dr.g 08.08.05, 23:58 szadze ze byl niezly , lepszy napewno od shumaherowskicgh gackow ale niestety ni dorownal animawanemu serialowi batmana z 94 roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_pacyk Re: "BATMAN BEGINS"-najkrotsza recka=QPA 09.08.05, 09:30 Nie ogladalam co prawda animowanej wersji, ale ta byla bardzo ok. sprawnie zrobiony film akcji i przekonujacy sposob gry wszystkich aktorow. i do tego doborowa obsada, ale tego nie trzeba chyba nikomu mowic ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: czy podobal sie wam najnowszy"BATMAN BEGINS"? 09.08.05, 10:08 dwie godziny mojego zycia, ktorych nigdy nie odzyskam Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czy podobal sie wam najnowszy"BATMAN BEGINS"? 09.08.05, 10:48 bajeczka. Nowa wersja Zorro. Ale mozna obejrzec. Najfajniejszy jest, kiedy walczy w tej fabryce. Te sentymentalne zkonczenia i wstawki mogli se darowac,a le coz, amerykanska produkcja.... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: czy podobal sie wam najnowszy"BATMAN BEGINS"? 09.08.05, 14:15 Zgadzam się z przedmówcą, który określił film mianem kupy. Znacznie lepsze były wcześniejsze batmany, które nie siliły się na *realizm*; to jakieś nieporozumienie, batman na serio jest śmieszny i żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: czy podobal sie wam najnowszy"BATMAN BEGINS"? 09.08.05, 14:18 Ale Michael Caine... Ecchhh, no co ja poradzę, że brytyjski akcent rozkłada mnie na łopatki. A w tym filmie, ku mej ekstazie, grają prawie sami Wyspiarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzykbzyk26 Re: czy podobal sie wam najnowszy"BATMAN BEGINS"? 09.08.05, 14:33 hej nie mas zracji ze poprzedni ebatmany byly lepsze, bo dwa ostatni eshumahera to jedno wielki eg.. nieporozumienie, tych batmanow ni epowinno byc, to najgorsze filmy shumahera natomiast 2 pierwsze batmany burtona stawiam na rowni z "betman begins" ktory byl za bardzo "kolorowy"jescze, al eto pewnie dlatego ze byl od lat 12 dlatego wszystkei filmy w tej kategorii wiekowej beda troche dziecinne, bez kriw, ostrej przemocy itd, moim zdaniem aby film byl dobry powieniem byc przynajmniej od lat 18 , z pelna doza brutalnosci, krwi, morderstw jak w komiskie, a jescze brakowalo mi dobrej muzyki jak w burtona i animowanym batmanie gdzie muzyka jest genialna, naprawde radze wam obejrzyjci esobie pelnometrazowy epizod animowanego batmana" mask of the phantasm" ktore jest najgenialniejszym amerykanskim filmem animowanym, ogolnie jesli maci edostep poolecam cala serie animowanego batmana z 94-98 roku, oraz serial animowany "spawn"-tak powinna wygladac rysunkowa adaptacja komiksu Odpowiedz Link Zgłoś