01.09.05, 11:44
Witam,
jestem od jakiegoś czasu z kobietą. Ja mam 23 lata, ona 29. Problem w tym, że
nie ma seksu. Dzisiaj mówi mi, że ona boi się zajść w ciążę (w domyśle ze
mną). Rzecz polega na tym, że moja fizyczność jest trochę ułomna, niby
wszystko ze mną w porządku ale mam bielactwo (małe ale zawsze), nadmierne
rogowacenie mieszków włosowych (genetyczna choroba skóry), do tego urodziłem
się ze stulejką, mam naczyniaka (pod pośladkiem czyli normalnie go nie widać i
mi nie przeszkadza, nie muszę się z tym chować na ulicy); wszystko raczej
wizualnie nieestetyczne a nie przeszkadzające strasznie w życiu, poza tym
wszystko ze mną ok, intelekt niezgorszy, brzydki strasznie też nie jestem.
Ona z racji wieku myśli o tym, że niebawem chciałaby mieć dziecko. Nie śpi ze
mną bo jej biologia nie pozwala. Boi się, że jej dziecko mogłby mieć po mnie
to co ja mam. Ona pod względem fizycznym jest bez zarzutu.
Mimo, że jest nam razem dobrze to kontaktu intymnego nie ma. Biologia:/ Co
robić? Mieliście może podobny przypadek? Czy ja mogę coś zrobić czy muszę się
pogodzić z losem? Czy to tylko ona tak ma czy każda kobieta obawia się tego?
Masakra, głowa mi pęka, żyć mi się odechciewa. Czy geny mogą mi zrujnować życie...
Obserwuj wątek
    • beata223 Re: Biologia 01.09.05, 11:55
      ona cie nie kocha po prostu,znajdz inna ,powiedz o chorobie po 2 miesiacach
      znajomoasci.swieczki pachnace daj,wypryskaj sie perfumami..
    • vandikia Re: Biologia 01.09.05, 11:56
      aż się czytac nie chce. Co za głupi lachociąg (przepraszam za wyrażenie) z tej
      Twojej laski. Po co w ogóle z Tobą jest? A Twoje stanowisko to już mnie
      najbardziej zdziwiło, nie boisz się, że ona będzie z Tobą, ale dziecko zrobi
      sobie z innym tatusiem?
      • jolzag Re: Biologia 01.09.05, 12:03
        czy ty masz bielactwo ma całym ciele? Czy włosy, rzęsy i brwi wogóle całe
        owłosienie też jest białe? Zastanaweiam się tylko, dlaczego ona z tobą jest
        skoro nie chce mieć z tobą dziecka? Co ją w tobie urzekło i co w sobie takiego
        masz? PRzecież chyba sypiacie ze sobą? CZy wogóle nie ma kontaktów fizycznyhc?
        Nie wiem trudno mi jest ci pomóc, ale wydaje mi się, że powinieneś z nią o tym
        porozmawiać. CZy planuje z tobą przyszłość? Bo jeśli nie to nie zawracaj sobie
        nią głowy. Znajdziesz sobie inną godną ciebie dziewczynę.
        • hp11 Re: Biologia 01.09.05, 12:22
          Nie mam bielactwa na całym ciele, nie mam jasnych włosów, jest raczej
          szczątkowe. Bardziej jej chodzi pewnie o rogowacenie mieszków włosowych bo z tym
          mam zdecydowanie większy problem (całe plecy).
          Jesteśmy ze sobą bo poza aspektem fizycznym cała reszta jest bardzo dobra,
          zgodność poglądów, myśli, potrzeb itp. Spędzanie czasu z nią jest wspaniałe.
          Jest tylko ten problem...
          Z poprzednim facetem miała wielką love, rozstali się pół roku temu. Znamy się
          już dwa lata i zawsze nam było w swoim towarzystwie rewelacyjnie. Jak doszło
          jednak do kontaktów damsko-męskich a nie przyjacielskich to zaczęły się schody.
          Myslałem, że to przez to, że niedawno się rozstała ze swoim byłym i że z tego
          powodu może mieć problemy (wiązała z nim plany na przyszłość). Ale teraz
          wychodzi, że siedzi to gdzie indziej.
          Kilka razy nam się zdarzyło, że doszło do kontaktów fizycznych ale to raczej
          przypadki i do tego mało udane. Ja jednak chciałbym robić to z kimś kogo kocham
          i kto kocha mnie a zawsze wtedy miałem w głowie myśl, że zaspokoić próbuję
          czysty popęd płciowy (z resztą dosyć nieudacznie bo praktyki w tym wielkiej nie
          mam) a nie że robię to z miłości, z potrzeby bliskości. Z jej strony zawsze mi
          tego brakowało.
          Przyszłość ze mną planuje bo dobrze jej ze mną, nie stwarzam problemów jesli
          chodzi o zwyczajne życie (w przeciwieństwie do jej byłych). Ale ja nie zamierzam
          być z nią i wychowywać dzieci jakiegoś innego samca bo bardziej się nadawał na
          biologicznego ojca. Z resztą ja mam problemy czysto fizyczne, intelektualnie
          stoję raczej powyżej średniej, to chyba też coś znaczy.
          Pytanie czy mnie kocha czy to tylko czysty pragmatyzm?
          Łudzę się, że to pierwsze ale powoli tracę nadzieję (z resztą nigdy mi tego nie
          mówi).
          Czy takie aspekty jak jakieś problemy fizyczne dla ludzi kochających się są w
          ogóle problemami?
          • vandikia Re: Biologia 01.09.05, 12:43
            powiem tak:

dziewczyna zachłysnęła się pewnie normalnym życiem jakie ma z Tobą, skoro jej
            byli byli "nie teges". Ludzie kochający się nie zwracają uwagi na defekty
            fizyczne drugiej osoby. Pomyśl tylko, co ona zrobi jeśli dojdzie Ci mały
            brzuszek, kilka zmarszczek, siwizna. Czy naprawdę warto planować cokolwiek z
            taką osobą, jak Twoja partnerka?
    • margie Re: Biologia 01.09.05, 12:42
      Albo to podpucha, albo laska ma cie gdzies. Nie wiem, na czym polega to
      rogowacenie, ale bielactwo to na pewno nie jest zaden problem, stulejke mozna
      operowac, tak samo z naczyniakiem. Przed ciaza mozna sie chronic- jest cos
      takiego jak antykoncepcja, twoje wady to nie sa zadne wady i w dodatku nie
      wiadomo, czy je przeniesiesz na dziecko. Moim zdaniem ona cie nie kocha, jestes
      klinem na byla milosc i tyle.
    • rybbbka4 Re: Biologia 01.09.05, 13:17
      Głupią babe masz.
    • pink.girl Re: Biologia 08.09.05, 12:48
      To zwykła naciągara. Jest z Tobą, a rozgląda się za innymi. Olej taką babę.
      Związek polega też na akceptacji drugiej osoby. Podejrzewam, że gdybyś nie miał
      niczego szczególnego na ciele to i tak znalazłaby jakiś pieprzyk, coś do czego
      i tak by się czepnęła i byłoby podobnie. Gdyby do Ciebie coś czuła nie miałaby
      hamulców.
    • agnieszka_ka Re: Biologia 08.09.05, 12:51
      Przde wszystkim pojdz do jakiegos dobrego dermatologa i spytaj czy ktoras z
      przypadlosci ktore posiadasz moze byc genetyczna.

Jesli sie okaze ze nie, a kobieta nadal nie chce z toba seksu i mowi o
      biologii, to znaczy ze sie po prostu toba brzydzi. Taka to zostaw, nie warto
      sobie glowy zawracac.
      • asiulka81 Nie mecz sie i .... 08.09.05, 12:57
        Zostaw ja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka