Dodaj do ulubionych

Gdzie sie podziala NORMA_JEAN?

IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 15:45
Juz czekusi nie kocha????

:(

czeko
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Re: Gdzie sie podziala NORMA_JEAN? IP: *.ewave.at 23.08.02, 15:47
      kocha ,kocha...przed chwila tu byla.
      masz post ode mnie?
      • Gość: czeko Re: Gdzie sie podziala NORMA_JEAN? IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 15:56
        Post means poczta czy watek? Zaraz znajde....
        • Gość: Vika Czekus! IP: *.ewave.at 23.08.02, 16:06
          napisalam ci na polski adres tak jak kazalas.mam bardzo wazna sprawe.wszyscy
          juz wiedza i ty tez musisz.przeczytaj watek rzulwia o piatku i podrzuc go:-)
          Wiadomosci ,ktore chce ci przekazac moge tylko na priwa.
          • Gość: czeko Re: Czekus! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 16:15
            ok ok staram sie ale okazalo sie za jak ja tu sobie buszuje w necie to host
            mami nie moze z tel korzystac bo maja jedna linie. Musze sie ograniczac. Shit
            gdzie ten watek?

czeko
          • Gość: czeko Re: Czekus! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 16:25
            kwa mac Vikus ja zalozylam ta WP bo myslalam ze ona lepiej dziala niz onet. A
            tu kwa nic. Albo sie nie otwiera w tym hamerykanskym necie albo kwa mi sie
            poczta nie otwiera. I tak na onet dostalam informacje o mailach od waznych dla
            mnie osob a ta kwaista wp m isie w twarz smieje.

QQQQQQQQ!!!!!

czeko
          • Gość: czeko Re: Czekus! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 16:25
            Zaraz sie zabluzgam na smierc!

czeko
            • Gość: Vika Re: Czekus! IP: *.ewave.at 23.08.02, 16:32
              Poszukaj:No i zaczal sie ostatni piatek tygodnia-rzulw.
              Nie denerwuj sie.Zaraz ci pomoge.
              • Gość: czeko Re: Czekus! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 16:38
                Cholera ja sie nie moge nie denerwowac. W tej ..... wpskrzynce sa maile od
                przyjaciol, znajomych, rodziny i pewnego dlugowlosego metala z Minnetonki
                trpoche wyzej na mapie US!!!! :))))

Fuck!!!

Ja im ta wp rozje,.....!!!

czeko
                • Gość: Vika Re: Czekus! IP: *.ewave.at 23.08.02, 16:53
                  Uspokujsie.Koniecznie mi tutaj napisz kiedy bedziesz w nocy...byle pozno.I
                  przeczytaj watek ,ktory ci podalam,ten rzulwia.
                  • Gość: czeko Re: Czekus! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:04
                    Vika ja pamietam inicjal i nazwisko. powiedz tylko co bylo potem? btwork.at?
                    bework.at?????? Blagam!
                    • Gość: sombre Re: Czekus! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.08.02, 17:07
                      Czeko mam juz co mam miec zaraz podzialam.

sombre
                  • Gość: Vika Re: Czekus! IP: *.ewave.at 23.08.02, 17:06
                    Poszukaj tematu ode mnie dla ciebie."czekus jestes tu?" z dziewietnastego.tam
                    pod moim wpisem do anuli z 00.52...i po klopocie.Wczesniejszy nie.Konkretnie
                    ten.Roumiesz?
                    • Gość: Vika Re: Czekus! IP: *.ewave.at 23.08.02, 17:08
                      Gość portalu: Vika napisał(a):

> Poszukaj tematu ode mnie dla ciebie."czekus jestes tu?" z dziewietnastego.tam
                      > pod moim wpisem do anuli z 00.52...i po klopocie.Wczesniejszy nie.Konkretnie
                      > ten.Roumiesz?
                      Tak! ale teraz "utopcie" to z Sombre w duzym bla,bla bla....
                      • Gość: czeko Re: Czekus! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:12
                        Hihi Vikus co chcesz...Sombre wrocil z kiosku z ...... ;)))))

To my pojdziemy na boczek.... ;)
                        • Gość: sombre Re: Czekus! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.08.02, 17:14
                          I po robocie.

sombre
                          • Gość: czeko Re: Czekus! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:16
                            Eh sombre tak szybko? Nie zdazylam sie nacieeeszyc ;)))

czeko
                          • norma_jean Re: Czekus! 23.08.02, 17:16
                            Czeko jestem, nie diź niegdzie!!
                            Czy ja zawsze i wszędzie musze się spóźniać???
                          • Gość: Vika Re: Czekus! IP: *.ewave.at 23.08.02, 17:16
                            Gość portalu: sombre napisał(a):

> I po robocie.
                            >
                            > sombre
                            Jeszcze nie!Ty sombre tez sie tu liczysz.Chcesz to pisz.Albo czekaj na wiesci
                            od Czeko.-)
                          • Gość: czeko Vikus czemu ty mi zagadki robisz? IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:17
                            szukam tego i zaraz sobie w leb pierdpolne...

czeko
                            • norma_jean Re: Vikus czemu ty mi zagadki robisz? 23.08.02, 17:18
                              Cek Kociaczku, jak strasznie tęsknie!!!
                              Zadzwonię dzisiaj ok?
                              • Gość: czeko Re: Vikus czemu ty mi zagadki robisz? IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:20
                                tak a kiedy mozesz? Bo ja sie musze z netu odlaczyc...

Vika- nie moge znalezc, mam watek do cholery nie wiem ktory to post. Oczy mnie
                                jebia niemilosiernie, nie moge tego wszystkiego czytac. Znalazlam posst anuli
                                ale maiala nie ma!

Sombre kochanie moje malutkie- dziekuje.

czeko
                                • norma_jean Re: Vikus czemu ty mi zagadki robisz? 23.08.02, 17:21
                                  Moge nawet teraz, albo wieczorem. Która u Ciebie godzina?
                                  • Gość: czeko Re: Vikus czemu ty mi zagadki robisz? IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:26
                                    10.22
                                  • Gość: czeko VIKA IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:27
                                    znalazlam- napisalam
                            • Gość: czeko NORMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:18
                              :))))
                              • norma_jean Re: NORMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.02, 17:19
                                No hej Słoneczko!! Jak Ci tam?
                                • Gość: czeko Re: NORMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:25
                                  Noremko zadzwonisz za jakies 20 min, ok? Blaaagam! Musimy niejakiemu sombre
                                  tylek obrobic ;)))

Sombre big buzi
                                • Gość: Wacuś Re: NORMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 17:26
                                  dzień dobry..;))
                                  • Gość: czeko SOMBRE IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:28
                                    Dziekuje. Kocham. Wierze ze to tylko do twojej wiadomosci.

czeko
                                    • norma_jean Re: SOMBRE 23.08.02, 17:30
                                      Czeko zanim wyjdziesz z sieci to mnie o tym poinformuj, zadzwonię.
                                      Nadgodziny w pracy mam przez moją żonkę ukochaną :-))
                                      Vika przypominam to net nie real...
                                  • norma_jean Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:28
                                    Hej ...
                                    :-))
                                    • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:29
                                      nie, no generalnie nie z Poznania ;)))
                                    • Gość: czeko Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:30
                                      HEY!

Pamietam!

Prosze tu nie uzywac polskich znakow!

czeko
                                      • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:31
                                        HEJ, NIE UZYWAM JUZ ;)
                                        • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:32
                                          nawet sie lepiej i szybciej pisze...
                                          Czeko Wacusia tez obgadamy hi hi hi :-))
                                          • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:34
                                            NO WYPRASZAM SOBIE OBMAWIANIE ZA PLECAMI.!! JA I TAK O NICZYM NIE WIEM ;))
                                            • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:35
                                              Chyba Ona za 15 min. bedzie wiedziala wiecej niz Ty :-))
                                              I nie krzycz!
                                              • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:42
                                                a kiedy ja wreszcie coś będę wiedział??
                                                • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:43
                                                  Najpierw to ja się musze dowiedziec! O paru sprawach :-))
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:44
                                                    jeśli powiem, że nic nie rozumiem, to oczywiście nikogo nie zdziwi??
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:45
                                                    Nic nie rozumiesz???
                                                    Yyy, a myslalam ze mowimy o tym samym????
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:48
                                                    czasem mam wrażenie że wiem wszystko, a za chwilę odwrotnie??? ... TB
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:49
                                                    Wiesz...
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:51
                                                    ... B
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:53
                                                    Zaraz znowu bede ryczec :-(((
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:54
                                                    zabraniam ryczenia Kotku ...
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:55
                                                    Ale ja za nia tesknie!
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:56
                                                    a ja za ... , Ty wiesz
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 17:59
                                                    Ja tez...
                                                    Ale ja jej rok nie zobacze (pominawszy fakt ze do tej pory tez nie widzialam)
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:03
                                                    w dzisiejszych czasach, w takiej sytuacji to nie jest jakąś wielka
                                                    przeszkoda ;))

BMC
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:04
                                                    Czasem do sa tylko dwie godziny samochodem ;-))
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:06
                                                    zależy jakim ;))

ale ...
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:07
                                                    Moze warto poswiecic troche wiecej czasu nawet?
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:08
                                                    wierzę, że z pewnością...
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:11
                                                    ...B
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:12
                                                    czy aby jesteś o tym przekonana? ...BBB
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:13
                                                    A Ty???
                                                  • vacoo Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:16
                                                    oj, nieładnie odpowiadac pytaniem na pytanie ;)))

coś mi podpowiada, że ... B
                                                  • norma_jean Re: Czeko, Wacus to ten z Poznania :-))) 23.08.02, 18:24
                                                    ...BBBBB
                                  • Gość: czeko NORMA IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:29
                                    Zadzwon za jakies 15 min, ok?

Kochgam

czeko
                                    • norma_jean Re: NORMA 23.08.02, 17:31
                                      mam nadzieje Slonko ze nie tylko sombre kochasz :-)))
                                      Ale go zaraz obgadamy :-)))
                                      • Gość: sombre Re: NORMA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.08.02, 17:36
                                        Nic sie nie martw norma, czeko wcale mnie nie kocha.
                                        Czeko - oczywiscie ze tylko do mojej wiadomosci.
                                        Mialas w ogole jakies watpliwosci?......

sombre
                                        • norma_jean Re: NORMA 23.08.02, 17:37
                                          Kocha kocha....
                                          A mnie chociaz troszeczke?? Czeko???
                                          • Gość: czeko kogo kocham IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 17:39
                                            Kocham sombre bo jest moim duuuuuzym rycerzem :)

Kocham noremke bo...bo kocham i juz.

czeko

zadzwon za minut 5, ok? zaraz sie rozlacze...
                                            • norma_jean Re: kogo kocham 23.08.02, 17:40
                                              Ok. odliczam minuty :-)))
                                              • norma_jean A ja wlasnie... 23.08.02, 17:48
                                                Rozmawiam z Czekunia!!!!
    • Gość: czeko SOMBRE IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 18:37
      jestes jeszcze kochanie?
    • Gość: czeko sombre kochanie... IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 18:46
      Szompre kochanie teraz juz mi noremka wszysciutko powiedziala wszsysztko
      wszysztko o szomperasku czakusia fie pfla pfla pfla.... :)))

wdsdzyszciutko.

juz sama nie musi dzwonic i sprawdzac bo tombr glosu zostal jej opisany
      dokladnie z parametrami co do decybelka ;)))

czeko kocha

• Gość: Vika Czeko... IP: *.ewave.at 23.08.02, 19:04
        Dostalas maila?
        • sombre Re: Czeko... 23.08.02, 20:05
          Ale kiedy fczekusia fczale nie kocha szomperaska. Tylko tak pisze.
          Szompre juz duszym chlpcem jest i fie pfla pfla pfla....

bu.
          • sombre Norma? 23.08.02, 20:22
            To Ty masz talent nasladowania odglosow przyrody??? :) Woow.
            A prosze mocno o jakiegos malpiaka w potrawce, usmazysz mi na kolacje? ;)
            Nafaszeruj go infosalatka znad wielkich jezior...

sombre
            i jego
            glos
            • norma_jean Re: Norma? 23.08.02, 20:58
              Zadzwonię :-)))
              Opowiem wszystko jestem upoważniona :-))
              • Gość: czeko No co mam zrobic zeby mi uwierzyl???? IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 22:54
                Kocham tego patalacha sombre, dlaczego on mi nie wierzy? Co mam zrobic, zeby mi
                uwierzyl? Kocham niesamowicie, ja juz wszystko noremce powiedzialam....

KOCHAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!

Vika- dostalam, wyslalam.

Noremka- a nagadaj mu gluuupot, tak zeby mu uszka spuchly, mojemu misiowi
                uszatkowi ;).

buzi
                czeko
    • Gość: czeko Probuje mojemu kochaniu wyslac smsa.... IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 23:20
      .a kazda bramka mi gada, ze wyczerpany limit! Moze somberasem smsow nie kasuje
      dla potomnych je zostawiajac???? Heeeeeeemm??? Jak to babcia kiedys ze Stejtsow
      do dziadziusia Short Mesazki slala? ;))))))))))))))))))))))))

Noremka....zadzwonisz?

Kurde niechze sie rok szkolny zacznie to wtedy bede znikac na cale dnie i ani
      widu ani slychu.

A jak teraz mam troszke czasu to kochac mnie nie ma komu!

czekusia
      o 16.15 nikt mnie nie kocha....pewnie o 16.16 tez nie bedzie...
      • Gość: czeko a somberasek chyba odsypia noc.... IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 00:44
        a czekusia za 2 h jedzie na blus festiwal....noremka jak masz jeszcze dzwonic
        to luuu i teraz!

czeko
        • ksiezniczka_fiona Re: a somberasek chyba odsypia noc.... 24.08.02, 00:51
          To wyjdz z sieci!!!!
          • ksiezniczka_fiona Kochanie.. 24.08.02, 00:59
            Jeszcze spróbuje ale masz cały czas zajęty numer. Gdyby nie sprobuje jutro. Z
            sombre nie rozmawiałam, bo wisiałam na telefonie wiesz z kim :-)))
            Trzymaj sie Kotku, kocham Cie.
            Do jutra
            Norma idzie spac bo jutro do pracy...
    • hookean Biedactwo 24.08.02, 00:58
      Puszczam Ci "oko" zatem, sama juz przynajmniej nie jesteś, a może zaraz pojawi
      się ta wyczekiwana przez Ciebie Miłość ;o)

Klik klik klik...ale spoko Hookean jeszcze nie znikł
      • ksiezniczka_fiona Re: Biedactwo 24.08.02, 01:01
        Ona stracona dla świata :-))) Tylko sombre i sombre :-)))
        Nawet o mnei z apomina, ale cóż - taki los przyjaciół w konfrontacji z
        miłościa :-))
        Dobranoc
        • Gość: czeko Re: Biedactwo IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 01:03
          Norma nieeeeeeeee!!!!!! Blagam zostan!!!!!
          • ksiezniczka_fiona Re: Biedactwo 24.08.02, 01:05
            Kotku nie moge ja jutro o siodmej wstaje i musze w pracy funkcjonowac. Jutro to
            nadrobimy dobrze Skarbenku? A teraz jak chcesz pogadać to wyjdz z sieci albo
            przełozymy to na jutro.

Buzi
            • Gość: czeko Re: Biedactwo IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 01:07
              wychodze!
        • Gość: czeko NORMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 01:04
          Powiedz ze jestes to wyjde z sieci!
          • ksiezniczka_fiona Jestem n/txt 24.08.02, 01:06

• Gość: czeko Re: Jestem n/txt IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 01:26
              Noremko dzieki za telefon! A ja sie zaraz zablusuje i juz ;)

czekusia

spij slodziutko
      • Gość: czeko kochany H IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 07:05
        sombre mnie rzucil. Pusc oko once again i oddajmy sie milosci .....

czeko
        :)
    • Gość: czeko JEAH IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 06:54
      dzi....Blues festiwal rullez! Szczerzacy sie dlugowlosi, jezioro, scena i
      muzyka w stylu "my wife left me my dog ran away" ;)

LOVED IT!

chocolate
      • Gość: sombre no wiec wlasnie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 10:24
        Gość portalu: czeko napisał(a):

> kochany H
        >
        > sombre mnie rzucil. Pusc oko once again i oddajmy sie milosci .....
        >
        > czeko
        > :)

No i ja mam Ci wierzyc, taaak?
        Widac wszystko Ci jedno, kto Cie dopieszcza.

Kurwa mac, beznadzieja.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sombre
        • Gość: czeko Re: no wiec wlasnie IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 14:33
          Jestem beznadziejnym przypadkiem, tak sombre? Ja raczej mysle ze jestem
          przypadkiem ktory samotny na drugiej polkuli potrzebuje uwagi, ktorej od ciebie
          nie dostaje (!!!).

czeko
          beznadzeja
          moze tez k....

haha
          • norma_jean Re: no wiec wlasnie 24.08.02, 14:44
            Hej Kochanie a co to za humorek????
            • Gość: czeko Re: no wiec wlasnie IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 15:20
              Zapytaj sombre. Kwa mac robie wszystko zeby stay in touch, wychodze z sibie z
              dojsciami do kompa i piep.... mailami, a on uwaza, ze ja sie po forum puszczam.
              Krew mnie zaleje.

Bicie piany? Z igly widly? Zly humor? What to hell? A z reszta przede mna
              wspanialy dzien, nie bede sbie humoru psula.

I moze to jest idea poluzowac z wejsciami do netu- przyjemniej bede witana.

czeko
              .....
              • norma_jean Re: no wiec wlasnie 24.08.02, 15:28
                Kotku, ja Cie tu zawsze witam serdecznie.
                Zadzwonić???
                • Gość: czeko Re: no wiec wlasnie IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 15:41
                  Wiesz mysle ze najlatwiej boczyc sie i czegos nie doceniac.

Zadzwon jak chcesz i mozesz.

Fajnie ze TY chcesz i mozesz....

czeko
                • norma_jean Re: no wiec wlasnie 24.08.02, 15:42
                  Czeko wychodze zaraz z pracy i z sieci, będe z powrotem ok. 18:30
                  Odezwij się.
                  A teraz jeszcze spróbuje zadzwonić.
                  • Gość: sombre Re: no wiec wlasnie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 16:03
                    Masz racje - najlatwiej czegos nie doceniac. Na przyklad uwagi, ktora Ci daje.
                    Autentycznej i wielkiej uwagi, o ktorej rozmiarach zapewne nie masz pojecia.
                    Na przyklad zarywanej nocy na czat, w ktorym dowiaduje sie tak milych rzeczy,
                    po ktorych mam spleena na cala dobe. Ale to przeciez drobiazg.

Kilkakrotnie chcialem dzwonic, ale TY nie chcialas.
                    Wiec moze nie pisz "fajnie, ze norma chce i moze", zgoda?

Przeciez ja CHCE.
                    Ale nie chce spalic sobie skrzydel - wiesz, Bardzo Wazna Dla Mnie Osobo?

sombre
                    • Gość: czeko Re: no wiec wlasnie IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 19:51
                      O przepraszam, doceniam twoja uwage sombre, doceniam tamten czat, nie
                      przypominam sobie zebym powiedziala w nim cos przykrego, rozstalismy sie
                      rowniez w zgodzie.

Nie nie, ale to ty masz racje. Najlatwiej bic piane o nic.

Kocham tez osoby ktore musza zaczac mieszac jak ZA DLUGO jest fajnie i dobrze.
                      Zostawilam takie przyklady w moim bylym codziennym zyciu. Fajnie bylo tu
                      oddychac bez nich. Fajnie bylo.

czeko
                      • Gość: sombre szkoda IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 19:56
                        ze nie dostrzegasz problemu.
                        • Gość: czeko Re: szkoda IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 19:56
                          Moze mi go wyjasnisz sombre?
                          • Gość: czeko Re: szkoda IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 20:00
                            Widze jednak nie....szkoda. Nie przejze na oczy.

czeko
                            • Gość: sombre Re: szkoda IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 20:01
                              To sie dobrze rozejrzyj.
                              • Gość: czeko Re: szkoda IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 20:04
                                Och taka nieuwazna gowniara, prawda?
                  • Gość: czeko Norma IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 19:56
                    Jestem....

...jestes?

Chyba zrobie tak jak ci mowilam. Z reszta nie wiem. Chce mi sie walic glowa w
                    sciane.

Ale dzisiaj bylo ok. Bylismy na farmers` market, pozniej w stolicy i w ogrodzie
                    rozanym. Great fun. Musze pocwiczyc wydawanie odglosow typu "ol maj gudnes"
                    caly czas. Oni tak robia. Czuje sie jak introwertyk i outsider ;).

A teraz glowa w sciane. Za dlugo bylo dobrze?

czeko

jestem
                    odezwij sie
                    • Gość: sombre Zatem IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 19:59
                      mail czy czat? Bo nie forum.
                    • norma_jean Re: Norma 24.08.02, 20:11
                      Jestem Kochanie, jestem!!!
                      Jestes tu???
                      • Gość: czeko Re: Norma IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 20:24
                        jestem....na czacie z sombre jestem....niedobrze mi....przykro mi....

,,,,,,,,,,,,,

czeko
                        • norma_jean Re: Norma 24.08.02, 20:38
                          Kotku jestem z Tobą****
                          • Gość: czeko Re: Norma IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 20:42
                            ............

:(

czeko
                            • norma_jean Re: Norma 24.08.02, 20:58
                              Kotku będzie dobrze. Nie martw sie prosze jestem do Twojej dyspozycji 24/h na
                              dobę.

Buziaki
    • Gość: czeko jestem gdzie zawsze n/txt IP: *.madison.chorus.net 24.08.02, 20:02
      • Gość: sombre NORMA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 21:24
        wyslalem Ci smsa. Prosze, odezwij sie jesli mozesz!!!!

sombre
        • norma_jean Re: NORMA 24.08.02, 21:39
          Sonbre ma smsa mówie ok, tylko gdzie Cie szukać?
          • Gość: sombre NORMA - jestes? n/txt IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 21:57
            • Gość: sombre NORMA IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 22:11
              Cholera Norma to bardzo wazne. Nie moglem odebrac telefonu, sorry! Wyslalem Ci
              drugiego smsa. Jezeli bedziesz mogla przyjsc, pojsc mi sygnal, ok? Prosze,
              jezeli mozesz, przyjdz, to mega wazne...

sombre
    • hookean Ludki tylko spoko plissssss ;o) 24.08.02, 23:23
      Aż strach oko puszczać, a intencje dobre hokuś miał, a tu tyle teraz wzajemnych
      żalów, no cóż.

To ja sobie kaczuszki popuszczam jesli mozna ;o)

Wszystkim sukcesów zyczę...... i sobie też do cholery !

Hookean
      • Gość: sombre Re: Ludki tylko spoko plissssss ;o) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 23:27
        Hokus, to nie o to chodzi...

pozdrawiam,
        sombre
        • hookean Re: Ludki tylko spoko plissssss ;o) 24.08.02, 23:29
          Kamień spadł mi z serca ;o)

Pozdrawiam również

Ps. I kaczuszki nadal puszczam

Hookean
          • Gość: sombre Re: Ludki tylko spoko plissssss ;o) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 24.08.02, 23:36
            A mnie wcale a wcale nie spadl :-(

Co mozna zrobic, jak sie popelnilo kretynsko glupi blad, ktory kosztuje wiele,
            a ktorego sie cholernie zaluje? Chyba tylko palnac sobie w leb...

sombre

• hookean Sombre 24.08.02, 23:46
              Moze Ty wcale nie popełniłeś kretynskiego błędu, tylko Ci teraz tak wmawiają,
              co nieładne jest w obliczu Twych prawdziwych odczuć, nikt nie mna prawa nazywać
              się idealnym i świętym ,jesteś człowiekiem, a to pociąga za sobą oczywiste
              konsekwencje. Ktoś tu się nad Toba pastwi.

Powiedzże coś więcej jeśli jesteś wstanie ;o)

Łepek do góry, ja tu cały czas obok jestem i puszczam sobie kaczuszki;o)

Hookean
              • Gość: sombre Hookean IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 00:40
                Pieknie piszesz, wszystko to swieta prawda jest, z wyjatkiem tego bledu i tego
                pastwienia... Nikt sie nie pastwi, a ja nabroilem. Ale masz racje, nikt nie
                jest krysztalem i kazdemu zdarzaja sie wpadki. Wybacz, ale nie chce gadac o
                szczegolach.

Dzieki Wielki Kaczuszkowy za wsparcie :-))) I jak tam idzie robota? :)

sombre
                czekus
                proooosze
                ......
                • hookean Sombre 25.08.02, 01:02
                  Ach dzieki, robota aż furczy, a kółka na stawie są sliczne i jest ich wiele ;o)

Ja się niedługo kładę z nadzieją na dobry sen, czego i Tobie bym życzył bez
                  względu na samopoczucie złe, ale pamiętaj saperem nie jesteś i nie będziesz,
                  podobnie jak ci, co tego oczekują od Ciebie, i chwała za to, bo dzięki temu
                  jeszcze żyjesz ;o)

Hookean ostatnią kaczuszke puszczający ;-)

Baju baju w forumowym gaju ludzie czasem spac chadzaju ?
                  • Gość: sombre Hookean IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 01:06
                    Dzieki wielkie za te slowa :) Ech, chetnie bym kiedys popuszczal te kaczuszki z
                    Toba ;)) A teraz zycze spokojnych snow - ja nie bede spal, by spac mogl ktos...
                    (hokus:)

sombre
                    • hookean Sombre 25.08.02, 01:12
                      To ja odłożę kilka kaczuszek i sie kiedyś razem wybierzem, ale z tasiemka na
                      oczach szedł będziesz, bo obiecane jest nie zdradzic tego miejsca tym dziwnym
                      gnomom czy innym dziwadłom stawowym, co mi je pokazały ( kaczuszki to mały
                      pikuś przy tym co tam jeszcze jest do robienia hihi) ;o)

To ja idę lulu niczym niemowle po kaszce ;o)

Hokuś
                    • Gość: sombre Hookean? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 01:15
                      ...kurde, mam ochote na te kaczuszki :)) Skoro spac poszedles, moge przejac
                      czasowo interes? Bo jezioro nie moze takie spokojne byc! Popuszczam sobie
                      troche, dobrze? :)

NA bo co bede tak sam tu bezczynnie wystawal...

sombre
                      • Gość: sombre Aaaaa IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 01:17
                        to ja nic nie ruszam! Nic nie mowilem! Kaczki spac! To pomysle nad czym innym.

dobranoc :)

sombre
                      • hookean Re: Hookean? 25.08.02, 01:18
                        Super ! Ktoś musi interesu pilnowac, te do puszczania fajne leża przy molo, ale
                        uważaj tam na tego raka straszny gałgan w palce szczypie szczyp szczyp refleks
                        trza mieć nielichy chy chy

Przez sen pogłosy wydajacy Hokuś ;o)
                        • Gość: sombre No to git! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 01:25
                          A jednak popuszczam dzis kaczuchy! Ok - na raka oko miec bede, krzywdy mu tez
                          nie zrobie, a molo uwielbiam - sam mam w mojej bajce az trzy takie zjawiska. To
                          ja sobie pocichutku posiedze na deskach i popykam :) A niebo takie
                          rozgwiezdzone... gdzies musi byc noc, by ktos mogl cieszyc sie sloncem...

sombre
                          spij
                          spokojnie
                          biznes
                          pod
                          opieka
                          :)
                          • Gość: sombre Hokus IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 01:41
                            tak siedze sobie i siedze i pykam. I fajnie jest, ale od jakiegos czasu cos
                            jakby charczalo mi za plecami... co to kurna jest... czyzby jakies licho
                            jeziorne? Moze jakies szuwarowe jestestwo? Sam mowiles, ze tu takie sie
                            kreca... Hmmmmm...

sombre
                            • Gość: sombre No wiec IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 01:48
                              spytalem sie raka i on mi powiedzial, ze to tutaj normalne. Pocharczy, pojeczy,
                              pofurkocze, na koniec woda zabulgocze i zniknie :) Ciekawe, jaki toto ma
                              problem? Moze to duch wzgardzonego kochanka... od stu lat tak co noc
                              przezywajacego swoj tragiczny final? O, juz bulgocze... spokojnej nocy
                              szuwarowy bycie...

Ja wracam do kaczuch :)

sombre
                            • hookean Sombre 25.08.02, 01:53
                              Czujnym, choc powieki me oka puścić nie pozwalają ;o)

Te gadzinki stawowe ostrzegały mnie, ze jak chcem korzystac z uroków wodnych,
                              to trza raz na jakiś czas chlebek rzucić za siebie w moczary, jednej takiej
                              bestyi co to charczec lubi na nieznajomych. To pieczywko zostawiłem w sakwie
                              tuż przy raku, co by nikt go nie tknął, taki ci on szczypatielnyj czerwuś ;o)

No już powinno być lepiej, a jak znowu zacznie coś niezdrowo straszyc to wio do
                              łódki i na środek wody mykaj, tam w łódeczce okowitka pyszna lezy, byś gwiad
                              mógł więcej i lepiej zobaczyć ;o)

hi hi sen mój mocny, a czujny zarazem

Hokuś

• hookean Świtezianka... 25.08.02, 01:57
                                A i jeszcze, diablisków ci tam pełno, więc i Świtezianka się napatoczyc może,
                                być Ty czujny, bo chłopa uwieść potrafi każdego i nikt go juz nie znajdzie w
                                odmętach jeziora tego przedziwnego.

Mnie sie udało przetrwac, lecz nad Toba niech bogowie czuwaja i od omamów
                                chronią, a plusk kaczuszek dobrze mi na sen robi puszczaj Sombrus puszczaj...

Hokuś niewinnie śpiący
                              • Gość: sombre A wiec IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.08.02, 02:01
                                to jednak nie zaden wzgardzony kochanek? A to krasnyoszczypawa jedna ma
                                fantazje! Po nocach mi tu klechdy sezamowe klekocze :) Pewnie zebym mu
                                pieczywka nie podebral cwaniaczek ;) Oki, zaraz sie tym zajme. Spij hokus snem
                                sprawiedliwego, jutro musisz byc wypoczety na kaczuchy :)

sombre
                                • hookean Zasnął 25.08.02, 02:09
                                  Tak jak rzeczesz, jeno duchy te bagienne sie rozharcowały srogo i mnie bok
                                  wypoczywający zmienić trzeba, by na nowo zniknąc w nicości ludzkiej sennej
                                  samotności..

chrap chrap Hokus snem głębokim i nie czujnym, a w oddali plusk plusk plusk
                                  coraz ciszej i ciszej...

Hokuś zasnął ;o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka