beatka5 07.08.05, 13:37 Chyba nie ma nic gorszego. Lepsza najgorsza prawda niż złudne nadzieje. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sessetka Re: Niepewność... 07.08.05, 13:41 ja tam nie wiem, ja tak sobie juz od pol roku zludzeniem zyje, a co gorsza ona sie spelniac zaczyna hihi. Marznia sa po to zeby sie spelnialy i tez okolesia chodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Niepewność... 07.08.05, 13:43 Może masz rację a ja za dużo myślę i doszukuję się dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: Niepewność... 07.08.05, 13:45 ja mysle jeszcze wiecej, ale to zle nie jest bo wzbogaca wewnetrznie Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Niepewność... 07.08.05, 14:37 Oby nie psuło marzen i tegoco wokol Ciebie. Marzenia sa po to, aby je spelniac. I jest wielu co to potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Niepewność... 07.08.05, 14:55 A ja złudzeniom wszelkiej maści mówię nie. Bez sensu się nimi podkarmiać, a później wyć w poduszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: Niepewność... 07.08.05, 15:15 Ja sobie tak wybijalam z lepetynki, a on byl i wbijal, ja wybijalam a on wbijal. Probowalam zapomniec ale on byl usmiechal sie czasem i jest i wbija Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: Niepewność... 07.08.05, 16:32 Ja mam na razie poszlaki, że może jest cos nie tak. Nie wiem czy to drążyć czy to tylko wymysły mojej chorej wyobraźni. I tak źle i tak nie dobrze. Bo jesli to moje wymysły to bardzo boli brak zaufasnia a wyszłoby że nie ufam. Z drugiej strony po co się oszukiwać. Błędne koło. Odpowiedz Link Zgłoś
mesz Re: Niepewność... 07.08.05, 16:57 Czasami taki złudzenia,marzenia dodają kolorów naszemu zyciu:) Warto marzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś