Dodaj do ulubionych

SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 22:32
Rozmawiałam z nim przez telefon i mówiłam różne rzeczy!!A ten cham ta świnia
był z kolegami,włączył głosnik i oni tego słuchali.Znalazł się jeden który o
tym powiedział.Tak było bo powtórzył to co mówiłam.Gotuje się we mnie
najchętniej bym gnoja zamordowała,ale nie będę siedzieć za prostaka.Płonę
żądzą zemsty,chcę być podła i perfidna.Te które rozumieją proszę o
rady.Bądżcie pewne wykorzystam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY IP: 213.216.82.* 31.08.02, 14:00
      Nie rob tego. Nie warto. Facet juz pokazal jakie zero jest z niego i powinnas
      traktowac go jak zero. Chocbys miala wbic zeby w sciane i wyc nie reaguj.
      Powiedz sama sobie ze to juz nic nie znaczy i powoli zacznij sie z tym oswajac.
      • Gość: Vika Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY IP: *.ewave.at 31.08.02, 14:46
        Gość portalu: Lena napisał(a):

> Nie rob tego. Nie warto. Facet juz pokazal jakie zero jest z niego i powinnas
        > traktowac go jak zero. Chocbys miala wbic zeby w sciane i wyc nie reaguj.
        > Powiedz sama sobie ze to juz nic nie znaczy i powoli zacznij sie z tym
        oswajac.

Lena ma racje.Traktuj go i jego wybryk jak zero.zero jest niczym...wiec jak
        mozna reagowac i przejmowac sie czyms czego nie ma?:-)ignorancja totalna
        potrafi zabijac,po co masz robic to Ty.Powodzenia a glowe nos wysoko.
        • wild hm 31.08.02, 14:54
          Gość portalu: Vika napisał(a):

> nos wysoko.

niezadzieraj nosa!
          nierób takiej miny!

:))

• yonker A swoją drogą... 03.09.02, 13:34
        gdzie jest ta osławiona solidarność plemników ?
        Nie oceniam już nawet faktu słuchania na głos z kolegami, ale wobec tych
        kolegów właśnie, gostek który Ci o tym powiedział, okazał się też ku...em.
        Jeli mogę Ci coś radzić, to nie spoufalaj sie za bardzo z tym gościem, bo jeśli
        ktoś raz zdradził, to może to zrobić drugi raz.
    • Gość: wilga Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY IP: *.zigzag.pl 31.08.02, 16:05
      nie mścij się. ale nigdy więcej z nim nie rozmawiaj. po prostu. zapomnij o nim,
      tak jak zapominasz o każdym śmietniku, który musiałaś wyminąć, bo akurat
      znalazł się na twojej drodze.
      i trzymaj się.
      pozdrawiam
      wilga
      • Gość: Donata Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 16:41
        Kiedy Ty się zemścisz on nie pozostanie zapewne dłużny. To błędne koło. Wiem,
        że będzie Ci potwornie ciężko ale w takim przypadku najlepszą zemstą będzie
        totalna ignoracja. Wiem co mówię bo sama przeżyłam bardzo podobną historię
        kilka lat temu. Nie daj mu tej satysfakcji i nie reaguj tak jak on chciałby
        żebyś zareagowała.
        Życzę wytrwałośći a zapewne się opłaci!
    • Gość: ciotka zemsta Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 31.08.02, 19:34
      Siostro!
      To prawda, ze zemsta jest rozkosza bogow - i tak jak Ty - rozwazalabym rozne
      plany, zeby wycisnac ostatnie smierdzace soki z tej meskiej gnidy. Zajeloby to
      i mnie, i moim licznym realnym i wirtualnym doradczyniom /panowie do takiego
      wsparcia sie nie nadaja, nie rozumieja.../ conajmniej miesiac.
      Po czym po prostu ....odpuscilabym.
      Kazda, nawet najbardziej przemyslana reakcja z Twojej strony swiadczylaby
      o tym, ze nie jest Ci jeszcze calkiem obojetny. I nie daj Bog, zeby tak to ten
      gad odebral.
      Skoro nie zareagujesz i przejdziesz nad tym zajsciem do porzadku dziennego, to
      znaczy, ze bylo ono dla Ciebie tak samo obojetne, jak i ten pomyslowy chloptas.
      Oczywiscie nie zaszkodziloby, gdybys kiedys przypadkiem weszla na niego z
      fryzem od Krzysia-wizjonera i barczystym trenerem z klubu fitnes.
      Ale PRZYPADKIEM!!!
      Zajmij sie teraz swoja kariera szkolna, czy zawodowa, odzywiaj sie zdrowo,
      spij dobrze i niech Ci si sni, ze wygralas konkurs na prezesa firmy, w ktorej
      on jest goncem i z klasa go zwalniasz.

PS. Oczywiscie nie byloby zadnego nietaktu zebys to Ty naglosnila Wasza
      rozmowe Twoim kolezankom.
      Panie i tak maja trudniejsze zycie.

• Gość: Freta Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY IP: *.pl 31.08.02, 19:52
      ja sadze ze powinnas sie zemscic, i co wiecej dobrze sie przy tym bawic:)
      • Gość: :( Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 21:07
        Dziewczyny dzięki,macie rację potraktuję go jak zero,bo jak napisałyście zacząć
        mogłoby się błędne koło.Będę myślała o tym śmietniku i śniła że jestem prezesem
        firmy i zwolnę go dziesięć razy.Uff powoli dochodzę do siebie i pozdrawiam was
        wszystkie-Marzena.
    • Gość: kiwi Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY IP: *.chello.pl 02.09.02, 20:30
      1. Napisz do niego list. Nie przebieraj w słowach, wylej wszystko, co masz do
      wylania
      2. Nie wysyłaj tego listu, tylko go schowaj gdzieś na tydzień. Przez ten
      tydzień wogóle o tym nie myśl, staraj sie meblować sobie rozum rzeczami
      przyjemnymi i konstruktywnymi.
      3. Przeczytaj w samotnosci ten list po tygodniu i zastanów się, czy on wogóle
      na cokolwiek zasługuje. Kim jest w oczach twoich i w oczach własnych kolegów,
      którzy z pewnością też teraz będą sie mieli na bacznosci rozmawiajac z nim na
      jakikolwiek temat.
      4. Podrzyj ten list, zgnieć go, zmiażdż i wyrzuć albo spal, a wraz z nim resztę
      tego, co ci pozostało w sercu po tym facecie.
      5. Następnie weź miłą, długą kąpiel i ciesz sie myslą, ze dowiedziałaś się o
      jego swiństwie TERAZ, a nie dopiero za jakis czas, gdy sprawy byłyby może
      trudniejsze do odkręcenia w samej sobie.
    • neo777 Re: SIOSTRZYCE ! ZEMŚCIĆ SIĘ MUSZĘ ! POMOCY 03.09.02, 14:19
      prosze zadzwon do mnie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka