undyna 22.08.05, 18:35 właśnie schodząc ze schodów, w trakcie świadczenia pracy poślizgnęłam się i stłukłam sobie paznokcia (może będzie siny?) i odrobinę zdarłam nadgarstek, czy uda się coś na to wyszarpać od ZUS-u? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undyna Re: wypadek w pracy 22.08.05, 19:31 a może najpierw do bhpowca? muszę przepytać mojego szprytnego kolegę na tą okoliczność, chociaż chyba nici z kasy, bo złapałam równowagę zbyt szybko i chyba nawet mi ten palec nie zsinieje, a nadgarstek się już zagoił, bo otarcie było niezwykle powierzchowne, do jutra śladu nie będzie obawiam się;( Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: wypadek w pracy 22.08.05, 19:34 No ale co ci szkodzi sprobowac naciagnac ZUS na kilka zlotych? Przeciez oni tez nieuczciwi a Ty przeciez jestes poszkodowana. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wypadek w pracy 22.08.05, 19:38 no i właśnie tak kombinuję, ale ja pracuję do jutra do 8 rano, to chyba już nic się nie da wskórać, bo się wyleczy samo, zresztą zobaczę, niech no tylko coś będzie, to walę odrazu do bhp, a potem gdzie mnie pośle, pewnie do lekarza zakładowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch.arafata Re: wypadek w pracy 22.08.05, 19:35 Właśnie dlatego proponuję obstrukcję lekarską. Żeby była bumaga. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: wypadek w pracy 22.08.05, 19:36 chyba warto ubiegac sie o ubezpieczenie. ja dostalam niecale 500zl za niewielka rane otwarta spowodowana upadkiem z jednego z pojazdow zimowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wypadek w pracy 22.08.05, 19:40 pewnie, że warto, ale goi się momentalnie i już qrde w ogóle nie boli, no nic nie widać już;( może się walnę dodatkowo?;) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: wypadek w pracy 23.08.05, 07:49 trzeba było złamać reke!!wtedy kasa murowana. oj nie postaralas sie! Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wypadek w pracy 23.08.05, 09:06 no widzisz, za silny instyknt samozachowawczy mam;( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: wypadek w pracy 22.08.05, 19:40 Cześć Undynko :))) jak juz musiałaś orła wywinąć, to trzeba było takiego z większą kolorowanką :))) Jak masz rączkę obolałą bardzo, to już serio polecam Mobilat. To taka superowa maść, mnie pomogła po wywinięciu orła na motorze i po stłuczeniu silnym kolana. Serio, na kolano mnie postawiła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wypadek w pracy 22.08.05, 19:43 bosz jacy Wy kochani jesteście, no chyba się popłaczę ze szczęścia, ale mnie już nie boli nooo, złapałam równowagę niczym zawodowy surfer na megafali, a to co było, to znika samo, może ja jestem mutantem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna nie wygląda coby miał czernieć... 22.08.05, 20:30 normalnie różowy jak reszta, qrde ja to mam pecha;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Jak taki hardy, to go drzwiami w d... jeża!!! 22.08.05, 20:53 no szczerze się obśmiałam, pazerna na kasę jestem wiadomo jak każda baba, chyba mu tymi drzawi przywalę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
duch.arafata Śmichy śmichami, ale porządek musi być. 22.08.05, 21:07 Ja tam bym se nie pozwolił, żeby mi byle paznokć zafikał. Łezkę etylaku dla kurażu i ognia! Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Śmichy śmichami, ale porządek musi być. 22.08.05, 21:11 no Duchu ale mi zleciał ten czas dzięki Tobie, zaraz przyjdzie do mnie jeden facet, to go poproszę coby mi glanem przywalił w pazura, chłop to wiadomo odważniejszy jest Odpowiedz Link Zgłoś
duch.arafata Rozumiem,robota prywatna po francusku trawaj priwe 22.08.05, 21:16 I niniejszym się stleniam. Czuj duch!! Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Rozumiem,robota prywatna po francusku trawaj 22.08.05, 21:53 no teraz to ja nie rozumiem, nie wiem do czego jest ta rura?;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna nie wygląda coby miał czernieć... 22.08.05, 20:30 normalnie różowy jak reszta, qrde ja to mam pecha;) Odpowiedz Link Zgłoś