 20.04.01, 13:51 Same obelgi i ani jednej merytorcznej wypowiedzi.Co ? Czyzbyscie nie walili konia? Nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 172.17.16.* / *.daewoo.com.pl 20.04.01, 13:59 Mnie możesz wierzyć - nie walę. A Ty, chłopie, znajdź sobie jakies solidne zajęcie. Jak się zmęczysz, to ci się odechce walenia i pisania głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wurst Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.rz.uni-frankfurt.de 20.04.01, 14:16 Mam mnostwo produktywnych zajec,ale walic mi sie,mimo tego,nie odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.identity-engineering.com 20.04.01, 16:36 stary musisz wziac 30 cm linijke i tak dlugo walic sie po jajach az Ci sie przestanie chciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.abis.lodz.pl 23.04.01, 09:50 Pamietaj NAJLEPSZA BABA TO TWOJA GRABA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie do WURST IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 22:50 WURST z twojego IP wynika ze mieszkasz i studiujesz we Frankfurcie nad Menem. Nie mozesz w tak ogromnym miescie znalezc zadnej dziewczyny? A co do walenia to masz dwie alternatywy 1.obetnij sobie rece. 2.obetnij sobie kutasa 3. swojego trybu seksualnego nie mozna ograniczyc. jezeli sie onanizujesz dwa razy dziennie to jest to po prtostu twoja norma, twoje cialo potrzebuje tego dwa razy dziennie, to ci sie zmniejszy z czasem, po 60 bedziesz sie onanozowac raz na tydzien a po 70 raz na miesiac. pomysl o tym i onanizuj sie 10 razy dziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 213.77.49.* 25.04.01, 15:24 Mam 95 lat i konia nie walę, bo nie mogę go znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 17:07 Gość portalu: Dziadek napisał(a): > Mam 95 lat i konia nie walę, bo nie mogę go znależć. w twoim wieku to bys raczej potrzebowal kucyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Wale konia 2 razy dziennieDo Wursta IP: 212.191.70.* 27.04.01, 17:54 Przesadziles z tymi masturbacjami i nic dziwnego , ze Cie teraz nie zadowala stosunek pochwowy. W obu przypadkach wystepuja podniety odmiennego rodzaju: przy masturbacji sa one wylacznie mechaniczne , przy stosunku pochwowym z kobieta sa dodatkowo emocjonalne i termiczne .Mechaniczne moga byc za slabe aby dac ci pelna satysfakcje. Juz lepszy bylby petting z dziewczyna , co nieustannie zalecam nastolatkom obu plci jako trening przedmalzenski. Byc moze odpowiadalby ci seks analny, radze sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 00:48 A co na to RSPCA czy nasze polskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Idź do psychiatry - bo jestes na dobrej drodze aby sie stać drugim Boston Strangler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mauryccc Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 00:54 Nie chciałem być taki okrutny. Moja rada, wyjdź, z domu. Zpisz sie na cokolwiek, gdzie tez przychodza kobiety. Byćmoże spotkasz dziewczynę swoich marzeń i wszystko będzi OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.246.105.251.NewYork1.Level3.net 30.04.01, 04:43 a czy ktos pomyslal o koniach???? ja protestuje. dosyc walenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 17:10 no wlasnie. Skad wzial sie ten glupi zwrot "walenie konia" w sumie to jest bicie kutasa czy tez nie? Inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: 212.191.70.* 02.05.01, 17:18 To tradycja ulanska , taka rozmowa przy kobietach aby nie zorientowaly sie o co chodzi . A wtedy nie wypadalo przy kobietach uzywac slow niecenzuralnych . Podobnie dziewczyny uzywaly zwrotu "ciotka do mnie przyjechala" na oznaczenie miesiaczki. Rowniez zwrot "napoj mi konika ", " koszenie trawki na mosteczku " mialy odniesienie do czynnosci seksualnych - patrz ksiazka Kuchowicza "Milosc staropolska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 21:09 Tak rzeczywiscie, ze nie zwrócilem na to wczesniej uwagi. A ksiazka jest swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 21:16 a czemu nie 10 razy dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Wale konia 2 razy dziennie IP: *.pl 02.05.01, 23:51 Kiedyś będziesz wspominał te dwa razy z rozrzewnieniem, przecież nie zawsze będzie ci stawał ten rumak blady Odpowiedz Link Zgłoś