Dodaj do ulubionych

Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny watek...

19.08.05, 14:44
bo mi sie chce... :P :)
Obserwuj wątek
    • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:46
      Edzia już się zrywa, będzie można odetchnąć.
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:51
        Edzia to seksualna bestia :))
        • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:51
          przestańcie, bo i mnie chcica wzięła
          • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:52
            Ludzie, co za naród???
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:54
            Hehehe. A mialo byc mniej seksualnie :)
            • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:55
              mniej na FK się nie da, zwłaszcza w godz. pracy. Z reguły chcicę mamy :))) A
              ten mój gdzie sie podział, qrd???
              • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:57
                Znów chcesz mu przylać?
                • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:58
                  nikogo nie leję, ja chcę się tylko poseksić :))
                  • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:01
                    1. Kiedyś się chwaliłaś, że chłopa bijasz.
                    2. Na usilne prośby założycielki próbuję mniej seksualnie. Ale widzę, że nic z
                    tego. :(((
                    • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:02
                      łomatko, to chyba w jakimś amoku byłam, nie przypominam sobie :))) a mniej
                      seksualnie się niestety nie da, takie już jesteśmy :)))
                      • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:06
                        No tak, pamiętam - PMS i po pijaku, znaczy się to się nie liczy, tak?
                        No i kto mówi, że to źle z tym na s.? Ale po co komu te nierealne żądania?
                        • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:07
                          to nie było bicie, tylko nieskoordynowanie ruchów rak :)))

a co to jest to na s.?
                          • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:12
                            To, czego ma nie być w wątku. Stąd kamuflaż.
        • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:52
          Tylko o jednym. Pewnie dlatego, że nawet kawalerki nie ma.
          • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:53
            duch.arafata napisał:

> Tylko o jednym. Pewnie dlatego, że nawet kawalerki nie ma.

do mnie rozmawiasz????
            • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:54
              W życiu Mariana. Edzia wszędzie rozgłasza. O jednym i drugim.
              • duch.arafata Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:56
                PS. Znaczy się, że kawalerki nie ma i pragnie być obiektem.
    • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:47
      to paluszki pójdą w ruch :)))
    • trzydziecha1 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:47
      Nie Tobie jednej. Tu wszystkie mamy PMSa, @ i jajeczkowanie jakoś równolegle.
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:49
        To co??? Idziemy do domow??? :)
        • trzydziecha1 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:52
          ja za godzinke dopiero mogę :(
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:53
            Ja tez :( A moj juz do chatki pomyka...
            • trzydziecha1 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:56
              Moj jest w chałupie, tyle że zanim ja wrócę, on wyjdzie :((
              • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:57
                trzydziecha1 napisała:

> Moj jest w chałupie, tyle że zanim ja wrócę, on wyjdzie :((

biednaś Ty, oj biednaś :)))
                • trzydziecha1 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:58
                  :(
    • wirtualboy Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:51
      Nie sądziłem że tu jest tyle niezaspokojonych kobiet. Przecież tylu
      wygłodniałych facetów do okoła a wy zgrywacie niedostepne a potem was chcica
      męczy.
      • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:52
        wirtualboy napisał:

> Nie sądziłem że tu jest tyle niezaspokojonych kobiet. Przecież tylu
        > wygłodniałych facetów do okoła a wy zgrywacie niedostepne a potem was chcica
        > męczy.

a Ty co się odzywasz???? Jak jesteśmy z dala od Was, to i chcicę mamy. A Ty
        mógłbyś wpaść do domciu na troszkę i mnie zaspokoić :)))
        • pyton31 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:56
          Zaraz przyjdę kochanie, zmieniłem nik żeby bardziej do mamby30 pasował bo
          wirtualboy brzmiał zbyt pedalsko.
          • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:57
            pyton31 napisał:

> Zaraz przyjdę kochanie, zmieniłem nik żeby bardziej do mamby30 pasował bo
            > wirtualboy brzmiał zbyt pedalsko.

nie wierzę Ci, dowody proszę
          • trzydziecha1 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:58
            fakt, brzmiał pedalsko ;P
            • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:59
              trzydziecha1 napisała:

> fakt, brzmiał pedalsko ;P

ale ten nick wział się stą, że BZ twierdził, że mam wirtualnego chłopa, a nie
              prawdziwego :))
              • trzydziecha1 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:00
                aaaaaaaa a to naprawdę twoj chłop???
                • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:00
                  no mój, ten wirtual, a od pytona zarządałam dowodów i ich nie dostałam, więc
                  póki co, to nie wierzę pytonowi :))
                  • pyton31 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:01
                    Oto dowód - mam na nim pieprzyk.
                    • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:02
                      oki, teraz już wierzę :)))) rozumiem, że wirtual poszedł precz? :))
                    • trzydziecha1 Moj tez ma :PPPP wiec to żaden dowód :))))))) 19.08.05, 15:03

• mamba30 Re: Moj tez ma :PPPP wiec to żaden dowód :))))))) 19.08.05, 15:04
                        trzydziecha1 napisała:

>

qrcze, ale mój chyba o tym nie wiedział :))
                  • trzydziecha1 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:02
                    No proszę, i on się tak nie przedtawił jak tu wlazł????? Jak on mógł????
                    • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:03
                      trzydziecha1 napisała:

> No proszę, i on się tak nie przedtawił jak tu wlazł????? Jak on mógł????

zaraz Go opitolę :))
                    • mamba30 Do Pytona 19.08.05, 15:04
                      posłuchaj kochanie, jak już tu wlazłeś, to proszę się grzecznie przedstawić i
                      powiedzieć na forum kilka słów o sobie. Bo jak nie, to zrobię szlaban na
                      gary .... i jeszcze na majtki, choćbym miała się skręcić podczas trwania
                      chcicy :))
                      • pyton31 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:06
                        Cześć wam wszystkim z forum kobieta, to ja Pyton , mam 31 lat i jestem
                        facetem...:) no i już...
                        • mamba30 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:07
                          pyton31 napisał:

> Cześć wam wszystkim z forum kobieta, to ja Pyton , mam 31 lat i jestem
                          > facetem...:) no i już...

za mało, jaja sobie z nas robisz???? :)
                        • trzydziecha1 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:09
                          Tak się nie liczy. Załóż własny wątek z powitaniem i przedstawieniem sie, o!
                      • trzydziecha1 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:06
                        Mamba, podstawowa pedagogiczna zasada wychowawcza brzmi: Nigdy nie groź karą,
                        której nie mozesz zastosować :PPPP
                        • mamba30 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:08
                          trzydziecha1 napisała:

> Mamba, podstawowa pedagogiczna zasada wychowawcza brzmi: Nigdy nie groź karą,
                          > której nie mozesz zastosować :PPPP

jak Ty mnie Trzydziecha dobrze znasz. Wiesz, że sexu sobie nie odmawiam :)))
                        • pyton31 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:08
                          hahaha no własnie Mamba:)
                          • mamba30 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:08
                            pyton31 napisał:

> hahaha no własnie Mamba:)

Kochanie, nie przeginaj. Kiedy będziesz w domciu???
                            • pyton31 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:11
                              Pewnie o 17.00. Cerber obserwuje...
                              • mamba30 Re: Do Pytona 19.08.05, 15:12
                                pyton31 napisał:

> Pewnie o 17.00. Cerber obserwuje...

to teraz proszę się rozprawiczyć i załozyć wątek zgodnie z sugestią
                                Trzydziechy :)
            • kryzysowa_narzeczona75 hehehe 19.08.05, 15:00
    • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:52
      chodz na sianko zrobimy bzykanko :)))
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:52
        Nooo i w koncu jakies konkrety :P :) To moze tak wszystkie? Piszesz sie? :)
        • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:55
          hmmmm wszystkie naraz??
          czy pojedynczo? a moze parami? :)))))
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 14:58
            Ojej, dogada sie w trakcie :) Nie martw sie o tak przyziemne sprawy :)
            • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:00
              no dobra... :))))
              • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:03
                Nooo my juz na sianku, a ty gdzie??
                • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:04
                  predzieram sie przez stado fanek :)))))
                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:05
                    Za kudly je i o ziemie. Czekamy :)
                    • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:05
                      tylko niemow ze sie nudzicie :)))))
                      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:07
                        Spoko... Bawimy sie brodawkami :P

Moj boze, ide stad, bo glupawa mnie bierze :-/
                        • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:08
                          dobra dobra juz takiej swietoszki nie udawaj :)))))
                          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:09
                            Nie podpuszczaj... :P :)
                            • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:09
                              kto ja??? i niby do czego? :))
                          • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:09
                            omcrew napisał:

> dobra dobra juz takiej swietoszki nie udawaj :)))))

to jest taka Jej gra wstępna :))
                            • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:10
                              a ty skad wiesz? :)))
                              • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:11
                                omcrew napisał:

> a ty skad wiesz? :)))

prosze się trzymać drzewka, bo nie miem czy do mnie rozmawiasz :)))
                                • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:12
                                  do ciebie do ciebie:)))
                                  skad wiesz jaka jest jej gra wstepna? :)))
                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:13
                                    no wiesz, to taka nasza słodka tajemnica. Żeby życie miało smaczek, raz
                                    dziewczynka raz chłopaczek... :)
                                    • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:13
                                      a przed chwila mowila ze tylko zmezem w domu:))))
                                      a to mamba jedna :)))
                                      • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:14
                                        nie wierz nigdy kobiecie, dobrą rade Ci dam.... :))))
                                        • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:15
                                          ale z tego powodu to maz raczej zly by niebyl :))))
                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:13
                                    Mamba, ja bardzo prosze, nie mow mu skad wiesz ;)
                                    • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:13
                                      kryzysowa_narzeczona75 napisała:

> Mamba, ja bardzo prosze, nie mow mu skad wiesz ;)

za późno kochana :))
                                      • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:14
                                        :D no wlasnie
                                      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:15
                                        Za pozno szturchnelam ciebie w lokiec :(
                                        • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:16
                                          wy sie tak czesto szturchacie? hehhehehhehehe
                                          • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:16
                                            Czesto, a co? :P :)
                                            • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:18
                                              tak tylko z ciekawosci pytam :)))
                                              • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:19
                                                ciekawość to 1 stopień......
                                                • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:20
                                                  ja sie do nieba nie wybieram :)))))
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:21
                                                    to i dobrze, bo szanse są zerowe w Twoim przypadku :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:22
                                                    no qrde staralem sie to jakie moga byc inne:))))
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:23
                                                    a tak w ogóle, to mi fotkę swoją wisisz
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:24
                                                    ja???
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:25
                                                    przecież wyraźnie piszę, że Ty :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:26
                                                    eee wy babeczki z FK to jestescie jedna klika jak jednej wysle to wszystkie beda
                                                    mialy :))))
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:30
                                                    i tu się mylisz. Nigdy nie przesłałam dalej żadnego zdjęcia
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:30
                                                    a skad ja to mam wiedziec? :)))
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:33
                                                    bo ja tak mówię. Jakoś nikt do tej pory nie miał do mnie pretensji :)))
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:34
                                                    przyslemy ABW to sprawdza :)))
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:37
                                                    omcrew napisał:

> przyslemy ABW to sprawdza :)))

a ślij, ja się nie boję :))
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:38
                                                    trylko na nich nie sycz:)
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:40
                                                    omcrew napisał:

> trylko na nich nie sycz:)

pod waqrunkiem, że wreszcie dostanę je
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:41
                                                    moze:)
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:42
                                                    rozumiem, że już się mogę na @ wybrać??
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:44
                                                    ale obiecalem publicznie ze nikomu nie wysle :)
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:45
                                                    ale ja nikomu nie powiem, że wysłałeś :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:47
                                                    hmmmm
                                                    no ale ja sie bede zle czul ze nie dotrzymalem slowa :)))
                                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:49
                                                    rozgrzeszę Cię :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:50
                                                    o matko! :))))
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:41
                                                    A zasluzyles??? Na sianku byles???
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:43
                                                    na co mialem zasluzyc??
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:45
                                                    Na plyte cd :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:47
                                                    30 gr w hurcie :))))
                                          • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:17
                                            nie bądź taki ciekawski :))
                                            • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:18
                                              przeciez o szczegoly sie nie wypytuje... narazie :))))
                                              • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:19
                                                Alez nie krepuj sie. Mamy pelna dokumentacje foto :)
                                                • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:20
                                                  to czemu ja jej jeszcze niemam? :))))
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:22
                                                    A prosiles? Nic tylko rozsylac i rozsylac te nasze bezecenstwa> no szalu mozna
                                                    dostac :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:24
                                                    dawaj dawaj nie sciemniaj :))))
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:25
                                                    A mamba ma na cd i znajomym rozsyla. Bierz od niej :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:26
                                                    od niej tez :)))
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:27
                                                    eeee, ja swoje portfoliawithmamba30 w domu zostawilam :(
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:28
                                                    dobra dobra nic niemasz ze soba na wszelki wypadek? :)))
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:29
                                                    Czuje sie molestowana!! :P :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:31
                                                    jak sie ma chcice to sie wszystko z seksem kojarzy :)))))
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:33
                                                    No tobie tez bzykanko po glowie chodzi :P :)
                                                  • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:34
                                                    czasami :)))
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 ja sie juz pogubilam w tym drzewku :( 19.08.05, 15:35

• omcrew Re: ja sie juz pogubilam w tym drzewku :( 19.08.05, 15:36
                                                    no troche sie kurna rozroslo :)
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:39

• omcrew Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:41
                                                    no przeciez o drzewku rozmawiamy a nie o seksie :)
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:43
                                                    Ups, masz mnie :)
                                                  • omcrew Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:45
                                                    ty to pewnie nawet na drzewie bys o seksie myslala :))))))
                                                  • mamba30 Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:46
                                                    na drzewie rosną banany....
                                                  • omcrew Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:48
                                                    nastepna tylko o jednym :)))
                                                  • mamba30 Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:49
                                                    nie tylko, jeszcze o zdjęciach bąkam
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:46
                                                    a ty o bzykanku i nie wykrecaj sie :)
                                                  • omcrew Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:48
                                                    teraz to ja o spaniu mysle :))))
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:49
                                                    A ja zbieram sie do domu :))))))))))
                                                  • omcrew Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:51
                                                    nooo ja tez:)
                                                  • kryzysowa_narzeczona75 Re: Bo mowilam, ze trzeba mniej seksualnie!! 19.08.05, 15:52
                                                    To ja na drzewo, a ty na bzykanko, ciao :)
                                      a ja i tak wiem skad ona wie:)))
                            • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:12
                              Ech... i zdradzila moj sekret - lep na facetow ;)
                              • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:13
                                hahahahah to ja juz wiem :))))
                                • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:13
                                  Ale dziala niezle, prawda? :)
                                  • mamba30 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:14
                                    kryzysowa_narzeczona75 napisała:

> Ale dziala niezle, prawda? :)

no ba..... :))
                                    to zalezy na co :))))
                                    • kryzysowa_narzeczona75 Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:15
                                      na kogo :)
                                      • omcrew Re: Ja bardzo prosze zapodac mniej seksualny wate 19.08.05, 15:16
                                        to tez:))))
    • 300000.gitar.nam.gra.rararara UWAGA: W środku TOTALNIE aseksualny link!!! 19.08.05, 15:15
      www.chilloutzone.de/files/05062803.html
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: UWAGA: W środku TOTALNIE aseksualny link!!! 19.08.05, 15:16
        yyyyyyy, obrzydlistwo. Jak w tajskiej restauracji
        • duch.arafata Re: UWAGA: W środku TOTALNIE aseksualny link!!! 19.08.05, 15:20
          Czyli co? Thai food nicht gut???
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: UWAGA: W środku TOTALNIE aseksualny link!!! 19.08.05, 15:24
            a nie widac? :)
            • duch.arafata Re: UWAGA: W środku TOTALNIE aseksualny link!!! 19.08.05, 15:26
              No nie wiem. Ja zawsze lubiłem wynalazki. I ostre przyprawy. Caliente.
      • mamba30 Re: UWAGA: W środku TOTALNIE aseksualny link!!! 19.08.05, 15:16
        niewątpliwie aseksualny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka