Dodaj do ulubionych

festifal w sopocie

03.09.05, 13:30
ogladacie? bo ja z przyzwyczajenia. w piatek najlepsza byla Chylinska i
Sydney Polak. Brodka - blado, Myslowitz - mogl lepiej. a reszta - no coments.
a co myslicie o strojach prowadzacej? mam mieszane uczucia. i te krzywe nozki.
Obserwuj wątek
    • jasnie_pani Cycki 03.09.05, 20:21
      No, moglam sie oderwac na chwile bo Elektroda spiewa. Wlasciwie mogla by nie
      spiewac, gada tyle, ze powinno to starczyc za spiewanie.
      Artystki sobie sprawily na festiwal nowe cycki: Doda-wiadomo, Mandaryna-
      wiadomo, ale dlaczego Ania Wyszkoni?! Jak Flinta wyskoczy z silikonem to sie
      zalamie.
      • mmagi Re: Cycki 03.09.05, 20:24
        była juz mandaryna????
        • jasnie_pani Re: Cycki 03.09.05, 20:40
          mmagi napisała:

> była juz mandaryna????

Nie , bo nie widze meza przed TV:)))
          • mmagi Re: Cycki 03.09.05, 21:00
            o kuśwa a to dobre,moj tez o nia pytał ale chce zobaczyc jak wypadnie,bo
            ostatnio chodzi na @ jej śpiew w naturze i jakby odbiega od tego co sie słyszy
            w radiu i TV:-)))
    • mmagi Re: festifal w sopocie 03.09.05, 21:06
      JP a dlaczego Ty nie jestes ciałem w Copocie???Jak ja bym tam mieszkała to
      napewno bym była.A nad morze to Ty czsem chadzasz?,czy jak góral mówisz a po co
      ja bede sie w góry pchoł?;)))))
      • jasnie_pani Re: festifal w sopocie 03.09.05, 21:27
        mmagi napisała:

> JP a dlaczego Ty nie jestes ciałem w Copocie???Jak ja bym tam mieszkała to
        > napewno bym była.A nad morze to Ty czsem chadzasz?,czy jak góral mówisz a po
        co> ja bede sie w góry pchoł?;)))))

Nad morzem ostatni raz bylam..no kurde nie pamietam, patrz!
        Jak dobrze dadza w operze czadu to slysze festifal u mnie w domu na balkonie,
        to na co mi sie tam pchac? Zreszta widzialas tych co siedza na widowni? Piekni,
        opaleni i bogaci.
    • jasnie_pani Wyslalam sms na Kiljanskiego 03.09.05, 21:32
      ale i tak nie wygra. szkoda tych 3 zl. wygra Doda, bo trzeba miec kupe kasy, ze
      wyslac kilkaset smsow.juz Raduś sie postara.
      • monika_lewinsky Re: Wyslalam sms na Kiljanskiego 03.09.05, 22:03
        ta anka tez ma silikony?
        oja no to one sa jednak wszystkie takie same.
        • mmagi Re: Wyslalam sms na Kiljanskiego 03.09.05, 22:04
          a kto tu Qrwa gada o silikonach????????????????????/
          • monika_lewinsky Re: Wyslalam sms na Kiljanskiego 03.09.05, 22:09
            jasnie_pani napisala:
            Artystki sobie sprawily na festiwal nowe cycki: Doda-wiadomo, Mandaryna-
            wiadomo, ale dlaczego Ania Wyszkoni?!

no to jak mam to rozumiec?
      • blackroses_7 Re: Wyslalam sms na Kiljanskiego 03.09.05, 22:10
        tak to jest jak ktos zazdrosny o cycki i kase:] Naucz się śpiewac jak Doda to
        tez sobie powiększysz
        • jasnie_pani Cienki Black jestes 03.09.05, 22:13
          blackroses_7 napisała:

> tak to jest jak ktos zazdrosny o cycki i kase:] Naucz się śpiewac jak Doda to
          > tez sobie powiększysz

Cycki rozmiaru C mam wlasne. Mam swietny glos, taki dzezujacy. Kariery tulko
          nie zrobilam, bo nie mialam w sobie bezczelnosci Dody i bogatego sponsora,
          kiedy mialam tyle lat co ona teraz.
          • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:16
            nikt tu nikomu nie zazdrosci. ale silikony to jednak nie sa pochwalane, a co
            osob je posiadajacych z reguly traci sie szacunek, bo okazuje sie co jest dla
            nich wazne...

wiec jak anka tez sobie powiekszyla? bo jakos specjalnie nie zwracalam uwagi i
            nie wiem jakie miala wczesniej.
            • jasnie_pani Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:20
              monika_lewinsky napisała:

> jak anka tez sobie powiekszyla? bo jakos specjalnie nie zwracalam uwagi i
              > nie wiem jakie miala wczesniej.

ja dosc czesto ja ogladalam w wywiadach i zawsze byla chucherkiem z malym
              biuscikiem. a dzisiaj myslalam ze ja ten biust przewroci.
            • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:23
              nie sa pochwalane... a czy ty musisz pochwalać to co każdy na około... jak ktoś
              ma tyle pieniędzy i ma ochote sobie powiększyć no to nie rozumiem czemu nie Bo
              co? bo ludzie tacy jak ty nie pochwalają?? Ciesze się że robi co chce a nie sie
              przejmuje co ktos o niej mówi I dzię właśnie temu tupetowi ma teraz to co ma...
          • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:20
            no to miałaś pecha, a ona miała szczęście I za to jej tak nienawidzisz?
            • jasnie_pani Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:21
              blackroses_7 napisała:

> no to miałaś pecha, a ona miała szczęście I za to jej tak nienawidzisz?

jakie szczescie? nikogo nie nienawidze. po prostu nie lubie takich ludzi.
              to juz sto razy wole Chlinska. ta przynajmniej, mimo silikonow, jest naturalna
              i nie swiruje.
              • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:23
                wlasnie jakiego pecha? z czym? ze nie ma sie kasy na operacje i nie jest sie
                slawnym? ja nawet jakbym kase takowa posiadala to nie wydalalbym jej na takie
                cos.

ty tez pewnie sobie cos powiekszyles.
                • jasnie_pani Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:28
                  monika_lewinsky napisała:

> wlasnie jakiego pecha? z czym? ze nie ma sie kasy na operacje i nie jest sie
                  > slawnym? ja nawet jakbym kase takowa posiadala to nie wydalalbym jej na takie
                  > cos.
                  >
                  > ty tez pewnie sobie cos powiekszyles.

bardzo madrze.
                • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:29
                  na marginesie to nie ON tylko ONA Nic sobie nie powiększyłam Gdybym miała
                  pieniądze tez bym tego nie zrobiła bo jestem z siebie zadowolona, co nie
                  znaczy, że oceniam ludzi po tym że to zrobili... Ich życie ich sprawa Ale nadal
                  nie rozumiem co jej strój, zachowanie czy cycki mają do jej wokalistyki...
                  Sorry ale przez wiekszośc przemawia wg mnie zazdrość....
                  • jasnie_pani Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:31
                    blackroses_7 napisała:

> na marginesie to nie ON tylko ONA

To juz nie mozna sobie normalnego nicka zalozyc, tak, zeby przynajmniej mozna
                    bylo plec rozpoznac?

c sobie nie powiększyłam Gdybym miała
                    > pieniądze tez bym tego nie zrobiła bo jestem z siebie zadowolona, co nie
                    > znaczy, że oceniam ludzi po tym że to zrobili... Ich życie ich sprawa Ale
                    nadal
                    >
                    > nie rozumiem co jej strój, zachowanie czy cycki mają do jej wokalistyki...
                    > Sorry ale przez wiekszośc przemawia wg mnie zazdrość....
                    • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:35
                      przykro mi ale mój nick to moja sprawa i sobie zakładam jaki mam ochote Bo to
                      moja sprawa A swoją drogą.... zawsze myslałam że róża czy dokładniej róże to
                      jednak rodzaj żeński... Ale widocznie byłam w błedzie;] ale nie mart sie
                      specjalnie dla Ciebie nicka i tak nie zmienie Może zaraz zjedziesz mnie za
                      nicka tak jak Dode za cycki? Bo nie po Twojej myśli?
                      • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:45
                        co ty o tych cyckach tak skoro mowilas o nicku. jakies odchyly? co maja cycki
                        do nicka? tylko ty masz takie ujowe skojazenia. hehe
                        • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:51
                          to było porównanie Same zaczęłyście o cyckach i krytykujecie wszystko co nie
                          zgadza sie z tym co byście zrobiły WY Sorry ale to dla mnie chore Tak samo jak
                          i z moim nickiem nie odpowiada Ci to już się czepiasz To chyba moja sprawa jaki
                          ja mam nick
                          • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:57
                            odpowiada mi twoj nick, nie odpowiada ten przesadzony komentarz,w ktorym sprawe
                            nicku mieszasz z cyckami.
                            z reszta juz nie pamietam.
                            strasznie nerwowo tutaj.
              • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:27
                takie szczęście że miał ja kto wypromowac i miała bogatego sponsora! A ty tego
                szczęścia nie miałaś i niczyja wina A mysle że ona tez nie udaje tylko taka
                jest I dobrze... a wkurza mnie najbardziej to że ludzie którzy uważają, że
                liczy sie śpiew a nie cycki wygląd czy show nie lubia jej za to, że własnie tak
                się ubiera czy w ten sposób zachowuje... To zaprzecza samo sobie Powtarzam
                jeszce raz dlaczego nikt nie odwazy ocenić się jej śpiewu? A nie zaprzeczalnie
                głos ma dobry Tylko komentarze jak się ubrała... To jej jej PRYWATNA sprawa a
                do oceny jej głos i śpiew
                • jasnie_pani Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:30
                  szkoda z toba gadac. kazdy ocenia innych wg siebie. widocznie podobnie sie
                  zachowujesz i dlatego cie nie razi chamstwo Dody. wciska sie ze swoimi tekstami
                  wszedzie.
                  blackroses_7 napisała:

> takie szczęście że miał ja kto wypromowac i miała bogatego sponsora! A ty
                  tego
                  > szczęścia nie miałaś i niczyja wina A mysle że ona tez nie udaje tylko taka
                  > jest I dobrze... a wkurza mnie najbardziej to że ludzie którzy uważają, że
                  > liczy sie śpiew a nie cycki wygląd czy show nie lubia jej za to, że własnie
                  tak
                  >
                  > się ubiera czy w ten sposób zachowuje... To zaprzecza samo sobie Powtarzam
                  > jeszce raz dlaczego nikt nie odwazy ocenić się jej śpiewu? A nie
                  zaprzeczalnie
                  > głos ma dobry Tylko komentarze jak się ubrała... To jej jej PRYWATNA sprawa a
                  > do oceny jej głos i śpiew
                  • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:32
                    nie jestem taka jak ona Ale nie jestem też taka jak np. Chylińska a mimo to nie
                    oceniam nikogo na podstawie ubioru czy cycków! Nie rozumiem tylko tego czemu
                    wiecznie gdy Doda gdzies śpiewa od razu pojawia sie mnóstwo komentarzy o
                    cyckach czy właśnie stroju Dla mnie to jest bez sensu Śpiewać umie więc nikt
                    sie nie porwie żeby TO oceniac tylko każdy przyczepi się do czego innego
                • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:33
                  o daj spokoj. dlaczego mam sobie nie pooceniac tego co sie dzieje? czasem
                  trzeba spojzec na cos szerszym okiem. nie podoba mi sie ani doda ani mandaryna
                  i potrafie to uzasadnic. niestety niczym mi nie potrafia zaimponowac.
                  to nie sa artystki, chyba ze dla takich malo wymagajcych. sztuka to
                  oczyszczenie, czaisz? katharsis a to co sie dzis stalo w sopocie to wola o
                  pomstwe do nieba.
                  festiwal spada na psy. a kiedys to byly glosy takie ze wstrzasaly ziemia.
                  • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:36
                    i jeszcze jedno. gdyby ladnie spiewaly to bym sie nie czepiala. ale taka
                    tandeta jaka dzis zobaczylam [POD KAZDYM WZGLEDEM] no to dla mnie koszmar i nie
                    wiem czym tu sie zachwycac i czemu je bronic.
                    bo za co?
                    • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:42
                      zauwaz że nie bronie ICH!! Rozumiem że mówisz o Mandarynie Bo zauwaz że
                      wypowiadam sie TYLKO na temat Dody Manadryna oczywiście uważam że nie powinno
                      jej tam być, nie umie śpiewać a robi to tylko dzięki mężowi Jednak uważam że
                      Doda śpiewać umie i może nie zaśpiewała dzis na najwyższym poziomie ale nieźle
                      W moim wątku nie chodzi o bronieni kogos tylko o miszania cycków do czyjegoś
                      śpiewu
                      • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:50
                        a czy ja mieszalam cycki z czyims spiewem? zaskoczylo mnie ze ta anka tez sobie
                        powiekszyla i tyle.
                        ale nadal uwazam, ze powiekszanie piersi to glupota. i powiedz mi jedno
                        dlaczego nie moge powiedziec co mysle o mandi i dodzie?
                        czy to ze spiewaja oznacza ze musze tylko wypowiadac sie na temat ich glosu? a
                        juz o ich stroju, zachowaniu nie moge pisnac slowa?
                        jak juz ma ktos wygrac to niech wygra ktos na poziomie a nie ci z przypadku,
                        czy z wygorowanych wlasnych ambicji, ktorzy darza do "sukcesu" po trupach badz
                        pokazujac swoj tylek.
                        to ogladaly dzieci! hehe

mam ochote je obgadac i robie to.
                        • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 22:58
                          jasne że możesz Tylko gdy jest Sopot czy cokolwiek innego i jako pierwsze od
                          razu pojawiają się komentarze o cyckach Dody czy innych to sorry ale to
                          świadczy o tym co dla Ciebie jest najwazniejsze a nie dla nich czy dla mnie:] a
                          obgaduj sobie ile chcesz tylko również musisz wiedziec że świadczy to o Tobie
                          tak jak wg Ciebie cycki Dody o niej
                          • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 03.09.05, 23:06
                            tak swiadczy to o niej bo powiekszanie jest chore.
                            a zapytalam sie z ciekawosci czy anka tez powiekszyla sobie piersi. juz nie
                            moge bo to etz o mnie zle swiadczy? jakby byla w ciazy tez bym byla ciekawa i
                            tez by to o mnie zle swiadczylo? czy wszystko o czlowieku zle swiadczy? doda
                            pokazuje duzo i duzo mozna o niej mowic. nie szanuje sie za bardzo to czemu ja
                            mam to robic.

i za co bronisz dody. pododbala ci sie jej sukieneczka, plaszczyk czy majdan?
                            moze tez marzysz o takiej karierze...

• blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 04.09.05, 11:22
                              w przeciwieństwie do Ciebie nie oceniam ludzi na festiwalu w Sopocie po stroju
                              Strój jak strój Na pewno nie ubiera sie tak na co dzien tylko to był występ
                              więc ubrała się inaczej, oryginalnie, przesadnie. Nie specjalnie mi się podobał
                              ale bronie jej gdyż oceniam ŚPIEW A podoba mi się jej głos i jak śpiewa Nie
                              mówię, że Tobie też musi się to podobać bo oczywiście nie musi Tylko oceniają
                              ją pod tym względem a nie pod względem stroju Może powiesz że piasek tez źle
                              zaśpiewał bo np. się nie ogolił i założył buty takiego koloru, które Ci się nie
                              spodobały? To dla mnie jest po prostu dziwne Owszem każdy zwraca uwage na
                              szczegóły ale nie ocaniajmy ludzi czy potrafią śpiewać po ich stroju Może dla
                              Ciebie szczegóły są ważne ale wg mnie na takim festiwalu nie mogą być
                              najważniejsze i decydowac o czyimś zwycięstwie A jak ty tak uważasz to
                              widocznie pomyliłaś Sopot z konkursem piękności
                            • blackroses_7 Re: Cienki Black jestes 04.09.05, 11:25
                              a zresztą dlaczego mówiszże Doda się nie szanuje? Tak to jest jak ludzie
                              oceniaja po pozaorach Bo co bo założyła różową sukienke i kozaki? i po tym
                              uważasz, że się nie szanuje? Nie znasz jej prywatnego życia więc myślę że nie
                              wiele wiesz o jej szacunku do siebie zresztą tak jak i ja dlatego nie żucam
                              takich pochopnych wniosków
                              • monika_lewinsky Re: Cienki Black jestes 04.09.05, 11:57
                                dlatego sie nie szanuje bo na koniec gdy majdan ja przerzucil przez ramie bylo
                                jej widac caly tylek. zrobila to przed cala polska i nie wydaje mi sie ze to
                                bylo w dobrym guscie. a szanowoac trzeba tez swoje cialo niesadzisz?
                                a co do tej wypowiedzi;
                                "Na pewno nie ubiera sie tak na co dzien tylko to był występ
                                więc ubrała się inaczej, oryginalnie, przesadnie."
                                orginalnie no nie wiem, rozowy teraz wszedzie, przesadnie i owszem. nie
                                pasowalo mi to do sopotu.
                                a co do spiewu jezeli sie juz przy tym upierasz to tez mi sie nie podobalo bo
                                sa ludzie o wiele bardziej utalentowani niz doda ale im sie nie udalo bo nie
                                robili z siebie glupa.
                                doda to zadna artystka wg mnie leci komerchą i tanią wiochą nawet ta jej
                                piosenka...
                                pozdrówki
    • jasnie_pani Przerost formy nad trescia 04.09.05, 16:36
      Duzo halasu, kosmicznych strojow, malo talentu. Tak wyglada pierwszy festiwal
      telewizji prywatnej. Zwygly populizm. Nie wspomne juz o 10 min, reklamach
      serwowanych nam co 20 minut (kiedys festwial lecial ciurkiem) i o pijanych
      podczas koncertu Scorpions widzach. Hanba!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka